vineri, 29 aprilie 2011

Rezultatul rugaciunii facute pentru apa de la Fukushima

Doresc sa le multumesc tuturor acelora care au trimis rugaciuni pentru apa in ziua de 31 martie. Aproape 1 milion de oameni au participat la aceasta ceremonie speciala si sunt recunoscator pentru acest fapt.

Acesta este raportul nostru din punct de vedere al studiului fotografiilor cristalelor de apa.

Am fotografiat cristalul de apa recoltata din Tokyo inainte de rugaciune si cristalul aceleiasi ape dupa ce a fost incarcata in mod continuu cu rugaciunile oamenilor de pe intreg globul.

Acesta e rezultatul rugaciunii din 31 martie pentru apa de la Fukushima:

1. Proba de apa de la robinet din Higashi Nihonbashi recoltata in ziua de 31 martie inainte de rugaciunea colectiva:
















2. Cristal de apa de la robinet din aceasi locatie recoltata dupa cele 10 zile de rugaciune colectiva care au urmat zilei de 31 martie:
















Acest cristal seamana foarte mult cu cristalul de apa expusa cuvantului englez pentru "iubire si recunostinta" = "Love & Thanks" sau a cuvantului german pentru "iubire si recunostinta" = "Liebe-Danken". Partea superioara a cristalului simbolizeaza felul rugaciunii. Se pare ca rugaciunile din tarile vorbitoare de engleza si germana au avut cel mai mare efect.

Va multumesc frumos!
Cu iubire si recunostinta,
Masaru Emoto

Articolul original:

2 comentarii:

Inkorect Politik spunea...

"...dupa cele 10 zile de rugaciune colectiva care au urmat zilei de 31 martie:"

Pe site-urile romanesti care au publicat rugamintea domnului Masaru Emoto era vorba de o singura zi in care sa facem rugaciunea. Acum aflu de aici ca au fost de fapt 10 zile.

Va rog sa fiti mai atenti cand traduceti si sa publicati intervalul complet daca vor mai fi astfel de rugaciuni.

Curios este faptul ca atunci imi doream sa fie mai multe zile in care sa facem rugaciunea respectiva, dar am respectat ziua si ora pubicate la noi.

Acum ma simt cam cum reiese din titlul unui film - "Lost in Translation" - cu actiunea in Japonia ;)

Daniel Roxin spunea...

Din cate cred ca reiese si din acest text, Masaru Emoto a solicitat ajutorul celorlalte tari in special pentru ziua de 31 martie. Se pare ca cele zece zile de rugaciune care au urmat au fost sustinute in special de cei din Japonia...