duminică, 20 noiembrie 2011

Cea mai recenta conferinta a lui Dan Puric, in premiera absoluta (audio)

Avem bucuria sa va oferim ultima conferinta sustinuta de Dan Puric marti, 15 noiembrie 2011, la sala Rapsodia, cu ocazia lansarii noii sale carti "FII DEMN". Conferinta poate fi audiata pe Radio Vocea Sufletului, in doua parti - sambata, 19 noiembrie, si duminica, 20 noiembrie, de la ora 17:00.

Ca de obicei, veti avea parte de un discurs spumos care atinge sufletul, care inalta,... totul condimentat cu umorul sau inconfundabil. Auditie placuta!

www.radiovoceasufletului.ro

Daniel Roxin

19 comentarii:

Anonim spunea...

Este o bucurie desigur sa transmiti conferinta unui invatat mason.

Daniel Roxin spunea...

Il cunosc personal pe Dan Puric si chiar am avut ocazia sa verific faptul ca multe dintre lucrurile care se spun despre el sunt minciuni. Eu nu cred ca este mason! De altfel, el a negat in repetate randuri aceasta acuzatie. Ideea este ca, la nivelul la care isi desfasoara activitatea Dan Puric, te lovesti inevitabil de masoni pentru ca ei sunt prezenti in toate institutiile, inclusiv cele culturale. Prin urmare, poti sa nu interactionezi cu masonii doar daca te retragi din activitatea artistica de la acest nivel. Ce crezi anonimule (era mai nobil daca iti precizai identitatea reala), ar trebui sa renunte la activitatea teatrala, la conferinte, la scris carti pentru a nu putea fi acuzat ca colaboreaza cu vreun mason? Dumneata, daca lucrezi in vreo institutie publica, foarte probabil ai sefi masoni. Pe aceeasi logica simplista, esti si dumneata mason; altfel ai merge sa prasesti cartofi...

solte spunea...

:)

elena spunea...

Dacă fiecare dintre noi, inclusiv cei critici, am face măcar o parte din ceea ce faci tu pentru a schimba în bine lucrurile, s-ar atinge, probabil, în viitorul apropiat masa critică necesară procesului atât de necesar în stadiul actual al ”revoluției conștiinței”.
Mulțumim, Daniel.

Daniel Roxin spunea...

:)

just_me spunea...

intrucit exista liberul arbitru, draga anonimule, nu te obliga nimeni sa asculti materialul respectiv. insa nu e rau sa cunosti cit mai multe, daca nu pentru altceva, macar pentru a-ti confirma inca o data pozitia fata de acel acel lucru:). iar eu, daniel, nu voi mai "comite" comentarii decit de pe acest id, pentru a nu se crea confuzii:).

Adina spunea...

Buna, Daniel! Apreciezi tot ceea ce faci si ma simt bine citind articolele tale de pe blog. Citind insa raspunsul tau la comentariul lui "Anonim", am avut un sentiment usor neplacut. Comentariul sau a fost ironic dar si raspunsul tau l-am simtit la fel. Poate e doar parerea mea, insa cred ca ar fi mult mai maret sa raspundem cu blandete unei ironii. Iti doresc o duminica placuta si continua sa ne faci viata mai frumoasa cu fiecare articol si cu fiecare documentar!

Elena spunea...

Dan Puric, încântător și inepuizabil, ca de fiecare dată! ...

ile spunea...

Nici eu nu cred ca este mason,dar s-a inaltat de curind parca in alt strat fata de restul lumii.Pare mai aproape de oameni de exemplu chiar daca mai serios decit il stiam,omul Mugur Mihaescu de exemplu.Mi-a placut sa IL ASCUT DE CITEVA ORI pe omul Dan Puric fara sa incerc sa pricep ce ar vrea el sa apara in fata noastra. Acum nu l-am ascultat si nu stiu daca mai puteti reda ceva din discurs.Nu cred ca e mason,nu are cum. Are parca o aura de zeu de metal,slefuit.Exact termenul de discurs este poate cel mai potrivit pentru ceea ce spune Dan Puric: ajunge la timpan apoi la creier si dupa prelucrare va ajunge si la suflet.Daca ar putea sa fie putin socratic, intelepciunea si invataturile lui ar ajunge la noi prin lumina ochilor in suflete apoi in mentalitate si la sfirsit am fi in stare sa ne reprezentam mental si fonetic ceea ce propavaduieste dinsul. Pare un Dalai Lama autohton crescut la universitate (nu chiar la Spiru Haret nici la scoala masonica).Nici nu ma intereseaza pentru cine lucreaza el.Intuitia mea zice ca nu e un soldat al neamului romanesc.NU STIM CUI VA RAPORTA INDEPLINIREA OBIECTIVELOR.In astfel de vremuri se umple lumea de profeti.E totusi o persoana placuta si inteligenta.

bogdana radauti spunea...

sunt total de acord cu ce spune Daniel R

Anonim spunea...

