vineri, 18 noiembrie 2011

Criza globală a fost generată artificial pentru a putea fi creat un guvern mondial

"Un stat totalitar îşi va face apariţia pe teritoriul Uniunii Europene în urma crizei, ce se va putea compara cu dictatura Uniunii Sovietice, în timp ce actualii membri ai UE îşi vor ceda independenţa în contul datoriilor" consideră economistul leton de origine rusă Dmitri Smirnov, lector la Şcoala Superioară de Studii Economice Ventspils din Letonia.


În aproape 20 de ani, potrivit acestuia, odată cu trecerea crizei, un guvern mondial va conduce întreagă lume, relatează miercuri (16 noiembrie 2011) agenţia de presă rusă Novîi Reghion.

Criza va duce la faliment statele zonei euro, iar pentru datorii li se va lua independenţa. Euro nu este în pericol. Dimpotrivă, pentru a salva euro, toţi trebuie să adere la zona euro şi să-şi piardă independenţa. Se va spune că putem supravieţui doar împreună. Avem nevoie de a crea un stat totalitar, de a-i aduna pe toţi în aceeaşi oală, pentru a-i subjuga” – a declarat Smirnov într-un interviu acordat marţi seara, în cadrul emisiunii “Razvoroť la postul de radio Baltkom 93,9.

Conform estimărilor sale, ar trebui să se producă patru valuri ale crizei înainte de apariţia unui guvern mondial. “Primul val a fost în 2008, al doilea este aşteptat în 2012-2013. Perioada dintre acestea este de 4-5 ani şi, apoi, durata totală a crizei al cărei scop este înfiinţarea unui guvern mondial va fi de 20 de ani”, prognozează Smirnov.

El susţine că actuala criză globală a fost generată în mod artificial cu un scop concret. “Criza este o modalitate de jaf, atunci când unul dă faliment, iar celălalt câştigă din aceasta”, explică economistul, în opinia căruia, autorii principali ai turbulenţelor financiare sunt băncile legate de Rezerva Federală a SUA.

Pe blogul său de pe resursa “Ventasbalss.ru”, expertul explică faptul că politicienii, atât europeni, cât şi americani, lucrează pentru unul şi acelaşi grup de persoane, care poate fi numit convenţional “guvernul mondial”. Totodată, el atrage atenţia că măsurile luate până în prezent pentru salvarea zonei euro nu au avut decât un caracter cosmetic şi cu efect pe termen scurt.

În luna septembrie, aminteşte el, după ce finanţistul George Soros a chemat la o reformă radicală a UE, fără să propună în acest sens nimic concret, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a propus pentru salvarea UE introducerea obligaţiunilor europene comune.

Până în prezent, fiecare stat din zona euro emite propriile obligaţiuni şi are propria sa datorie. În caz de reformă, se propune unificarea tuturor obligaţiunilor şi emiterea unor obligaţiuni unice ale zonei euro, scrie Smirnov pe blogul său.

Este vorba, potrivit lui, de crearea unui spaţiu unic al datoriei. Această idee a fost sprijinită deja, cu mult entuziasm, de Franţa, Germania şi Italia – principalele ţări din zona euro.

Liderii acestora au încercat deja să convingă parlamentele din ţările lor pentru a susţine introducerea unor obligaţiuni unice. Chiar şi Vaticanul s-a pronunţat pentru un stat unic european, mai aminteşte el.

Introducerea unor obligaţiuni unice va limita în mod semnificativ independenţa membrilor din zona euro, consideră economistul citat, indicând că statul nu va mai fi capabil să finanţeze în mod independent deficitul bugetar şi va fi obligat să contacteze Centrul /Bruxellesul/ ca să-i aloce bani. În fine, obligaţiunile unice vor impune introducerea unui buget unic al UE.

Astfel, în opinia sa, bugetele naţionale vor fi practic eliminate, iar toate veniturile fiscale vor fi transferate la Bruxelles, iar acolo se va decide cine şi cât să primească din bugetul comun.

În cele din urmă, cheltuielile participanţilor la zona euro vor fi decise la nivel central. Aşa cum încearcă să convingă adepţii introducerii obligaţiunilor unice, aceasta va permite stabilirea unei discipline fiscale pe ansamblul zonei euro, explică Smirnov.

Astfel, concluzionează el, introducerea obligaţiunilor unice facilitează crearea noului stat pe continentul european Statele Unite ale Europei, în care toate ţările membre îşi vor pierde independenţa şi vor coborî la nivelul unor autorităţi locale.

Ţările afectate profund de criză vor ajunge direct sub controlul unui comisar UE /Smirnov face aici aluzie la o iniţiativă recentă a Olandei/ şi în custodia Comisiei Europene, structura care va decide formarea bugetelor “naţionale”.

