luni, 5 septembrie 2011

Bilderberg - Dezvăluiri incendiare

Dezvaluirile incendiare ale unui bancher elvetian despre grupul Bilderberg

Un bancher elvetian, care a participat la intruniri ale grupului si care tocmai de aceea prefera sa-si pastreze anonimatul, a acordat in luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicatia Noviden. Conform marturiei elvetianului, grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.
Nu toti participantii la intrunirile Bilderberg au cunostinta de aceste lucruri, pentru ca si in sanul grupului de elita la fel ca si in sanul francmasoneriei exista „bisericute”. Josef Ackermann, director executiv al Deutsche Bank si membru al comitetului de varf al Bilderbergilor este acuzat de bancherul elvetian ca orchestreaza multe dintre aceste activitati oculte. Ideea care ii este cea mai draga lui Ackermann si la care lucreaza asiduu este cenzurarea internetului.

I: Ce puteti sa ne spuneti despre activitatile dvs ca bancher?

R: Am lucrat in sistemul bancar elvetian ani indelungati, chiar si ca director al uneia dintre cele mai puternice banci. Atunci am fost implicat in plata pentru asasinarea unui presedinte de stat. Am participat la intrunirea directorilor bancii, in care s-a hotarat sa se plateasca pentru aceasta actiune. Asta m-a dat peste cap rau de tot. Un serviciu secret strain a trimis o cerere scrisa de mana prin care solicita plata unei sume pentru o persoana care lichidase un presedinte! Si nu a fost singurul caz de acest fel. Am primit o seama de astfel de cereri scrise de mana din partea unor servicii secrete , care aveau fonduri pentru organizarea de revolutii ori pentru ucideri la comanda. Eu confirm ceea ce a scris John Perkins in cartea sa „Confessions of an Economic Hit Man”. Exista un sistem financiar pentru astfel de operatiuni si unele banci elvetiene fac parte din el.

I: Ne poti spune despre ce banci este vorba si cine anume din aceste banci este implicat?

R: Este vorba de una dintre cele trei banci elvetiene din varf la timpul asasinarii acelui presedinte din lumea a treia. Mai mult, nu-mi risc viata. Eram mai multe persoane la adunare cand cineva a venit cu acea cerere si cum era vorba de o suma mare cash, a trebuit sa se faca o informare sumara a spetei. Dupa care directorii au zis "O.K!"
I: Ce fel de fonduri erau acestea?

R: Speciale! Codificate. Cifrul veneau odata cu cererile. Asa functionau, conform intelegerilor la varf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mana! Trebuiau descifrate. Ele contineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte si pentru finantarea unor partide de opozitie in diverse tari. Stiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicati in asa ceva.

I: Macar ne puteti spune in ce decada se intamplau astfel de operatiuni?

R: In anii '80.

I: Aveati vreo problema sa lucrati cu astfel de fonduri?

R: O mare problema. Nu mai puteam sa dorm. De-asta am si parasit banca pana la urma. Erau implicatii periculoase. Cei care organizasera fondurile erau membri ai unor servicii secrete, cele mai multe din tari vorbitoare de limba engleza. Trebuia sa platim criminali care ucideau oameni ce se opuneau planurilor Bilderberg, FMI si Banca Mondiala, de exemplu.

I: De ce ne acordati acest interviu? Sau de ce ni-l acordati acum?

R: Pentru ca Bilderbergii se intrunesc anul acesta in Elvetia. Pentru ca situatia mondiala devine din ce in ce mai critica si pentru ca bancile elvetiene sunt implicate in actiuni lipsite de etica, dispunand de fonduri aflate in afara oricarui control financiar si e vorba de sume cu multe, multe zerouri.

I: Miliarde?

R: Mii de miliarde, in afara taxelor! Ceea ce se intampla este impotriva sistemului elvetian al valorilor, bazat pe incredere, bunavointa si neutralitate. Am asistat la discutii care sunt impotriva principiilor democratice. Directorii bancilor elevetiene nici nu mai sunt elvetieni, ci vin din afara, majoritatea anglo-saxoni, americani, britanici care nu respecta neutralitatea declarata a elvetienilor. Acestia distrug Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda si Elvetia, care este tinta acum, cand nu mai au nevoie de ea. Josef Ackermann este cetatean elvetian, dar este in fruntea unei banci straine si se foloseste de putere ca sa distruga.

I: Oamenii despre care ne-ati vorbit vor fi prezenti anul acesta la intrunirea Bilderbergilor de la St. Moritz?

