miercuri, 12 octombrie 2011

Fost sef al FBI: FBI-ul si CIA-ul se afla în spatele atacurilor teroriste, pentru a le lua libertatile oamenilor (video)

"Ted Gunderson nu e oricine. Născut în anul 1928, el a lucrat zeci de ani în cadrul FBI, Biroul Federal de Investigaţii al Statelor Unite. A trecut prin toate rangurile agenţiei: de la agent simplu până la şeful FBI, Biroul Los Angeles. În interviul de mai jos, el acuză Guvernul SUA, FBI-ul, CIA-ul, precum şi alte agenţii americane de informaţii că s-ar afla în spatele atacurilor teroriste care au avut loc în SUA şi în afara ei. De ce nu l-am crede? Credibilitatea sa este mare şi nu e doar un simplu iubitor al teoriei conspiraţiei… Iată traducerea şi adaptarea unui fragment din interviul acordat unei televiziuni. Ceea ce veţi afla mai jos vă va şoca cu adevărat:

Reporter: CIA are o “licenţă în a ucide”, un fel de “Murder Corp.” (“Corporaţia Crimei”)?

Ted Gunderson: Glumiţi? CIA este o adevărată mafie. Acest lucru s-a întâmplat în Afghanistan. Ce ne-a făcut CIA e de necrezut. Uitaţi-vă la toate actele teroriste…CIA se află în spatele celor mai multe din ele. Explozia de la ambasada SUA din Kenya (n.t. din 7 august 1998, când, împreună cu explozia de la ambasada SUA în Tanzania a provocat peste 200 de morţi şi 5.000 de răniţi), avem atentatul terorist din zborul Pan Am 103 (n.t. o bombă a distrus avionul Pan Am 103 de deasupra localităţii scoţiene Lockerbie, ucigând 259 de persoane), avem atentatul terorist de la World Trade Center din 1993. Guvernul nostru (n.t. adică guvernul SUA) e implicat în cele mai multe atentate teroriste – n-aş putea spune că în toate, că nu ştiu – dar am dovezi că există o implicare guvernamentală în acestea.

Reporter: Ted…oameni buni…ştiaţi că bombele care au explodat la World Trade Center în anul 1993 au fost puse de o organizaţie numită…FBI?

Ted Gunderson: Da, aşa e. Am nişte articole apărute în “New York Times” ca şi în “Los Angeles Times”, în care se arată că Emad Salem, fost ofiţer egiptean (n.t. martorul cheie în procesul atacurilor teroriste de la World Trade Center din 1993), a fost şi informator al FBI-ului. El a înregistrat convorbirile telefonice cu FBI-ul în mod secret, aşa că, atunci când a venit momentul procesului el a spus ce s-a întâmplat. El a spus FBI-ului de dinainte că va fi pusă o bombă, pe care el trebuia să o instaleze împreună cu complicii săi. El i-a spus şefului său de la FBI să pună o bombă artizanală, dar acesta i-a indicat: ‘Nu! O să punem o bombă reală!’

Reporter: Stai puţin. Să dăm şi nume: John Anticev, era şeful său. Iar el a fost implicat şi în investigaţia din Kenya. El e tipul care a fost implicat în explozia de la World Trade Center, în care au murit 6 oameni, 1000 de oameni răniţi şi pagube de sute de milioane de dolari. Dacă s-ar fi făcut justiţie adevărată, agentul FBI ar fi fost nu numai în închisoare, dar şi executat pentru crime (…)

Ted Gunderson: Bazat pe ceea ce s-a întâmplat în 1993, prin faptul că FBI-ul ştia de dinainte că va fi pusă o bombă la 1993, agenţia este prima suspectă pentru evenimentele de la 11 septembrie 2001. Dar, de asemenea, trebuie să luăm în considerare şi implicarea CIA-ului. Iar motivul este acesta: atunci când sunt deturnate două avioane în mod simultan, cu 19 răpitori, înseamnă că nu e o operaţiune redusă. Aceasta ar fi necesitat ani de zile pentru planificare şi sute de oameni ar fi trebuit să ştie în avans. Dar guvernul nostru, prin NSA, monitoriza toate telefoanele lui bin Laden începând cu februarie 1998. Vreţi să-mi spuneţi că noi n-am ştiut absolut nimic înainte? CIA şi FBI ar fi trebuit să ştie, Mossad-ul (n.t. serviciul secret israelian) ar fi trebuit să cunoască; MI-5, serviciul secret britanic ar fi trebuit să ştie.

