marți, 18 octombrie 2011

Incredibilul discurs sustinut de Nigel Farage in Parlamentul European (Video)

Unul dintre oamenii decisi sa spuna adevarul si sa ne apere libertatea este Nigel Farage care, in Parlamentul European, a avut in repetate randuri discursuri naucitoare ce i-a lasat interzisi pe servitorii Noii Ordini Mondiale din aceasta institutie asa-zis democratica. Mai jos puteti vedea una dintre aceste interventii. Ceea ce este foarte interesant si ridica intrebari serioase este faptul ca la ceva vreme dupa acest discurs, Nigel Farage s-a prabusit cu propriul avion, accident din care, insa, a scapat aproape nevatamat, dupa cum se poate vedea in fotografiile din acest articol. Sa fie acest accident aviatic un act de razbunare si o incercare de a-i inchide gura pentru totdeauna?!







16 comentarii:

Anonim spunea...

Si-a asumat un risc foarte mare atunci cind a decis sa critice deciziile luate de uniune,care sunt total gresite.A avut curajul sa spuna ce altii nu spun pentru ca au intertesul sa aduca tarile nu prea dezvoltate in stadiul de sclavie pentru a asigura bunastarea statelor dezvoltate(germenia,franta,italia,etc) Esre bine ce a facut pentru ca asa poate ne trezeste pe toti si nu vom mai crede ca daca am adera la uniunea europeana suntem la adpost.Suntem in mare ericol.

DoarATAT spunea...

Vizionat - mulţumesc !
~
Dur, dar necesar ! Un om cu teamă de Dumnezeu, desigur ! De fapt, un Om cu certitudine de Dumnezeu !
Nu o paparudă, avidă de "averi" (a se citi ... avida de lăcuste !).
Accidentul este "firesc" şi se încadrează "în Logica" celor care ne vor SCLAVI !!!
Inconştienţa se naşte din "starea" lor de "fără de Dumnezeu - fără de Speranţă", stare care le "spune" că doar AICI şi ACUM vor trăi ! Și atunci ... de ce să nu le fie "bine" DOAR LOR !??
Prin înşelăciune, furt, fraudă, crimă ... şi panoplia de dezastre poate continua !
Cine poate "să-i schimbe" ?
Doar ... Pronia Cerească ! Doar Dumnezeu ! Căci ... s-au instalat PESTE TOT şi se susţin unii pe alţii !!!
~
Cornelius, :)

just_me spunea...

e oarecum in regula. de ce spun doar "oarecum"? a nu se uita ca nu "pietelor" trebuie sa li se incredinteze asemenea misiuni si ca tocmai ele au generat dezastrul asta, fiind lasate sa functioneze dupa cum le taie capul, fara sa se exercite nici un control asupra lor. ceea ce se intimpla acum nu este decit un soi de "imperialism", prost mascat, pentru ca dumnealor nici macar nu se mai obosesc sa pastreze niste minime aparente. oricum, sistemul e falimentar. atit cel economic, cit si cel politic, "ei" stiu asta, dar nu au habar cum sa repare ce au stricat, tot ei, in sute de ani. iar pentru asta, noi, cu totii sintem de vina. unii tacem, altii nu gindim, si marii majoritati ii este teama. de ce? numai Dumnezeu stie! sint tot oameni si "ei", singura diferenta constind in pozitia sociala si marimea contului. ati fi surpinsi sa vedeti cit de marunti si neinsemnati sint, de fapt. si sint atit de putini... noi sintem ... restul. adica cei care pot schimba. nu e nevoie decit de putin curaj. e greu?

Anonim spunea...

http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/chapter.html

Anonim spunea...

Dacă ţările cucerite au fost obişnuite să trăiască libere şi după propriile lor legi, nu sunt decât trei mijloace pentru a le putea păstra sub ocupaţie:
- primul este de a le ruina în mod complet;
- al doilea este de a le coloniza cu altă populaţie;
- al treilea este de a le lăsa propriile lor legi, de a le impune numai plata unui tribut şi de a însărcina un mic număr din cetăţenii lor cu conservarea acestei posesiuni. Neputându-se menţine decât prin puterea şi protecţia ocupantului, aceşti guvernanţi sunt interesaţi să întrebuinţeze totul pentru permanetizarea stării existente.
Niccolò Machiavelli

Anonim spunea...

Salut, o fi spunand el ce ne dorim cu totii sa auzim, dar cineva a spus ca "o poza face cat o mie de cuvinte" in cazul asta sunt doua, in prima observ pantaloni rupti si ma gandesc ca si sacoul ar trebui sa fie macar sifonat... dar e curat, calcat parca au fost 2 zile diferite de sedinte foto :d Voi ce parere aveti? Ce misiune o fi avand?

Daniel Roxin spunea...

Dar tu, ai vreo misiune de lansezi astfel de suspiciuni?

Anonim spunea...

Comentarii se pot face de tot felul , dar Nigel este atat de stapan pe el in ceea ce spune , ca sunt placut surprinsa sa vad asta. Asa ar fi normal sa nu inghitim toate gaselnitele cu care nu suntem de acord , numai datorita fricii. Cornelia-Kasandra

Anonim spunea...

Pentru a contacara toate actiunile antiumane as propune sa apelam la credinta ,la DUMNEZEU.
Am putea sa transmitem binecuvintari tuturor ,fara discriminare si sa ne rugam intens,chiar as dori sa fixam o ora pe zi cind sa stam toti la rugaciune!
Actiunea colectiva are o putere incredibila si sa atragem cit mai multi!
Domnul sa fie cu toti!

Elena spunea...

Steagul se schimbă, sistemul rămâne.
http://www.demotivational.ro/newest/politic%C4%83/steagul-se-schimba-749.html

Anonim spunea...

http://www.squidoo.com/severn-suzuki

ChavaLito^ spunea...

Dumnezeu exista in fiecare om care se lupta pentru dreptate!

Anonim spunea...

Nigel Farage despre România:
"Aderarea la UE se va dovedi a fi o greşeală istorică uriaşă pentru ţara dumneavoastră. Este o greșeală foarte mare, iar clasa voastră politică, politicienii voștri, birocrații, sânt practic cumpărați cu bani, foarte mulți bani.”
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DUGaXY4uHRs
http://inliniedreapta.net/nigel-farage-%E2%80%9Cveti-fi-cu-totii-foarte-bogati-nu-i-asa%E2%80%9D/

Anonim spunea...

”Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.” (Douglas Casey)

ina spunea...

i-au inscenat un accident.....!!!! nu stiau desigur ca ingerii au aripi !

Anonim spunea...

AVERTISMENT: Câteva zile până la un colaps al sistemului bancar
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/avertisment-cateva-zile-pana-la-un-colaps-al-sistemului-bancar-156576.html