duminică, 23 octombrie 2011

Anti Recensamant 2011. De la ABUZ la REFUZ!!! Informatii vitale!

"Astazi incepe abuzivul recensamant 2011. Opuneti-va statului tradator!!! INFORMATII VITALE!

Conform deciziei UE, Israelul va controla datele personale ale Romanilor!!!!!!!
Vezi aici detalii: Conform deciziei UE, Israelul va controla datele personale ale Romanilor!!!

NOTA MEA de astazi, 25 octombrie: ca urmare a scandalurilor din presa scrisa si de pe internet, prin care statul a fost atacat pentru imixtiunile grosolane din viata privata a cetatenilor acestei tari pe care avea de gand sa le opereze prin intermediul acestui recensamant, abordarea recenzorilor s-a simplificat si multe dintre intrebarile initiale nu au mai fost puse.

Astazi, 20 octombrie, începe abuzivul Recensământ 2011.
Considerăm necesar să recapitulăm câteva aspecte importante ale acestui abuz.
1. Acest recensământ este abuziv prin natura întrebărilor prea intime.
La această acuzaţie statul bălmăjeşte că aceleaşi întrebări au fost puse şi în Germania, dar nu spune că acolo statul a fost dat în judecată. La fel s-a întamplat şi în Anglia. Şi în alte ţări europene. Sunt nemtii, englezii, francezii, spaniolii, italienii şi alţi europeni proşti? De ce am fi noi? Un recensământ urmăreşte dinamica populaţiei, nicidecum datele confidenţiale.

2. Statul minte cu neruşinare spunând că datele sunt confidenţiale.
Din moment ce recenzorul va avea acces la ele, cum pot fi confidenţiale? Când te duci şi semnezi un contract bancar sau de telefonie mobilă, există un paragraf care tratează confidenţialitatea datelor. Statul sau recenzorul nu semnează nicăieri că acele date sunt confidenţiale. Doar te asigură.
De ce face asta?
Pentru că statul minte cu neruşinare. Datele din recensământ pleacă la Eurostat şi acolo vor avea acces la ele, alte puteri străine de statul român, inclusiv companii străine.
3. Dacă nu deschideţi uşa NU primiţi amendă.
Nu puteţi primi amendă dacă nu deschideţi uşa. Nu ştie nimeni dacă sunteţi în localitate sau în afara ţării. Acest lucru îl confirmă chiar Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al Institutului Naţional de Statistică (INS):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/zece-intrebari-si-raspunsuri-cheie-despre-recensamant-950468.html
Să nu uităm că un stat care se împrumută pe spatele nostru, care vrea să dea aurul ţării, care a dat deja din bogăţiile naturale ale poporului cum ar fi petrolul şi gazele, care vrea să ne otrăvească cu vaccinuri şi care ne obligă sub ameninţare să îi furnizăm informaţii intime fără să ne întrebe dacă suntem de acord cu aşa ceva, acel stat nu mai este democratic. Avem de-a face cu abuzuri specifice începuturilor unui stat dictatorial.
A te împotrivi unui abuz este democratic. Noi românii, care am avut experienţa comunismului, nu ne permitem luxul de a nu ne împotrivi abuzurilor. Citiţi articolul:
Cum să ne opunem Recensământului din octombrie 2011?

Răspândiţi vestea cu recensământul abuziv din octombrie 2011

Acest blog are viaţă scurtă. La sfârşitul lunii octombrie nu va mai avea nicio insemnătate, căci se va încheia recensământul.
Dar până atunci e de datoria noastră să ne facem auziţi. Pe acest blog, oamenii vor găsi informaţii care nu le găsesc pe siturile oficiale. Şi e bine să ştie că nu sunt singuri, dacă se gândesc că statul nu e corect cu acest recensământ.
Cum puteţi sa răspândiţi vestea:
1. Mulţi dintre dvs. citesc ziare online. Când mai comentaţi la articole puneţi adresa acestui blog acolo. Faceţi-l cunoscut.
Puneţi adresa sub forma antirecensamant2011.wordpress.com fără www sau http înainte, ca să nu se considere spam. Ziarele online au filtre mai restrictive când e vorba de postarea unor linkuri.
2. Trimiteţi email la cunoscuţi cu link către acest blog.
3. Trimiteţi mesaje pe Yahoo!Messenger sau orice altă reţea folosiţi, cu adresa web a acestui blog.
4. Publicaţi adresa pe forumuri, unde puteţi face acest lucru.
5. Publicaţi adresa acestui blog, la comentarii pe alte bloguri.
6. Publicaţi adresa acestui blog pe blogurile proprii.
Adresa web este http://antirecensamant2011.wordpress.com
Ţinând cont că acest blog îşi va încheia menirea la sfârşitul lui octombrie, e bine ca până atunci să afle cât mai mulţi români adevarul, deci vă cerem ajutorul cu insistenţă. In dar aţi primit, în dar să daţi.

Demontarea minciunilor care sunt în favoarea Recensământului 2011

Sunt câteva idei care se repetă mereu în rândul celor care susţin acest recensământ.
Vom demonta pe rând aceste idei ca să nu mai fie puse în discuţie pe viitor.
Minciuna 1: Recensământul e ceva normal şi nu trebuie să ne sperie.
Tocmai că acest recensământ nu este unul normal prin natura întrebărilor prea intime. Recensământul are scopul de a afla dinamica populaţiei şi nu aspecte legate de viaţa privată a individului.
Trebuie spus că acum, faţă de trecut, statul deţine forme informatice (hardware şi software) superioare de gestionare a informaţiei. Pe scurt, statul vrea să îşi creeze propriul Facebook cu toată populaţia României. Cel puţin pe Facebook spui ce vrei tu despre tine, la recensământ spui ce vrea să afle statul. Informaţii smulse sub ameninţarea amenzii.
Minciuna 2: Confidenţialitatea este calitatea de bază a Recensământului 2011.
NU EXISTĂ CONFIDENŢIALITATE!
Dacă ar exista, atunci de ce statul nu oferă un contract de confidenţialitate? Pentru că nu poate. Statul va trimite datele obţinute la Eurostat iar acolo, la datele dvs., vor avea acces puteri straine şi companii straine.
Englezii au făcut mare scandal pe tema asta. Nemţii au dat statul în judecată.
Minciuna 3: Statul va vrea binele si pentru asta are nevoie de datele dvs.
Statul nu se prea omoară cu datele obţinute din recensământ ca să aplice politici sociale. Există declaraţiile unor oficiali ai statului român că politicile sociale nu sunt aplicate după datele din recensământ, ci după alte criterii politice.
În urma obţinerii unor date, de obicei statul vine cu noi taxe şi impozite. Când au văzut că românii îşi aduceau maşini de afară, au pus taxa de primă înmatriculare, deşi nu le pasă de mediu (Roşia Montana şi jaful din pădurile României).  Această taxă este ilegală. Dar pentru binele dvs. ce nu face statul.
Minciuna 4: Statul cheltuie bani şi e păcat de ei să nu participăm la recensământ.
La recomandarea puterilor străine statul a cheltuit bani şi pentru vaccinuri. Vaccinurile nocive care au lăsat copii paralizaţi. Deşi sunt foarte multe cazuri la noi în ţară, nu apare nimic la ştiri. Copii paralizaţi, manipularea Tecuceanu şi nu în ultimul rând, cazul Finlanda. Un caz de răsunet mondial în care finlandezii au spus că vaccinul pentru gripa porcină este nociv.
La noi nicio vorbă. Presa este interesată de vulgar şi din când în când prezintă că statul ne vrea binele şi să răspundem la toate întrebările recensământului lor. Altfel amendă!
Minciuna 5: Nu trebuie să răspundeţi la toate întrebările din chestionar.
Să fie clar, dacă la unele întrebări răspundeţi şi la altele nu răspundeţi, atunci riscaţi amenda, căci e refuz de cooperare cu recenzorul. Decât să nu răspundeţi la unele întrebări pe un chestionar semnat de dvs., mai bine îi luaţi recenzorului chestionarul din mână şi îl rupeţi, apoi îl daţi afară pe uşă.
Minciuna 6: Dacă nu deschideţi uşa primiţi amendă.
FALS! Proprietatea este inviolabilă şi este dreptul dvs. dacă deschideţi sau nu, uşa.
Minciuna 7: Dacă nu sunteţi în localitate trebuie să vă prezentaţi la Comisia de recenzori altfel primiţi amenda.
Rezultatele recensământului vor fi complete în 2014. Abia atunci se poate discuta acest lucru. Şi ca să poate fi pus în discuţie, trebuie să vă aducă în faţă o persoană care a declarat că nu sunteţi în localitate. Până în 2014 se vor schimba foarte multe, inclusiv preşedintele. Dar cei cu apucături de informatori să aibă grijă, că tot ce e semnat se află. Ca şi acum de altfel. Cine ar fi ştiut ca Voiculescu e fost informator, dacă nu era o semnatură?

