duminică, 21 august 2011

Busola - O poveste despre descoperirea adevărurilor vieţii (video)

"Busola, este o poveste stralucitoare despre descoperirea sinelui care misca viata, schimband-o intr-o lectie."

Povestea "vizuala" a filmului este calatoria (simbolica) a unui tanar. Ea se deruleaza in amintirea personajului, care isi scrie istoria vietii, la batranete. Este un drum necunoscut, dar luminos. Calatorul isi alege calea, pas cu pas, intr-un peisaj salbatic, prin paduri, dealuri si vai, fara sosele sau poteci.

Dar "greutatea" filmului este data de invataturile unui sir impresionant de vorbitori celebri in domenii ca dezvoltarea personala, spiritualitate si life coaching: Joe Vitale, John Assaraf, Bruce Lipton, John DeMartini, Marie Diamond si John Spencer Ellis, ca sa numesc numai cativa. Pe masura ce calatorul avanseaza in calatoria lui, vorbitorii intervin cu scurte secvente de inspirare, incurajare si sfaturi pentru o viata mai buna, mai plina de bucurii, mai abundenta, mai fericita.

Filmul este impartit in 16 segmente care acopera etapele vietii, ale propriei noastre calatorii de la nastere si pe parcurs.

Fii pregatit sa vezi un film care te inspira si te ajuta, sa scapi de negativitate si de probleme lumii. Mergi intr-o calatorie magica cu "Calatorul". Exploreaza scenele frumoase si incredibilele momente ale experimentatorului. Te vei descoperi razand, plangand si contempland propria calatorie a vietii.  Pana la urma, vei gasi calea care este adevarata pentru tine."SURSA: Filme Pentru Spirit
Multumim traducatorului, oricine ar fi el!
Documentarul poate fi descarcat de aici:
http://www.megaupload.com/?d=N62TKVL5

3 comentarii:

Anonim spunea...

Învăţăturile marelui filozof antic Epictet – mereu actuale:
http://autori.citatepedia.ro/de.php?p=3&a=Epictet

Anonim spunea...

Legea rezonanței (RO)
http://www.youtube.com/watch?v=pgwrrEYle1s&feature=player_embedded#%21

Anonim spunea...

Leonardo da Vinci
http://revistaado.wordpress.com/2011/10/13/leonardo-da-vinci/