vineri, 17 iunie 2011

Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare (documentar RO)

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară. 

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar - “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare. 

Daniel Roxin



Filmul şi articolul pot fi preluate cu citarea sursei şi link 

100 de comentarii:

mihaeladr spunea...

Acum ma uit pe youtube si chiar ma gandeam cand faceti postare despre film!!!

Daniel Roxin spunea...

:)

anne spunea...

Excelenta postarea, adica subiectul .
Intrebarea ramane :De ce asta ? Sa distrugi si sa manipulezi alte fiinte? Noi fiind singura specie cu ratiune... este trist. Tendinta noastra , a oamenilor, cred eu , ca are o nevoie imperioasa de autodistrugere de fapt.Destinul lui s-a compromis de la un moment dat al civilizatiei moderne.

Anonim spunea...

cam asta se intampla weekendu asta..poate stiai poate nu...io tre sa spun cuiva ca n-am facebuci...adica am, da cred ca si parola mi-am uitat-o.tu poti raspandi mai departe, mult mai bine decat as face-o eu...
http://www.prisonplanet.com/bilderberg-2011-day-3-interviews-with-activists-journalists.html

iar asta e un post tv independent foarte tare
http://rt.com/on-air/

Anonim spunea...

CRED CA AM AVUT NESIMTIREA SA LE SCRIU GRESIT NUMELE ASA CA MA CORECTEZ SINGURA...DESI NU MA PASIONEAZA PREA TARE CUM SE SCRIE CORECT NUMELE UNOR ASASINI...Bilderberg

Anonim spunea...

Felicitări pentru realizarea acestui film documentar de excepție! Aceasta este, din păcate, lumea în care trăim în prezent!

Anonim spunea...

Când am auzit de curând, la ştiri, despre mai mulţi adolescenţi care au urmat acelaşi tipar de sinucidere, exact aici m-am dus cu gândul! E posibil să fi fost şi nişte influenţe nocive în atmosferă - voite, sau nu - o creştere a radiaţiilor electromagnetice, sau emisii de infrasunete - care le-au indus stări de depresie şi anxietate. Adolescenţa fiind şi o vârstă extrem de instabilă emoţional...

Desigur, protecţia constă în urmarea unor reguli simple ale vieţii spirituale, pe care toate religiile şi căile spirituale le recomandă. Dacă vom reuşi să ne creştem vibraţiile prin iubire şi credinţă - aceasta, însemnând să credem cu adevărat că vom străbate cu bine toate situaţiile contradictorii - nici o influenţă externă nu ne va putea stabiliza. Iar cei care practică rugăciunea sau meditaţia de un număr de ani nu au stări depresive sau haotice ca acei ce trăiesc "obişnuit".

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru aprecieri! Sustinerea voastra ne motiveaza! :)

Anonim spunea...

Multumim Daniel ca spui lucruri atat de utile tuturor. Ma intreb daca vei fi lasat s-o faci si in continuare. Sunt atat de multe dezvaluiri de facut!

Anonim spunea...

Bun documentar,astept si doc despre metode de aparare dar pana atunci da-mi te rog un link unde pot vedea despre metode de aparare care crezi tu ca sunt eficiente fiinca nu vreau sa citesc tot felul de inventi sau presupuneri, (de preferat video ca e mai comod pt mine)
Mersi aticipat.

Anonim spunea...

Daca vreti sa vedeti ,proba de atac psi,urmariti ce s-a intamplat ,joi si vineri dimineata cu cele doua reprezentante ale patronatului medicilor de familie dupa ce au fost la "negocieri",la ministerul sanatatii,si urmariti,atitudinea massmedia.

Anonim spunea...

acest razboi se desfasoara cel putin din 1989,dar acum este mai acerb pentru ca vor sa reduca populatia planetei,si ne testeaza pentru a gasi metoda cea mai eficienta prin care ei sa ne sugereze anumite lucruri si noi sa le punem in practica,astfel incit sa nu putem da vina pe nimeni. "FA-O TU CU MINA TA ,SA NU SPUI CA-I VINA MEA" cam aici se va ajunge. Sinucideri ,imbolnaviri suspecte,etc. Doar nu va imaginati ca ce se intimpla acum cu clima la noi si peste tot in lume este un rezultat al unor fenomene strict naturale.Doar de mai bine de 7 -8luni ne baga in cap prin intermediul televiziunilor faptul ca se schimba clima datorita incalzirii globale,datorita acestui fapt agricultura va fii la pamint si va fi o criza alimentara fara precedent,si iata cum noi vom fi de acord cu ei si ne vom supune.( PRIMUL TEST DE REACTIE A FOST CEL CU E COLI SI VOR MAI URMA SI ALTELE .IATA CUM PRIN FFRICA AU DISTRUS FOARTE MULTE AFACERI IN AGRICULTURA CU FRUCTE SI LEGUME CARE IMPLICIT VOR DUCE LA CRIZA ALIMENTARA)Total neadevarat.Ce se intimpla acum, este foarte bine pus in practica de niste minti si miini criminale foarte bine platite. SI INCA SUNTEM SUFICIENT DE IGNORANTI SA MAI CREDEM CA SUNTEM SUPERIORI ALTOR FIINTE ,SI SA DDESCONSIDERAM TOT CE ESTE IN JURUL NOSTRU,SA NE BATEM JOC DE NOI SI DE TOT,SI TOTUSI SA NE INTREBAM DE CE M-I SE INTIMPLA TOATE ASTEA TOCMAI MIE. DE CE? PENTRU CA INCA NU NE-AM TREZIT (si nici nu cred ca se va intimpla prea curind) CHIAR NU STIU CE AR TREBUI SA SE INTIMPLE PENTRU CA OAMENII SA SE TREZEASCA CIT INCA NU ESTE PREA TIRZIU.TOT EU RASPUND.CRED CA TREBUIE CA OMENIREA SA TREACA PRINTR-O TRAUMA PUTERNICA,SA O CONSTIZEZE SI SA SPUNA :ASA NU SE MAI POATE,SI ATUNCI POATE VOR AVEA CAPACITATEA DE REACTIE SI SA SE PETREACA CEVA IN MEMORIA COLECTIVA ASTFEL INCIT LUCRURILE SA MEARGA PE DRUMUL BUN SI NU CU SUSUL IN JOS.

Anonim spunea...

”Cel mai elocvent exemplu de atac PSY asupra României a fost cel din decembrie 89, când simulatoarele și tehnicile de diversiune americane și rusești și-au dat mâna pentru a hotărî definitiv soarta vechiului regim și pentru a menține constantă cifra zilnică a victimelor ”, spune doctorul în psihologie din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu, Mihai Turcu.
Mai multe amănunte despre manipularea psihică aici :
http://manipularea.blogspot.com/2008/06/manipularea-cea-mai-sangeroasa-arma.html

Toteu spunea...

cine a spus ca intentia e cheia tuturor lucrurilor...a vazut bine.
super documentarul,sunt lucruri care le cunosc si eu prin experimentare psihica si sufleteasca proprie.