R: Categoric. Dispun de sume enorme de bani si au un plan. Vor distruge economia Europei si vor construi alta in China. Pana atunci, au deschis pietele europene pentru marfurile chineze. Sisteme de invatamant europene cad, iar noua generatie va sti din ce in ce mai putin. Asta va distruge Europa pe termen lung.

I: Credeti ca intalnirea din Elvetia de anul acesta are valoare simbolica? In 2009 s-au intalnit in Grecia, in 2010 in Spania, iar acum, aceste tari sunt pe marginea prapastiei. Credeti ca asa o sa se intample si cu Elvetia?

R: Este un obiectiv al lor. Elvetia nu este in UE, nici in „zona euro” si categoric nu este controlata de la Bruxelles. Vorbesc de Elvetia ca tara, nu ca sistem bancar, pentru ca acesta e deja al lor si-l manevreaza cum vor. Intalnirea de aici transmite acest mesaj, ca urmam!

I: Care sa fie telul lor? Vor sa creeze o dictatura globala controlata de mari corporatii, fara state suverane?

R: Exact. Iar suveranitatea statelor se consuma prin datoriile pe care le fac la aceste organizatii. Ei urmaresc falimentarea statelor de parca ar fi vorba de banci. Numai asa pot sa-si impuna interesele si sa dicteze. UE simte deja apasarea de fier a grupului Bilderberg.

I: Ce ar putea sa-i stopeze?

R: De aceea am acceptat sa dau acest interviu. Exista ceva la indemana tuturor care-i poate stopa: adevarul! Nu le place sa fie in lumina, deci puneti reflectoarele pe ei! Transparenta in politicile bancare si la toate nivelurile societatii i-ar stopa cu siguranta.

I: Care banci elvetiene sunt implicate?

R: Cele care-si antreneaza staff-ul dupa valori anglo-saxone, nu cele autentic elvetiene, care au cel mai corect sistem. E vorba de bancile care opereaza la nivel global.

I: Deci trebuie sa-i expunem public, sa aratam cine sunt Bilderbergii.

R: Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arata cine sunt si cum sunt. Sunt corupti, cu minti bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt ca Strass-Kahn, violatori, altii sunt sado masochisti, altii pedofili si multi sunt satanisti. Uitati-va la simbolurile sataniste pe care le afiseaza unele banci, inclusiv Rothschild Bank din Zurich. Oamenii acestia sunt santajabili din cauza slabiciunilor lor. Trebuie sa urmeze strict ordine si cine vrea sa iasa din rand, imediat sunt expusi, cu reputatia distrusa sau chiar ucisi. Strauss-Kahn, de exemplu –din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o pateasca si mai rau, putea sa fie ucis!

I: Daca Ackermann este un factor de decizie in comitetul Bilderbergilor, credeti ca e implicat in astfel de actiuni?

R: Da, dar nu numai el. Mai sunt multi altii, ca de exemplu Christine Lagarde, care va fi, probabil, viitoarea sefa a FMI. Si ea este membra Bilderberg, ca si Sarkozy si Obama. Planul lor actual este cenzurarea internetului, care este liber si prin care circula adevarul despre obiectivele lor. Pe motivul ca este utilizat de teroristi sa-si transmita mesaje, vor ajunge sa controleze si internetul. Sau cine stie ce atrocitate inventeaza ca sa realizeze acest plan.

I: De asta va e tema.

R: Nu e vorba doar de teama. Oamenii astia nu au scrupule in a da ordine de asasinare. Daca vor avea senzatia ca pierd controlul, asa cum se intampla din cauza opozitiei fata de FMI a populatiei din Grecia si Spania si posibil in curand si in Italia, nu vor ezita sa inventeze o noua „retea Gladio”. Am fost aproape si de aceasta retea. Instiga la terorism si sponsoriza grupuri teroriste, pentru a controla guvernele din state europene, precum Italia, unde uciderea lui Aldo Moro a fost platita prin sistemul pe care ti l-am descris.

I: Ackermann face parte dintr-un astfel de sistem?

R: Sunteti jurnalisti, urmariti-i cariera si mai ales cat de repede a ajuns in top. Dar sistemul functioneaza in toata lumea si implica o multime de oameni.

I: De ce credeti ca mass media occidentala nu trateaza acest subiect?

R: Pentru ca ori exista o intelegere cu patronii, ori, daca acestia sunt recalcitranti, le cumpara publicatiile.

I: Cati dintre participanti sunt avizati de planurile lipsite de etica ale grupului?

R: Exista un cerc interior in care ii gasesti pe satanisti. In afara acestui cerc, oamenii neinformati si chiar naivi sunt din ce in ce mai multi.