Singurul lucru necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea deoparte. (Edmund Burke)
Se întâmplă ca oamenii temerari, cutezători, care nu stau deoparte, să fie suspectați, chiar blamați și etichetați în diverse feluri.

Anonim spunea...

Stimate Domnule Roxin, apreciez in mod deosebit atat preocuparile dvs, cat si pe maestrul Puric. Va rog sa nu considerati o insolenta din partea mea urmatoarea remarca: suna lugubru si ireversibil titlul ULTIMA CONFERINTA A LUI DAN PURIC... Poate ar fi mai nimerit sa o privim drept CEA MAI RECENTA... E cu adevarat o binecuvantare sa il avem pe maestru alaturi de noi, si sunt convinsa ca Dumnezeu va ingadui ca un asemenea OM valoros sa ne bucure sufletele inca mult timp de acum inainte.

Daniel Roxin spunea...

Aveti dreptate. Am corectat.:)

Anonim spunea...

ROMANIA ESTE PRIMA IN ISTORIE CARE A CASTIGAT TREI PREMII POMME D’OR
'Romania este prima tara in istorie care a castigat trei premii Pomme d’Or pentru turism in acelasi an. A castiga Pomme d’Or sau premiul Marul de Aur, poate fi considerat in domeniul turismului echivalentul castigarii premiului Oscar pentru cel mai bun film.
De la fondarea sa in 1970, premiul FIJET a fost primit de 41 de beneficiari. Primul “La Pomme d’Or” primit de Romania dateaza din 1975, cand a fost acordat manastirii Moldovita, din Bucovina.

Anul acesta Marul de Aur a fost conferit reprezentantilor din 'Marginimea Sibiului' regiune de ecoturism, Rezervatiei Biosfera Deltei Dunarii si Companiei aeriene Blue Air. Este pentru prima data cand acest premiu este acordat pentru trei locatii turistice separate din aceeasi tara.
Aurul insa nu este pe dinafara. Inauntrul marului de cristal este aur de 23 de karate, care pluteste intr-o baie speciala, in scopul prevenirii innegririi sau schimbarii culorii acestuia.'
http://www.romguide.ro/News/Romania-este-prima-in-istorie-care-a-castigat-trei-premii-Pomme-d---Or-_nw4

Anonim spunea...

Un roman a castigat premiul Cartea Anului in Elvetia
Catalin Dorian Florescu, scriitor roman nascut la Timisoara, a castigat Swiss Bookprize 2011. Premiul desemneaza cartea anului in Elvetia dintr-un total de peste 60 de titluri, autorul castigator primind 32.000 Euro. Cartea pentru care Catalin Dorian Florescu a fost premiat este "Jacob se hotareste sa iubeasca".
2011 este un an exceptional pentru Florescu, acesta nefiind singurul premiu castigat de el. Florescu a mai fost desemnat scriitorul orasului Zurich, primind un premiu in valoare de 40.000 de franci elvetieni, si a primit premiul "Josef von Eichendorf" pentru intreaga sa opera literara.
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-10751724-roman-castigat-premiul-cartea-anului-elvetia.htm

Anonim spunea...

Hibridizarea limbii române
Limba nationala este definitorie pentru spiritul si cultura unui popor. Distrugând limba unui popor, distrugi in mare parte si poporul respectiv.
http://www.eurosceptic.ro/index.php/2009/02/01/hibridizarea-limbii-romane/

Anonim spunea...

ROST ...de Dan Puric
http://blog.catalinivan.ro/personal/2010/12/02/rost-de-dan-puric/

Anonim spunea...

Permisul auto, de Dan Puric
http://www.en-joy.ro/index.php?item=870

Anonim spunea...

Ascultati si trageti singuri concluziile:

http://www.youtube.com/watch?v=PoP4uA75FL4