Anonim spunea...

Hai sa nu ne speriem chiar asa . Nu trebuie sa ne mai innebuneasca nimeni ca sa ascultam , sau ca sa fim manipulati , ca ne lasam manipulati si inainte . De parca nu stiu ce popor mandru am fi . Am fost in trecut acum suntem docili ; asta ar mai lipsi sa umblam cu tot felul de amplificatoare la noi langa celulare si cu cine stie ce medalioane ale lui -x- sa ne protejam . Am arata ca martienii . Ar fi multe de spus la acest capitol , dar curaj cum spunea Alexandru Macedon soldatilor sai "doar nu vreti sa traiti vesnic ." Kasandra

Elena spunea...

Se pare că marțienii ne depășesc cu mult la capitolul ”evoluție”, în timp ce noi îi depășim la capitolul ”mândrie” ...

Anonim spunea...

Ar fi bine daca n-ati mai intrerupe cu reclama la anumite produse sau carti. Voi nu faceti oare la fel ca si vanzatorii de rand???
Oricum informatia e superficiala, e generica, nu se intra in amanunte. Cunosc: pentru mai multe informatii se organizeaza cursuri pentru care se platesc bani seriosi.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor celor care apreciaza munca pe care o facem.
Pentru ultimul anonim: promit ca daca ne sponzorizati cu 2000 de euro pentru urmatorul film, nu mai pun nicio reclama. A, da, "cunosc": sunteti genul care vreti totul pe tava, gratuit si sa vi se mai si multumeasca pe deasupra ca acceptati ca altii sa munceasca sau sa isi asume riscuri pentru dumneavoastra.

P.S. Nu organizam niciun curs - nici pe bani, nici gratuit.

Anonim spunea...

In timpul războiului din Vietnam au fost injectate soldatilor implante care determinau modificarea cantitătii de adrenalina în sînge.
Astronautii americani au fost implantați cu microcipuri înainte de a fi trimiși in spatiu, astfel încât gândurile si emoțiile lor sa poată fi urmărite si înregistrate.
În cadrul războiului psihologic se folosește și atacul prin jocul ”hazardului ”- o măsură de joc psihologic ce presupune regizarea mai multor acțiuni (evenimente) aparent întâmplătoare, fără nici o legătură , în cursul cărora se doreste sugerarea unei conexiuni ilogice, de ordin supranatural, cu scop de înnebunire. Un astfel de atac, prin manipulare semantica utilizat in lume este legat de evenimentele teroriste : 11 septembrie (New York), 11 martie (Madrid), 11 iulie (Bombay). Se încearca introducerea in subconstientul colectiv uman a unor astfel de sensuri semantice oculte. (În kabbala ocultă,acest număr este primul Număr Maestru, simbolizând și mari schimbări sociale prin forță, cunoștințe superioare care nu sunt la îndemâna oricui).
Astfel de jocuri ale ”hazardului” introduc conexiunile ilogice in subconstient, asigurând un bagaj informational ușor de manipulat apoi prin hipnoza, iradiere mentală sau psihotronică.

Diana spunea...

Foarte bun documentarul Daniel, felicitari !
Nu te lasa afectat de 'experti' care considera ca informatia e superficiala; sunt convinsa ca peste 80 % din romani nici n-au auzit de termenul parapsihologie sau oricum nu-l pot defini....asa ca pentru ei, care nu sunt 'experti' , informatia e foarte utila;
Tocmai am dat peste o chestie f interesanta, si anume : http://stirileprotv.ro/stiri/international/isi-pregateste-nasa-angajatii-de-o-catastrofa-le-a-trimis-ghid-de-supravietuire-video.html
Hmmmm, sa intelegem ca NASA incepe usor usor sa admita (dupa comentariile ref la furtunile solare, ET, etc ) ca au loc schimbari climaterice, cosmice, cat si de 'alta' influenta si care pot genera cataclisme planetare ?! Stirea e f reala ! Pe site oficial NASA exista ghiduri de "supravietuire" care pot fi descarcate. http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html

Anonim spunea...

Mi se pare tare interesant aparatul Atlantis. As vrea daca se poate sa publicati mai multe informatii despre el atat tehnice cat si aplicabile in urmatorul documentar. Suma de aproape 500 euri nu este chiar o suma mica si de aceea as vrea sa stiu si sa cunosc cat mai multe despre aplicabilitatea si capacitatile lui. In rest, super documentarul, numai ca este cam vast subiectul si in doar doua documentare nu prea poti insera multa informatie. Apreciez si sustin gestul vostru baieti. Sunt un sustinator al vostru, chiar daca momentan numai spiritual si mental.:)

Elena spunea...

Daniel, este o problemă de bun simț faptul că, războiul parapsihologic dus în prezent la scară planetară pentru cucerirea minții umane reprezintă un fenomen extrem de grav și de periculos. De aceea, orice încercare de discreditare și de distragere a atenției de la fondul problemei, printr-un comentariu negativ privind informația cuprinsă în film și prin introducerea în discuție a unui subiect manipulator, și anume, banii, în încercarea de eliminare a bunele voastre intenții, este lipsită de sorți de izbândă, mai ales atunci când atacurile provin dintr-un ”curajos” anonimat.
Felicitări și mulțumiri pentru ceea ce faceți.

Anonim spunea...

Ciparea oamenilor se apropie cu pași repezi:

http://salwatiromania.wordpress.com/ciparea-oamenilor-se-apropie-cu-pasi-repezi/

Anonim spunea...

@anonim Trezirea v-a incepe mai devreme decat v-a asteptati.Intrebarea ramane.Ce veti face atunci?Veti urma ceea ce v-a va zice televiziunile, sau veti contribui la asta prin propriul exemplu?Cu respect,adyyon.P.S: pe un canal de youtube deja a inceput trezirea.Este vorba despre canalul user-ului manolescubd care deja a juns un fel de fenomen[Bine,asta atrage si consecintele.De asta am intrat si eu intr-o pauza mai lunga pe youtube.A trebuit sa continui ceea ce am inceput impreuna].Intra si vezi ce a comentat bybyutza96 in urma cu cateva zile.Asta trebuie sa fie trezirea/revolutia corecta.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru sustinere, Diana si Elena!
Pentru anonimul interesat de aparatul Atlntis - aparatul costa 380 de euro si nu 500. Mai multe informatii despre el vei gasi daca dai un clic pe bannerul de sub film.

Anonim spunea...

@anonim v-a v-or zice,este corect nu v-a va zice.Am vrut sa spun v-a va zice mass-media dar subconstientul mi-a jucat o farsa.Asta este.Cateodata se mai intampla si lucruri de genul asta.Cateodata iti dai seama,cateodata nu.Acum am avut ghinion.Adyyon.

Anonim spunea...

