sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Foto de la manifestatia pentru apararea Rosiei Montana (astazi)



 




 
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Felicitări!
Mulțumim din suflet!
Televiziunile cumpărate au avut o atitudine clară pro RMGC, ducând în derizoriu lupta pentru salvarea Roșiei Montane, și prezentând obsesiv mitingul regizat cu mulți bani în favoarea RMGC. Au fost dezgustători! S-a dovedit ce putere de pervertire a conștiițelor au banii și cât de mulți Iuda avem!

laura-maria ilea spunea...

nu e corect! si eu trebuia sa fiu acolo. Oooof... Oricum, un gand de multumire voua care ati fost :)

Dina spunea...

Bravo voua. Pacat ca nu a fost mai multa lume.

Elena spunea...

Extraordinare fotografii și ce mesaj puternic transmit!Trăim adevărate momente de răscruce a istoriei!

Anonim spunea...

Aveti iubirea mea de partea voastra! Regret ca nu pot veni si eu la aceste manifestari insa va sustin prin iubirea mea. Fie ca bunul Dumnezeu sa ne salveze!

Anonim spunea...

Sunt alaturi de voi fratii mei!! Va sustin cu cugetul si inima mea! Felicitari Daniel pentru ceea ce faci... insa am o rugaminte:) mai vreau niste muzica daca se poate:))

Daniel Roxin spunea...

Se poate, se poate... :)

Elena spunea...

http://apologeticum.wordpress.com/2012/01/30/basescu-boc-cedeaza-gratis-combinatele-energetice-si-transforma-in-sfarsit-romania-intr-o-colonie-deja-nu-mai-e-coruptie-in-cazul-lui-basescu-si-a-gastii-sale-este-inalta-tradare/

Anonim spunea...

Protest la mediu. Doi ecologişti s-au legat de calorifele din biroul ministrului: "NU VREM CIANURĂ"

http://www.realitatea.net/protest-la-mediu-doi-ecologisti-s-au-legat-de-calorifele-din-biroul-ministrului_909255.html

Anonim spunea...

Daniele, este sufient ceea ce faci in blogul tau, nu te mai expune,eu si altii putem sa iesim in strada pentru ca nu mai facem si altceva... Daca dispari ce se va intampla cu blogul tau? Avem nevoie de el!

Daniel Roxin spunea...

:))) Nu dispar eu asa usor!...

Anonim spunea...

http://www.buciumul.ro/2012/02/01/e-oficial-valoarea-celorlalte-metale-rare-de-la-rosia-montana-e-mai-mare-de-patru-ori-decit-cea-a-aurului/

Diana spunea...

Daniel imi pare rau daca te-a deranjat comentariul meu - presupun ca de aceea nu l-ai publicat. Era doar o gluma (nevinovata consider eu) :) si daca intrebarea te-a jignit, imi cer scuze !

Daniel Roxin spunea...

Mai trimite-l o data! Nu imi amintesc sa-ti fi sters vreun comentariu. Sa iei in calcul si faptul ca mai pot sa apara erori...

Diana spunea...

Inseamna ca "eroarea" a survenit cu un scop :) Oricum intrebarea nu-si avea rostul...
Ziceam printre altele ca e de apreciat efortul si munca pe care o depui pentru blogul asta, radio, documentare, carti, etc...

Anonim spunea...

http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/2012/02/05/rosia-montana-propaganda-murdara-aur-curat/

Anonim spunea...

PRIM-MINISTRUL MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, “BĂIATUL DE AUR” AL ROŞIA MONTANA GOLD CORPORATION
http://basarabialiterara.com.md/?p=11457

Gerula spunea...

Mai jos aveti un video clip facut de americani ,unde arata ce se intampla cand se exploateaza aurul cu ajutorul cianurii. Ei mint si in privinta locurilor de munca si in privinta poluarii mediului. Gold corporation a facut ravagii in alte parti , iar acum vin si la noi sa ne distruga sanatatea si pamanturile si tot aurul pe care cica il vom castiga il vom da pe medicamente si pe servicile funerare a celor dragi dusi dintre noi prea devreme.
http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig

Doina spunea...

În „Cotidianul. ro ” de astăzi ( 02-03-2012 ) este videoclipul american despre Roșia Montană, în care se arată dezastrul pe care-l provoacă în mai multe țări această companie americană, iar acum vine și rândul nostru dacă nu vom fi vigilenți .
Domnule Roxin vă rog să-l dați pe blog ca subiect principal , poate așa îl vede mai multă lume și se ia atitudine față de această crimă la adresa poporului român.
Doina

Daniel Roxin spunea...

Am promovat acest film in decembrie. Multumesc oricum pentru recomandare!

Doina spunea...

Tot pe „ Cotidianul .ro ”, s-a publicat vineri (16-03-2012 ) protestul „ Grupului pentru salvarea Roșiei Montane ”de la ASE,unde cu argumente solide, se arată ilegalitatea acestui proiect și se cere anularea lui.
Cine vrea să-l citească , este foarte foarte interesant și aduce multe clarificări din partea specialiștilor noștri.

Anonim spunea...

Sunt foarte usor de identificat culorile drapelului maghiar de pe banerele domonstratarilor.Sunt impotriva proiectului "cocteilului de cianuri"de la Rosia Montana.Este mai mult decat interesanta atitudinea autoritatilor romane,atente la umplerea conturilor personale si nu la faptul ca istoria ii va judeca.