Vecinii care dau detalii, semnează pentru ele. Puteţi afla cine vă toarnă!

Există mereu vecini binevoitori care sunt gata sa dea mai multe informaţii decât este necesar.
Aceştia sunt turnătorii de serviciu, cărora le face plăcere bârfa şi turnătoria.
Acest articol le este destinat lor! Citiţi cu mare atenţie!
Dacă daţi detalii despre un vecin să ştiţi că nu o faceţi sub protecţia anonimatului. VEŢI SEMNA!
Datele obţinute în urma recensământului vor fi făcute publice şi o persoană care nu a participat la recensământ din varii motive, poate cere să afle cine a dat detalii şi ce detalii a dat. Statul nu va ascunde acest lucru.
Deci cui îi place bârfa să se aştepte să fie dat în gât de stat.

Nu suntem singurii care boicotăm Recensământul 2011

Acest recensământ este primul la nivel european. Adică în acest an a avut loc în mai multe state UE iar întrebările au fost aceleaşi. Acum ne-a venit nouă rândul. Mai multe informaţii găsiţi aici:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primul-recensamant-euro-240050.html
Şi lista poate continua cu Franţa, Spania, Italia şi alte ţări dar acum vom discuta nişte amănunte importante.
Institutul Naţional de Statistică (INS) minte când spune că aceste date sunt confidenţiale. Datele strânse pleacă la Eurostat şi la aceste date vor avea acces destul de multe companii private.
Deci situaţia este mai complicată. Statul român cu ajutorul INS, practic ne vinde ca pe nişte bunuri.
Dat fiind că e vorba de o vânzare importantă cu miză mare, de aceea se pune atâta presiune pe acest recensământ.

Cum ne comportăm cu recenzorii?

Astăzi am văzut câţiva posibili recenzori. Pot fi pensionari sau tineri, dar în general persoane cu venituri modeste. Nu o să vedeţi directori de bancă, manageri, patroni sau politicieni printre ei.
În niciun caz:
Nu îi înjuraţi!
Nu îi bruscaţi!
Nu vă comportaţi urât cu aceşti oameni!
Relaxarea si diplomaţia în exprimare vă ajuta mai mult, decât o stare încordată.
Aceşti oameni trebuiesc trataţi cu decenţă şi cordialitate.
Sunt oameni cu venituri modeste care încearcă să mai facă un ban. Mulţi dintre ei nici nu bănuiesc că acest recensământ poate fi ceva rău.


Recenzorii versus Constituţia României

Ce spune Constituţia României:
ARTICOLUL 26
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
ARTICOLUL 27
(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
Concluzia o trageţi dvs.!

Recensământul din 2011 este abuziv

Să luăm spre exemplu acest formular:
M – Persoane plecate în străinătate
După cum vedeţi se cer date despre o persoană. Dată fiind natura intrebărilor e clar că sunt adresate, unei rude de gradul I. Doar o astfel de rudă cunoaşte dacă persoana in cauză trimite bani familiei şi cât de des.
De când statul are dreptul să ceară detalii intime din viaţa unei familii?
Sunteţi de acord să vă vindeţi o rudă apropiată statului, cu informaţii de genul în ce ţară lucrează, de când şi cât de des trimite bani acasă?

Probabil că aceste informaţii vor fi folosite pentru noi taxe şi impozite, dar caracterul murdar al statului hoţ ne este cunoscut deja. Însă aici e vorba şi de un aspect moral. Dacă vrei să afli ceva despre o persoană anume, du-te şi află direct de la ea, nu mă pune s-o torn eu.

Ameninţarea cu o amendă inaplicabilă

Ameninţarea cu amendă vine din HG 1502/2009, mai precis din articolul 21 pe care îl puteţi citi aici:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg_organizare_desfasurare_recensamant_populatie_locuinte_romania_2011_1502_2009.php
Însă această amendă nu poate fi aplicată. Atâta timp cât nu deschideţi uşa sau dacă o deschideţi folosiţi o minciună, de genul nu aveţi timp in acel moment pentru a răspunde întrebărilor, nu se poate aplica nicio amendă.
Amenda se referă la refuzul de a prezenta datele, nu la faptul că nu sunteţi acasă sau sunteţi pe punctul de a pleca la muncă/gară/spital/etc.
Nu vă lăsaţi intimidaţi!
Nu îi vindeţi pe cei dragi care pleacă la muncă de răul care e aici, pentru că aşa vă cere statul.
Nu puteţi fi amendaţi dacă refuzaţi să daţi informaţii despre rudele voastre dragi!"


Petitie antirecensamant:
http://www.petitieonline.com/ impotriva_recensamintului_2011



66 de comentarii:

shakuka spunea...

salut,
vreau si eu link la "statul german a fost dat in judecata, la fel si in anglia, si alte tari europene";
nici eu nu cred in "confidentialitatea datelor", dar cred ca poti alege la ce intrebari sa raspunzi corect si la care nu (nimeni nu verifica,nu?), in cazul in care il primesti totusi pe recenzor..

Anonim spunea...

Conform legii 677/2001 orce PJ, institutie sau PF care prelucreaza date cu caracter personal are obligatia sa fie inregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca OPERATOR DE DATE PERSONALE. Am cauta INS-ul pe http://www.dataprotection.ro/notificare/cautari.do si nu l-am gasit.
si asta este un mare semn de intrebare.

Andreea spunea...

Din pacate/din fericire, (nu stiu cum sa categorisesc) articolul tau vine ca o confirmare a presupunerii mele cu privire la acest "recensamant". Deunazi ,pe un post de radio ni e reamintea de demararea acestei actiuni ,iar ceea ce m-a frapat a fost paragraful ce spunea ca in cazul in care nu primim "cu colindul'" ne arde statul o amenda destul de uturatoare pt buzunarul omului ce munceste din greu sa-si intretina casa,sa-si plateasca darile catre acelasi "binevoitor"stat,sa-si achite ratele,etc.... Nu-mi amintec ca in celalalte campanii de recenamant sa fi existat obligativitatea instintarii statului in legatura cu activitatea ta privata sau faza cu aceasta meritorie amenda .
By the way,nu-mi amintesc ca statul a fi fost macar o data cel ce a chemat acelasi om de rand sa planteze un pom,o padure... Acesta minune se intampla doar in apropiere sau in timpul campaniilor electorale. In restul timpului statul e ocupat cu aducerea la cunostinta a UE a datelor noastre personale,cu reducerea fondului silvic,cu constructia de sosele"de ochii lumii",cu multe altele pe care le vedem zilnic...

Amael spunea...

Oameni buni,tot ce traim este un abuz,o incalcare crasa si obscena a drepturilor omului.De la nastere si pana la locul de veci pe care il platim cu bani nu putini ca sa avem dreptul sa ingrasam pamantul,viata noastra este o lupta continua spre a nu ne pierde identitatea.Asta si vor in paranoida lupta pt "Forta"si nu pt "Putere"pt ca puterea implica verticalitate si noblete pe cand "Forta"va las pe voi sa o analizati.
Ei vor pur si simplu ca ingenunchiati sa cersim dreptul la existenta.Se hranesc cu asta,cu lacrimile si durerile noastre.Vor ca striviti sub grija zilei de maine,sa nu mai avem timp sa gandim ce e bine si ce nu si sa ne agatam de ultimul pai nenorocit pe care ei in "bunavointa" lor catadicsesc sa ni-l intinda.
Vai de toti cei care asupresc,vai de toti cei care saruta mana celui care le da o simbrie insangerata!

Anonim spunea...

stiu ca este un abuz dar daca nu deschizi, ai obligatia sa te prezinti la primarie pentru completarea formularelor.In cazul in care nu deschid si nici nu ma duc la primarie ce pot pati? CE NE ASTEAPTA DE FAPT??????????

Anonim spunea...

Nenorocirea este ca avem vecini "binevoitori si saritori"si te poti trezi la usa cu recenzorul ,administratorul,presedintele de bloc si citiva vecini care vor sa "ajute naparat" .Atunci chiar am dat de naiba ca nu mai poti spune ca n-ai fost acasa, cind vizoristii care stiu tot ce se intimpla in bloc dau raportul si spun"nu domne e acasa am vazut eu cind a venit"si uite cum te alegi cu amenda.Este foarte grav si tragic in acelas timp ce se intimpla acum si repercursiunile care vor urma. NU SE VA INTIMPLA NIMIC BUN.