Daniel .. oare nu suntem aparati de asa ceva ? emitand doar iubire eu cred ca ne vom creea o aura nepenetrabila. si oricum pentru Dumnezeu e atat de usor sa ne apare de jucariile lor... inca nu am vizionat documentaru pentru ca nu ma atrage :( dar imi imaginez de ce sunt in stare unele parti din noi :)) tu ai continua sa-i citesti poezii unui catel sau sa-i arati cum se rezolva ecuatiile daca nu ti-ar da importanta ?
toti facem parte dintr-un intreg si daca aruncam cu pietre in ei tot pe noi ne lovim...doar iubindu-i vom invinge :) la urma urmei totul e doar un joc , sufletul e indestructibil :P asa ca orice va e permis :)) si noi am fost ca ei in vientiile anterioare pe alte planete :P iar cei ce lupta impotriva lor vor fi ca ei in vietiile viitoare pentru ca :

C. Jung: Rezistenta impotriva unui lucru il face sa persiste.

Maica Tereza: Nu ma voi alatura niciodata miscarilor anti-razboinice. Invitati-ma doar daca este vorba de miscari pentru pace.

Daniel Roxin spunea...

Tomavasi, a informa lumea despre pericolele manipularii si ale controlului mental nu are cum sa fie un lucru rau si nici nu ii poate transforma pe cei care fac asta in viitori criminali si manipulatori. A-i invata pe cei care nu stiu inca cum sa se echilibreze emotional pentru a ajunge la acea stare de armonie care sa ii faca imuni la agresiuni psihice, nu are cum sa fie un lucru de prisos pentru ca Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista.
Iti sugerez sa privesti lucrurile mai in profunzime si sa nu dai atat de usor sentinte. Numai bine! :)

Anonim spunea...

Daniel Roxin - am rugamintea sa-ti controlezi ego-ul. S-a umflat fata de parerea lui tomavasi. Faci o munca ok sa intreti acest blog, dar ia oamenii asa cum sunt. Ai nevoie de un Eckhart Tolle Puterea Prezentului. Si ca sa-ti dau un subiect conform temei acestui post, nu tot ce zboara se mananca. Astfel de filme pot fi create chiar de catre manipulatori, cu scopul de introduce ganduri cu vibratie joasa: frica, ura. De aceea tot ceea ce este oferit trebuie privit din locul unui observator, fara a trage concluzii imediate. Singurul adevar se poate afla doar prin conexiunea cu sinele interior si apoi cu universul.

Daniel Roxin spunea...

Sa ai o zi minunata! ;)

Anonim spunea...

Daniel, ar fi perfect sa coste numai 380 Euro, insa pe situl aimgroup, scrie ca preturile nu contin TVA; si daca calculam TVA-ul de 24% suma ajunge la 470 euro.

Anonim spunea...

Am vazut integral filmul. Fictiune - Realitate - Reclama. Am o singura concluzie, degeaba stii daca nu ai si solutii in acest sens. Daca iti bag un nanobot in corp cum il vei scoate de acolo? Vezi, d-asta calea spirituala este mult mai puternica decat orice alceva. Corpul este o prelungire a spiritului, incercam sa protejam doar o proiectie (corpul) dureroasa, generand frica, ura, teama. La partea cu energia ai fost coerent. Asta trebuie dezvoltat. Univers, Lumina, Ganduri, Vibratie.

Daniel Roxin spunea...

Pentru penultimul anonim - ai dreptate! :)
Pentru ultimul anonim - in urmatorul documentar se vor oferi solutii. Acest lucru a fost anuntat si in articolul de prezentare, si in film...

Anonim spunea...

Nimic nu este degeaba; eu am zis sa fie curaj , sa nu se intre in deriva , dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim informati --asta a facut si face Daniel-- Citatele sunt citate , dar si Macedon despre care am zis eu ,sau jung , maica Tereza etc , nu stiau nimic despre asta pentru ca atunci nu exista. De atunci a trecut timpul si a aparut minunatul " om " care nu se mai simte bine cu sine , si vrea sa intre in domeniul mintii celuilat. Doriti solutii , atunci asta ar implica contexte de agresiune asemanatoare...credeti ca sunt la fel? Cred ca este mai corect sa privim filmul si sa nu denaturam sensul focalizand frica si sentimentul de insecuritate asupra lui Daniel , care ne aduce multe informatii utile si pentru care eu personal ii multumesc. Kasandra

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Kasandra!

Silviu spunea...

Bei mintosilor mai terminati cu vaicarelile si comentariile negative. Omul asta a fost animat de o dorinta caritabila la fel ca si Gaby, aceea de a oferi niste informatii valoroase unui popor care care sforaie in ignoranta, care nu stie numai sa fure, sa improaste cu rahat in dorintele altora, sa bea, sa se distreze si apoi sa butoneze butoanele de like pe la toate cotzoharlele si cocolarii din feisbuk. Mai vedetiva de cotetul vostru, daca nu va convine ca omul a pus reclama in documentar. Pana la urma a pus reclama sponsorului si garantat ca de ati fost voi sponsorii ati fi avut pretentie sa vi se auda numele la sfarsitul documentarului. Care din voi i-ati fi dat suma respectiva? care ati fi contribuit cu ceva la acest proiect? Care ati fi depus efortul de a va ajuta semenii? dar sa comentati si sa dati cu parerea va pricepeti toti. (se simt ei care) Cand vedeti pe cineva care are curajul sa scoata la lumina niste lucruri despre care nu prea indrazneste nimeni sa vorbeasca va aflati voi desteptii sa va dati cu parerea de parca sti voi mai multe. Sunt sigur ca 90% din voi astia care ati comentat aiurea nici macar nu ati stiut ce este aceea parapsiologie ori radionica. Daniel, Gaby super tare baieti! Geniala initiativa. Mergeti inainte, pentru ca sunt si oameni deschisi la minte in aceasta tara care apreciaza si vor aprecia eforturile voastre. Multumim pentru informatii! :)

Daniel Roxin spunea...

Multumim, Silviu, pentru sustinere!

Anonim spunea...

multumim pentru toata munca si va iubim continuati

Eclejian spunea...

foarte interesant documentarul... in mare parte sunt de acord, cu unele exceptii

Anonim spunea...

Sunt foarte mulți cei care apreciază efortul și munca voastră, oameni deschiși la minte și la inimă,așa cum spunea Silviu și pentru care merită să mergeți înainte. Așa a fost lumea dintotdeauna, nu lipsesc răutatea și invidia, care fac casă bună cu lașitatea și cu ignoranța. Silviu a cam spus lucrurilor pe nume din acest punct de vedere.
Suntem alături de voi !

Daniel Roxin spunea...