Lista membrilor Bilderberg o gasiti aici.

Sursa: ActivInformationMedia

15 comentarii:

Gabi Vicu spunea...

Suntem in plin razboi noi vs ei.Curajosii mor o singura data iar lasii,de mai multe ori,cate putin.Orice atitudine optimista si progresista e o arma foarte eficienta la adresa ocultei regresive.Suntem din ce in ce mai multi.Vom invinge!!!

Daniel Roxin spunea...

Da, vom invinge!

Anonim spunea...

NIMIC NOU SUB SOARE.Totul se intimpla datorita oamenilor care se afla la conducerea statelor ce trebuie inrobite si au savirsit pacatul de a se lasa corupti de anumite puteri pentru a-si asigura linistea si bunastarea lor personala.Eu de mult ma tot intreb cu ce il au la mina pe conducatorul nostru de au reusit sa-l asmuta in halul asta asupra noastra.Problema ese ca daca cei ce sunt sub papucul lor nu fac ce le este cerut sa faca ,exista metode de convingere foarte eficiente sa puna in aplicare planul lor.Poate chiar fica conducatorului este in joc,poate tara in sine.Se poate ca in caz ca nu iese cum trebuie sa se porneasca un conflict armat care sa degenereze,asa ca oricit de inteligenti si de buni supravietuitori credem ca suntem,pina la urma tot vom fi inrobiti sub o forma sau alta si tot cum vor ei va iesi.AU AVUT TIMP SUFICIENT SA SE PERFECTIONEZE ,PROFITIND DE LENEA NOASRA SI PREOCUPAREA DE A ADUNA BUNURI MATERIALE,IN DETRIMENTUL ADEVARULUI SI A BUNEI JUDECATI.ASTA A FOST CURSA CE NE-A FOST INTINSA SI PENTRU CA A FOST IMBRACATA INTR-O FORMA ATIT DE FRUMOASA NICI NU AM SESIZAT CIND S-A AJUNS AICI SI NE TOT MINUNAM CUM DE ESTE POSIBIL SI INCERCAM SA DAM VINA PE MAI STIU EU CINE IN LOC SA NE CRITICAM CHIAR PE NOI CA INDIVIZI SI SA NE RECUNOASTEM LIMITARILE ,NEPUTINTELE SI LACOMIA CACI TOATE LA UN LOC NE-AU ADUS AICI.

Daniel Roxin spunea...

Prin faptul ca spui ca "oricit de inteligenti si de buni supravietuitori credem ca suntem,pina la urma tot vom fi inrobiti sub o forma sau alta si tot cum vor ei va iesi", nu faci decat sa joci pe schema LOR. Exact genul asta de mentalitate vor sa creeze!!! Mentalitatea lui NU SE POATE FACE NIMIC. Ei bine, se poate face! Iar daca nu vrei sa fii complicele lor la distrugerea totala a acestei tari si acesteui popor, fa cumva si modificati perspectiva. UN EROU ADEVARAT nu renunta niciodata! Doar lasii se dau batuti chiar inainte de a face ceva. Asa ca, ce sa facem? Sa acceptam ca nu se poate face nimic si sa nu actionam pe principiul ca, poate, mai prindem cativa ani in care sa traim linistiti, asa ca de ce sa ne punem cenusa in cap de acum, sau sa ne opunem cu toata fiinta acestei inrobiri, indiferent de consecinte. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare va primi ceea ce merita cu adevarat. Eu sunt sigur de asta. Participam la o mare piesa de teatru in care, vrem nu vrem, avem de jucat un rol. Un rol care este in acelasi timp TESTUL NOSTRU DE MATURITATE SPIRITUALA, testul care va arata daca suntem oameni adevarati sau carpe...

costel spunea...

Buna Daniel,

FELICITARI !!!!!!!!!!!!! esti intr-adevar un mare luptator,un patriot,si cine ti-a deschis curajul,merita mai mult decit este tratat ACUM. Si NOI, cei ce nu avem posibilitatea sa scriem zilnic,dar stim la fel de bine ca tine, ce MARE VA FI BUCURIA SUCCESULUI,in aceasta lupta muta cu fortele nevazute,nu stam chiar sa lecturam,te asiguram ca ne facem datoria, asa cum numai Dumnezeu stie ca trebuie sa deschidem minti si atitudini.DUMNEZEU ESTE CU NOI SI VOM INVINGE ACEST FLAGEL CONTROLAT.SUNTEM PE FINAL !!!!!!!!!.DOAMNE,DESCHIDE CIT MAI REPEDE CALEA SPIRITUALITATII,ARMONIEI, INFINITE.!!!!!!!!!!! AJUTA-NE SA TRAIM CLIPA DE CLIPA, GHIDATI DE MAREA TA IUBIRE DE OAMENI !!!!!!!!