Anonim spunea...

Ma mananca degetele. Nu ma pot abtine sa va spun ce cred despre recensamant. Fiecare gospodar isi numara curcile din ferma sa stie pe ce se bazeaza. Cate "taie", cate au varsta sa fie "scoase la pensie" etc.
In ceea ce priveste numele si tot ce tine de asta, inclusiv nationalitatea si religia ( la care ai cica dreptul sa refuzi raspunsul ) nu vad nici macar o problema , oricum au acces la asa ceva.
Insa in ceea ce priveste acivitatea sunt, SOMER IN CAUTAREA UNUI NOU LOC DE MUNCA IN AFARA ROMANIEI DEFINITIV. Restul de intrebari legate de munca nu-si au rostu. Iar despre intrebarile legate de cum frig micii, sau cata sare le pun, parca nu-i pot trimite la plimbare ? Sa prinda fluturi in decembrie cu tot dichisul:). Nu refuz sa raspund ca-mi iau banutii si nu vreau sa le dau nimica. Da o sa le placa raspunsurile mele la intrebarile la care consider ca nu au dreptul.Astazi gandesc asa despre dezvoltarea mea ulterioara,urmez ad literam recomandarile presedintelui tarii mele de a pleca in strainatate. Doar ca eu o voi face definitiv, chiar daca poate nu plec , asta le zic. Asa am cheful acuma. Maine poate ma sucesc. Ce naiba ?? Daca te duci sa tai o oaie ti-e usor da ia du-te si taie un leu cu cutitul.
Problema e cu pisatul contra vantului prieteni. Atata am avut sa va spun. Sa auzim de bine.

Anonim spunea...

Aici gasiti o inregistrare din data de 9 oct. 2011, Catedrala "Sfanta Treime" - Parintele Mihai Valica - in legatura cu Recensamantul de anul acesta. Ascultati inregistrarea incepand cu minutul 7:
http://apologeticum.wordpress.com/2011/10/09/parintele-mihai-valica-cuvant-despre-viata-de-familie-si-recensamantul-din-octombrie-2011/

Aici este un articol din Evenimentul Zilei, in care directorul de comunicare de la Institutul National de Statistica raspunde la cateva intrebari referitoare la Recensamantul din 2011. Tot el afirma in acest interviu ca in cazul in care nu suntem de gasit in perioada 20-31 octombrie, nu vom primi amenda.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/zece-intrebari-si-raspunsuri-cheie-despre-recensamant-950468.html

Amael spunea...

Priviti contextul,oameni de bine,totul se reduce la BANI!!!sau la plecarea grumazului sub ghilotina.
Si de fapt daca ma gandesc bine va fi si BANI si GHILOTINA.Tot saraci ramanem cu sau fara cap!Asa ca hai sa ne gandim la o a treia varianta!
Sa refuzam sa ni se tot puna variante sub nas!Mai rau e de cei care vor sa deschida oamenilor ochii ca si ei volens nolens tot jocul LOR il fac!Anarhia tot LOR le foloseste!
Ganditi-va la o a treia varianta!De ce sa primim numai noi lovituri sub centura?Ce-i doare pe EI cel mai tare?Fiti pasnici,nevinovati ca porumbeii si intelepti ca serpii!Tot binele din lume si multa,multa intelepciune va doresc si mai ales,nu pierdeti SPERANTA!Fiecare va trebui candva sa priveasca in fata ceea ce a adorat toata viata!

Anonim spunea...

Despre controlul asupra populatiei, interpretarea nr.666 si altele gasiti pe blogul de mai jos, coloana stanga
http://blog-crestin-ortodox.blogspot.com/p/infolink.html

Anonim spunea...

tare mi-e teama ca datele noastre vor fi folosite la alegeri,altfel nu vad pentru ce le trebuie codul numeric personal.este abuz pe fata.

andrei spunea...

Daniel, sunt putin surprins de o astfel de postare! Unele cuvinte grave de genul abuz sunt scrise cu litere mari (pt a atrage atentia imi vei spune), dar din punct de vedere psihologic induce o oarece frica.

Am spus ca sunt surprins de postare deoarece foarte multe din postarile tale sunt despre iubire, intelegere, compasiune etc. (a se vedea si radioul) dar apar astfel de postari in urma carora ramai cu un gust amar. Se induce frica, ni se cere sa fim impotriva celor care ne conduc etc. dar se uita faptul ca cei care ne conduc sunt oglinda perfecta a ceea ce suntem noi, pentru ca noi si gandurile noastre (in mare parte negative) am/au facut ca ei sa fie acolo sus.

Sunt absolut de acord ca unele intrebari sunt aberante si ca nu ar fi trebuit sa existe (de ex. nu inteleg de ce trebuie sa le spun unde muncesc), dar indemnurile din articol (chiar daca este unul de pe alt site) sunt putin exagerate, aproape paranoice, si se uita faptul ca in curand nu va mai conta ceea ce se face acum.

Daniel Roxin spunea...

Draga Andrei, pana cand n-o sa mai conteze mai e ceva vreme. Pana atunci conteaza. Iar a fi bine informat nu e un lucru rau. Ce sa facem? Sa ne prefacem ca nu exista criza economica, razboaie, conspiratii si asa mai departe. Si daca unele cuvinte precum ABUZ sunt scrise cu litere mari este pentru ca chiar este vorba de un abuz. Tu ce ne recomanzi? Sa fim o turma supusa care face tot ce vor cei care se cred stapani pe principiul ca in curand nu va mai conta? Stii tu cu exactitate exact peste cat timp nu va mai conta? Poti tu sa garantezi ca nu va mai fi decat un an?!...

ramiandinu@gmail.com spunea...

Eu tot nu inteleg unde e problema daca stie Ghițulescu de la guvern, sau Vasilică de la serviciile secrete ca mi-e imi plac gutuile bine coapte!? Sau ca stie Băsescu cu toata sleata lui ca eu sunt lucrator la spatii verzi!? Nu vad cu ce ma poate afecta? Imi interzice sa mananc gutui sau desfinteaza spatiile verzi!?

Eu cred ca probleme ar trebui sa-si criminalii platiti, mafiotii, proxenetii, traficantii sau manelistii care canta pe la nunti, deoarece ei umbla cu bani negri si submineaza economia aceste sarmane tari. Normal sa se inflameze cand aud ca vine recenzorul si-i ia la intrebari.

Mie ce-mi poate face ca ma stiu curat si cinstit!? Să-mi fure boii de la bicicleta!? sa ma dea afara din tara!? Sincer abiea astept sa vad rezultatele acestui rencesamant pentru a vedea si eu cati tigani sunt in tara asta, cati unguri, cati aromani, cati turci si cati romani au mai ramas....

andrei spunea...

Nu recomand sa fim o turma supusa, dar lucrurile se pot face si in alt fel decat acest indemn "luati formularul, rupeti foaia si dati-l afara din casa" de ex. Nimeni nu va verifica daca ai spus adevarul la intrebarea cu cine e plecat in strainatate. Un simplu nu stiu ce face acolo e de ajuns.

Eu sunt amuzat numai gandindu-ma ca la formularul legat de capul familiei ii voi spune ca si eu si sotia suntem capul familiei. Sa-l vad pe recenzor cum se va descurca pt ca daca nu scrie ce ii zic eu la sfarsit voi semna si voi scrie ca recenzorul a scris ce a vrut si nu ce am declarat eu. :)

Anonim spunea...

recenzorul care a sunat astazi la poarta mea, neprimind niciun raspuns cum nu era nimeni acasa, si-a permis incalcarea proprietatii private, intrand in curtea casei. Dovada este legitimatia pe care am gasit-o in curte atunci cand am revenit acasa.
recensamant prin efractie....

Alina Moise spunea...

Conteaza enorm de mult absolut tot ceea ce facem. Depinde de fiecare dintre noi- asta daca vrem cu adevarat sa se schimbe ceva. Nu este suficient sa mergem fiecare pe calea lui (inclusiv pe calea spirituala) daca nu facem tot ce putem sa aducem in viata de zi cu zi ceea ce castigam noi pentru noi. Nu este suficient doar sa citim ici si colo cate ceva si sa asteptam sa se schimbe lucrurile. Trebuie sa ne schimbam pe noi, sa-i ajutam si pe altii si sa nu mai permitem sa ne fie atinse sau restranse drepturile, deoarece nu se aduce atingere doar dreptului la viata in general, ci in primul rand la dreptul la viata constienta. Trebuie sa spunem stop abuzurilor si sa si intreprindem ceva in acest sens, atat cat putem. Niciun demers spiritual nu are finalitate daca nu ii aducem si nu-i simtim beneficiile in viata de zi cu zi.
De aceea sunt total de acord cu Daniel fata de raspunsul dat lui Andrei.

shakuka spunea...

eu tot astept link la ceea ce am mentionat in primul comentariu...pt ca sunt niste informatii importante care trebuie sustinute cu dovezi. Multumesc

Elena spunea...