Multumim! :)

Anonim spunea...

mai copii, cei mai rau e ca ei au un plan de rezerva de genocit, in cazul inacare omenirea se trezeste, aceste planuri sant de mii de ani ce asteapta aceste vremurii si nimic nui va impiedica , ei stiu ca daca acum in maxim 2-3 ani max 5ani nu reusesc, nu vor mai reusi nicioodattaa, Pamnatul nui va ma rezista, va emite vibratii ce lor le va dauna grav, direct infarct, atentie mare la inscenarile de atacurii extraterestre ce vor fi! pt ca ei vor fi in acele obiecte zburatoare, ce ne vor intinde mana sa ne "salveze" vor sa iasa in afara orbitei terei ,cand planeta va suferii marii schimbarii, sa nu va temetii nici o clipa, santem ai acestui pamant Sfant ce ne va ocroti, si cu un singur lucru ii santem datori pamantului, din tarana neam nascut , in tarana ne vom intoarce, deci apartinem terrei, si nu "extraterestrilor"! rugativa la Dumnezeu, aceasta este arma impotriva gandurilor malefice, faceti ce nea invatat MANTUITORUL nostru Iisus Hristos, numai invataturiii ce daca le ascultam nu am fi ajuns aici, dar neam pierdut cu firea si am poftit la tot ce e pacat! RUGATIVA SI ELIMINATI pacatul, astfel ii vom invinge!

Anonim spunea...

Foarte interesant mi s-a parut documentarul,mai ales ca apar si eu putin in el...)ce sa zic felicitari si la cat mai multe.Dorina
Mult succes in continuare Daniel Roxin!!

Daniel Roxin spunea...

:)

uriel spunea...

Felicitari,Daniel tie si echipei care a lucrat la acest film! Foarte bine realizat! Esti curajos si nu-i putin lucru mai ales acum.Imi imaginez ce munca si ce efort s-au depus !Multumesc!

Anonim spunea...

Cand spunem extraterestru , inseamna ceva care poate exista in afara acestui glob terestru , fie ca vrem sau nu , apartinem nu numai acestui glob , apartinem si galaxiei , si asa mai departe ; nu este nevoie sa vrem sau nu , suntem intr-un angrenaj mult mai amplu. Dar totusi , pentru anonimul care a zis ca suntem pe pamant Sfant despre ce vorbeste , detaliaza despre ce este vorba ? Kasandra

Daniel Roxin spunea...

Multumim, Uriel!

Soare spunea...

draga Daniel, am urmarit cu interes documentarul tau si daca a ajuns sa-l vizionez nu e o intamplare, rar am timp de net si din cauza putinului timp liber ''simt'' caror lucruri trebuie sa le dau atentie...legat de ''protectii'' ma intereseaza aparatura in domeniu...si mai e ceva, exista o teorie conforma careia te poti ridica deasupra biologicului ca sa-l poata controla Sinele si nu orice muritor de rand...este un tip din Cluj, de fapt sunt 2 medici care tin un workshop de informare, au niste informatii de te lasa masca...de cate ori se tine workshopul asta prin Bucuresti sunt si eu pe acolo(si cum spuneam sunt reticenta la mareea de informatii de pe piata) urmatorul va fi in in 15 iulie, vezi pe blogul meu info (am vazut ca ai in lista blogul meu lifespiritualecoach), trebuie neaparat sa fii acolo.. :)
spune-le ca vii din partea mea si ai reducere 100 ron..parerea mea e ca daca 10% din romani ar asculta acest workshop s-ar produce o schimbare in campul morofologic romanesc si ar fi o chestie pe care mi-as dori-o din suflet...
nu glumesc

cu bine
Severina Soare

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru informatie! :)

mihaeladr spunea...

Nu vreau sa fiu "Gica contra" la ceea ce a spus Sorina, dar poate sunt mai multi romani care ar vrea sa asculte dar nu au nici posibilitatea de a ajunge in Bucuresti si nici "posibilitati materiale" (adica bani) de a participa la asemenea workshopuri. Si ca sa nu fiu chiar contra, gandesc ca poate nu "le este dat" sa cunoasca, chiar daca ei vor!!!!
Am mai vazut tot felul de wokshopuri cu "pret" de salariu minim pe economie. Nimeni nu spune sa nu se ceara bani, pentru ca din asta poate traiesc si ei, dar.... cred ca din cauza banilor se formeaza o "elita".

Soare spunea...

pt mihaeladr...ai dreptate, toate la timpul lor, fiecaruia ii apare in cale la un anumit moment o oportunitate, o alege sau nu , de el depinde...
workshpul de care vorbeam il recomand si uite de ce:
nu cred ca exista o persoana mai sceptica si critica, ca mine in ultimii ani...timp de 10 ani in studiul metafizicii si lumii spirituale care nu intelgeam cu ce se mananca, mergeam pe la tot felul de cursuri si workshopuri, unele chiar costisitoare , apoi am renuntat, nu gasesm ceva care sa simt ca e ''profi'' ci numai amatori, care citeau carti si a2a zi predicau in lume, sau aiurau ceva si credeau ca au ''contacte''..cautam pe cineva care sa-mi confirme ceea ce stiam sau sa-mi de raspunsuri...pe atunci nu stiam ca trebuie sa caut in interiorul meu, eu cautam in exterior...asa am primit raspunsurile...
participare la acest workshop de 100 ron/zi mi-a parut initial asa si asa, insa studiez domeniul medical si orice noua metoda descoperita ma intereseaza, asa ca m-am dus, Insa dupa participare mi-a parut foarte ieftin fata de ce balarii se vand pe piata workshopurilor si unele chiar costa sute de euro, sa ne gandim insa ca salile sunt scumpe, calatoriile lor, manacarea, hotel,etc...insa acesti bani au alt scop, un scop umanitar si doar cine va fi acolo va putea intelege...
Andrei, coorodnatorul workshopului poate primi contravaloarea sumei de ron in metoda divi accesibil oamenilor/comunitatiilor care nu folosesc banii (o lume a viitorului)...
Astfel ca de cate ori s-a organizat in Bucuresti acest workshop am participat si eu, e lumea mea, asa simt... deocamdata platesc in ron ca in Bucuresti abea acum se formeaza o comunitate...in urma cu 2 ani le spuneam celor din jur ca in viitor oamenii vor trai fara sa foloseasca banii ci un fel de puncte-vedea si criza (care abea a inceput), nu credeam ca acest viitor era asa de aproape... dupa cum observ grupurile de 4D si 5D incep sa se formeze si va fi exact ca in filmul ''Descoperirea de la Celestine'', nu vor putea fi vazuti de cei din 3D...

Anonim spunea...

Foarte frumos cum doresc unii sa se schimbe romanii conform mintii lor , mai este pana ca sa zic cu umor :pana departe ; in povestea unor minti cu tipare mentale achizitionate din filme. Si despre ce comunitate ar fi vorba in Bucuresti , care are o multitudine de asemenea comunitati aparute dupa revolutie ca ciupercile dupa ploaie. Hai sa fim cu picioarele pe pamant ; cand lumea devine un astfel de workshop inseamna ca apare o dependenta , o dependenta mascata in linistire aparenta...de fapt este o umbrela , stai sub ea anesteziat , si ce spune acel om indiferent cine ar fi , are mare efect in mintea celui ce asculta. Incetul cu incetul adevarul lui care ar putea fi al lui si atat , pune stapanire pe alte minti si asta insuflandu-ti ca esti original si autentic ascultandu-l. Apropo este foarte important : ce pregatire are acest Andrei ? Ziceai ceva de medic , ce specializare ?

