sâmbătă, 1 octombrie 2011

Autoritatile din Mexic şi Guatemala susţin că deţin dovezi INCONTESTABILE ale vizitelor EXTRATEREŞTRILOR!

"Adevăr sau provocare? Ministrul Turismului din Campeche (unul dintre cele 31 de state ale Mexicului) susţine că s-au obţinut dovezi incontestabile ale unei vizite extraterestre, în urmă cu circa 3.000 de ani şi ale contactelor dintre extratereştri şi maiaşi.

Între dovezi ar fi o pistă de aterizare în junglă, veche de trei milenii şi coduri utilizate la comunicarea dintre extratereştri şi maiaşi.

Dovezile urmează să fie prezentate în cadrul unui nou documentar mexicano-guatemalez despre civilizaţia maiaşă, informează thewrap.com.


Producătorul documentarului este Raul Julia, fiul actorului mexican cu acelaşi nume, iar regizorul este un laureat al Premiului Humanitas în 2009, cu documentarul „Those Who Remain”.

În anunţul referitor la acest documentar, Luis Augusto Garcia Rosado, ministrul Turismului din Campeche precizează că s-a reuşit, în sfârşit, descifrarea unor vechi codice ale culturii maiaşe, păstrate în condiţii de maximă siguranţă de autorităţile mexicane. Documentele arată că maiaşii, care se pregăteau să îşi extindă dominaţia pe tot cuprinsul globului, au fost forţaţi să îşi părăsească teritoriile originare, după o invazie a unor „oameni cu intenţii întunecate”, lăsând în urmă dovezi ale existenţei invadatorilor.

„Tot ceea ce afirm va fi dovedit”, a asigurat Garcia Rosado.

La rândul său, Guillermo Novielli Quezada, ministrul Turismului din Guatemala a precizat că şi ţara sa a păstrat până în prezent secretul absolut în privinţa deţinerii unor artefacte arheologice „provocatoare”, dar consideră că a sosit timpul ca acestea să fie cunoscute de restul omenirii. Rosado afirmă că însuşi preşedintele ţării, Alvaro Colom Caballeros a dat ordinul de a se pune la dispoziţia realizatorilor documentarului artefactele secrete.

„Revelaţii ale civilizaţiei Maya 2012 şi de apoi” este programat să fie lansat în cinematografe în a doua parte a anului viitor. Pe 21 decembrie 2012 este sfârşitul calendarului maiaş. Deşi cei care se folosesc de această dată pentru a prognostica sfârşitul lumii, mulţi cunoscători ai civilizaţiei maiaşe susţin că este vorba de o simplă „resetare”, 21 decembrie 2012 marcând doar sfârşitul unui ciclu de 5.126 de ani şi începutul altuia."

7 comentarii:

Anonim spunea...

"supusa" sua, mexicul ne "pregateste" - a se citi manipuleaza - cum ca in aceste vremuri - ei americanii - traiesc acelasi "matiriu" ca si mayasii.
ei americanii "civiliztori" impreuna cu "prietenii lor reptilienii" duc o lupta apriga cu o civiliztie extraterestra "intunecata" pentru a salva terra de la ridicarea nivelului de constiinta.
e posibil ca "intunecatii" care au distrus cea fabuloasa civiliztie maya sa fie tocmai prietenii americanilor, iar dusmanii lor de acum, tocmai prietenii mayasilor de atunci.
eu o sa privesc cu multe rezerve filmuletul...

Anonim spunea...

Nu exista extraterestri, toate fenomenele OZN sunt de fapt inselari demonice. E vorba de diavoli care apar oamenilor sub forma de omuleti verzi, discuri zburatoare, etc, pentru a-i indeparta de Dumnezeu. Cititi "Ortodoxia si religia viitorului", de Pr. Serafim Rose.

ramiandinu@gmail.com spunea...

Pai da! Nu exista extraterestri! Si pamantul este centrul universului. Si Dumnezeu ne priveste din ceruri, instalat bine mersi pe un norisor alb si pufos.

marul spunea...

mda . asta da frecare de menta .

Mihai spunea...

In legatura cu pista...avem si noi in Bucegi intre Omu si Babele doar ca a noastra e de lansare.Si nu glumesc, am o fotografie, iar locatia este pe partea stanga cum mergi spre Omu.
Cat depre anonomul cu ortodoxia si religia viitorului, cred ca ai creerul la spalat...demonii sunt in noi sub forma de demoni,extraterestrii ar putea sa fie oameni din alte sisteme solare mult mai avansate fata de noi iar Dumnezeu ce sa crezi, e in noi si-n toate!Iti urez multa sanatate si recuperare rapida.

Anonim spunea...

nu stiu daca stiti despre Tony Victor Moldovan,daca ati citit ce a scris dinsul,dar mi se par cele mai logice raspunsuri la intrebarile pe care cu siguranta ni le punem cu totii. aveti aici link-ul si aveti si pe pagina un link cu si despre ozn. http://toni-victor-moldovan.blogspot.com/

Anonim spunea...

Cea mai controversată imagine a momentului: navă extraterestră lângă Mercur? (VIDEO)
http://www.descopera.ro/dnews/9037107-cea-mai-controversata-imagine-a-momentului-nava-extraterestra-langa-mercur-video