marți, 10 ianuarie 2012

DACII. Recuperarea adevarului istoric

Istoria Romaniei se bazeaza pe falsuri grosolane! Suntem noi cu adevarat "urmasii Romei"? De ce cartile de istorie nu vorbesc despre faptul ca romanii au cucerit doar 14% din teritoriul Daciei si ca au stat chiar si pe acest mic spatiu dacic doar 165 de ani?!... De ce tara noastra se numeste Romania si nu Dacia, cum ar fi firesc?!... Intrebarile delicate pe care varianta oficiala le evita cu consecventa sunt mult mai numeroase. Daca vrei sa descoperi mai multe despre adevaratii nostri stramosi, dacii, viziteaza arhiva Radio Vocea Sufletului! Emisiunea "Radacinile dacice ale poporului roman", realizata de prof. dr. Mihai Popescu, de la Biblioteca Militara Nationala, cauta sa iti desluseasca enigmele istoriei... Iata cele 12 episoade de pana acum:

Civilizatia Vechii Europe
Institutii juridice la daci
Tablitele cerate de la Rosia Montana
Revolta fondului ne-latin
Dacii in enciclopediile straine
Pietrele dacilor vorbesc
Cetatea de la Capalna
Placutele de la Tartaria
Dacii in creatiile literare
Nicolae Densusianu
Dacii in constiinta romanilor
Perioada pre-romana

www.radiovoceasufletului.ro

10 comentarii:

Elena spunea...

”Toate popoarele din jurul nostru au venit de undeva si s-au asezat pe pamantul pe care traiesc. Istoria ne da date precise despre venirea bulgarilor, turcilor, maghiarilor, etc. Un singur neam n-a venit de nicaieri. Acela suntem NOI ! Ne-am nascut din negura vremii pe acest pamant odata cu stejarii si cu brazii! De el suntem legati nu numai prin painea si existenta pe care ne-o da muncindu-l din greu, dar si prin toate oasele stramosilor care dorm in tarana lui! Toti parintii nostri sunt aici! Toate amintirile noastre, toata gloria noastra razboinica, intreaga noastra istorie aici, in acest pamant sta ingropata!”
Arhimandrit Justin PARVU

Rocsalana spunea...

ascult cu placere !

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

am gasit aceste hartimpe acest site.nu stiu daca au fost asa dar le postez.
http://www.euratlas.net/history/europe/1/fr_index.html

http://www.euratlas.net/history/europe/1/fr_entity_15233.html

Gheorghe Moise spunea...

=*Daniel Roxin*, ...-Ai sters mesajle Mele ?!, si nici macar nu (ti-)ai motivat _ Faptele 13/40; ... -De ce ?; _ Cumva pentru ca nu-Mi intelegi vorbirea _ Matei 13/34,35 [?!], -Sau poate pentru ca nu-ti este dat [de Tatal], sa poti primi Cuvantul Acesta ?! _ Matei 19/11;

= Cand te vei trezi _ Isaia 21/11,2012, ...daca vei dori hrana adevarata _ Matei 4/4, ...[si] daca-Mi vei auzi glasul _ Ioan 10/3,4,[8],11,14, ...ai sa incerci sa Ma cauti _ Isaia 55/1,6-9.

= Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/[25],26, ...Acela despre care nu ai auzit si nici nu stii cum Ma cheama _ Romania 10/14,[17]; _ Isaia 6/[8],9; 9/1,2,6; 52/6 -Iata-Ma!; _ Ioan 5/39.

Daniel Roxin spunea...

Ti-am sters mesajele si te anunt ca o sa ti le sterg si pe urmatoarele... Ti-l las numai pe acesta.
Omule, e vremea sa te trezesti! Bati campii si te crezi Mesia! Dumnezeu sa iti lumineze mintea!

Unknown spunea...

Fratilor, am dormit 2000 de ani, unde este Dacia mea ? Ce a-ti facut cu ea, voi sunteti urmasii dacilor. Acum dacii se trezesc si ridica din nou steagul de lupta. Fratilor recuceriti Dacia si reveniti la numele nostru de daci in DACIA, indiferent cum va numiti acum, sunteti urmasii dacilor.

Unknown spunea...

Trezitiva fratilor, oricum va numiti acum sunteti urmasii dacilor. Ridicati steagul dacic si recuceriti tara noastra DACIA.

Daniel Roxin spunea...

Lumea se trezeste!... :)

Cristi spunea...

Da! Lumea se trezeste, dar odata ce s-a trezit trebuie sa mai si manance, ca altfel nu poate trai, iar ca sa manance, ce nu face lumea pentru o bucata de paine! S-auzim de bine!