sâmbătă, 16 iulie 2011

SUA au ordonat să fie închise milioane de site-uri creştine!!!

Un raport socant al oficiului Patriarhului rus Kirill I constata ca saptamana trecuta in Statele Unite a fost dat un ordin de a se elimina de pe net 11 milioane de site-uri crestine pretinzandu-se ca reprezentau un “pericol” pentru securitatea nationala si ca gigantul Internet Google a raspuns rapid, facandu-le sa dispara.

Conform acestui raport, Google a fost pus sub presiune de  guvernul SUA in Iunie cand Comisia Federala de Comert (FTC) a anuntat ca au initiat o investigatie a companiei. Directorul Armit Singhal a calificat initial acuzatiile drept nefondate si a declarat: “La Google, punem interesele utilizatorului pe primul plan.”

Insa dupa saptamani de impas, Google s-a pus de acord cu guvernul american si a anuntat ca directorul Eric Schmidt, ce declarase in prealabil ca acuzatiile sunt absurde, a acceptat sa depuna marturie in fata unui comitet senatorial fiind amenintat cu o citatie.

In aceeasi zi Google s-a conformat cererilor guvernului, continua raportul, anuntand ca au interzis peste 11 milioane de website-uri din toata lumea ce au fost inregistrate gratuit prin subdomeniul co.cc.  Google sustine ca are dreptul sa elimine site-uri din cautari daca “observa ca majoritatea site-urilor ce beneficiaza de un serviciu de gazduire gratuita sunt spam sau de calitate proasta.”

.cc este domeniul national de nivel superior (ccTLD) in Internet al Insulelor Cocos (Keeling), teritoriu Australian. Este administrat de catre VeriSign prin subsidara eNIC, promovandu-l pentru inregistrarea internationala drept “urmatorul .com”; .cc a fost alocat in Octombrie 1997 Corporatiei eNic din Seattle WA de catre IANA.

Este important de notat in cazul domeniului .cc, specifica raportul, ca este preferat de Biserici si organizatii Crestine din toata lumea din moment ce CC este o abreviere pentru “Christian Church” sau “Catholic Church”, in special in Natiunile Islamice unde datorita legilor stricte impotriva Crestinismului, aceste website-uri gratuite co.cc erau o modalitate prin care credinciosii puteau comunica.

In acest raport, “adevaratul motiv” este declarat a fi “schimbarea fundamentala” de politica a regimului Obama care doreste sa sprijine elemente musulmane radicale in locul liderilor arabi seculari.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Internetul a devenit periculos pentru francmasonerie:
http://bloguri.piatza.net/internetul-a-devenit-periculos-pentru-francmasonerie/

Anonim spunea...

:))) daca merg si ii spun unui crestin ca plec sa locuiesc pe alta planeta isi va face cruce zi si noapte in caz ca nu e mai nebun sa ma omoare cu pietre spunand ca sunt satana :))) in concluzie cred ca religia din vechime tampeste :))) sper sa nu citeasca vreun crestin textu asta ca va spune ca se implineste apocalipsa :)))

Tamy spunea...

pai, le cam strica apele unora...sa le fie rusine...

Popy spunea...

Ca sa ia o asa hotarare inseamna ca le e frica de ceva. Ceva ce are legatura cu ele.(site-urile).Poti sa faci asa ceva doar daca iti e frica de ceva ce se va intampla .Logic!Au informatii,nu?

BiG MIKEY spunea...

Cand iti este frica de ceva poti face doar doua lucruri:
Te inchini si ingenuchezi in fata a sursei fricii sau faci acea sursa de frica sa dispara.

Diana spunea...

pai, face parte dintr-un plan mai amplu: http://noviden.info/article_239.html (in engleza), vor sa cenzureze si sa controleze internetul, se vorbeste de mult despre asta,dar se pare ca au trecut la actiune...

Anonim spunea...

nu le este frica,ci si-au dat seama ca in acest moment reliigia si implicit credinta nu le mai servesc interesele si nu mai pot controla prostimea asa cum vor ei.Dar nu-i nimic ne pregatesc ceva fastuos ,ca as ne arate ca inca mai trebuie sa credem ,dar in ce?.Precis ne pregatesc o a doua venire a lui CHRISTOS cu surle si trimbite ,si praf in ochi si fac pariu ca peste 80% din populatie va cadea in capcana intinsa de ei.Se pregateste ceva cu adevarat grandios ca sa nu fie loc de intrebari si indoieli,iar internetul este punctul cheie pt ca are milioane de utilizatori. Asteptati si veti vedea.

Anonim spunea...

?!

Anonim spunea...

Daniel, verifica aici: http://www.hoaxbusters.org/faq.html. Mai departe: "Christian websites shut down." Cand e hoax, apai e hoax...

~D*i*a*n*a~ spunea...

Hai, tomavasi, sa nu ridem de valorile altora. N-ai decit sa-ti bati joc de ale tale.

alex lugojanul spunea...

Eu unul nu ii mai inteleg pe americanii astia...parca Dumnezeu le-a luat mintile! Ei nu vad ca se scufunda la propriu( pentru ca sunt foarte multe constructii pe km patrat si sunt grele!) si economic? Ce vor sa demonstreze? Prostia dinaintea furtunii si decaderii bruste?