Anonim spunea...

interesant ce spui Sorina Soare :)) nu inteleg de ce iti faci tu griji pentru altii.. cand chemi pe cineva sa-l ajuti te hranesti cu energia lui..crezi ca tu poti sa-i ajuti mai mult decat poate Dumnezeu? am un fragment din cartea Puterea Gîndului - Swami Sivananda:
Yoghinii îsi transmit mesajul prin transfer de gânduri
Prin vibratiile lor spirituale si prin aura lor magnetica, yoghinii
autentici si necunoscuti ajuta mult mai mult umanitatea decât
"yoghinii" de pe platformele adunarilor si ale salilor de conferinta.
Vorbitul la microfon este practicat doar de aceia care au un grad mai
scazut de spiritualitate, ce nu poseda stiinta si puterea de a-si folosi
facultatile paranormale si fortele latente din ei.

Viky spunea...

As vrea sa vad s ie u filmul ... sau mai bine spus, as vrea sa inteleg vorbele. Muzica se aude calr la mine, vorbele insa nu. Ma puteti ajuta, va rog?

Daniel Roxin spunea...

Iti sugerez sa il descarci. probabil ca ai o problema cu programul cu care vizionezi filmul...

Anonim spunea...

eu am postat ceva comenturi la acest documentar pe blogul Iesirea din Matrix, dar cum acolo dupa ce-am comentat a disparut ca prin farmec optiunea "Anonim" la postare comentarii (caci asta imi este mai la indemana acum) ... hai sa postez aici comentul meu daca-mi este permis bineinteles ...

Eu am vrut sa pun accentul pe faptul ca un om inconstient este extrem de usor de manipulat, elitele nici macar nu se screm prea tare sa faca tot ceea ce credem noi ca fac pt ca ei doar dau un mic impuls si restu se invarte de la sine fara nicio problema ...uneori cred ca se mira si ei, poate chiar raman perplexi cand vad cum oamenii invart singuri si cu succes aceasta roata a manipularii colective... de ex. chestia cu E.coli si castravetele ... :)))) ce vrei dovada mai buna ca asta... de fapt elitele nu pot manipula... dar in schimb se folosesc de tot ceea ce noi le dam pt ca nu sunt deloc niste prosti... noi le dam puterea noastra, le cedam energia noastra prin frica care o avem, deoarece avem multe atasamente atat materiale cat si spirituale si cauza tuturor acestor atasamente, este INCONSTIENTA omului, omul a uitat ceea ce este cu adevarat si singurul mod prin care poti sa-ti reamintesti este prin a fi CONSTIENT... omul este ca un pod ce face legatura intre d-zeul inconstient de sine asta inainte de pod si d-zeul constient de sine adica ceea ce este dincolo de pod ... poti inlocui termenul "pod" cu "mintea"...prima data esti sub minte pe urma esti in minte dar apoi va trebuii sa treci dincolo de ea... dar capcana mintii este subtila si f.multi aleg sa ramana aici... fie ca inca mai au de lucrat la ea fie ca au ajuns in varful mintii si cred ca asta este totul ... aici se incadreaza si aceste elite conducatoare dar si alti oameni care fie si-au ascutit mintile, fie poseda diverse capacitati spirituale. Toti maestri autentici ai omenirii au venit aici pt a ne transmite mesajul lor care ne spune, ne avertizeaza de aceasta capcana a mintii, de care ei au putut devenii constienti doar cand au reusit sa treaca dincolo de minte...
Dar noi ce facem ...? In loc sa ciulim ochii si urechile la mesajele maestrilor, noi ne balacim in propria noastra minte ... facem si desfacem ... afirmam si infirmam ... ne vaicarim ca noi suntem muncitorii cei corecti si altii parazitii smecheri... facem documentare in care aratam cu degetul doar spre celalalt fara a banui ca ceea ce face celalalt este datorita a ceea ce am facut eu insumi ... De fapt primul pas in a devenii CONSTIENT este cel in care incepi sa devii RESPONSABIL si asta inseamna a arata mai intai cu degetul spre tine insuti...
documentarul intradevar aduce informatii utile mai mult sau mai putin ...depinde de fiecare, de intelegerea fiecaruia, dar de cele mai multe ori aceste info pot dauna daca omul crede ca el este victima pt ca orice ar face, calaul va fi cu el inevitabil... pt ca asa stau lucrurile, asa trebuie sa stea ... nu poti desparte ziua de noapte ... lumea polaritatilor va functiona indiferent de ceea ce credem noi...
exemplul acela cu maimutele are efect doar la nivel de minte colectiva dar asta este ceva inconstient deci fara valoare... maimuta a schimbat modul de a proceda ... si pe urma in mod inconstient au urmat-o celelalte maimute ...deci efect de turma... pai efectul asta se vede la oameni la greu ... pt ca mintea omului e mai evoluata decat mintea unui animal ...nu?
in fine ma opresc aici, nu stiu cat de mult m-am facut inteles dar asta nu mai este problema mea pt ca eu doar am impartasit cu voi propria parere si atat si nimic mai mult...
multumesc
... nelu_nnn

Anonim spunea...

Activitatea tuturor civilizatiilor care s-au dezvoltat pe Terra a depins de informatie. Asa ca nu este exagerat a considera ca cele mai scump platite doua lucruri pe aceasta lume sunt : stiinta ( adica informatia ) si prostia ( adica lipsa de informatii).

Anonim spunea...

Sydney Smith : ”Cea mai mare nesăbuință dintre toate nesăbuințele este să nu faci nimic pentru semenii tăi, doar pentru că îți închipui că nu poți face mare lucru”.
Edmund Burke: ”Răul triumfă doar atunci când oamenii buni stau deoparte”.
John F. Kennedy: ”Să facem ceea ce trebuie făcut, în ciuda consecințelor, pericolelor și presiunilor. În asta constă moralitatea”.

Daniel Roxin spunea...

Frumoase citate! Cred ca toti ar trebui sa meditam profund pe marginea lor. Multumim!

Anonim spunea...

mda ...pai daca acele citate sunt spuse de celebritati inseamna ca sunt si adevarate...??? si daca chiar stau si meditez profund la aceste citate va trebuii sa dau repede cu buretele peste ele...:)) si sa pun altele in locul lor izvorate chiar din meditatia insasi...astfel :
1 - Tot ceea ce faci pt altii bine sau rau, faci pt tine insuti... si daca nu faci nimic pt tine nimeni nu poate face nimic in locul tau...
2 - Raul nu exista, exprima doar lipsa a ceea ce exista ... raul este lipsa binelui ... ii poti spune nebine, nonbine... dar nu RAU / cand spui rau... deja condamni...
3 - Sa facem orice am dori sa facem, dar cu o singura conditie si anume: -SA FACI TOTUL IN MOD CONSTIENT, ATENT CLIPA DE CLIPA... doar asa poti intelege si nonsensul moralitatii...
Moralitatea este doar o masca de infrumusetare-chipurile, pusa de societate oamenilor, peste adevaratul lor chip...
sursa acestor citate ... MEDITATIA SI IUBIREA
nelu_nnn

