luni, 15 august 2011

Cea mai recentă creaţie muzicală...


"De-am fi"
Muzică, versuri, voce: Daniel Roxin
Aranjament orchestral: Cristian Miclea
Montaj foto: Gabriel Vasilescu

Şi un cadou: puteţi descărca de aici două dintre compoziţiile mele:
http://dl.transfer.ro/Muzica_in_dar-transfer_RO-14aug-a50c48.zip



Vizionează şi clipul "Femeia din vis"

42 de comentarii:

MARIA spunea...

Te imbratisez Daniel!
O emotie frumoasa si profunda dupa muzica care vine dinspre tine.

Daniel Roxin spunea...

:)

viky spunea...

Daniel chiar ai gasit pe cineva sa te inspire pentru o iubire asa profunda?eu trec printro perioada mai dificila cu sotu meu si muzica ta frumoasa venita din suflet ma face si mai mult sa inteleg cat de mult sufar,si cu toate astea incerc cu toata puterea mea mintala sa fiu bine zi de zi sa incerc sa-mi controlez gandurile sa nu ma rastoarne chiar daca el este departe.Tu esti super bravo tie.

Daniel Roxin spunea...

Sper sa-ti gasesti linistea si sa fii cat mai curand fericita! Cu drag... :)

cosmin spunea...

imi place ff mult! o voce superba in tonalitate cu sufletul minunat. sa deschizi cat mai multe usi si inimi. si ochi prin munca si cautarea ta.

Daniel Roxin spunea...

Sper sa fim tot mai multi, impreuna, pe drumul spre regasirea interioara!

Elena spunea...

Îți mulțumim pentru aceste momente de trăire sufletească profundă!

Celestine Mihaela spunea...

Frumos, felicitari!
Ferice de aleasa ta, de e... sau de va fi :)

Ganduri curate.

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

:)

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Ioana spunea...

Profund miscata ...nu contenesc sa te admir si sa ma bucur ca am ocazia sa citesc si sa invat atatea lucruri de la tine.MULTA IUBIRE SI LUMINA!

Myra spunea...

Te iubesc, minunatul meu!!!
Esti... sublim!

Anonim spunea...

”Dumnezeu este cel care ne atinge sufletul cu urme de lumină, pentru ca închisoarea dăruită să fie mai puțin lut și mai mult templu ...” (Gabrielle Pierre)

Eti spunea...

........ frumos, Daniel...... faci parte din grupul acelor suflete care trebuie sa trezeasca altele ......eu te iubesc mult .....ai virsta copiilor mei.....aveti scopul vostru pe acest pamint, in aceasta perioada.

Daniel Roxin spunea...

Si eu sunt miscat se reactiile voastre! Ma bucur ca acest cantec trezeste in voi emotii de acest fel.
Myra, tu esti cea sublima!

radu spunea...

De ce: "De-am fi", Daniel?
Bucura-te din tot sufletul pentru ca SUNTETI si e minnat ceea ce traiesti si ceea ce iti daruieste Viata-Tatal Creator!
Fiti binecuvantati!

http://www.youtube.com/watch?v=YBA3oxMh5ZQ&feature=related

cu iubire,
Radu

Daniel Roxin spunea...

:)

Iolanda spunea...

Foarte frumoasa melodia:)

Genny spunea...

Muzica ta este vinul care umple cupa tacerii...este cea mai puternica forma de magie...
Sincere felicitari dragul meu prieten!<3

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=szf-MPbexA0&feature=related

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Genny si Iolanda! :)

Anonim spunea...

Suberb,suberb...se simte iubirea pe care vrei sa o daruiesti,iti doresc sa primesti intreit iubire pt. ca meriti esti special,va doresc tot binele din lume

Rocsalana spunea...

IMI PLACE ! frumos, succes in continuare, bravo!

Elena spunea...

O ascult și de fiecare dată mi se pare mai frumoasă! ...
Felicitări!

simona spunea...

Foarte frumosă melodia

Daniel Roxin spunea...

Ma bucur ca va place. Multumesc pentru cuvintele frumoase! :)

Daniel Galea spunea...

Felicitari Daniel ... si astept mai multe realizari.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, Danny! Succes si tie la compus ca urmeaza noul documentar... ;)

Anonim spunea...