Pentru shakuka:


http://antirecensamant2011.wordpress.com/2011/10/11/nu-suntem-singurii-care-boicotam-recensamantul-2011/

http://www.simoncolumbus.com/2010/06/26/german-activists-fight-planned-census-in-court/
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/feb/19/census-boycott-lockheed-martin
http://www.parker-joseph.com/pjcjournal/2011/02/21/census-2011-the-day-you-become-state-property/
https://p10.secure.hostingprod.com/@spyblog.org.uk/ssl/spyblog/2011/01/15/census-2011-press-release-on-lockheed-martin—ons-still-pretending-that-they-wi.html

andrei spunea...

Iata ca nu e obligatoriu sa declari CNP-ul.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10494354-declararea-cnp-ului-recensamant-nu-este-obligatorie-inregistrarea-poate-face-fara-ins.htm

Anonim spunea...

Fratilorrr nu deschideti usa recenzilor ... ignoratii complet si unindu-ne atitudinal vom fii puternici !!!

Asa sa ne ajute D-zeu !!!

Anonim spunea...

Dar oare daca nu vom deschide usa vom da dovada de demnitate? Avem ceva de ascuns in formularele alea, mai ales ca s-au scos o groaza de intrebari sensibile: vezi http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/intrebarile-sensibile-au-fost-scoase-din-chestionarele-recensamantului-vedeti-aici-la-ce-trebuia-sa-raspundem-241988.html

Anonim spunea...

recenzorii la tara nici macar nu mai pun toate intrebarile si raspund singuri la ele.ex: la intrebarea cu capul famliliei recenzorul a scris singur raspunsul si cand i-am solicitat modificarea lui nici nu a vrut sa auda iar cand nu am dat detalii despre locul de munca mi-a spus ca ii creez probleme.deci???

Anonim spunea...

Daniel, sunt un fan declarat al ideilor, scrisului si sufletului tau, dar in ceea ce priveste recensamantul.....Dupa cele citite credeam ca voi duce un adevarat razboi cu acei "nesimtiti" de recenzori. Nici pe de parte!Efectiv nici una din intrebarile cuprinse in formulare nu a necesitat un raspuns care sa nu poata fi aflat din alta parte. Avem acte de identitate, deci avem CNP-uri, pe care tot statul ni le-a "acordat", locuim intr-o cladire construita si care a necesitat autorizatie de constructie, care evident a presupus proiect, facut de un arhitect, vazut de constructori, etc. N-am fost intrebata nici de vastele proprietati, nici de masinile din garaj, nici de culoarea ochilor si nici macar ce venit am. Am mai citit unele comentarii si inclin sa-i dau dreptate lui Andrei. Oare cu toata teoria asta a conspiratiei nu devenim putin cam paranoici? E drept ca trebuie sa fim informati, informatia inseamna putere, dar trebuie sa avem grija ca nu cumva printe "binevoitori" sa nu se strecoare si intunericul. In rest, felicitari pentru toata munca depusa si tine-o tot asa pentru ca avem mare nevoie de oameni ca tine.

Daniel Roxin spunea...

Draga mea, faptul ca s-a renuntat la anumite intrebari se datoreaza faptului ca multi oamni au reactionat in presa scrisa si pe internet fata de tendintele abuzive ale acestui recensaman!!! Fara aceasta opozitie ai fi avut parte de intrebari cat se poate de indiscrete. Dincolo de toate,conform deciziilor UE, aceste informatii ale recensamantului se pare ca vor ajunge in Israel si vor fi accesibile altor tari. Ti se pare normal? Crezi ca are legatura cu libertatea sau democratia aceste lucruri? Evident ca nu. In concluzie, fara aceasta opozitie, pe care unii o pot considera, din ignoranta, paranoida, sistemul s-ar baga fara retinere in viata personala a oamenilor pentru un mai mare control!

Liliana spunea...

Se pare ca am fost inteleasa gresit! Dar nu asta e important....O mare vorba spune ca noi oamenii ne indoim de toti si de toate, mai putin de propria noastra ignoranta. Nimeni nu e perfect, dar cati sunt in stare sa recunoasca ca sunt un nimeni? Ce inseamna libertate? Ce inseamna democratie? Din pacate nu pentru toti acelasi lucru. Dar nici asta nu e asa de important. Nu, nu mi se pare normal ca informatiile recensamantului din Romania sa ajunga in alta tara(se pare?!), dar nici nu mi se pare normal sa punem etichete fara sa avem toate elementele. Ceea ce conteaza e sa nu ne fie frica pentru ca "ei" oricum detin controlul, indiferent daca este mai mare sau mai putin mare. Si asa ne controleaza, prin frica si prin actiuni care sa ne gadile ego-ul si sa ne creeze impresia ca luptam pentru a schimba ceva. Nu ma refer acum strict la problema recensamantului, ci vroiam doar sa atrag atentia ca putem cadea exact in plasa lor daca nu filtram suficient de bine ceea ce ni se ofera. Cred ca este mult mai productiv sa ne deschidem sufletele, sa simtim fiecare clipa care se deschide zilnic pentru noi si sa fim constienti ca viata noastra personala nu ne poate apartine decat noua, indiferent de sistem. Alegerea ne apartine....

andrei spunea...

Perfect de acord cu ce spune Liliana. Nici eu nu sunt de acord ca informatiile despre populatia Romaniei sa fie transferat Israelului de ex., dar hotararea e deja luata si cred ca nu se mao poate schimba.

Cat despre CNP-ul ala si teama ca se fura la alegeri se uita un lucru: ministerul de interne oricum are acces la baza de date a populatiei. In plus, CNP-ul e dat si la o gramada de firme: telefonie, banca etc. si cred ca multi dintre noi am primit SMS-uri de la alte firme cu care operatorul telefonic are contracte de publicitate, deci clar ca s-au folosit de baza de date a op. tel, cu buna stiinta a acestuia si nu am auzit pe nimeni sa fi sarit in sus de asa grozavie. Si daca CNP-ul e folosit pentru a se lua un credit, e tare tipul care mai poate lua un credit pe numele multora in conditiile in care acei multi au deja 2 sau 3 credite.

mihaela spunea...

duceti lumea in eroare cu aceste zvonuri. am fost ieri la parintii mei si chiar s-a nimerit sa vina o doamna cu formularele. sunt niste intrebari simple, deloc intime sau nelalocul lor. niste intrebari personale, dar CNP-ul nu era obligatoriu. de ce instigati lumea sa nu raspunda? nu te intreaba nimeni cine e seful in casa sau alte prostii pe care le vehiculati prin internet. si oamenii iau de bune ce le spuneti si nu stiu ca, de fapt, chiar risca amenda daca nu raspund. rusine sa va fie.

Daniel Roxin spunea...

Trebuie sa recunosc ca uneori sunt FOARTE UIMIT de modul simplist si lipsa de viziune a unor oameni! Draga Mihaela, faptul ca, pana la urma, recenzorii nu au mai pus prea multa intrebari si nici nu au mai solicitat CNP-ul ca informatie obligatorie, SE DATOREAZA CELOR CARE AU REACTIONAT SI AU BLAMAT PUBLIC, IN PRESA SCRISA SI DE PE INTERNET, acest recensamant. Ca urmare a acestor reactii si al scandalului care se profila, autoritatile AU SCHIMBAT MACAZUL si au simplificat abordarea, in limita acceptabilitatii. Prin urmare, Mihaela, daca vei avea decenta sa privesti lucrurile mai in ansamblu si mai inteligent, vei constata ca tie ar trebui sa-ti fie rusine ca nu intelegi lucruri atat de simple. In plus, ar mai trebui sa le fii si recunoscator celor care s-au expus cu astfel de reactii pentru ca tu si alti oameni sa nu ajungeti sa dati informatii intime, la care au acces oameni ale caror intentii sunt cel putin discutabile. Pe baza acestui tip de naivitate si neintelegere a lucrurilor pe care o manifesti tu SISTEMUL ISI DUCE PLANURILE LA INDEPLINIRE...

Anonim spunea...

