marți, 12 iulie 2011

Controlul minţii şi Noua Ordine Mondială (video) – Dezvăluiri în cadrul emisiunii “Ghilea Show”


Nu sunt prea multe posturi tv în România unde poţi vorbi liber despre subiectele cele mai delicate ale momentului cum ar fi controlul minţii şi protecţia psihică, Noua Ordine Mondială, Iluminati, tenebrele Vaticanului, fenomenul OZN, Apocalipsa sau anul 2012. Unul dintre puţinele locuri de acest fel este „Baricada Tv”, un post tv online ambiţios şi care are deja un trafic consistent. Aici, împreună cu directorul postului, Sorin Ghilea, şi cu un alt realizator tv, Eugen Marinoff, am dezbătut toate subiectele enumerate mai sus, fără inhibiţii. Sunt sigur că informaţiile prezentate în cadrul emisiunii "Ghilea show" pot fi de un real folos celor interesaţi să afle adevărul despre lumea în care trăim şi să înţeleagă câteva principii de bază în ceea ce am putea numi protecţia psihică. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin





Vezi si filmul documentar RAZBOIUL PRAPASIHOLOGIC - DEZVALURIRI

16 comentarii:

Elena spunea...

Foarte frumoasă emisiunea și realizată într-o atmosferă plăcută,destinsă. Felicitări.Ne-ai făcut o surpriză foarte frumoasă, mulțumim!

Daniel Roxin spunea...

Ma bucur! :)

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

Sa fie acesta partea a doua la documentarul Razboiul Psihologic? :)

Daniel Roxin spunea...

Nu este partea a doua... Aceasta va fi lansata in curand si va contine foarte multe solutii cincrete. :)

sorin spunea...

Sper sa nu se ajunga la stadiul in care chiar vom fi controlati total.

Anonim spunea...

Daniel, ma bucur sa vad "omul frumos" in persoana ta si iti doresc sa ai putere sa dezvalui si mai franc multe alte lucruri care ne afecteaza, pozitiv sau negativ.

Tamy spunea...

Imi pare rau ca nu prind acest post...dar pot spune ca in curand vom fi controlati total..asta, intrucat sunt putini cei care iau atitudine, mai ales atunci cand sunt promulgate anumite legi in defavoarea identitatii persoanei...

Anonim spunea...

Multumim Daniel pentru efortul tau de a ne comunica lucruri atât de interesante! Ce ne facem cu acea populaţie, care intră cu buldozere peste ISTORIA POPORULUI ROMÂN? Adevărul este pur şi simplu ucis de noi înşine! Cred că acesta e răul perfect direcţionat, spre trecut şi spre viitor în acelaşi timp.

ionita camelia spunea...

Felicitari pentru efortul tău Daniel de a lumina locuri ascunse privirii...

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

In Curand Ne Apropiem de Punctul Critic.. Avatarul/Campul energetic se va manifesta :)

Anonim spunea...

Alegeti Tabara Daniele
http://www.youtube.com/watch?v=U8aMacEKaAU
Se Apropie Momentul!

Ionut D. spunea...

Interesante afirmatiile din aceasta emisiune, dar d-le Daniel Roxin cu totii stim deja in cei peste 20 de ani de la revolutie si datorita dezvoltarii circulatiei informatiei din ce in ce prin surse tot mai numeroase si mai tehnologizate, stim ca cei care ne conduc incearca o indobitocire a populatiei mai ales prin subjugarea sistemului de invatamant, reducerea stadiului de uman la nivel de animal..., cat despre reactiile de sentimente, bune sau rele, energiile corporale si tot acest concept, va trebui sa mai treaca mult timp pana oamenii vor concepe existenta lor si asta datorita bisericii, traditiilor care putin sunt care au substrat de nivel pur adevar. Sa nu uitam ca chiar si biserica a incercat si a si reusit in anii trecuti sa reduca masele in permanenta la stadiul de dobitoci. Vedeti si adresa:http://existadumnezeu.blogspot.com/

Amael spunea...

http://youtu.be/0ttMjD0pmY0
Uitati-va,meditati,actionati!!!
Va iubesc si va binecuvantez in iubirea si harul nesfarsit al lui Dumnezeu!

Admin spunea...

Mă bucur că existaţi!..sper că şi ceilaţi!

Anonim spunea...

https://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home/articole/013-romanii-si-razboiul-psihotronic