Soare spunea...

draga tomavasi, nu imi imi fac griji chiar pentru toti :) , cunoscuta poate iti e fraza :''nu aruncati margaritare la porci'' , fraza spusa de un mare maestru si intelept...caruia ii pasa se pare de toti ...
de ce crezi ca Daniel a postat acest film informativ? de ce crezi ca unii si altii tin sa-i informeze pe cei din jur? pentru ca le pasa de semenii lor...in scara evolutiei nu poti urca singur,deoarece apoi datoria ta e sa revii pentru a-i ajuta si pe ceilalti...
nu as judeca pe cei care se coboara in lume ajutand si informand (si vorbind la microfon), nu as judeca pe nimeni , nici pe cei care in speranta accelerari propriei evolutii cred ca reusesc asta izolandu-se in munti meditand la umbra unui artar pentru restul vietii...dr.Steiner si E.Swdenborg vorbesc despre diferenta crasa dintre aceste 2 atitudini...a informa umanii nu inseamna a te hrani cu enegia lor(desi unii o fac in diferite metode constiente sau nu), a-ti dezvolta capacitatile psi nu inseamna ca esti evoluat spiritual(asta o fc si tiganii): o poti face intelegand fizica cuantica, a fi cu adevarat evoluat si spiritual in aceleasi timp este capacitatea de a fi si a trai ca un intelept in mijlocul nebunilor si orbilor fara a fi afectat de ordinea lor sociala si luptand pentru evolutia lor...pentru a putea curata de neghina o gramada de grau trebuie sa fii in mijlocul ei ... asa cum Yeshua reusea...poate nu stii dar sunt multi care ajuta umanii din mijlocul lor si nu au nevoie sa fie cocotati pe o stanca, uite aici cateva exemple:
http://vimeo.com/25068321

iar pt anonimul care intreba ce specialitate au medicii care sustin seminarul: au aceea specialitate de a demonstra stiintific ca vaccinurile sunt o manipulare controlata a ''oilor'', de a demonstra prezenta Sufletului in sangele uman viu,de a demonstra cum scolile d emedicina au devenit masinarii de creat vanzatorid e medicamente, etc, etc,
demonstratiile lor se bazeaza pe munca de cercetare a unui medic german timp de 25 de ani,completata cu munca lor, iar ei prezenta aceste informatii celor care doresc sa inteleaga de unde vin bolile, cum pot fi tratate, cum se poate trai fara boli, cum este de perfecta aceasta masinarie umana incat nu are nevoie nici de hrana, daca s-ar conecta corect la Divinitate, si ce capacitati psi latente are corpul uman....toate aceste abilitati umanul si le-a pierdut avand incredere in cei ce i-au condus si manipulat constant de mii de ani incoace...

Paul Dadrian spunea...

Inca un documentar foarte interesant si bine realizat!
Ai ales un domeniu vast, plin de informatii atat posibile cat si imposibile, insa ai reusit sa il abordezi dintr-o prespectiva stiintifica, documentata, lucru demn de apreciat!
Informatiile transmise au fost selectate cu pricepere, atingand cateva din punctele importante ale Razboiului PSI! Ai mai putea face o serie de parti pentru a cuprinde aproape toata informatia, caci totul nu il va putea cuprinde nimeni!
Felicitari pentru realizarea lui si la cat mai multe!!!
Si ca o intrebare putin pe langa, ce mai stii despre incursiunea in Padurea Baciu?

Daniel Roxin spunea...

Multumim Paul! In legatura cu incursiunea din Padurea Baciu, cum stiu mai multe, postez informatia pe blog...

Elena spunea...

Felicitări și mulțumiri Sorinei pentru efort și răbdare! Cu deosebit respect. Elena

cosmin spunea...

s-au demodat armele din razboaiele trecute sau astea noi sunt updatate; la mine vocea e cristalina fundalul sonor e cu intermitente. "sponzor" ai de ales sau te alege el ? poate e acelasi. eu stiu? dupa ce s-a spus o meditatie profunda, sa mai meditez si eu peste, profund chiar .. mai..
in oceanu'pacific pescuia un peste mic

Adrian spunea...

@anonim: nu este corect nici "v-a v-or zice" nici "v-a va zice" ci "va vor zice". Oare tot cip-area este de vina?

Cristina Fota spunea...

felicitari :)

Lexa spunea...

Domnule Daniel,
Va multumesc din suflet Dvs-tra si echipei care va sustine, si se implica efectiv si afectiv in ceea ce intreprindeti.
Fac parte dintr-o generatie inaintata ca varsta cronologica, dar foarte tanara dpv biologic, mental, emotional.
Va rog respectuos, numai noua acelora care ne incadram in aceasta tipologie, sa va adresati. Nu va pierdeti energia si timpul mult prea pretios, in a lamuri sau "lumina" pe cei ocultati si defavorizati de propriile patimi. Avem nevoie de fiinte alese ca Dvs-tra, pentru a putea supravietui.
Va rog frumos, selectati pe cei carora merita, sa va daruiti.

Cu stima, si consideratie....

Daniel Roxin spunea...

:)

dintoate spunea...

Perfect adevărat în toate cele spuse de dumneavoastră în articol şi în film.
Păcat că mai sunt şi din cei care nu cred ( cu toate
că " o simt " pe pielea lor ! ). Cu timpul ( care din păcate pentru ei s-ar putea să fie foarte lung...) se vor convinge...
Felicitări pentru articol şi aştept continuarea filmului.
Cu stimă,
dintoate

feonor spunea...

Salut ,
cu toate ca nu sunt informatii noi ci majoritatea le-ai postat deja pe blogul tau sub forma de articole in trecut , FELICITARI PENTRU DOCUMENTAR ! ai foarte mult curaj ca ai ales sa faci lucrul asta , ca nu te-ai ascuns sub vre-un pseudonim cand ti-ai publicat cartile .
Intuitia mea m-a indreptat de multe ori catre posturile tale in care mi-am gasit raspunsurile cautate ... mi se intampla foarte des sa stiu anumite lucruri , insa nu le pot gasii un corespundent aici ....in lumea materiala ....stiam si am observat ca ceea ce gandesc eu si starea mea de spirit o transmit si celor din jurul meu ...si mai stiam ca avem o constiinta colectiva care este influentata de ce gandeste majoritatea insa nu avem termenii respectivi , nu gaseam cuvintele sa exprim ceea ce gandeam. Articolele tale au venit ca o confirmare si pentru asta tin sa iti multumesc ! si pentru critici un singur lucru vreau sa le spun , sunt persoane care simt ca au venit aici cu un scop ...care stiu ca trebuie sa faca ceva ... care simt ca fac parte din ceva mai mare ... daniel vad ca a facut primul pas , a luat atitudine ... cred ca si voi simtiti aceste lucruri pentru ca altfel nu imi pot explica ce cautati pe acest blog ... luati atitudine in felul vostru lasati criticile si invatati sa apreciati efortul celorlalti ...