Bine raspuns Daniel. Intr-adevar, declararea CNP-ului nu a mai devenit obligatoriu dupa ce au aparut reactiile in presa si pe internet. Fara aceste reactii declararea CNP-ului ar fi inca obligatorie!!Iar unele intrebari din chestionarele de recensamant chiar sunt personale, cum ar fi: daca esti intr-o relatie consensuala si de cat timp! Multumesc Daniel pentru informatiile pe care le publici pe acest blog!!

Daniel Roxin spunea...

Bucuros sa-ti fiu de folos!

Elena spunea...

Una dintre cele mai caraghioase și mai anacronice întrebări care mi-a fost pusă ieri de către recenzor a fost:”cine este capul familiei?” Bineînțeles că nu a avut rost să-l întreb ce înțelege prin asta – el era doar un voluntar care aducea la îndeplinire o activitate neplăcută, pentru câțiva bani (impozabili!). Este de neînțeles cum a putut fi menționată în chestionar o astfel de întrebare ce sugerează situații din vremuri istorice demult timp apuse, când nu existau garanții constituționale privind lipsa oricăror discriminări pe criterii de sex etc. ! Dacă n-ar fi oficială, această întrebare anacronică și penibilă ar putea fi considerată o glumă!
Da, nu te întreabă ”cine este șeful în casă”, dar sigur te întreabă ”cine este capul familiei” ... (pe lângă multe alte întrebări care nu și-ar avea locul acolo)
Mulțumim pentru informații, Daniel.Tot mai mulți cetățeni preferă o atitudine demnă în locul capului plecat în fața abuzurilor autorităților!

Anonim spunea...

Asa...cand a venit recenzorul l-am primit si am spus numai minciuni..inclusiv numele meu, a sotului si copilului...nu mi-a cerut nimeni cartea de identitate sa verifice daca chiar ma cheama cum am spus! desi nu am nici master nici doctorat am spus ca am de toate, si eu si sotul...:)despre casa am zis ca stam in chirie desi e proprietate particulara... ce e asa mare branza?!! daca nu vrei sa dai date personale nu le dai...pentru ce atata tam tam? cand m-a pus sa semnez am semnat aiurea..adica nu am semnat cu semnatura mea si scrisul meu...deci? unde e problema?

mihaela spunea...

hai ma lasi cu prostiile astea? vrei sa spui ca dupa ce au tiparit formulare de un fel, au facut altele, doar ca reactie la cele spuse de tine si alti oameni? iar faptul ca spunea aici o femeie ca a intrebat-o recenzorul cine e capul familiei, mi se pare o minciuna oribila. la fel ca si site-ul asta. sunt de acord cu tipa care spunea ca a dat date false. si eu ma gandeam la fel, sa dau date false, decat sa primesc amenda.

Anonim spunea...

Are perfecta dreptate, sunt prea multe date intime solicitate. Hei, toti cei care comentati pe blog, si care sunteti impotriva recensamantului, de ce nu semnati si petitia? Suntem 4 semnatari, dar sunt 33 comentarii...

Daniel Roxin spunea...

Mihaela si-a aratat clasa intr-un al treilea mesaj, pe care nu l-am mai publicat, si in care s-a exprimat cat se poate de vulgar la dresa mea si a celorlalti comentatori. Asa ca, acum, o inteleg... Sa auzim numai de bine! ;)

Anonim spunea...

Autorităţile au anunţat, cam pe la jumătatea campaniei, că este obligatoriu pentru recenzori să noteze codurile numerice personale.Persoanele care refuză să le spună recenzorilor CNP-ul riscă amenzi între 1.500 şi 4.500 de lei http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/cnp_ploiesti-recensamant_ploiesti-cod_numeric_personal_ploiesti_0_579542110.html

Anonim spunea...

Adresez rugamintea administratorului blogului sa afiseze comentariile in ordine descrescatoare, respectiv ultimul intrat primul vazut, pentru a "sari in ochi", ca sa spun asa, actualitatea si nu comentariile vechi... Cei care deschid cu draga inima usa recenzorului, s-au gandit vreodata ce face recenzorul cand termina programul de lucru? Pleaca acasa, cu formularele, le trage la xerox sau le scaneaza (paote nu, dar daca da?) si apoi face ce doreste cu toate datele voastre... Doar nu va imaginati ca le tine in seif pana ce le preda? Le citeste seara cu toata familia, se mai amuza, se ma intristeaza cand citeste despre cel care a declarat ca nu aude nu vede (sau poate nu...). Voi va mai treziti vreodata din adormire? Daca ati asculta imnul tarii in slujba careia credeti voi ca sunteti stand la recenzat, ati intelege... Somn usor!!!

Ovidiu spunea...

Mihaela, in loc sa infrunti realitatea, mai bine dai date false... Atat te duce mintea, fa asa ca e bine. Numai gandeste-te ca dai aceeasi amenda si daca dai o singura data falsa, si daca dai mai multe si daca nu raspunzi. Asadar la politie vor fi amenzi egale si pt tine si pt cei care au refuzat. Ba nu, tu o sa primeste si sanctiunea pt identitate falsa, care este inchisoarea... dar tu incearca asa, e dreptul tau... Decat sa ii jignesti pe comentatorii acestui blog, nu mai bine te gandesti tu ce identitate ai vrea sa ai? Poate Lady DY (spune asa ca nu se prind recenzorii ca tu esti adevarata printesa, daca mai schimbi cate o litera pe ici pe colo) sau poate Caroline (tot printesa, dar asta trece-l te rog la titlu nobiliar). Si spune ca traiesti in relatie consensuala cu Principele de Minaco... Dintotdeauna, ca e cam in varsta pt mintea ta... Bafta multa si sa ne scrii impresii despre ce figura a facut recenzorul cand i-ai spus tu cine esti...

Anonim spunea...

Stati linistiti, CNP ul este obligatoriu!!!

Ovidiu spunea...

Pt administratorul site-ului: nu poti pune comentariile viceversa? Adica primul vizualizat sa fie ultimul intrat? Sa aflam noutati despre recensamant... Acum ameninta cei de la INS ca nu va scapa nimeni de recensamant!!! Ca va fi procentaj de 100 %!!! Sunt sigur ca le va iesi 150 %, deoarece se vor dubla datele, in conditiile in care te recenzeaza si la domiciuliu ca persoana plecata temporar si la locul unde te afli ca persoana sosita temporar... Sunt dusi cu pluta... Si de ce ii intereseaza locul de munca cu denumire si adresa? Nu era mai bine sa afle domeniul de activitate? Nu, deoarece se refac in fapt dosarele de securitate, asta nu inteleg majoritatea... Nu mai sunt informatori la Secu si acum se ocupa altfel... Si anul constituirii uniunii consensuale? Tot statistic? Hei, trezirea! Intre cateva intrebari aparent pertinente mai strecoara si una de la Secu... Dar ce sa stie cei cu mintea numai la discoteca si/sau la telenovele?

Anonim spunea...

Pe femeile de 80 de ani, recasatorite poate a 3-a a 4-a oara, le intreaba cand au fost casatorite prima oara... Saracele, chiar nu isi mai amintesc... Dar Securitatea stie de ce... Sa caute la dosarul mai vechi... Si apoi o intreaba daca aude, daca vede... Asa, ca sa stie ei... Si daca poate urca/cobori singura scarile, sa vada daca poate sa ii alerge sau nu... Si denumirea scolilor absolvite si adresa la ce folosesc? Tot pentru Securitate, ca ai mai lasat si pe acolo ceva acte personale... Si uite asa iti reconstituie dosarul de Securitate. Ce, voi chiar nu stiati? Hai ma ca va prefaceti, stiati dar va place...

Daniel Roxin spunea...

Da, asa este. Se culeg date pentru dosarele noastre, ca sa stie cum sa ne controlexe mai bine.
In ceea ce priveste ordinea de aparitie a mesajelor, nu pot interveni deoarece asa le instaleaza sistemul de la Bloger...

Anonim spunea...

acum e obligatoriu cnp-ul.s-a dat la tv de la ministerul de interne.

Anonim spunea...

si pt anonim mai sus in legatura ca dai date false...ha ha ha glumesti :))))))) pai cum sa zici la tara ca te numesti Gheorghe Ion cind toti stiu inclusiv recenzorii ca te numesti Vasile Ctin. hai ca esti haioasa pe cuvint.poate in orase da se poate dar cum sa zici asa la tara ,cind toti se stiu cu toti.pe bune.eu cred ca ei doar verifica pe teren datele pe care ei le au deja, sa nu credeti ca ei nu au datele astea DEJA.nu fiti copii.sint multi de anumite etnii care nu au buletin acte de indentitate,si poate asa sa mai verifice citi mai sint in plus,dar ei au deja toate datele.nu va imbatati cu apa rece.puteti sa nu dati date,ei le au deja.LA MULTI ANI DE SF.DUMITRU!

