luni, 16 ianuarie 2012

Parlamentari europeni ataca Bilderberg (video din Parlamentul European)

Gerard Joseph Batten este membru în Parlamentul European din iulie 2004. El a fondat Partidul Independent al Marii Britanii (United Kingdom Independence Party; UKIP) în anul 1993. Gerard Batten a luptat împotriva planurilor Partidului Muncitorilor (the Labour Party, guvernat până în 2010 de Tony Blair) de a introduce chip-uri în cărţile de identitate.

În data de 12 septembrie 2011, în cadrul unei şedinţe a Parlamentului European, Batten a ţinut un discurs memorabil. Într-un singur minut, el a reuşit prin deducţii logice şi de bun-simţ să evidenţieze subterfugiile celor care conduc lumea la ora actuală şi complicitatea mass-mediei în aceste jocuri murdare.

Iată declaratia sa:

Vă mulţumesc, domnule Preşedinte!
Comisia [europeană] mi-a raspuns recent la întrebarea scrisă pe care i-am adresat-o, confirmându-mi despre comisarii [Joaquin] Almunia şi [Neelie] Kroes că au participat la întâlnirea grupului Bilderberg, care a avut loc în Saint-Moritz, în luna iunie. Comisia nu îmi poate da detalii cu privire la ce s-a discutat acolo, dar mă asigură că în cadrul întâlnirilor Clubului Bilderberg nu sunt luate decizii [politice]. Dacă la întâlnirile grupului Bilderberg se discuta lucruri nesemnificative, de ce atunci, cele mai importante personalităţi ale lumii, inclusiv George Osborne, Ministrul de Finanţe [al Marii Britanii], se deranjază să participe? Câţi alţi conducători de vârf din politică, finanţe şi afaceri participă [la această adunare] fără a se raporta acest lucru nici la principalul canal de ştiri cum ar fi BBC? Îmi este imposibil să nu concluzionez că ascunderea acestor evenimente este o conspiraţie între organizatori [gr. Bilderberg] şi mass-media. Acest fapt pur şi simplu confirmă părerea multor oameni, că acţiunile secrete, ascunse nouă şi grupul Bilderberg urmăresc instalarea unui guvern mondial nedemocratic. Este o ruşine faptul că şi Comisia Europeană complotează la aşa ceva."

Vă invitam să vizionaţi acest discurs al lui Batten care, deşi este foarte scurt, totuşi spune atât de multe:Curiozitatea unui europarlamentar italian

Mario Borghezio, europarlamentar italian, a fost bătut de forţele de securitate pentru că a cerut să asiste la o întrunire Bilderberg. La ora actuală se ştie deja că cei mai influenţi oameni ai lumii, aproximativ 120 de bancheri, directori şi politicieni au participat la conferinţa anuală a Clubului Bilderberg, care a avut loc anul acesta, în perioada 9-12 iunie, la hotelul de lux Sourvette House din Saint-Moritz, în Elveţia.

Europarlamentarul italian Mario Borghezio, membru de frunte al Ligii Nordului şi al comisiei libertăţilor civile a Parlamentului European, s-a deplasat la hotelul Sourvette din Saint-Moritz şi a cerut să asiste la întrunirea membrilor Clubului Bilderberg.


Oprit de trupele de securitate înainte să poată pătrunde în hotel, el a fost bătut, trântit la sol şi îndepărtat din acel loc, într-un mod violent, deşi acesta le-a arătat legitimaţia de europarlamentar.

Borghezio a fost preluat "cu nasul sângerând" de către poliţia elveţiană. "Am fost asistat de către poliţia elveţiană, dar tratamentul aplicat de agenţii de securitate a fost brutal. Intenţionez să îi denunţ. Reacţia aceasta pe care au avut-o doar pentru că voiam să asist şi eu la şedinţa lor, îmi confirmă faptul că reuniunea aceasta are o mare însemnătate şi are rolul în luarea deciziilor importante, de către câteva persoane care controlează lumea." Borghezio a mai declarat: "Clubul Bilderberg este o societate secretă, nu un grup de persoane care se întâlnesc în mod discret. Ei decid destinul lumii."

Grupul Bilderberg a fost înfiinţat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul şi-a luat şi numele. Reuniunea a fost organizată de prinţul Bernhard al Ţărilor de Jos, fost ofiţer SS, şi de David Rockfeller. Grupul Bilderberg nu este democratic. Membrii săi nu sunt aleşi şi el nu dă socoteală oamenilor de pe planetă; acelaşi lucru este valabil şi pentru Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Naţiunile Unite, sau cele mai puternice corporaţii sau bănci. Nu există nicio altă întâlnire la care să participe conducătorii tuturor instituţiilor internaţionale majore, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Naţiunile Unite şi Uniunea Europeană.

Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri:

1. "Cercul exterior" este extins până la aproximativ 130 de participanţi, marii magnaţi ai lumii. Practic peste 80% din participanţii la reuniuni nu cunosc decât o parte din strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei, deci fac parte din cercul exterior.

2. Comitetul director (Steering Comitee), al doilea nivel, este mult mai restrâns. Acest nivel este alcătuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni şi americani. Ei cunosc în proporţie de 90% obiectivele şi strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea şi membri în CRE - Consiliul Relaţiilor Externe (Council on Foreign Relations - CFR).

3. Comitetul Consultativ Bilderberg, al treilea nivel, este nucleul acestei grupări. El este alcătuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile şi scopurile reale ale organizaţiei. Printre aceştia se află şi aşa-zişii "iluminaţi", David Rockefeller din partea Chase Manhattan Bank şi Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA.

Grupul Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. În cursul întâlnirilor care au loc o dată pe an, pentru patru zile, în hoteluri de lux sau castele înconjurate de parcuri mari sau aflate în plină natură, se iau decizii strategice esenţiale pentru toate ţările acestei planete.

Aceste întâlniri secrete au loc în fiecare an în locuri diferite. Grupul închiriază integral hotelul, dar nu şi angajaţii hotelului, care primesc câteva zile liber. În locul acestora, este adus integral personal, de la femei de serviciu la ospătari, de la recepţioneri la centraliste.

Poliţia locală este pusă aproape în întregime la dispoziţia grupului Bilderberg, şi uneori este mobilizată şi armata pentru a păzi locaţia. În cadrul discuţiilor nu se fac niciodată niciun fel de înregistrări, ci doar se fac nişte note foarte telegrafice privind subiectele discutate, dar fără a se menţiona niciun nume.

Iată deci că există europarlamentari responsabili, conştienţi că reprezintă acolo interesele celor care i-au votat. Se pare însă că europarlamentarii români (ca mulţi alţii) au ales să reprezinte alte interese...

Orice comentariu este de prisos, pentru că "faptele vorbesc"!Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

4 comentarii:

Mara spunea...

Castigam cate o batalie pe rand . Nu mai este mult pana vom castiga razboiul !Cu cat se ridica mai mult ceata ,cu atat mai bine pentru noi .

Anonim spunea...

Viitorul omenirii în 2012
http://dantanasescu.ro/2012/01/01/viitorul-omenirii-in-2012.html

Elena spunea...

Detractorii de ieri și de astăzi ai lui Mihai Eminescu
http://ro.altermedia.info/cultura-vietii/detractorii-de-ieri-si-de-astazi-ai-lui-mihai-eminescu_23334.html

Anonim spunea...

Așa grăit-a Eminescu
„Greşalele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei”.
http://apologeticum.wordpress.com/2012/01/15/mihai-eminescu-il-acuza-de-crima-pe-nefastul-presedinte-basescu-mesajul-marelui-poet-catre-poporul-roman-oprimat/