sâmbătă, 24 septembrie 2011

Pastilă pentru bună dispoziţie :))

Scrisoare de intenţie pentru angajare

Mă numesc Amadeus Mitică Popescu şi am 34 de ani. Trebuia să am 39 dar nevastă-mea mi-a mâncat 5 ani din viaţă. Intelectual de rasă, am liceul început, facultatea “terminată” şi un fizic deosebit de atrăgător. Obiecte ca: farfurii, linguri, cărţi, efectiv se lipesc de mine.

Nu-mi este frică de muncă, dorm lângă ea şi sunt o persoană foarte comunicativă, mai ales când vorbesc de la telefonul firmei.

Am o experienţă semnificativă în vânzări - de mic copil obişnuiam să vând lucrurile părinţilor din casă. Sunt o fire foarte dinamică, dar dupa orele de program. Până acum nu am avut antecedente penale şi sper că până mă voi angaja la firma dumneavoastră nici să nu am.

Autodidact în marketing, sunt un fin observator al oricărei investiţii, eliminând din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fără rezultate. Spre exemplu, eu am am trimis o scrisoare de intenţie + CV şi firmei "XYZ" din Constanţa. Dacă răspunsul dumneavoastră este pozitiv şi mă angajaţi, înseamnă că automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanţa i-am pierdut, şi asta se întâmpla acum doi ani, când leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul că, iată, eu aproape că am terminat scrisoarea, iar dumneavoastră nu m-aţi chemat încă pentru interviu!!! Mie aceste lucruri îmi dau de gândit şi nu pot să nu sesizez anumite tertipuri la care dumneavoastră apelaţi - vă folosiţi de mass-media ( daţi anunţuri prin ziare ) iar acest lucru este clar un atac la adresa mea!

În primul rând nici nu mă cunoaşteţi şi în al doilea rând nici nu sunt obligat să mă angajez la firma dumneavoastră...

În speranţa că v-am făcut să zâmbiţi puţin (lucru care în procesul de vânzare reprezintă un atuu important), dacă vreţi să vă las fără clienţi, n-aveţi decât să mă angajaţi!

PS. M-ar interesa, dacă se poate, să îmi daţi concediul de odihnă la început. Mulţumesc!
Material primit pe e-mail

8 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...

genial!

ar merita trimisa o asa scrisoare de intentie, sa le mai zdrunccine pattern ul ala infect.
m-ai facut sa zambesc:)
merrci

Daniel Roxin spunea...

:))

Amael spunea...

Scrisoare de raspuns
Mult stimate domnule Popescu,ne pare rau dar functia pt.care ati optat a fost ocupata de nepotul unui ministru.Pt.ca sunteti o persoana care corespunde perfect,ne-am permis sa va recomandam sefului unui partid nou infiintat PNRLP(Partidul National
alRomanilor Linistiti si Patrihoti)care au nevoie de un lider pt presedintia Romaniei la viitoarele
alegeri.Cu respect,G.Mutu.

Anonim spunea...

Mie mi-au placut foarte mult cele doua maimutici cocotate pe creanga. Kasandra

Anonim spunea...

Și mie.Fotografia este și ea o foarte bună pastilă pentru bună dispoziție.Drăguță de tot.(Unde le găsești așa potrivite, Daniel ?)

Anonim spunea...

superba scrisoare de intentie...superbe comentarii...vreau si eu sa particip la firme...cu acest gen de scrisoare de intentie...

Anonim spunea...

Ion Ţiriac va organiza partide de vânătoare de maidanezi în cartierul Balta Albă …
http://www.timesnewroman.ro/politic/5967-ion-tiriac-va-organiza-partide-de-vanatoare-de-maidanezi-in-cartierul-balta-alba

Anonim spunea...

Niciodată,orice-ar fi, românului nu-i lipsește imaginația:
O unitate a Serviciului Român de
Informaţii din Bucureşti a achiziţionat recent câteva zeci de prezervative. Pentru a lămuri lucrurile, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Bercaru, a precizat pentru publicaţia “Ring” că acestea vor fi folosite pentru “trageri în dispozitive explozive improvizate”.
http://www.frontpress.ro/?p=25709