marți, 30 august 2011

Adevărul despre ”eliberatorii” americani! Donald Trump: “Să le luăm petrolul” libienilor

Nu este prima dată când Trump spune într-o manieră foarte directă că Statele Unite trebuie să ia pur și simplul petrolul altor state. Miliardarul american a declarat că americanii ar trebui să pună mâna pe petrolul libian.

Omul de afaceri american credea, nu demult, că prețul benzinei din Statele Unite va înregistra o creștere în perioada următoare, motiv pentru care și-a pregătit o strategie de a reduce prețul acesteia. Care este aceasta? Trump a făcut, la vremea aceea, declarații care i-au șocat și pe jurnaliștii de la ABC News.

Soluția acestuia? Să ia petrol pentru America din Irak, argumentul suprem adus fiind acela că Statele Unite au cheltuit 1.500 de miliarde de dolari acolo, fapt pentru care sunt îndreptățite să ia de acolo petrol în valoare de această sumă.

Întrebat de moderatorul ABC News dacă sugerează că Statele Unite trebuie să fure petrol, Trump a spus că nu se pune problema de furat, întrucât acel petrol i se cuvine Americii.

Sursa: Capital

Comentariul meu: America nu mai este a americanilor! America este a indivizilor de teapa lui Trump, Rockefeller şi Rotschild. "Visul american" s-a transformat într-un coşmar atât pentru cetăţenii Americii cât şi pentru locuitorii restului planetei. Aşa că, atenţie mare! Adevăratul pericol vine de la Apus şi poarta masca democraţiei şi a libertăţii!!!

6 comentarii:

Amael spunea...

America nu a apartinut niciodata americanilor-parveniti si opresori ai popoarelor bastinase la fel cum nici Dacia nu a apartinut romanilor si mai tarziu si altora care nu au stiut altceva decat japca.Americanii ca si altii mai sunt si perversi si sub frumoasa spoiala ca au civilizat autohtonii si-au umplut buzunarele cu aurul si petrolul indienilor si i-au educat cu atata devotament pana cand praful s-a ales de cultura bastinasilor ca si peste tot pe unde si-au bagat degetul frumos manicurat,nu-i asa?
Poate vom avea prilejul si sa mai prindem generatia noastra prabusirea imperiului american care oricum va veni candva,caci asa cum spunea Paul Brunton nimic din ce se face fara Dumnezeu nu va dura si se va prabusi prin aceleasi mijloace prin care s-a ridicat!
Pace si dreptate!

Anonim spunea...

Sunt un popor de emigranti si astfel de oameni doresc sa aiba in america lor ce nu si-au permis la ei in tara. Au o gindire mizerabila. Pentru mine americanii sunt plaga planetei in acest secol mai ceva ca alta data.Vor tot cu orice pret.Vor ca "AMERICA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR"sa-si mentina statutul si asta nu conteaza cum,chiar calcind pe cadavre. AUZI LA EI ,CA DACA AU CHELTUIT O SUMA MARE DE BANI PT A DEZBINA SI A CUCERI UN STAT AU DREPTURI DEPLINE ASUPRA BOGATIILOR ACELUI STAT.IMI ESTE SILA .CIND VOM SCAPA DE EI? NICIODATA SUNT CA CIUMA. DI AMERICA "tara cu nivel de trai ridicat pt uni iar pt altii tara fara oportunitati" VIN TOATE RELELE SI MIZERIILE.

Buzea Radu Florin spunea...

Curand,....foarte curand va veni timpul in care Planeta Albastra va fi curatata de toate aceste gunoaie. Dreptatea Divina este simpla: Dupa fapta si rasplata,....Cine seamana vant, va culege furtuna,.....Cum iti asterni asa dormi,....etc. etc.,.....VORBE IN VANT ?.....OARE ?.....

Celestine Mihaela spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=7UNhID_ty_U

Anonim spunea...

Cred ca putem spune ca toata planeta a devenit imperiul catorva persoane de teapa lui Trump, Rockefeller şi Rotschild. Incet, incet toate guvernele vor fi supuse acestor mafioti care ( spun unii) ar fi in legatura cu civilizatii extraterestre malevolente, distrugatoare. Se pare ca toata civilizatia umana nu este decat un mare experiment, traim intr-o ferma a animalelor pe care s-au facut fel de fel de experimente genetice si spirituale.

Amael spunea...

IATA AMERICA ADEVARATA!!!
Emotional Music Indian Touch-The Spirit Still Alive pe YouTube!