Ovidiu spunea...

Stiati ca mai vine si un supra control, sa il numesc asa, pe intelesul celor care au impresia ca daca au mintit prima data au scapat de amenda... Este super recenzorul, care il verifica atat pe recenzor cat si pe intervievat...
Si atata timp cat articolul de lege prevede aceeasi sanctiune atat pentru refuz cat si pentru nedeclararea adevarului, cum credeti voi ca poate fi catalogata ca si contraventie declararea de date false decat prin bifarea cu realitatea? Si realitatea de unde au au? Eeeee, hai ca v-am blocat. Deci: atat cei care au declarat fals cat si cei care nu au primit recenzorul iau aceeasi amenda. Cei care declara minciuni (fie si una bucata minciunica aparent nevinovata) intra si la fals in declaratii. Asadar, la ce si-au mai racit gura 1 ora cu recenzorul? Sa ii prinda superrecenzorul? Voi l-ati vazut pe seful de la INS? Este securist din ala sef, care abia asteapta sa linga dosarele voastre si sa se delecteze... Pare genul care isi va dedica urmatorii 10 ani din viata (pana la urmatorul recensamant) citirii dosarelor voastre. Si apoi le preda la Secu dupa ce le-a supervizat... hai ma ce naiba chiar nu va prindeti? Felicitari administratorului site-ului, pacat ca suntem putini dar macar asa ne dam seama ca nu suntem singurii deslusitori ai misterelor securitatii.
Daniel, sa nu le dai securistilor datele comentatorilor pe blog, lasa ca ne paraste Mihaela destul... Acum sta la audienta sa parasca blogul tau. Turnatoare mica, ce identitate ai dat recenzorului? Ce minciunele ai gandit tu ca ti s-ar potrivi?

Elena spunea...

Există un formular special al chestionarului în care recenzorul completează datele legate de ”capul gospodăriei”. Acesta, pentru a fi mai bine înțeles de către cel chestionat spune ”capul familiei” : http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2011/06/G.pdf
Am trimis acest link pentru a demonta acuzațiile de ”minciună oribilă” (?!) de care am fost acuzată în mod absolut gratuit de către persoana deosebit de agresivă care a semnat sub numele de Mihaela.
Întregul chestionar, aici : http://www.recensamantromania.ro/instrumentar/.
În mod evident, foarte multe întrebări încalcă dreptul la confidențialitate al datelor cu caracter personal, garantat de lege.

Anonim spunea...

Capul gospodariei, capul familiei, ce conteaza? Tot o ineptie este... Asa era pe vremuri in agricultura, capul familiei era barbatul ca de... el era OMUL! Si femeia... concubina... dar nepotul din strainatate? ce cauta el in strainatate? a fugit de nenorocirea si saracia de aici... dar ce credeti, scapa? nu, ca trebuie sa fie o matusa ceva care il da in gat la CNP si cu ce se ocupa el acolo... De aceea e bine sa pleci in lume sa nu te stie nici vantul nici pamantul... cei care au acte, casa, serviciu etc sunt tot cei vanati si amendati ca nu stau o tura... pardon, 2, ca vine si superrecenzorul... mai stai o data si inca o data...deschizi la toti cum se spune... cei care nu au de nici unele... ii doare fix in pix... daca faci scoala, trebuie sa spui totul despre aceasta... daca nu ai carte, te dai drept doctorand si te simti bine o tura, apoi scrii pe blog... Eu dupa agresivitatea cu care ne forteaza acum sa stam o tura la recenzat imi dau seama ca e clar treaba importanta pt Securitate!

Anonim spunea...

Uitati-va la lege ca nu au voie sa va ceara cnp-ul si nu au voie sa-l prelucreze, apoi celelalte date care sunt confidentiale nu au voie sa va intrebe de ele. Cititi legile ca sa fiti ok!

Izabela Papazicu spunea...

Daniele, recensamantul nu este un roman ezoteric!
Ai preluat o postare de pe un site anarhist, fara sa o treci prin filtrul gandirii tale. Nu exista Eurostatul si nu, Israelul nu vrea nimic de la noi!
Te-ai gandit ca toate astea sunt minciuni ale unor obscurantisti fundamentalisti?
Te-am vazut in film, esti frumusel, ramasesem cu impresia ca esti si inteligent, n-as vrea sa mi-o schimb...

mihaela spunea...

se pare ca am intrat in gura lupului, noroc ca stiu cum se iese. stiti cum se spune, cel intelept cedeaza. oricum nu castig nimic pierzandu-mi vremea pe acest blog. eu doar am vrut sa spun ca nu sunt intrebari nelalocul lor, dar vad ca am fost inteleasa complet pe dos. am observat din comentariile voastre ca acest site este doar pentru cei care il sustin pe administratorul blogului. eu ma retrag si chiar nu ma intereseaza in ce fel ma veti face in continuare.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=0Tgk7YH5PyM&feature=player_embedded

mai oameni buni, aceasta actiune are la baza mai multe motive, sa ne invatam cu intrarea lor in casa noastra la orice ora sa afle intimitatile noastre, datele culese se stocheaza in cipurii, acest drum duce cu vitreza la implantarea cipului, ne vom opune sper, chiar si de murim, caci de 2000ani ne avertizeaza Biblia de aceste vremurii, ei vor sclavi, atei, lipsiti de putere, puterea vine intotdeauna de la Divinitate de La Dumnezeu, exemplu cel mai puternic este Mantuitorul nostru Iisus Hristos care nu a cedat santajelor si persecutiei , torturi pt a ceda Credinta in Dumnezeu Tatal, ne aratat si nea invatat cum sa scapam de diavoli , prin moarte, caci moartea nu exista, asat vor ei sa uitam, sa ne fie frica, daca nu ne e frica de moarte nu ne va invinge, Dacii erau viteji pt ca nu credeau in moarte, stiau ca sufletul e nemuritor!
acesta este un razboi mistic (apocalipsa) satana "imparatul" ce va veni va domni 42luni, atata va avea putere, apoi va fi inchis pt eternitate , dar satana vrea cat mai multe suflete cu el, de aceea se grabescc asa de mult, chiar nu simtiti, aceste actiuni ei puteau sa le fac mult mai treptat si mai usor fara sa simtim, sa ne pacaleasca, dar este sfarsitul veacului , si cei care ne fac ce ne fac sant mintiti de satana cum ca vor imparati, cipul nu este pt ca ei sa ne aibe sclavi 1000ani, este pt a ne gasi oriunde si a ne pune sa ne inchinam satanei, de nu cslavie, nu va omoara va chinuie pana cedati compromisurilor lor, pierderea sufletului, satanna vrea sa ne determine sa il vrem, sal cerem ce ne ofera, ca si caderea omului in pacat, diavolu nu are putere asupra noastra decat prin slabiciunile noastre, foame , sete, placeri carnale, etc, daca nu mai avem nevoie de acestea , ei nu au cu ce sa ne invinga, caci asta urmaresc sa dea legi sa ne puna sa alegem , concluzia este ca lasa portita sa alegi dar oare renuntam precum Mantuitorul si toti Sfinti martiri de 2000 ani care au fost omorati ca nu a cedat lor!
Rugativa , unitiva , iubitiva ca sa nu va simtiti slabi si singuri, vecini va vor vinde pt nimic, aveti grija mare, convingeti din timp ca sant oameni buni si ii iubiti, si nui bine sa faci rau in viata!
ei au un plan prin care sa nu scape nimeni ne cipuit de aceea unii Pustnici Crestini Ortodoxi fiind singuri care ne indruma sa acceptam moartea decat cipul iata motivele, sclavia din anii 1500 si de dinainte de Iisus vor sa aduca acum fara ca omul sa mai aibe scapare sa munceasca pt o cana de apa si un orez fiert, caci va fi "dator" dar de ce ne avertizeaza Pustnici sa murim pt Mantuire, este pt ca doar asa scapam de mania Lui Dumnezeu, cand va ridica la cer pe toti drepti, cand vor fi doar cei care au acceptat semnul fiarei in schimbul nevoilor lumesti, atunci , va arde pamantul pana va curata de ei si mizerii, apoi Iisus ne va invia din morti " astept invierea mortilor si venirea veacului ce va sa vina in care va domni Mantuitorul Iisus Hristos pe veci" aici e secretul, moartea este salvarea scaparae de acest trup modificat genetic prin alimentatie, LA POTOPUL LUI NOE UMBLAU TOTI OAMENI CU PLOSCA (DOVLEAC) LA BRAU CU APA, SI A VENIT POTOPU, ACUM TOTI OAMENI UMBLA CU TIGAREA IN GURA SI VOM LUA FOC)
nu va mahniti , aveti incredere in Dumnezeu si Iisus Fiul Lui , moartea nu exista ! va iubesc si va doresc sa tineti posturi sa fiti cuminti si raspunsurile se vor aprinde in voi , PACE sa ne vedem cu totii in Rai!!!
sper sa lasati acest msj de incurajare!
multumesc!