Daniel,
Am ascultat toata ziua melodia ta si este superba. Cu cat o ascult mai mult cu atat corzile sufletului meu vibreaza mai mult. Iti multumesc atat pentru melodie, cat si pentru toate articolele pe care le scrii.
Fie ca Puterea Divina sa te ajute in realizarea filmului cu placutele dacice.
D-zeu sa te vegheze!

Catalina spunea...

Wow, recunosc, nu am stiut ce frumos canti (nu mai vorbesc de compus)! Sunt impresionata! Felicitari si o zi minunata :):-*

Elena spunea...

Multumesc!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=gJty8FwIpLw

cornelia spunea...

minunata piesa, minunate versuri, minunata voce, toate ca sufletul tau minunat! Domnul sa te ocroteasca in continuare! Te admir si te iubesc!
Cornelia

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Cornelia! Sa ai zile pline de lumina! :)

Ana-Maria spunea...

Chiar ai talent sa stii, dar oricum ai auzit-o de nenumarate ori, se vede si in comentariile celorlalti. Muzica ta reuseste sa miste ceva in sufletul oricarei persoane, oricat de insensibila ar fi! Sper ca ai langa tine persoana creionata in melodia ta, pentru ca ai un suflet sensibil! FELICITARI!
Si mai vrem!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Amael spunea...

Minunata ca si intreaga ta fiinta.Nu pot decat sa te felicit si sa doresc sa continui.Adevaratele emotii nu se pot decat trai...Pot numai sa spun decat ca mi-ai trezit dorul adormit de a avea IUBIREA pe care am cautat-o toata viata si pe care am renuntat sa sper ca o voi mai gasi in lut.Probabil ca rolul meu in drama vietii este altul...
Tie iti doresc tot binele din lume si fie ca tie sa iti fie scris sa gasesti ceea ce mie mi-a fost interzis.
Multa IUBIRE!

Anonim spunea...

Am ascultat melodia si este tulburatoare ; o chemare a unui suflet catre alt suflet .- Kasandra -

Daniel Roxin spunea...

:)

Pentru Amael: nimic nu-ti este interzis! Universul iti va raspunde la un momet dat, daca crezi cu adevarat in iubire... Tu iti scrii viitorul!

Amael spunea...

Iti multumesc pt incurajare,poate asa e cum spui cu toate ca eu cred ca ne este dat numai ceea ce este util spre evolutia spiritului si poate ca pt. mine iubirea este tabu.Te rog sa ma ierti ca iti voi rapi ceva mai mult din timpul tau pretios si ca o egoista iti voi acapara atentia dar ti-am scris o povestioara pornita din inima ca sa ma intelegi pe mine si pe multi altii ca mine.
A fost odata un batran care avea o colivie cu o pasare maiastra.Intr-o zi batranul se hotara sa daruiasca colivia si pasarea minune.Simtea ca e pe moarte si nu voia sa lase la voia intamplarii singura bogatie pe care o avea asa ca se duse in talcioc si astepta intr-un coltisor sa vina vreun amator.Venira multi si toti se uitau uimiti la frumusetea nespusa a coliviei dar pasarea maiastra ramase ascunsa privirii lor profane.Intrebara nedumeriti pe batran unde e pasarea si batranul le raspunse respectuos ca numai cel vrednic o va putea vedea si auzi.Cei mai multi se indragostira de colivie si fiecare o dori numai pt. sine dar batranul le spuse ca nu da colivia decat celui ce va iubi si va ingriji pasarea iubita.
Spre seara un barbat care statuse ziua intreaga pe margine si urmarise pe batran si pe cei care au vrut sa aiba colivia cea frumoasa,s-a gandit la un siretlic.S-a dus la batran si i-a jurat ca el vede pasarea si ca va avea grija de ea ca de lumina ochilor dar el nu avea in gand decat cum sa puna stapanire pe colivia cea frumoasa si cum se va mandri el in fata tuturor cu o asa minunatie.
Batranul il crezu si-i darui lui ceea ce altora le refuzase.
Strainul,bucuros ca a reusit ceea ce altii nu au reusit,s-a dus acasa si si-a strans toti cunoscutii sa vada ce minunatie de colivie a primit in dar.Le-a povestit si lor despre pasarea maiastra pe care el nu o putea vedea si nici auzi ci numai cel vrednic.
Zi dupa zi trecea si minunata pasare privea cu dor spre cer...an dupa an,pasarea maiastra canta,plangea si suferea si intr-o zi se imbolnavi de-atata dor de zbor...
Cu o ultima sfortare prin trilurile ei stinse se ruga Creatorului:"Doamne,te rog,nu ma lasa sa mor pana nu voi deveni una cu cerul si cu norii!"Dumnezeu o auzi si zise:"Pentru credinta si iubirea ta statornica te voi face vazuta pt. orice ochi si auzita de orice ureche,nu te intrista!"
Astfel,stapanul coliviei,dimineata la rasaritul soarelui vazu in colivia minunata o pasare mica,mica si albastra ca cerul senin.El gandi"Ce pasare neinteresanta si mica ,o sti macar sa cante?".Pasarea,parca citindu-i gandurile,incepu sa cante minunat cu tot dorul strans in inima de ani nenumarati dar stapanul coliviei nu vibra la cantecul ei.Intr-un tarziu,istovita si pe moarte fiind,se uita cu ochisorii ei tristi spre cer ca intr-o rugaciune muta si simti ceva ca un falfait in aripioarele slabite.Stapanul coliviei uitase sa inchida usita inchisorii ei si cu puterea pe care ti-o da numai iubirea incatusata indelung,isi lua zborul spre cerul albastru ca si ea si se facura una...

