luni, 25 iulie 2011

ŞOC: Teroristul din Norvegia este MASON

Desi presa oficiala il prezinta ca fiind un "fundamentalist crestin", teroristul din Norvegia se pare ca este un mason pro-homosexual si pro-Israel.

Suspectul atentatului din Norvegia asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!

Bilanţul atentatului cu bombă comis vineri în centrul capitalei norvegiene şi al atacului armat din apropiere de Oslo, care a vizat o tabără de tineret, a crescut la cel puţin 91 de morţi.


Bloggerii norvegieni şi scandinavi sapă adânc în viaţa criminalului care a creat haos în Oslo şi teroare în întreaga Norvegie, stupefacţie şi oripilare dincolo de graniţele acestei ţări. Astfel, blogul Balder a dezvăluit că atentatorul era un violent activist antirasist, pro-homosexual şi pro-Israel, acelaşi lucru este dezvăluit şi de Nationell.nu, iar presa de sistem din Norvegia este nevoită să recunoască la rândul său că asasinul diabolic este animat de convingeri pro-israeliene duse la extrem.

Se pare că acesta a fost extrem de deranjat de mesajul afişat, cu o zi înainte de atac, de tinerii din tabără. Pe el era scris: “BOICOTT ISRAEL“.

Anders Behring Breivik nu a avut legături cu organizaţiile naţionaliste din Norvegia sau Europa, ci cu EDL (English Defence League), organizaţie anti-musulmană, anti-rasistă, anti-naţionalistă si mai ales pro-Israel. Steagul Israelului find nelipsit de la manifestările sale publice sau private. Modelele lor sunt evrei ca de exemplu: din Germania evreul Henryk Broder, evreul sionist Bernard Henry Levy din Franţa, din Britania Melanie Philips, Bernard Lewis, ca să menţionăm doar câţiva.

Asasinul posta frecvent pe saitul document.no, condus de către evreul Hans Rustad, activist de extremă stânga, anti-musulman, susţinător fanatic al Israelului. Făptuitorul era un admirator al său. Ţinta, tinerii din partidul aflat la guvernământ, nu a fost aleasă la întâmplare. Guvernul norvegian s-a pronunţat că nu va mai achiziţiona arme din Israel şi poate fi favorabil recunoaşterii unui stat Palestinian…

Sursa:  Lupta NS


Norvegia este în doliu. 91 de oameni şi-au pierdut viaţa în cele două atacuri care au avut loc vineri la Oslo. Bărbatul arestat vineri pentru dublul atac a fost pus sub acuzare, a anunţat poliţia de la Oslo.

Un cotidian norvegian, citat de CNN dezvaluie identitatea criminalului din Insula Utoya. Este vorba despre Anders Behring Breivik.

Oficialii au spus că este un extremist de dreapta. El însuşi se descria ca “naţionalist”, “creştin“, “conservator”. Pare să figureze şi într-o lojă masonică, iar pe pagina sa de Facebook şi-a exprimat simpatia pentru Winston Churchill şi pentru eroul norvegian al rezistenţei antinaziste din al Doilea Război Mondial Max Manus.

Anders Behring Breivik – “candidatul manciurian”, nu-i decât o biată  marionetă dirijată cu abilitate de cei ce doresc discreditarea curentului naţionalist din ce în ce mai puternic în ţările europene.

Faptele pistolarului comunal servesc drept pretext globaliştilor U.E să limiteze libertatea de expresie, pe de altă parte au menire de a relativiza grupările de dreapta.

E cunoscut faptul ca în cercurile naţionaliste, masoneria e percepută ca fiind o grupare antinaţională şi anticreştină. Cum se face că imediat după incidental din Oslo, au început să apară poze cu “naţionalistul” Anders Behring Breivik îmbrăcat în haine masonice?

Ce interes au oficialii norvegiani să declare despre pateticul pistolar cu şorţ masonic ca e “naţionalist, creştin şi consevator”? De ce se joacă cu astfel de declaraţii când se ştie clar că naţionaliştii reali resping masoneria?

Faptele lui Anders Behring Breivik ( considerat ca fiind anti-musulman) nu au nici o legatură cu naţionalismul. În principiu, nu suntem pentru folosirea armelor; totuşi ne întrebăm de ce năbădăiosul viking nu s-a dus peste bezmeticii “antifa”, notoriu fiind faptul că aceştia sunt susţinători ai musulmanilor? De ce nu a luat în colimator pe  Mullahul Krekar sau pe imigranţii musulmani?...