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

ana-maria sourmelis spunea...

Absolut formidabil,documentar !!

Este important atat pt cei deja informati cat si pt cei care acum aud prima data despre astfel de fenomene.....
Sper intr-un viitor in care umanitatea-si va folosi capacitatile in scopuri nobile ......
Asteptam si alte documentare !!!
Va doresc binele cel mai inalt !!!

Daniel Roxin spunea...

La fel iti doresc si eu! :)

Elena spunea...

“Vizionarea TV, prin caracteristicile sale, ii determina pe oameni sa se raporteze la televiziune ca la o instanta de ordin religios. Nu numai metaforic vorbind, televiziunea instituie in societatea mediatica o realitate asimilabila templului din religiile idolatre.
Fantasme fabricate si refabricate de masinaria infernala a imagologiei televizualului razbat direct in subconstiinta omului, lipsindu-l de controlul elementar asupra propriilor sale dorinte si reprezentari, blocandu-i accesul la exercitarea liberului arbitru. Plonjand cu voluptate in mediul de imagini si de fantasme generate continuu de ecranul televizorului, omul intra fara sa stie in cea mai umilitoare robie, in robia mintii. ”
Prof.univ.dr.Ilie Bădescu
http://neamul-romanesc.com/opinii-si-atitudini/ilie-badescu-%E2%80%9Eo-ipoteza-tragica-triumful-mondial-al-statului-magic%E2%80%9C/

Ana-Maria spunea...

Influentarea comportamentului omenesc de la distanta este intr-adevar studiata de mult timp si din ce in ce mai aplicata. Credeti voi ca reclamele tv la tot felul de produse nu au mesaje sublimininale in vederea transformarii noastre in consumator prin ,, propria vointa"? Tuturor celor care sunt sceptici la aceste tehnici de manipularea a maselor,va reamintesc ca ne aflam in plina era a manipularii, francmasonii fiind capul piramidei in acest domeniu, introducerea cip-urilor la inceput pe acte, mai tarziu in corpul uman, oricum in alte tari sunt introduse deja cip-uri si in interiorul organismului, va fi apogeul manipularii globale. Felicitari Daniel pentru curajul tau de a spune lucrurilor pe nume!

Alex. Timoschenko spunea...

Abia acum am dat de pagina Dvs cu link-ul catre documentarul de fata; nu l-am vizionat inca insa oricum va felicit pentru interesul pe care il acordati acestui subiect; un subiect despre care a scris si regretatul dr. Eugen Celan - bunul meu prieten si coleg in ale "domeniilor de granita" - parapsihologia, sau mai exact psihotronica (ambii, impreuna cu inca citiva entuziasti am infiintat ARCePs-Asoc. Romana de Cecretari psihotronice, dupa ce ne ocupasem "underground" timp de vreo 20 de ani de aceasta tematica).Daca sunteti de acord, dupa ce voi viziona filmul va voi trimite impresiile mele. Cu toata stima,ing. Alex. Timoschenko, Köln (Germania)

Daniel Roxin spunea...

Sigur ca da, domnule Timoschenko. Astept cu interes impresiile dumneavoastra!
Toate cele bune!

Surya spunea...

Interesant! de curajos, in primul rand. Felicitari pentru modul in care transmiteti ideile!
Cred, ca nu ati ajuns la mine intamplator, pentru ca de ceva vreme, ma preocupa o idee legata de utilizarea influentarii mentalului colectiv si individual intre anumite ore ale noptii si la care primesc astfel un posibil raspuns. Spun asta, pentru ca lucrand niste materiale pentru serviciu, mi s-a intamplat destul de mult in ultima vreme, sa adorm poate si in jurul orei 4 dimineata. Fiind vara, si foarte cald (locuiesc in sud), tin geamul deschis. Ei bine, am observat, ca exista o perioada incepand in jurul orei 2- 2.30, cand toti cainii din cartierul meu sunt foarte agitati. Nu am considerat nimic ciudat, decat in momentul, cand prietene din alte cartiere, care nu erau in vecinatatea cartierului meu, se plangeau de faptul ca nu puteau dormi cam la aceleasi ore, din cauza agitatiei cainilor. Atunci am inceput sa fiu atenta, daca fenomenul era intamplator sau nu, ca in final sa fiu sigura ca se intampla ceva in acel interval al noptii. Cateva idei din acest documentar imi confirma parerea ca se emit unde de anumite frecvente, din afara spectrului fecventelor pe care il percep urechile noastre ca sunete "concrete".
Multumesc ca spuneti astfel de lucruri.
Pentru ca v-am "descoperit" va voi asculta cu interes!
Perseverati, indiferent de parerile celorlalti!
Cine are urechi sa auda, aude!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru sustinere. Intresant ce povestiti. Probabil ca asta se petrece in orasul dv. O noapte linistita!

Anonim spunea...

lA EDITURA OBIECTIV APAR TITLURI SUPER TARI CU PERSONAJUL PRINCIPAL A LUI PAVEL CORUT-PETRE VARAIN SUPER SPAI .
iDEEA E CA INFORMATIILE SUNT FOARTE VECHI NOI NU STIM DE ELE SI ALTII LE FOLOSESC DE CAND LUMEA.CITITI CARTILE SI VA CRUCITI LA CE AM FOST SUPUSI TIMP DE 20 DE ANI

Anonim spunea...

Va multumesc pentru acest documentar si pentru faptul ca nu va irositi degeaba inteligenta si tineretea.Consider ca sunt binevenite aceste informatii,folositoare unora daunatoare altora.Dar as merge mai departe sa le spun celor care doresc sa achizitioneze aceste aparate,ca mai intai sa-si purifice sufletul prin rugaciune si iubire.Nimic n-o sa functioneze fara iubire.Multumesc pentru posibilitatea de-a lasa un comentariu aici.

Anonim spunea...

Manipularea mentala este o realitate. Mereu trebuie sa ne intrebam daca un gand care ne domina este al nostru sau nu. Nu va temeti sa fiti diferiti prin faptul ca aveti ganduri si sentimente diferite fata de marea majoritate. De asemenea, 'nu aruncati perle la porci', nu va risipiti energia cu cine nu merita.

Anonim spunea...

dragi "cititori" sau "channell-isti" stau in londra dar simt chestia asta in fiecare zi.eu va zic asa de la om la om cei ce vor sa mearga la jo in londra sa-si protejeze bila.se va folosi aceasta metoda in mod sigur

igachar spunea...

referitor la atacurile psihologice,are cineva idee cum se poate dezactiva tiuitul de la computer televizor frigider si asa mai departe?v-as fi recunoscator,multumesc

Anonim spunea...