În acest caz, mai scrie expertul amintit, comisarul european va fi în măsură să intervină în guvernarea unei ţări aşa cum fac în prezent administratorii numiţi de instanţă în cazul societăţilor falimentare.

Împotriva ţărilor care se vor face vinovate, Bruxellesul va recurge la o varietate de sancţini, de la pierderea dreptului de vot în UE, până la restricţionarea accesului la fondurile europene, prognozează sumbru economistul leton. “Va fi o dictatură ceva mai drastică decât în URSS”, susţine el.

Un al doilea val al crizei, aşteptat anul viitor, va aduce UE în pragul colapsului, iar ţările europene vor fi puse în faţa alegerii – fie un stat unic, fie falimentul.

“De fapt, nu va fi nicio alegere, vor face aşa cum li se va spune”, mai crede economistul de origine rusă, care anticipează că, la sfârşitul crizei, şi SUA vor înceta să mai existe. Întreaga planetă va fi guvernată de un guvern mondial.

Dmitri Smirnov a devenit cunoscut în 2008 când a fost arestat de serviciile de securitate letone pentru “atentat la adresa sistemului financiar al ţării”, după ce anticipase o agravare a crizei economice în Letonia şi o devalorizare a monedei naţionale. Avertismentul său a fost confirmat de realitate ulterior. 

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Europa si valorile ei: anticrestinism si revolutie sexuala
http://www.familiaortodoxa.ro/2011/11/15/europa-si-valorile-ei/#more-3100

Anonim spunea...

Spania este un motiv mai mare de ingrijorare decat Italia si Grecia in privinta sectorului bancar, a datoriei de stat, a somajului ridicat si a economiei in stagnare, potrivit analistilor citati de CNBC.
http://www.wall-street.ro/articol/International/112631/Atentie-la-Spania-Situatia-e-mai-dramatica-decat-in-Italia-si-Grecia.html

Gabriel spunea...

Asa este, am mai citit si eu, studiez fenomenul !

Anonim spunea...

Unde sunt cele mai mari rezerve valutare din lume
Tarile din Asia au acumulat in seifurile bancilor centrale averi imense, patru din cele mai mari cinci rezerve valutare din lume fiind ale unor state din această zonă, conform EconomyWatch.com.
http://www.wall-street.ro/top/Economie/112581/Unde-sunt-cele-mai-mari-rezerve-valutare-din-lume/9/Locul-12-Germania.html#anchor-of-navigator

solte spunea...

Nici un guvern mondial ce va vrea a conduce întreagă lume, nu va mai putea subjuga sufletul celui ce merge pe calea Inimii,ci numai cu propriul lui consimtamant.

ile spunea...

Treziti-va. Asta nu e Matrix. Banii. Mincam bani respiram bani. Sint buni cind ii ai dar ar trebui sa nu fie vitali sa nu ajungem la asa ceva.Nu vreau sa ajung sa platesc o cana de apa firmelor straine,mor de sete,ma duc la fintina din curte si iau apa,sau daca stau la BLOC ma duc la fintina bisericii din cartier si-mi iau cit trebuie sa beau o gura de apa.Pasarile cerului nu traiesc cu imprumuturi la banci.Nu vedeti ca incearca sa transforme totul absolut tot in bani.Sint oameni la tara care muncesc si traiesc pe pamintul lor fara sa cheltuie foarte mult.Nu zic sa devenim toti amish dar trebuie sa vedem ce este necesar ca sa traim fiecare ca individ si pina la urma ca popor.Sint popoare care nu au ce gradini sa cultive ,ce paduri sa taie ca sa supravietuiasca,dar exceleaza in inginerii financiare si matrapazlicuri,iar elvetienii pot sa-si mulga bancile si caprele la nesfirsit pina la sfirsitul lumii.(se povestea de gradinile din Israel cu apa care este sub desert dar aceea aproape a secat fiind -vedeti documentarul Home cumarata gradinile acum)Nu sint nici ecologista dar trebuie sa privim realist.Alegeti griul de neghina! Romania nu poate supravietui fara banci,popoarele europeene nu pot supravietui fara bani pentru ca sint mai toti banii in Asia.Sintem precum triburile de amerindieni cum au fost ele distruse.Ni se dau margele colorate si ni se iau paminturile,apele,tinara generatie pleaca daca nu moare de cancer si droguri in toata Europa.

ile spunea...

