luni, 2 mai 2011

Vicepreşedintele american Joe Biden vrea CIP implantat la toată lumea! (video)

Joe Biden: “… si ne vom confrunta cu aceleasi decizii importante in secolul 21. Poate fi implantata o eticheta microscopica in corpul unei persoane, pentru a i se urmari fiecare miscare? Sunt dezbateri in legatura cu asa ceva. Va veti pronunta in legatura cu asta – credeti-ma pe cuvant – inainte ca mandatul sa va expire. Pot scanarile neurologice sa fie folosite pentru a determina daca o persoana are inclinari spre criminalitate sau comportament violent? Va veti pronunta asupra acestei probleme.

Si, dle Judecator, vreau sa stiu daca “sunteti de acord” (intraductibil) cu faptul ca etapa constitutionala trebuie sa continue sa vorbeasca despre aceste decizii importante, sau ca am mers prea departe cu protejarea de implicarile guvernamentale, in autonomia noastra si in deciziile personale pe care le luam.

De aceea, dle Judecator, este un moment critic. Sunt alesi ce fac parte din acest Guvern, precum dl (nume greu de inteles) care au esuat in implementarea ordinii de zi in structurile electorale si acum isi epuizeaza resursele si energia pt a schimba punctul de vedere al Curtii in legatura cu Constitutia, si acum au o oportunitate…”

Opinia mea: cred că apare din ce în ce mai evident că această luptă a sistemului de a ne obliga să avem paşapoarte, cărţi de identitate şi cărţi de sănătate cu cip, sunt paşi care au ca scop obişnuirea populaţiei cu această tehnologie şi că în faza a doua se va încerca  convingerea maselor că a avea totul (cont, date de identitate,  de sănătate, etc) într-un cip implantat este cel mai bun lucru care s-ar putea face. Sunt multe dovezi care arată că se merge în această direcţie iar declaraţia lui Joe Biden de mai jos, făcută de la nivelul unui vicepreşedinte american, ar trebui să îi pună pe gânduri şi pe cei care au orbul găinii.

Să ne amintim şi de textul Apocalipsei lui Ioan care anticipează de acum apropae 2000 de ani ceea ce s-ar putea petrece în viitorul foarte apropiat: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."

Daniel Roxin7 comentarii:

Alb-de-luna spunea...

Daiel, la inceput, cand am inceput sa descopar partea asta mai putin placuta a realitatii in care traim, am avut un soc, urmat de o perioada de revolta... acum, insa, revolta a trecut. Stiu ca trebuie sa raspandim iubirea, cat mai multi cu atat mai bine, sub orice forma posibila... si in plus, sa lasam informatia sa circule, ceea ce faci si tu... keep up the good work!:). Imi place simplitatea si daruirea cu care vorbesti celor ce iti calca pragul.
Felicitari pentru scrieri, de asemenea...am aruncat un ochi peste ele, sunt ca o gura de aer proaspat!

Unknown spunea...

BRD a introdus semnătura electronică, am constatat personal cu ocazia efectuării unei operații bancare. Funcționarul te ia prin surprindere, cerându-ți să semnezi pe un dispozitiv electronic amplasat pe ghișeu. Cerând explicații, răspunsul a fost acela că, semnătura se cere o singură dată și va fi ulterior folosită în tranzacțiile pe care le voi efectua. Și, un lucru FOARTE GRAV, CĂ ACEASTĂ SEMNĂTURĂ ÎNLOCUIEȘTE CARTEA DE IDENTITATE și ,drept urmare, banca nu va mai face de fiecare dată o copie xerox a cărții de identitate!
Funcționarul însă, procedând într-un mod total neprofesionist, a omis să informeze că, dacă clientul dorește, poate refuza semnarea electronică și că aceasta rămâne stocată în baza lor de date.
Cei care au mers nepregătiți la bancă și au semnat electronic, dacă doresc ca semnătura lor să nu rămână stocată în baza de date a băncii pot face o cerere prin care să solicite băncii ștergerea semnăturii, în baza dispozițiilor Legii nr.677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și a drepturilor menționate în Condițiile generale de utilizare a serviciilor băncii, conform cărora clientul are dreptul de intervenție asupra datelor personale – aici fiind incluse colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea, modificarea, reactualizarea, blocarea, ștergerea, distrugerea.
Dacă semnezi în necunoștință de cauză te poți trezi că ai un credit făcut pe numele tău, retragere de numerar și alte acțiuni, fără ca tu să știi, deoarece semnătura electronică înlocuiește actul de identitate.

Anonim spunea...

Eu personal cred ca ,nu ce scrie in biblie se adevereste pentru ca a fost prorocit ,ci tot ce este scris acolo este urmat intocmai,pentru ca omenirea sa poata fi manipulata mai usor,si atunci cind anticristul va aparea sa nu poata fi recunoscut .Astfel, sa-si poata duce planul la bun sfirsit, si sa ne subjuge,pentru ca fara sufletele noastre menirea lui nu mai are finalitate.In concluzie oamenii la acest moment au fost atit de bine manipulati,incit au ajuns sa aiba preocupari ce ii indeparteaza pe multi de adevarata natura si de menirea lor.

OctogonX spunea...

degeaba fugiti ...nu exista cale de scapare fiindca pur si simplu asa este scris sa se intample ...asa suntem programati sa ajungem ...probabil pentru asta traim sa ajungem asa ... pentru a posta aici ...comentariul asta ...trebuie sa am un cont pe undeva ...in cazul asta google in cazul meu ...curand foarte curand nu o sa se mai poata face prea multe fara cont pe facebook si google

Daniel Roxin spunea...

Te inseli foarte tare! Intotdeauna exista o cale de a modifica viitorul pentru ca acesta nu este batut in cuie! Chiar si in cazul profetiilor, ele nu trebuie luate ca o fatalitate. Profetiile sunt avertismente facute cu scopul de a informa si a preveni... Nu trebuie neaparat sa se si petreaca intocmai. Sa speram ca vor fi tot mai multi cei care nu gandesc ca tine; pentru ca daca cei care cred ca tine se vor inmulti exponential atunci da, s-ar putea sa nu existe prea multe cai de scapare pentru civilizatia asta si pentru majoritatea celor care "lucreaza" la "edificarea" ei.

Anonim spunea...

pentru OCTOGON X: totdeauna se poate face ceva,se pot gasi solutii.TOTUL ESTE SA VREI,dar este mai usor sa te ascunzi si sa bagi capul in nisip,pentru ca este mai greu sa lupti pentru convingerile tale,decit sa accepti ce iti pun pe tava ,ca fiind bun perntru tine.

Gerula spunea...

Daca iti spun acum , NU te gandii la ELEFANTI , ce faci in secunda urmatoare , binenteles ca mintea iti zboara la elefanti , pt. ca ai pronuntat cuvantul elefanti . Asa este si cu biblia ( care este o carte de istorie a triburilor de pastori a lui Israel) daca acolo mai si scrie ca vine Apocalipsa , intra cei "slabi de inger" in panica si nu se stie ce pot face . Iar despre "distinsul" domn Joe Biden sa vina la mine ca ii implantez eu cip-ul in cap cu un Falx Dacica. Aceasta face parte din Tehnica de manipulare a omenirii cu scopul fix de a reduce numarul omenirii pe glob.