Iti multumesc pt. timpul acordat si sper ca toate pasarile maiestre sa fie in libertate sa-si urmeze dorul...
Pace si fii binecuvantat!

Anonim spunea...

Amael, desi s-ar putea sa nu te numesti asa , dar nu are importanta, incearca sa te debarasezi de fraze de genul " ne este dat numai ceea ce este util spiritului" ; fiindca astfel chiar te limitezi singura. Exista multe povesti , dar viata ta este o alta poveste ; interdictia este creatia mintii tale ,da-ti o sansa , nu renunta , nu te izola , incearca sa ai incredere in tine. Sper sa reusesti . - Kasandra-

Amael spunea...

Draga si minunata Kasandra,iti multumesc pt.gandurile bune si sincere dar pot sa-ti spun ca aparentele inseala de multe ori(exceptie fac cei cu darul de a vedea dincolo de masti)si sustin in continuare ideea ca ne este dat ceea ce sustine evolutia spiritului.Noi invatam permanent si din succese si din esecuri si noua ne revine sarcina si sansa de a transforma aparentul nenoroc intr-o frumoasa victorie.Eu multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa de a verifica practic ceea ce multi sustin doar teoretic si mi-am creeat propria viata exact cum mi-am dorit si tot ce mi-am dorit a intrat in viata mea mai devreme sau mai tarziu.In fiecare clipa a vietii mele multumesc lui Dumnezeu pt.tot ce mi-a fost dat sa traiesc si pt.tot ce va veni-am incredere totala in mine si in destinul meu si ma bucur de orice boare de vant si de stele si de toti si toate.Viata mea este un poem al iubirii pe care putini il inteleg.Mie mi-a fost refuzata iubirea limitata la un om si recunosc ca am momente cand simt ca viata mea ar fi fost poate mai frumoasa daca as fi avut langa umarul meu pe cineva care sa ma completeze si poate care sa-mi inteleaga trairile dar a trebuit sa aleg intre iubirea care doare si iubirea care innalta si eu,experimentand, am ales-o pe cea care inalta.Nu m-am izolat deloc ci din contra AM ALES pacea.Pe vremuri imi ascundeam ochii ca sa nu mai vad ceea ce multi nu pot vedea-gandurile si sentimentele celor cu care veneam in contact si crede-ma ca nici tu nu ti-ai fi dorit asta.A trebuit sa redefinesc conceptul de IUBIRE si crede-ma ca am parte de mai mult decat as fi primit de la un singur om.
Daca sunt cu voi acum este ca ma doare cumplit durerea multora si stiu ca se poate altfel...si sper sa gasesc printre voi pe cei care s-au regasit si impreuna sa facem ceva ca sa aducem prinosul nostru vietii si lui Dumnezeu acum si aici si apropos,din toti care au citit povestea pasarii si a coliviei as vrea enorm sa imi spuneti,cine era batranul care simtind ca moare si-a daruit colivia?
Pace si lumina va doresc tuturor si imi cer iertare de la iubitul nostru Daniel ca abuzez de atata spatiu!
Multumesc,Kasandra inca o data!