Anonim spunea...

Alexanda

draga Mihaela chiar esti bine intentionata, cum sa sustinem administratoru blogului, sustinem realitatea pe care tu nu reusesti sa o vz ca sa o poti accepta, poate e de vina alimentatia ta si corpul tau uman nu mai are simturile dezvoltate si nici instincte, te rog sa ma ierti, dar studiaza sa vz ce se intampla cu ADNul uman in ultimi zeci de ani ,transformarea din OM in "leguma", nu civilizatia si evolutia ne tine in loc sa nu ne impotrivim a ceea ce se intampla, ci devenim ceea ce manacam si ne simtim lenesi, fara vlaga , fara speranta, lasandune la mana lor sa ne hotarasca viitoru, de aceea se tot vb sa mancam doar ce este planatat cu seminte vechi si nu de pe piatta, ca stie cineva ceva, cam astai rezultatul ce a ramas din noi si din tine!
oricum aceste bloguri acest internet este tot o forma de selectie naturala, pt a vedea cine este impotriva si cine nu, dupa IP te gaseste, dar teama le este celor care sant deja legume si nu cred in Rai!!!
un om a stat in padure in vremurile acestea timp de un an a prins 2veri si o iarna, cand a hotarat sa vina printre noi, nu mai era bolnav de nimicc, avusese cancer si ia sp ca moare in cateva luni, a mancat numa ierburi, radacini, a baut apa de la roaua de pe iarba, si vazand ca nu moare sa intors, a mers la doctor si boala cancer ia disparut, lumea a crezut ca disparuse si murise, dar cel mai esential este ca el a plecat in pustiu sa se Roage La Dumnezeu sal ierte pt cele pacatuite caci ceasul morti vine curand si se caia se mahnea pt cele traite, nu acerut sa il scape de cancer, iar minunea a venit, renuntand la ce ne ofera astia ca hrana si stres, omu a devenit mai puternic, acum oameni cuprinsi de stresul lor nu mai au timp sa se roage si nul mai accepta pe Dumnezeu, SANT PACALITI PRIN DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CELE ESENTIALE VIETI!! asaca de ne indobitocim ca rasa umana, si nu evoluam, civilizatia nu inseamna sa cedezi drepturile tale ca om, pt ca e criza si dobitoci se prefac ca nu gasesc solutii, si sa salveze buzunaru"statului" calca pe cadavre, pai cei mai important bani sau vietile oamenilor?! este un razboi intre bine si rau, ceva undeva este defapt o pacaleala, se vrea mai presus de trupul nostru, se vrea castigarea sufletului!

Anonim spunea...

IMI CER SCUZE Administratorului si tuturor cititorilor, nu vreau s transform subiectul in ceva Religios , vreau doar sa amintesc de radacinile noastre care neau tinut drepti in toate timpurile ,CREDINTA!
va las lincurii numa doua sa trageti concluzi si invataturii, care noi sufocati de "evolutie" "civilizatie" impusa, nu mai simtim decat ce ne atinge la exterior, lovitura, intepatura. ceea ce ar trebui sa simtim cu sufletul nu mai putem, santem prea speriati si fara speranta, cedand abuzurilor si pacalelilor acestor carturari... care vor sa fim fara Credinta si iubire intre noi, astfel sa ne conduca asa cum le e pe plac, Crestinismul nu cere sclavi si soldati supusi fara vointa! iertare va cer inca o data pt msj
sper sa va intariti spiritual prin post (hrana fara sa mancati de jertfa , trupul animalului) curatenie trupeasca, incercati sa vedeti cine e mai puternic, voi sau ispita, iubitiva ajutativa, caci nu mai avem timp, se grabesc si vor face mult rau din teama ca nu mai e timp pt ei, omenirea se indreapta catre Dumnezeu mai mult ca pana acum, au dato cam gresh cu criza ,dar asa scrie la cartea Sfanata Biblia si nici ei nu se pot impotrivi, se grabesc si fac greseli, oameni se desteapata se trezesc din somnul cel de moarte ! va iubesc !
acum 2000ani nea avertizat Iisus

http://www.youtube.com/watch?v=H72Ij1QnUkw&feature=related

ascultati toate partile in liniste si cu mare rabdare , Dumnezeu ne vorbeste prin oameni

http://www.youtube.com/watch?v=H72Ij1QnUkw&feature=related

va multumesc domnule Daniel
sa ne vedem in Rai!

Anonim spunea...

eii azi am primit mielul nevinovat trimis de dictatura lupilor, recensamantul interogatoriu tip securist(intrebarea de Religie este pt aflarea Crestinilor, restul nui intereseaza va sp eu sigur)!
am vb la usa fara sa o invit incasa deoarece e dezastru deranj, (am decis sai deschid pt ca oricum voi lasa casa, viata mea va fi invizibila) strang lucrurile si mobila, ma mut la o babuta care nu mai are copii, a avut un fiu si ia murit, nu are mostenitori, este la tara , nu mai am servici de 2ani si mam saturat sami dea apropiati mancare, am gasit si client ok sami cumpere casuta , cu banii achit datorii foarte vechi si cu restul sa mai traiesc o vreme buna si sa investesc in gospodaria babutei mele, acolo nam net si nici curent, probabil voi trage eu curent ,asa ca(ma mai gandesc la curent cal scumpeste) adio civilizatie ,scap si de tel ca din ianuarie nu lam mai incarcat, cred ca imi incide cartela!

revin la recenzor, avea un aier de superior fata de mine, probabil instruita, ma vedea ca pe un infractor, ma intrebat de termopane, religie , etnie, casa cate camere are, daca mai sta alti cu mine incasa si daca am muncit in strainatate,ce servici am acum, iam raspuns sincer la toate si am intrebato de CNP nul cere si a sp ca nui obligatoriu ,doar sa semnez! cred ca primari din fiecare localitate cere cum vrea! sau primesc ordine ca sa o lase nitel usurel ca sau aprin cetatenii, asta e fac si ei greseli ca doar sant oameni, or avea ei planua 666, dar cu starea omului schimbatoare e cam greu, dar au ei altele de rezerva , noi sa fim treji sa nu dormim sa fim uniti ,o sa faca sa fie ceva gen dictatorial dar sa determine oameni sa toarne pe alti contra a doi trei lei in plus, sa nu faceti asa , invatati si pe alti sa fie buni oricat de greu ar fi, foame sete, fara casa, ca tot ajungem intro groapa cu trupu, sufletelul saracutul de el sal lasam sa se ridice la Tatal Ceresc caci de la el sa intrupat Duhul Sfant in trupurii ! Rugativa cat mai mult la Dumnezeu, recomand sa cititi Psalmul 50 zilnic, la inceput cu voce tare apoi cu vocea minti gandul, pana il stiti pe derost, va asigur ca veti simti ca viata se linisteste chiar si cu burta goala, ca somnul noaptea este mai dulce si va treziti odihniti, DAR SA CREDETI! Iisus a spus sa avem Credinta cat un bob de mustar si vom muta muntii din loc, si oameni de stiinta spun ca omu nusi foloseste din capacitatea creieruli nici cat un bob de mac, deci , e simmplu nu, Credinta e totuna cu stiinta dar numa ca ei vor sa vedem altfel, numa sa nu Credem in nimic Divin, ca ce nevoie avem cand avem de toate, dar nu mai avem suflet si pace , liniste , bucurie, familie, educatia copiilor, astai forma de viata oferita de conceptul "stiinta", adica ce este deja gasesc ei explicatii cum le convine, pai normal ca Dumnezeu este absolut datatorul de viata , fizicianul, chimicianul, si toate cele, noi doar le descoperim din lucrarile lui! RUGATIVA chiar si in masina sau pe banca, sa va fuga gandul la Rugaciune, misau intamplat tare multe minuni in viata, fara servici toata lumea batea la usa sami dea ceva , mancare ,imbracaminte etc!
sa nu fiti fara speranta, cautati pe cei ce cedeaza abuzurilor, explicatile ,ajutati sa nu mai cedeze, faceti puternici prin puterea voastra sa simta ca nu santem singuri , santem uniti prin Dumnezeu si Iisus Hristos si Maicuta Domnului!
nu o sa mai revin cu niciun mesaj de azi, e ultimul las netu celor ce se muta in locul meu!!
Facase Voia Lui Dumnezeu!!!