20 de comentarii:

Anonim spunea...

sunteti un fin dar si puternic erou national,FELICITARI!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

as dori sa ne intilnim si sa comentam anumite lucruri interesante

Tamy spunea...

cred ca este ceva putred la mijloc...daca era mason si era pro si pro...cineva vrea sa traga un semnal...la masoni ordinul este ordin...

Anonim spunea...

dragilor evreii isi duc la indeplinire planurile ,incet si sigur.Fereasca dumnezeu sa vina momentul in care ,vor fi convisi ca sunt cei mai puternici.SA VEDETI ATUNCI PRIGOANA.

Anonim spunea...

... se "pare" ca este un mason pro-homosexual si pro-Israel.

Toteu spunea...

asta este o minte educata in stil criminal.
sunt asa de absurde genul acesta de actiuni,si dovedesc asa de clar inutilitatea credintei lor.
ce vor aceste actiuni?
sa creasca ura?
oamenii care ajung la astfel de actiuni cunosc atat de putin omul,si totusi au pretentia ca noi sa le intelegem actiunile.

Diana spunea...

Ciudat cum un popor care a putut da o stiinta atat de "spirituala" precum Kabbalah naste astfel de terori....parca poporul evreu e scindat in 2 : poporul lui Dumnezeu si poporul Satanei.....

Anonim spunea...

Lucrurile sunt mult mai amestecate....
O consecinta a acestor eenimete pare sa fie si:
Ca urmare a atentatelor si a revelatiilor din "manifestul" atacatorului norvegian, politicienii germani se intreaba daca nu este momentul sa se introduca metode de a pastra datele personale, cu scopul de a confrunta extremismul si terorismul.

"Avem nevoie sa pastram datele personale", a spus Hans-Peter Uhl, purtatorul de cuvant al grupului parlamentar CDU/CSU. Uhl s-a declarat in favoarea monitorizarii traficului pe Internet si a conversatiilor telefonice."

http://www.ziare.com/international/atentat-norvegia/atentate-in-norvegia-teroristul-ii-viza-pe-merkel-sarkozy-barroso-si-alti-politicieni-1109934

anne spunea...

Este totalmente regretabil ceea ce s-a petrecut.Cred ca "rana" acestui om este mai adanca decat se lasa a se intrevedea "un natzi", "un fundamentalist crestin"...Cand o persoana recurge la asa ceva,crima, este semnalul unui esec. Esecul Europei civilizate in fata propriilor iluzii democratice! Si furia hitlerista s-a dezvoltat pe un teren fragil in Europa acelor ani.Tot Criza economica era si atunci. Nu exista Internetul...insa!? Asadar cred ca vinovatii pentru aceste crime...sunt mult mai evidenti decat ne permitem, deocamdata, sa pricepem.Asa ca de dat vina pe evrei si/sau homosexuali este cel mai simplu si s-a mai relizat candva cu aceleasi succese sau sa zice acum , succesuri ?!

Anonim spunea...

ceva nu se potriveste! si mason si de extrema dreapta, cele doua se exclud reciproc, de obicei...

Anonim spunea...

Tipul este o victima, un semen nefericit de al nostru, un frate ratacit, inconstient, "adormit" bine spiritual, abuzat, agresat emotional, mental si fizic (batut, violat etc) in copilarie, plin de frustrari, probleme emotionale, rani sufletesti, paranoic, exploatat de serviciile secrete care i-au spalat creierul cu programe depersonalizante, manipulat atent prin control mental la distanta, la comanda varfului piramidei masonice (si alte forte malefice oculte), pentru a infuza mentalul colectiv planetar (prin reteaua morfogenetica a speciei umane)cu noi trairi de vibratie grosiera, negativa (frica, ura etc), prin punerea in rezonanta a tuturor oamenilor, dezechilibrati deja de programele de control mental derulate cu ajutorul tehnologiilor secrete ce vizeaza inhibarea constiintei divine si, bineinteles amplificarea efectelor evenimentului prin deja arhicunoscuta mediatizare exacerbata. Astfel se amplifica aceste frecvente joase, malefice, destructurante, dizarmonioase pentru a frana inca odata inaltarea omenirii pe frecvente divine mai inalte, de dimensiunea a 4-a si a 5-a si chiar mai inalte. Aveti puterea sa iertati acest suflet chinuit, inconstient, insingurat, abandonat de semeni, si nu cautati tapi ispasitori in povestea asta urita (toti cei implicati, morti si raniti, afectati fizic, mental si emotional, au atras in legea rezonantei universale aceste experiente, pe merit sau ca test al evolutiei). Pace si Iubire, Intelepciune si Discernamant, Iertare si Recunostinta, Lumina si Armonie, dar mai ales...manifestati COMPASIUNEA pentru toti semenii. Cu totii suntem Una. Nu uitati! Suntem picuri de Iubire ce cad pe pamantul uscat, insetat de dreptate, pace, cunoastere si nu e nevoie sa ratacim mai departe in mrejele Iluziei Realitatii false, create de alti semeni nefericiti, bolnavi de putere si control, dar care o fac cu acceptul inconstient al tuturor, spre invatare, experimentare a vietii in dualitate, pana ne vom trezi din somnul cel de moarte si ne vom naste a doua oara, spiritual, chiar in acest corp fizic, dar transformat in lumina nemuritoare.