Controlul maselor de oameni prin parapsihologie si dezvoltarea programelor guvernamentale ce includ antrenarea de soldati cu puteri parapsihologice exista inca din timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondia. In zilele noastre cel mai mare proiect de CONTROL al maselor prin unde de inalta frecventa se numeste HAARP (The High Frequency Active Auroral Research Program), care oficial "este un program guvernamental care studiaza aurora boreala". Acesta in realitate emite niste frecvente pentru controlul uman. Unele dovezi ale acestor unde sunt, daca va amintiti, ca acum cativa ani a existat un fenomen ciudat in Bucuresti legat de moartea subita a multor pasari (la autopsie acestea fiind perfect sanatoase) iar un lat exemplu sunt SUNETELE ciudate care se aud in toata lumea (declaratia oficiala e ca sunt provocate de balene)- puteti cauta pe youtube STRANGE SOUNDS- terifiant. Acest HAARP poate, pe langa controlul uman, sa provoace cutremure, uragane, fenomene electrice si tot felul de moduri prin care se poate controla natura. Un alt mod de spalare de creiere este TELEVIZIUNEA cu ajutorul dezinformarei sau a minciunilor transmise cu nesimtire prin posturile de mass-media de anumite persoane influente (FRABCMASONI, Iluminati sau cum vreti sa-i numiti). Ma intorc la acele programe de pregarite si ulterior de folosire a persoanelor cu puteri "speciale" cititi cartea lui Radu Cinamar-Viitor cu cap de mort veti afla multe lucruri interesante, adevaruri nespuse si poate veti reusi chiar sa EVOLUATI la un alt nivel al constiintei si sa nu mai fiti afectati de aces CONTROL. Impreuna PUTEM lupta impotriva lor. Trebuie doar sa ne UNIM!!!

Gabriel RADU spunea...

Informatiile prezentate cred ca sunt bazate pe multe fapte si rezultate ale cercetarilor.As dori sa adaug informatiilor prezentate doua precizari: 1. Nu totul in Univers este energie si iata de ce: sunt 3 nivele- informatie-energie-materie. Cand informatia ajunge la masa critica se transforma in energie, iar cand energia ajunge la masa critica se transforma in materie. 2. Aceste razboaie pshihogice au impact cu adevarat asupra acelor persoane care au un nivel energetic de protectie (datorat propriilor ganduri si emotii atasate gandurilor) destul de scazut. In caz contrar este foarte greu sa iti fie sparta bariera de protectie energetica. Succes Maxim tutoror!

Iuliu spunea...

Frumos documentar. Corpul uman are multe niveluri de energie pe care noi nici nu stim ca exista

Daniel Roxin spunea...

Sper sa fie de folos pentru cat mai multi!...

Anonim spunea...

Bravo! Foarte interesant si util. Ascultand finalul mi-au venit in minte de zeci de ori invataturile religiei - sa ierti, sa iubesti, sa nu faci rau, etc. Se aplica perfect pe exemplul cu soriceii si maimutele.
Ce-i drept, era putin mai complicat sa le explici stramosilor de radionica, nanotehnologie, etc asa ca .. s-a folosit un limbaj mai "din topor", ca sa poata fi inteles de toti.
Inca odata BRAVO!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

Seminarul care poate schimba vieti ?! ( A.Ignatenko in Romania - Bucuresti )
Va invitam la seminarele-training a scolii stiintifice profesorului A.Ignatenko “Matricea puterii gandului”, “Pregatirea omului mileniului trei”, “ Fiecare om este un potential geniu, capabil sa conduca cu propriu destin”. Seminarele conduse de Albert Ignatenko – doctor in filozofie, biologie, in medicina psiho-informationala, titular al Academiei Internationale si Europene de Informatizare (membru asociat al ONU), profesor la catedra de psihoinformatiologie a Universitatii Internationale de Stiinte Fundamentale (reteaua educationala Oxford), presedintele Ligii Internationale Cosmo-Umaniste, adjunct al presedintelui Comitetului International Anti-criminalitate si Anti-terorism. Pentru prima data in practica pedagogica, psihologica, politologica, medicala si sportiva la nivel mondial profesorul A.Ignatenko a formulat, utilizat si introdus o abordare stiintifica complexa de dezvoltare si utilizare a rezervelor capacitatilor omului, noua din punct de vedere calitativ. Pentru realizarea tuturor acestor programe inportante pentru viata, omul utilizeaza 1,5-3% din intregul potential al organismului sau. Restul 97-98% nu este utilizat in realizarea tuturor programelor.Noul model de gandire pe care i-l primiti la seminare va permite sa utilizati potentialul D-voastra de 100%, in acelasi timp sa cresteti viteza de realizare a tuturor programelor importante din viata si sa obtineti o multime de tipuri de energii pentru a fi sanatosi, longevivi, a avea o viata plina de success.

Rezumat: Veti invata tehnolodii noi de modelare a propriului succes si lucratorilor firmei D-v., se vor deschide abilitati pentru eliminarea blocurilor proprii si la pacienti, vizualizare la distanta –vizualizarea intuitiva, sa testati si corectati propriile bioritmuri, insusi cele mai noi tehnologii PSY-I.T., ce va vor permite sa le folositi in lucru cu pacientii. In timpul meditatiei prof. Albert Ignatenko va consolida la fiecare cursant programul “ matricea genialitatii si destinului fericit”. Veti obtine cea mai noua profesie din lume –reabilitolog-informatiolog.
Mai multe informatii :

https://www.facebook.com/events/554395687905087/

Unknown spunea...

Voi in acest documentar vorbiti foarte mult din cartea "Experimentul Montauk",oricum foarte interesant si de apreciat efortul tau.Bravo si la mai multe!

Anonim spunea...

Un documentar foarte informativ.
Am observat vre-o catva anonimi ,doar comantand. Voi desteptilor : realizati voi un documentar informativ si apoi sa veniti cu argumente.

Anonim spunea...

in legatura cu acel aparat ...ar fi o prostie din mai multe puncte de vedere...inclusiv financiara,vizata de terte persoane.In interiorul tau se gaseste puterea care ti-ar aduce echilibru emotional si luciditate mentala.pentru asta trebuie mai intai sa-ti inveti mintea sa fie linistita

Anonim spunea...

replica la aceste agresiuni ale globalismului exista .pentru asta ganditi-va la scrierile Sf.Vasile cel Mare...o arma mai cumplita nu a existat nicidata!

Unknown spunea...

Acest documentar a aprins un foc interior! Astazi m-am oprit la Arco di Constantino sa-mi admir stramosii, planuiesc sa vizitez tot ce tine de Daci si se pot gasi la Roma. Multumesc pentru acest video pe care deja am inceput sa-l distribui mai departe pentru ca e important sa se stie adevarul.Numai bine!

Anonim spunea...

Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
Felicitari!

Anonim spunea...

danielroxin.blogspot.com m-a surprins in mod placut. Foarte interesant! http://filme-online-hd.eu/ - filme online hd.

Antic spunea...

Documentarul a fost foarte bine gandit deoarece nu toti oamenii au capacitatea de a-ntelege termenii stiintelor si manipularii moderne . Probabil e primul pas de trezire a unei natiuni ce-a fost condamnata la un declin imens economic , stiintific si spiritual , pornind de la explicatia simpla a manipularii mentale si demonstrata prin exemple concrete vitale . Asteptam noi 'pasi' in acest delicat domeniu . Cu respect.