Tot eu voi continua plictisitor pentru voi.Veti plinge pentru copii vostri si pentru ceea ce ati avut voi in copilarie frumos. Comunismul va parea o boare indurata cu mult timp in urma pentru ca ne-a ingenunchiat psihic si mai putin fizic.Ceea ce ni se pregateste este distrugerea crunta psihica si mai ales fizica. BANII. Dormiti pe bani,beti bani...Nu frate.Criza apei,nimeni nu spune de ea ca va veni,poate peste nici 20 de ani iar banii vor fi numai buni sa ne tina de umbra in desert. Firme din ISRAEL vor participa la proiecte de mediu in Romania(noiembrie 2011).Dar australienii sau canadienii de ce nu vin? pentru ca ei nu au nevoie de apa pentru ca au rezerve.Israelul nu mai are rezerve de apa pentru ca nici nu prea a avut si cu experienta lor de scurta durata pina cind isi epuizara resursele, vin sa ne invete pe noi cum sa le dam lor aceste rezerve aproape inepuizabile de apa din Romania-nu sint nici apa glaciara nici apa fosila. Nu ne ajuta nimeni din filotimie. China are suprafata mare dar nu mai are pamant fertil ,nici nu prea a avut de fapt,ne da bani sa plecam cu ei in gura pe STYX si vor face poate o tara mai frumoasa din toata Europa dupa ce ne cumpara rind pe rind. Prostia si domnia se platesc si nu prin sistem bancar. Nu sint ecologist.Am invatat prea mult despre om si patologia lui dintr-o anumita regiune a corpului(proctologii si sexologii ar trebui sa fie respectati pentru faptul ca se ocupa si de aspecte ale vietii noastre pe care le bagatelizam cu ipocrizie pina in momentul in care avem cu adevarat probleme si atunci devin mai importante decit ar trebui).Am obosit sa spun despre creier unor handicapati care au burta au inima,ochi,picioare pentru ca si le vad sau si le simt. Capul,pielea, oasele, dintii sinusurile dor.Creierul este o chestie pe care nu o simti nici nu stii ca exista,vorbim,plingem si ridem din suflet cu gura cu ochii.Nu cu creierul-romanul nu e constient ca are asa ceva. Asa si cu banii fratii mei-sint niste unelte care nu-si vor mai avea rostul in urmatorii zeci de ani. Ceea ce dam acum pentru banii de la straini nu mai recuperam de la ei nici daca le dam vietile si datoria in bani cu dobinda cu tot.

Anonim spunea...

Daily Telegraph: Rusia ameninţă România cu rachete din cauza scutului de la Deveselu
http://www.jurnalul.ro/observator/rusia-amenita-romania-rachete-scut-deveselu-597440.htm

Anonim spunea...

Cine sunt băieţii deştepţi ai finanţelor mondiale care au pe mână 60 trilioane de dolari
http://www.financiarul.ro/2011/11/23/cine-sunt-baietii-destepti-ai-finantelor-mondiale-care-au-pe-mana-60-trilioane-de-dolari/

Anonim spunea...

Portavionul „George Bush”, în coasta Siriei
http://www.adevarul.ro/international/orientul_mijlociu/Portavionul_-George_Bush-in_coasta_Siriei_0_596940913.html
Trei nave ale marinei ruse au intrat recent în apele teritoriale ale Siriei în apropiere de portul Tartus, informează canalul de televiziune Al Arabiya.
http://politicom.moldova.org/news/rusia-sfideaza-occidentul-blocheaza-o-interventie-militara-in-siria-226746-rom.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+moldova%2Fpoliticom%2From+%28Politicom+Moldova.org+%28Rom%C3%A2n%C4%83%29%29

Anonim spunea...

Incepe instalarea guvernului din umbra
Dupa cum stiti, Lucas Papademos in Grecia si Mario Monti in Italia , vechi membri ai Comisiei Trilaterale sunt pusi sa conduca executivul tarilor lor. La noi , urmatorul prim-ministeriabil este Mugur Isarescu, tipul de nezdruncinat din fruntea Bancii Natonale de 20 de ani incoace.
http://jurnalduhovnicesc.wordpress.com/2011/11/15/marti-15-noiembrie-2011-ora-1027-incepe-instalarea-guvernului-din-umbra/

Anonim spunea...

Marea Britanie a ordonat ambasadelor să fie pregătite să ajute expaţii britanici din statele Eurozonei pentru momentul în care euro s-ar prăbuşi şi ar urma revolte violente. E doar o chestiune de timp până când se va întâmpla, declară un înalt oficial pentru "Telegraph".
http://www.adevarul.ro/international/criza_economica-marea_britanie-planuri-prabusire_euro_0_598740271.html

Anonim spunea...

Oficiali ai Greciei sunt acuzați că au umflat cifra deficitului bugetar din 2009. Agenția independentă de statistică de la Atena investighează acest caz. Procurorii au început să cheme la audieri. Se discută despre o crimă financiară.
http://www.money.ro/grecia-acuzata-de-minciuna--deficitul-prc-c8prc-9barii-ar-putea-fi-mai-mic-decat-au-declarat_1171891.html

Anonim spunea...