Daniel Roxin respect!!! (-:

Sandu spunea...

Cred ca tocmai sunt pe cale sa ii fac o reclamatie penala recenzorei, azi a venit in 2 randuri, nu era nimeni acasa in afara de copil, care a fost traumatizat la propriu de bataile in usa ale trimisei imparatiei (de la vecini am inteles ca este o duduie).
Copilul saracul s-a foit prin casa, a si intreebat cine e? insa duduia batea sa rupa usa (soneria am desfiintat-o tot din cauza altor nemernici care se propteau in ea si nu mai lua degetul). Si bineinteles panica de rigoare a copilului (ca daca spunea dobitoaca cu ce se ocupa, copilul avea indicatii sa o anunte ora la care vom ajunge noi si atunci banuiesc ca s-ar fi oprit din batut). Dar batand si nespunand nimic, copilul a intrat in panica, m-a sunat de urgenta, da-i fugi pe strazi la copil, ca nu se mai oprea din plans si tremurat ca sparge cineva usa...
Dar ce, am dat de dobitoaca? Poate reusim sa ne vedem azi, sa ii aflu numele numai asa ca sa stiu pe cine sa reclam la politie... Este un afis jos ca ea astazi vine de la 10-16, dar cum o cheama, ce telefon are, nimic nimic... Si nici macar nu este un afis din acela cum am vazut la TV, color ceva tip autentic, este o tiparitura la un calculator in format word si atat... 3 randuri scrise, ca vine ae azi pe scara noastra si gata... Atitudinea ei mi-o imaginez identica cu cea a crocodilului atunci cand simte sange... A simtit un pic miscare in casa si nu s-a mai lasat... Acum trebuie sa ma mai plimb si pe la politie cu reclamatia, imi e asa sila...

Anonim spunea...

Daniel, te-ai recenzat? Daca da, de ce, daca nu, crezi ca reusesti?

Elena spunea...

Recensamant ilegal? INS NU AR AVEA VOIE sa ceara o parte din INFORMATIILE DIN CHESTIONARE

INS nu a cerut voie ANSPDCP să strângă o bună parte dintre datele din formular.
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/10/27/recensamant-ilegal-ins-nu-ar-avea-voie-sa-ceara-o-parte-din-informatiile-din-chestionare/

Radiografia unui recensamant ANULABIL. Orice cetatean poate sesiza Avocatul Poporului! Cititi considerentele! In Cehia si Ungaria nu se cere CNP-ul la recensamant
http://www.luju.ro/avocati/cazul-avocatului/radiografia-unui-recensamant-anulabil-orice-cetatean-poate-sesiza-avocatul-poporului-cititi-considerentele-in-cehia-si-ungaria-nu-se-cere-cnp-ul-la-recensamant

Ovidiu spunea...

Cu religia stam bine la comentarii, dar cu cele lumesti, cum ar fi amenda, cum procedam? Sau ne expunem copiii? Bai, treziti-va! Care parinte sanatos la cap isi da locul de munca, functia, adresa exacta a serviciului si apoi date certe despre copil. Unde invata el, la ce scoala, ce clasa este. Si toate aceste date oferite unui Neica Nimeni de pe la usi. Deci, recapitulam: are locul de munca al parintilor cu tot ce trebuie, are timpul de munca al parintilor, are datele copilului, are persoane temporar prezente (eventuala bona la copil sau nu). Deci, parintii lucreaza atatea ore pe zi, copilul sta singur ceva ore, Neica Nimeni te-a vizitat si a vazut cam ce ai prin casa (ca doar nu ai raspuns la 100 de intrebari la usa, l-ai bagat in casa, nu? ) si apoi na belea ca s-a intamplat nenorocirea. Stiti ceva? Nici 4500 de lei nu este o suma prea mare pentru a iti proteja familia... Ca te-a intrebat si de concubini, si de mariaj, si de socru, soacra, parinti, matusi etc deci stie tot... Am crezut ca le-a venit mintea la cap si iti poti oferi datele la primarie prin autorecenzare. Acolo pare ceva mai in regula, doamna de la primarie este totusi diferita de Neica Nimeni. Dar ce sa vezi? Doamna de la primarie preia formularele completate de tine si le trimite... unde credeti? Tot la Neica Nimeni sa adune el la statistica lui regionala.
BAI, TREZITI-VA DIN ADORMIRE CA VA VINDETI FAMILIA DEGEABA!
Asta nu este STATISTICA, este SECURITATE!!! Si eventual HOTIE din partea lui Neica Nimeni!!!

Anonim spunea...

Șeful INS, Voineagu, ”afumat ” bine la TV, când trebuia să explice despre CNP.
Bucurestenii, invitati sa se… recenzeze singuri, “semi-online”.
Si se presupune că trebuie să avem încredere în acești oameni că știu ce fac și vor păstra confidențialitatea datelor noastre personale ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A7dVbmJfzvw

Anonim spunea...

V-ati lamurit ca nu minte nimeni pe acest blog cand tot repetam ca formularele stau la recenzor acasa pana la finalul recensamantului? Au dat la Stirtile ProTv si in seara aceasta...

Anonim spunea...

Eu am un recenzor tare sarguincios, inteleg de la vecini ca bate in usa de ceva timp si cu pumnii si cu ceva metalic, pix ceva, incearca chiar si usa, eu nu sunt in localitatea in care am acest apartament, dar cred ca dau "o fuga" sa il vad si eu pe baietas cum face, initial am lasat unor vecini copie CI etc (pe la inceputuri, cand aveam alta parere despre recensamant) si am lasat chiar si nr de tel pt orice eventualitate, sa ma sune presupusul recenzor normal la cap, intre timp am sunat la vecinii mei dragi si le-am spus sa nu ii mai dea nicio data, mai ales cand am aflat in ce turbare este... Inteleg ca are un interval regulat de cca 20 minute, mai fuge la inca 2 apartamente din bloc unde procedeaza la fel, apoi dispare cca 10 minute (presupunem ca in blocul vecin) apoi o ia de la capat... cica de 2 zile e in turbarea aceasta... noroc ca vecinii mei sunt oameni ok, nu au treaba cu apartamentele altora, insa s-au speriat si ei acum pe mana cui au dat datele personale, cand au vazut cum procedeaza turbatul... inteleg ca ii mai suna mobilul (probabil seful ceva), se vaita ca "nu vor sa deschida", apoi iar o ia de la capat, mie imi este mila de el, dar nici nu pot face nimic pt el... pacat de baietas, cred ca e sportiv ceva de alearga el in ritmul acesta, la cate calorii consuma cu aceste curse cu siguranta nu amortizeaza alimentatia cu castigul din recenzat... posibil ca in cele 10 minute merge sa se alimenteze, acum mi-a venit ideea... vecinilor le-a parut rau ca sunt in varsta si nu le au cu tehnica moderna, ziceau ca le-ar fi placut sa il filmeze, ei fiind in varsta considera ca baietasul este dragut si amuzant... dar li s-a facut ceva teama sa mai intre in vorba cu el, vazandu-l si in multele momente de turbare... in alta ordine de idei, nici la actualul domiciliu nu m-am recenzat, ca m-a luat scarba de ei. asadar... sa fie sanatosi. cum, sa stea datele mele persoanle la indemana unui presupus (dar dovedit) turbat?

Anonim spunea...

Nici o viata, libertate sau proprietate nu este in siguranta, atita timp cit aparatul legislativ este in sesiune. (Mark Twain (1866))

Anonim spunea...

Proiectul noii legi “BIG BROTHER” depus la Parlament. Dacă este adoptată, vor fi monitorizate legal TOATE CONVORBIRILE TELEFONICE şi MAILURILE

http://www.gandul.info/politica/video-proiectul-noii-legi-big-brother-depus-la-parlament-daca-este-adoptata-vor-fi-monitorizate-legal-toate-convorbirile-telefonice-si-mailurile-8937663

Anonim spunea...

Ce ne pregătesc Jeffrey Franks şi Traian Băsescu pentru 2012
http://www.romanialeaks.org/2011/11/ce-ne-pregatesc-jeffrey-franks-si.html

Elena spunea...

CORNELIU CHIŞU, PRIMUL DEPUTAT DE ORIGINE ROMÂNĂ DIN PARLAMENTUL CANADEI
http://www.vestea.us/?paged=9