Anonim spunea...

Este posibil sa fi actionat la comanda,prin asa numitul efect zombii.Subiectul primeste un telefon si executa un ordin ...dupa care orii nu-si mai aminteste nimic ...ori este asasinat la randul lui.vom vedea.cert este ca nu a actionat de capul lui.

Raluca spunea...

Daniel.... dragi prieteni, va rog incercati sa fiti un pic mai sceptici privind informatia ca acest ucigas a fost mason... Oricine isi poate cumpara un colan si un sort sa isi faca poza in ele, mai ales pana la gradul 3. Inainte inca de a fi acceptat in Francmasonerie, daca se stie ca esti adeptul oricarei forme de extremism (religios sau politic) se respinge candidatura. Iar in privinta homosexualitatii ... daca esti prins esti "ars intre coloane".

Daniel Roxin spunea...

Draga Raluca, eu cred ca ar trebui sa te informezi mai atent in ceea ce priveste Masoneria. Ce spui tu o fi ce pretind ei; dar oare o fi chiar asa? Citeste si literatura "alternativa" (a se citi "pe care nu au scris-o masonii, ca propaganda")

Raluca spunea...

Daniel... cine e oare mai informat...cel care asculta ce spun altii despre ce se intampla intr-o casa sau cel care traieste in casa? Am citit si literatura pro si literatura contra dar iti vorbesc mai ales in calitate de om "din casa". Incearca sa simiti omul ale caror cuvinte le citesti acum (si nu te lasa incurcat de faptul ca sunt femeie fiindca exista si masonerie feminina).... si apoi verifica din nou curatenia oricarui autor care da in masonerie si trage tu concluziile. Singur! Fara intermediari! Doar tu cu tine! Fiinta dinlauntul tau, aceea adevarata, va stii!

felicitari pentru blog si numai bine!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru aprecieri! Numai bine si tie! :)

Raphaelly spunea...

@ Raluca: Vad din articolul tau ca tii partea masoneriei (zici ca sunt si femei in masonerie). Da sunt. De cde nu soui si la ce servesc (eventual servesti daca te lauzi ca faci parte din aceste grupuri)? Sex in grup pentru obtinerea de energii sexuale, folosite mai apoi in ritulurile, da, satanice! Degeaba incerci sa o dai dupa deget. Eu am vazut cu ochii mei pentru ca intr-un timp un grup de masoni romani isis facedau sedintele la un hotel inafara Bucurestiului. Lucram acolo. Stiam sdi sala de confenrite pe cae o aveau inchiriata permanent! Veneau cu niste saculeti albi oribil mirositori in care tineau cranii si oase umane. Si cu sabii ca cica erau cavaleri. Aveau o inclinati spre blonde (nu stau acum sa explic de ce).
IN sala scrisesera sloganuri gnostice impotriva lui Dumnezeu.

Masonii se dau credinmciosi, insa odata ce patrunzi in lumea lor vezi ca nu este asa. Ritualurile lor de initiere sunt UMILITOARE!!!! Ei il slavesc pe Lucifer pentru ca a dat cunoasterea lumii etc etc...

Uitati aici un exemplu de mason:
http://aripileluirafael.blogspot.com/2010/09/va-amintiti-de-povestea-cu-barba.html

sau cat de masonica este America in genere: http://aripileluirafael.blogspot.com/2011/04/cine-ridicat-statuia-libertatii.html

In Romania dupa 1996 s-au impuiat la noi masonii ca dracii. AU ei un motiv intemeiat, pacat ca ei stiu si noi, romanii, majoritatea noastra, nu!

Anonim spunea...

