duminică, 10 aprilie 2011

Astăzi mă puteţi vedea în direct la TVR Cluj

Astăzi şi duminica viitoare, de la ora 18:00, sunt invitatul lui Cristian Mureşanu, la TVR Cluj, în cadrul emisiunii "Ştinţă şi cunoaştere". În ambele emisiuni se va discuta, împreună cu Cristian Mureşanu şi prof. dr. Adrian Pătruţ, despre fenomenele din Pădurea Hoia-Baciu, parapsihologie şi filmul documentar "Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor". Filmul va fi difuzat, de altfel, în partea a doua a emisiunii, împărţit în două episoade. În cadrul emisiunii se va vorbi şi despre posibilitatea ca din luna mai să se organizeze expediţii cu ghid în misterioasa pădure de lângă Cluj-Napoca...

7 comentarii:

Unknown spunea...

Bine ai venit în frumosul oraș dintotdeauna și de-a pururi românesc Cluj Napoca! Ne bucurăm și suntem alături de tine!

mihaeladr spunea...

Asteptam sa le vedem si noi pe net!!!

Unknown spunea...

Incitanta emisiune!O incantare sa urmaresti personalitati de talia voastra!Astept cu nerabdare continuarea!

Daniel Roxin spunea...

Multumeec tuturor celor care au fost alaturi de mine! In curand voi posta emisiunea pe blog. Toate cele bune! :)

Anonim spunea...

Subiectul a fost de excepție, păcat că nu s-a putut aloca mai mult timp emisiunii, dar și așa ai reușit să-l provoci cu întrebări pe dl. prof. dr.Adrian Pătruț, care ne-a relatat lucruri foarte interesante, necunoscute încă publicului. Așteptăm cu interes emisiunea următoare. Succes!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Esenta Infinitului spunea...

O emisiune extrem de interesanta! Cum spunea cineva mai sus, ai reusit sa-l provoci cu intrebari pe domnul prof. dr. Adrian Patrut, care a relatat niste intamplari fascinante! Astept cu nerabdare urmatoarea emisiune si altele de genul! Felicitari!