Reporter: CIA-ul trebuia să ştie. FBI-ul trebuia să ştie. Comandantul şef, preşedintele, trebuia să ştie.

Ted Gunderson: Desigur.

Reporter: Aceasta înseamnă că Bush ştia de dinainte şi astfel e implicat în crime.

Ted Gunderson: Lasă-mă să explic publicului ce s-a întâmplat. În anii 1980, Departamentul Justiţiei a propus o legislaţie de luptă împotriva terorismului. Iar această legislaţie ne lua multe din drepturile noastre constituţionale în materie de libertate. Una din propoziţiile care erau trecute pe aceste propuneri era următoarea: “Înainte ca legislaţia să fie aprobată, oamenii trebuie să fie ucişi”. Acesta a fost şi motivul pentru care a avut loc atentatul terorist din 1993 de la World Trade Center. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi (oamenii cei buni), în atacul de terorism n-au murit decât 6 oameni. N-au fost prea mulţi pentru a trece legislaţia. Aşa că doi ani mai târziu, în aprilie 1995, în centrul oraşului Oklahoma, în clădirea federală Murrah, un atentat terorist face ca 168 de oameni să fie ucişi. Astfel, un an mai târziu, legislaţia anti-teroristă este aprobată, restrângându-se o parte din drepturile şi libertăţile constituţionale, iar după atacurile de la turnurile-gemene din 11 septembrie 2001, Congresul propune restrângeri şi mai mari ale libertăţilor individuale. Aceste explozii, aceste acte teroriste, au folosit ca scuză pentru a trece legislaţia anti-teroristă. Şi acest lucru se întâmplă în întreaga lume astăzi. Şi de aceea, oamenii noştri din serviciile de securitate, nu numai că ştiau de dinainte, dar probabil că au fost şi implicaţi. Nu-i nicio îndoială. Nu poţi înfăptui o operaţiune de o asemenea avangardă, fără ca oamenii noştri să nu fi ştiut. Guvernul nostru…
Reporter: Stai puţin. Nu-i guvernul nostru, pentru că guvernul e controlat de bancheri…

Ted Gunderson: Guvernul ştie când, cum, ce şi de ce (…)

P.S. Aţi reţinut ideea? Guvernul SUA a plănuit toate atacurile teroriste, pentru ca să se restrângă libertăţile şi drepturile constituţionale ale cetăţenilor, prin noua legislaţie anti-terorism. Totul e doar un pas spre instaurarea unui regim de teroare, de dictatura..."


 

5 comentarii:

A.A.A spunea...

Asta e pentru cine mai avea vreun dubiu!Cei care se declara socati de declaratiile de mai sus sunt acei oameni care '' si-au tinut ochii inchisi''.
Ochii ii putem pacali cateodata. Stii ce nu putem pacali??

O zi minunata.

Anonim spunea...

minunat si au indeplinit misiunea perfect sa i aplaudam ptr. rolurile interpretate perfect ,lumina,lumina,lumina,iubire,iubire,iubire sa curga in intreaga noastra fiinnta si in intreg universul aici si acum

Anonim spunea...

S-a vazut foarte clar cum s-au prbusit turnurile din New York. Totul s-a pulverizat! Ori au fost puse bombe in cladiri, ori s-a folosit o arma sofisticata cu energie focalizata spre cladiri. Totul s-a facut praf, dar s-a gasit intact pasaportul unui asa-zis terorist care ar fi fost la bordul primului avion!
Exista o clica de mafioti- reptilieni care conduc lumea: aceeasi care guverneaza, ne fac sclavi pana la moarte, ne-au dat religii iluzorii si mincinoase!
Recomand sa vedeti interviurile si prezentarile lui Jordan Mawell, Bob Dean, Graham Hancock, David Wilcock.

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/international/iran/israelul-va-ataca-iranul-de-craciun-raport-secret-britanic-1132836

http://www.ziare.com/international/iran/un-atac-impotriva-iranului-ar-avea-consecinte-imprevizibile-in-lume-1132264

Anonim spunea...

Manipularea prin frică
http://www.stiintific.com/2011/07/manipularea-prin-frica/