”În cele ce urmează voi încerca să schiţez aşa cum văd eu evenimentele recente din Oslo cînd un individ pe nume Anders Breivik a ucis 76 de oameni într-un atac terorist. Faptul numărul 1Înainte de atentat, a avut loc un exerciţiu la faţa locului. De fiecare dată cînd au loc atentate înscenate de serviciile secrete, în zilele anterioare au loc exerciţii în locul vizat. Scopul este de a plasa materialele explozive şi toate celelalte echipamente necesare. Dacă sînt prinşi, pretind că este vorba despre un exerciţiu. Dacă nu sînt prinşi, atunci continuă operaţiunea.Faptul numărul 2Poliţia ştia numele atentatorului înainte de a ajunge la faţa locului. Cum au ajuns, l-au strigat pe nume: „Anders, lasă arma jos!”Faptul numărul 3Cei care îl cunosc pe atentator spun că în ultima vreme nu a fost el însuşi. Se purta de parcă ar fi fost controlat mental. De asemenea, martorii oculari au afirmat că în timpul masacrului avea privirea inexpresivă şi nu arăta niciun fel de emoţie. Era perfect calm.Faptul numărul 4Iniţial, din pagina lui de Facebook reieşea că este antinazist, ca după ce a devenit persoană publică, la cîteva minute, cineva să intre pe Facebook şi să elimine această informaţie, scriind în schimb la profilul lui că este creştin. De asemenea, se spune în presă despre el că este de extremă dreapă, pe cînd el însuşi se declară mason, pro homosexuali şi pro Israel. Mass media indică acum faptul că atentatul a fost făcut de creştini împotriva musulmanilor. Deja televiziunea Al Jazeera, finaţată de serviciile secrete occidentale, a declanşat un val uriaş de ură la adresa creştinilor ca urmare a acestui atentat. Dar dacă atentatul a fost îndreptat împotriva musulmanilor, ce logică a avut să omoare norvegieni, şi nu musulmani dintr-o moschee?Faptul numărul 5Operaţiunea s-a desfăşurat într-o zi de sărbătoare. Într-o zi normală de lucru, mii de oameni ar fi fost ucişi. Dar se pare că ziua a fost aleasă mai mult pentru impactul psihologic asupra publicului decît cu intenţia de a provoca un carnagiu, aşa cum îşi doreşte în mod normal orice terorist.Faptul numărul 6Norvegia este o ţară „păcătoasă”. Cel puţin trei păcate capitale i se pot pune în cîrcă.
1. Vrea să se retragă din operaţiunea de bombardare a Libiei.
2. Susţine statul Palestinian.
3.S-a opus alocării de noi fonduri Greciei.Scopurile posibile ale operaţiunii:Avertizarea autorităţilor norvegiene şi nu numai asupra riscului de a nu aplica politicile globaliste Crearea unui nou prototip de terorist, din rîndul populaţiei albe, ceea ce va legitima guvernele oricărei ţări să îşi trateze proprii cetăţeni ca pe nişte terorişti (fapt ce se întîmplă acum în SUA). De asemenea, dacă pînă acum teroriştii erau musulmani, acum ei sînt creştini! Îndreptarea diferitelor religii, culturi, orientări una împotriva celeilalte, cu scopul de a face din guvern/guvernarea mondială un mediator şi un salvator al situaţiei Semănarea de cît mai multă panică/frică în rîndul populaţiilor deja pregătite mental prin mass media să reacţioneze ca mieii duşi la tăiere dinaintea unor astfel de situaţii Determinarea grupărilor rebele de tineri din Europa să ia exemplu de la acest terorist şi să facă şi ei la fel Săpînd puţin pe net, prin presa occidentală care îndrăzneşte să nu urmeze turma, se pot afla şi alte fapte suspecte. Există interviuri cu martori oculari, istorici, analişti politici şi financiari de prestigiu, există ziare importante care vorbesc despre aceste lucruri. Într-o lume a dictaturii psihologice, s-a uitat dictonul latin: Audiatur et altera pars. Nu numai în legătură cu acest eveniment, dar cu absolut orice se întîmplă în lumea aceasta cu precădere la nivel global, îi invit pe toţi la asemenea analize desprinse de şabloanele oficiale, care sînt turnate din principiu pe minciună.”
http://adevarulascuns.blogspot.com/

Anonim spunea...

În completarea comentariului anterior:
Anders Breivik, norvegianul care a ucis 77 de oameni în luna iulie, ar putea să nu răspundă în faţa justiţiei pentru acţiunile sale. Un grup de psihiatri a predat, marţi, Curţii din Oslo, un raport din care reiese că el nu era în deplinătatea facultăţilor mintale, la vremea comiterii atacurilor ...
http://www.realitatea.net/anders-breivik-autorul-masacrului-din-oslo-scapa-de-inchisoare_890994.html

Anonim spunea...

Suspect:cu doua zile inainte de atentat fortele Swat Norway au facut exercitii anti-tero pe insula Utoya
http://www.urbaniulian.ro/2011/07/28/suspect-cu-doua-zile-inainte-de-atentat-fortele-swat-norway-au-facut-exercitii-anti-tero-pe-insula-utoya/