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

Daniel, Like! :)

Daniel Roxin spunea...

Doamne-ajuta!

Amael spunea...

Da, oameni buni,nu se stie exact cand a inceput totul,cert este ca am fost sclavi si suntem inca si lupta care se duce este extrem de grea si miza este insasi viata noastra si a urmasilor nostri.Problema este ca noi "crosetam" pe fata si EI pe dos si isi modifica permanent strategiile.Chiar si informatiile care ajung la noi pot fi corupte si "fumate"demult ca sa ne induca in eroare in timp ce ei isi vad nestingheriti de treaba cu un nou plan si o noua strategie,nu de alta dar EI iubesc elementul "SURPRIZA" si de altfel asta asigura victoria intr-un razboi.Eu nu pot sa va spun decat ca ar trebui sa ne insusim stilul lor de a vedea lucrurile ca sa putem cat de cat prevedea ce urmeaza."Fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii" spunea Iisus al nostru!
Nu va lasati descurajati de cei care pot lua viata dar nu pot sa ne stapaneasca SPIRITUL!Dorul nostru de claritate,libertate de a ne implini viata si de a ne hotara singuri drumul,se va implini!Sunt multe strategii de manipulare a mintilor umane si multe se ascund sub o spoiala de adevar caci in asta si consta manipularea luciferica in a corupe adevarul divin si in a-l servi sub masca bunei credinte.Fiti atenti la tot ce cititi,auziti,vedeti,treceti totul prin prisms ratiunii si a adevarului Dumnezeesc,intrebati-va inima si sufletul,rugati-va Creatorului adanc in spirit sa va arate calea adevarata si mai ales fiti voi integri in gand si fapta!
Daniel,te sustin in spirit,sa fii ocrotit si daca ai pornit pe acest drum sunt sigura ca stii ce implica ceea ce faci.Sunt alaturi de tine si de toti ca noi!

Lumina,Pace si Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti!

cerceihandmade spunea...

Felicitari Daniel! Esti un bun exemplu pentru noi toti. Faptul ca exista oameni ca tine imi da speranta ca putem lupta!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru sustinere! :)

Anonim spunea...

Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica - Zeitgeist I partea a 3-a
http://www.youtube.com/watch?v=vYadFn6HhI8&feature=player_embedded

Anonim spunea...

Misterele Noului Aeroport din Denver – Colorado
http://www.youtube.com/watch?v=Y3j2bOKsgbw

Anonim spunea...

Aaron Russo - Dezvăluiri cutremurătoare
http://www.youtube.com/watch?v=VxsKxc3sz-c

Anonim spunea...

Bun lucru Daniel! Oamenii curajoşi, cu credinţă în bine, radiază entuziasmul lor şi la ceilalţi. Această atitudine la cât mai mulţi!

Anonim spunea...

”11 septembrie fara ceremonie religioasa.
New York a marcat weekendul trecut 10 ani de la atacul terorist din 11 septembrie 2001. Anul acesta, ceremoniile si organizatorii lor au exclus componenta religioasa a comemorarii si, desigur, personalul religios de la evenimentele comemorative. Insa, ce fel de comemorare poate fi aceea fara o componenta spirituala? Prin gestul acesta, a afirmat primarul new yorkez Michael Bloomberg, New York doreste sa se afirme ca metropola cea mai seculara din America. Decaderea morala a New Yorkului, ca de fapt a Americii, in ultimii 10 ani e fara precedent si de netagaduit. In iunie, New York a legiferat casatoriile homosexuale. Din materialul care vi-l recomandam reiese ca restul Americii nu e multumita de excluderea lui Dumnezeu din evenimentele comemorative. In contrast, in septembrie 2001, Presedintele Bush si liderii religiosi si politici ai Americii au participati cu totii la o comemorare religioasa a evenimentelor din 11.09 (link).”
http://damianion.wordpress.com/2011/09/14/stiri-afr-17/

L-au dat afară pe Dumnezeu şi se miră de ceea ce li se întâmplă!
Biblia ne arată clar că evoluţia pe această planetă se face făcând mereu distincţia dintre bine şi rău şi că oamenii trebuie să aleagă mereu binele.
Nu există o a treia cale!
Acolo unde nu este Dumnezeu - Binele, locul acela este ocupat automat de celălalt - răul!
Cui se închină America?