Protestatarii iranieni au ocupat ambasada britanică VIDEO
http://www.realitatea.net/protestatarii-iranieni-au-patruns-in-sediul-ambasadei-britanice-din-teheran_891014.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0670-gdlNU

Anonim spunea...

LUMEA, SUB AMENINŢAREA RĂZBOIULUI. Cum arată baza nucleară din Iran, distrusă în urma unei explozii
http://www.gandul.info/international/lumea-sub-amenintarea-razboiului-cum-arata-baza-nucleara-din-iran-distrusa-in-urma-unei-explozii-9018604

Anonim spunea...

Din statul care a trecut prin una dintre cele mai abrupte prăbuşiri din lume, Islanda a devenit acum ţara cu una dintre cele mai rapide creşteri economice din Europa.
http://www.adevarul.ro/financiar/Cum_s-a_transformat_Islanda_din_cosmar_in_succesul_Europei_0_600540513.html

Anonim spunea...

Proiect legislativ in SUA ce ar autoriza DETENTIA MILITARA fara mandat a civililor din intreaga lume!
http://www.aclu.org/blog/national-security/senators-demand-military-lock-american-citizens-battlefield-they-define-being

Anonim spunea...

Statele Unite ale Europei. Solutia Germaniei si Frantei pentru salvarea monedei euro
In aceste conditii, Romania va trebui sa primeasca unda verde de la Bruxelles pentru bugetul national. Noua uniune fiscala este solutia pe care Angela Merkel si Nicolas Sarkozy o propun. Comisia Europeana se va transforma intr-un fel de Fond Monetar International si va lua la bani marunti bugetele fiecarei tari. Ministrul de Finante european va fi un fel de Jeffrey Franks. De la el va trebui sa obtinem de exemplu aprobarea daca vrem sa reducem taxele sau impozitele
Daca dintr-un acord cu FMI Romania poate sa iasa cand vrea, deciziile Comisiei Europene vor fi obligatorii, altfel riscam excluderea. Merkel si Sarkozy spun ca uniunea fiscala este singura solutie pentru a scoate europa din criza. Cancelarul german a recunoscut in fata propriilor parlamentari ca desi romanii sau bulgarii au dus greul crizei, n-au primit la fel de multa atentie ca spaniolii, grecii sau portughezii.
http://stirileprotv.ro/stiri/international/germania-si-franta-vor-sa-transforme-uniunea-europeana-in-statele-unite-ale-europei.html

Anonim spunea...

Spyfiles: miza nu este supravegherea, ci controlul populaţiei
http://voxpublica.realitatea.net/tehnologie/spyfiles-miza-nu-este-supravegherea-ci-controlul-populatiei-70680.html

Anonim spunea...

MARTURIE DE O SINCERITATE TERIFIANTA A UNUI TRADER BANCAR, IN DIRECT LA BBC : In maxim 12 luni economiile a milioane de oameni vor disparea.Fiti pregatiti !
http://secretele--sistemului.blogspot.com/2011/09/marturie-de-o-sinceritate-terifianta.html

Anonim spunea...

Von Rompuy, presedintele UE, isi arata coltii: COMISIA EUROPEANA SA IMPUNA AUSTERITATEA DIRECT, IN LOCUL GUVERNELOR!

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-10872845-comisia-europeana-putea-impuna-masuri-austeritate-tarile-din-zona-euro-care-beneficiat-plan-salvare-locul-guvernelor-propunere-radicala-consiliului-european.htm

Anonim spunea...

Brokerii internaţionali de organe îi forţează pe oamenii săraci din lume să renunţe la rinichii lor în primul rând pentru pacienţii israeliţi
http://www.dailystar.com.lb/News/Middle-East/2011/Nov-05/153232-organ-gangs-force-poor-to-sell-kidneys-to-israelis.ashx#axzz1gQSzpz00
http://www.jta.org/news/article/2011/10/30/3090024/israeli-man-convicted-of-organ-trafficking-in-nj

Anonim spunea...

Şi românul învelea ciocolata în staniol. Mărturiile studenţilor români, sclavi în Statele Unite: "Visul american a fost un coşmar"
Ce s-a ales din visul american al unor studenţi români plecaţi în SUA prin programul "Work&Travel": "Eram practic o slugă. Ce trebuia să fie o vară extraordinară, s-a transformat într-un coşmar"
http://www.gandul.info/reportaj/si-romanul-invelea-ciocolata-in-staniol-marturiile-studentilor-romani-sclavi-in-statele-unite-visul-american-a-fost-un-cosmar-8958555