sâmbătă, 25 februarie 2012

Filmare spectaculoasa a unui OZN

Imagini uluitoare cu o farfurie zburătoare care se apropie silenţios de terenul de aterizare a stârnit o adevărată furtună pe internet. Filmuleţul se presupune că ar fi fost făcut în New Mexico, unde se află vestitul orăşel Roswell.

Imaginile au fost luate de către un pasager aflat într-o maşină care ar fi urmărit OZN-ul de-a lungul unei autostrăzi, până în locul în care acesta se pare că ar fi aterizat. Locaţia exactă, data şi ora evenimentului înregistrat nu sunt cunoscute.


Cu toate că imaginile par să fie reale, filmuleţul ar putea fi doar o farsă elaborată, comentează Daily Mail.

Filmuleţul a fost încărcat pe YouTube de un utilizator cu numele Stephen Hannard, care face parte dintr-un grup care se ocupă cu dezvăluiri extraterestre, din Marea Britanie.

Potrivit comentariului lui Stephen Hannard, imaginile ar fi fost luate într-o locaţie necunoscută din New Mexico.

Însă potrivit comentariilor celor care au văzut imaginile, zona care apare în filmuleţ arată mai degrabă a fi din Europa de Nord şi nu din zona deşertică caracteristică în New Mexico. De asemenea, vehiculele ce apar în filmare par a fi autoturisme şi camioane europene.




Asculta Radio Vocea Sufletului!Muzica si emisiuni pentru sufletul tau http://radiovoceasufletului.ro

9 comentarii:

Anonim spunea...

Daniel, te rog, daca ai creat posibilitatea asta, aboneaza-ma ca sa primesc automat toate articolele pe care le scrii pe blogul tau (sau si in altele, daca mai ai) exact la momentul postarii.
Multumesc anticipat
Adresa de mail este:traducerimeditatii@yahoo.com

Anonim spunea...

Parca ar fi un aparat pentru viitor,proiectat de oameni si se fac testari.Nu pare prea convingator, pentru ca refuz sa cred ca asa arata o nava cu care extraterestri ies sa se plimbe prin univers.Mai repede cred ca ei sunt de foarte mult timp aici,ne-au dat tehnologie si i-au inrobit pe mai marii lumii ,(daca nu cumva ei sunt iluminati)si acum se joaca cu mintea noastra pentru a ne face sa credem ca ei vin de departe sa ne ajute.Doar daca ne amintim ce reactii erau innainte cind se vorbea de OZN.Oricine pomenea despre asa ceva era discreditat, trimis la psiholog si uite cum asa deodata nimeni nu mai spune ca nu exista extraterestrii si asta nu pentru ca vor ca noi sa aflam realitatea ,ci pentru a ne pregati pentru evenimentele viitoare. TOTI LOCUITORII ACESTEI PLANETE CU MIC CU MARE TREBUIE SA CREADA CA NISTE"OMULETI"NE VOR BINELE SI VIN DIN DEPARTARI SA NE AJUTE SI SA NE SCAPE DE CEI RAI .ORICUM NU VOM AFLA NICIODATA PURUL ADEVAR.Si in cazul unui contact(presupunind ca ei chiar vin sa ne ajute si sa ne invete lucruri bune ),CINE VA FI CAPABIL SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA DE A SPUNE OMENIRII DA EI NE VOR BINELE SI NE VOR AJUTA.OARE CIT ADEVAR ESTE IN TOT CE SE INTIMPLA ACUM SI IN VIITOR ,SI CITA MANIPULARE ESTE SI VA FI IN EVENIMENTELE VIITOARE.CINE POATE RASPUNDE.

Daniel Roxin spunea...

Pentru primul anonim: undeva pe coloana din dreapta ai rubrica "Abonati-va la postari". :)

Anonim spunea...

Omenirea nu a fost niki o data singura dovezi exista de cel putin 5000 de ani , in toate culturile lumi se vorbeste despre asta sub diferite forme, insa sa nu amestecam lucrurile, cum sunt diferite rase de oameni la fel sunt si diferite rase de extraterestri sunt multe rase ce ne vor binele insa sunt si cei care ne vor raul insa noi oameni cand auzim de extraterestri cu siguranta ii catalogam ca fiind rai ,asta datorita filmelor ce s-au facut cu acest scop (majoritatea filmelor au de a face cu o invazie ce vrea sa ne supuna) asta pt ca si extraterestri stiu ca sunt alte rase ce ne vor binele.

Lucia spunea...

Era interesant daca ar fi putut filma si cine coboara din acest vehicul...Unii se plimba printre noi folosind tehnologia avansata,in timp ce oamenii de rand se chinuie cu masinutele lor...Fiecare cu ce are.

Anonim spunea...

Daniel, aparatul zburator ,,mai special " cred ca este un avion mai aparte, poate un prototip diferit de ce cunoastem ( nici elicopterul, nici aerodina nu seamana cu alt tip de avion ) ! De ce nu se informeaza publicul ? simplu : depinde ce tehnologie noua ce se foloseste, iar in caz de esec, contaminare chimica, sau radioactiva, nimeni nu va fi tras la raspundere, dandu-se vina pe suspectii de serviciu: extraterestri Asa ca mirati-va fratilor si chiuiti precum cel ce a filmat masinaria zburatoare, si nemtii din primul razboi mondial tot asa ar fi facut de ar fi vazut vreun elicopter pe cer !

Anonim spunea...

Multumesc.(suna bine "primul" chiar si anonim):)
Le-am vazut si pe acelea dar nu am avut siguranta ca asta e.

Anonim spunea...

Culmea misterelor stiti care e?Sa fie elucidate:era un disc cu hernie.
Culmea anonimatului ,stiti care e?Sa te numesti Subsemnatul.

Anonim spunea...

nu poate fi marea britanie pt ca se circula pe partea dreapta pe autostrada,vezi panourile de la inceputul filmului;am avut impresia ca vad emblema aviatiei usa pe obiectul zburator