luni, 6 februarie 2012

O surpriza pentru voi...

Dragii nostri, ne bucuram sa putem veni catre voi cu un numar mare de daruri. Ieri, Radio Vocea Sufletului a fost desemnat, la concursul Radar de Media, cel mai ascultat post romanesc de radio online. In semn de recunostinta pentru sprijinul vostru, va aducem in dar carti, CD-uri muzicale, reviste, produse naturiste, invitatii la teatru si restaurant, tratamente de infrumusetare si un dispozitiv de protectie energetica.

Pentru a participa la tragerea la sorti a cadourilor noastre, pe care o vom face in saptamana 13-19 februarie, va rugam sa va inscrieti la newsletterul radioului. De aici, impreuna cu reprezentantii firmelor care ofera aceste daruri, vom trage la sorti cei 20 de castigatori. Data limita a inregistrarii in newletterul radioului, pentru a participa la tragerea la sorti, este 13 februarie ora 10 dimineata. Cei care s-au inscris deja la newsletter vor participa din oficiu la tragerea la sorti.

Pentru a te inscrie, intra aici: Radio Vocea Sufletului

Iata care sunt darurile noastre pentru voi:

15 pachete continand:
- romanul "Misterele din Padurea Baciu", cu dedicatie, daruit de Daniel Roxin (Misterele din Padurea Baciu);
- cartea "Naikan - arta japoneza a introspectiei" daruita de editura For You (www.editura-foryou.ro);
- cartea "O viziune pentru 2012" daruita de editura Daksha (www.edituradaksha.ro);
- numerele 1-8 ale revistei AstroGlob (color) daruite de redactia AstroGlob (www.astroglob.ro);
- albumul muzical "Spre infinit" al compozitorului Gheorghe Iovu daruit de centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro).

5 pachete continad:
- cartea "Alimente care combat cancerul" (color) daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- cartea "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul" (color) daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- cartea "Secretul succesului" daruita de editura Vidia (www.vidia.ro);
- card pentru verificarea stresului, daruit de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);
- pentru 3 dintre aceste 5 colete cate un remediu floral Bach asociat cu o carte de prezentare a terapiei florale Bach, daruite de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);
- pentru 2 dintre aceste 5 colete cate un remediu pentru imunitate puternica, daruit de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro).

Cadouri suplimentare:
- Un dispozitiv de protectie energetica "Vital protect" daruit de AIM Group (www.aimgroup.ro);
- O cina romantica pentru doua persoane daruita de Casa Satya din Bucuresti (www.satya.ro);
- 4 bilete la spectacolul de teatru "Vis in vis - poveste fara sfarsit" al companiei Passe-Partout Dan Puric, daruite de Vadim Rusu, actor si regizor al companiei (www.passe-partoutdp.ro);
- doua sedinte de lifting facial daruite de Centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro).

Cadourile suplimentare vor fi trase la sorti in felul urmator:
- aparatul "Vital protect" va fi oferit, prin tragere la sorti, unuia dintre castigatorii celor 20 de premii care locuieste in afara Bucurestiului;
- cina romantica, cele 4 bilete la teatru si cele doua sedinte de lifting facial vor fi trase la sorti pentru castigatorii din Bucuresti.

NOTA: nu vor putea beneficia de aceste daruri redactorii radioului si rudele acestora.

Va prezentam, in continuare, detalii despre toate aceste cadouri:

1. Cartile "Alimente care combat cancerul" si "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul" - oferite de editura Vidia (www.vidia.ro)
 

În fiecare an, pe Glob 10 milioane de oameni se îmbolnăvesc de cancer şi 7 milioane dintre aceştia mor! TU poţi face acum schimbarea despre care ei nu au aflat! Un studiu întins pe durată a 35 de ani şi efectuat pe 500.000 de oameni a dovedit fără drept de apel că anumite alimente, consumate numai în anumite combinaţii au capacitatea să prevină şi să vindece 100% cancerul! Sănătatea ta începe ACUM, mâine înseamnă boală! Afla mai multe aici: "Alimente care combat cancerul" "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul".


2. Cartea "Naikan - arta japoneza a introspectiei" daruita de editura For You (www.editura-foryou.ro)

NAIKAN sau arta japoneza a introspectiei, reprezinta o imbinare unica a elementelor spirituale si psihologice, care sa ne ajute sa ne analizam viata, sa ne reinnoim relatiile si sa ne reconfiguram viitorul.
Avandu-si radacinile in traditiile spirituale si psihologice orientale, Naikan este o metoda structurata pentru meditatia intensa asupra vietii noastre, asupra relatiilor si greselilor noastre. Afla mai multe aici:
Naikan - arta japoneza a introspectiei3. Cartea "O viziune pentru 2012" daruita de editura Daksha (www.edituradaksha.ro)

Preoti, shamani si sfinti au vorbit de sute de ani despre aceasta perioada, iar multi savanti au examinat tiparele recurente ale istoriei si au anticipat transformari majore.
Petersen subliniaza reusitele extraordinare în ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor stiintifice, îmbunatatirea actului de cunoastere si transformarea la nivel de mentalitate care demonstreaza capacitatea noastra de a evolua. Afla mai multe aici: "O viziune pentru 2012"4. Cartea "Secretul succesului" daruita de editura Vidia (www.vidia.ro)


Această carte nu este la fel ca alte lucrări despre gândirea pozitivă. Această carte este DIFERITĂ. Când vei începe să o citeşti vei înţelege de ce! Din fiecare pagină iese la lumină SECRETUL SUCCESULUI ÎN VIAŢĂ! Pentru prima dată vei înţelege cum să îţi foloseşti potenţialul infinit de care dispui! Pentru prima dată, te vei simţi cu adevărat SIGUR şi ÎNCREZĂTOR în forţele tale!Afla mai multe aici: "Secretul succesului"
5. Romanul "Misterele din Padurea Baciu", cu dedicatie, daruit de Daniel Roxin (Misterele din Padurea Baciu)

Suntem înconjuraţi de o lume profund miraculoasă. Fiecare clipă a vieţii noastre este încărcată de magie şi, cu toate acestea, adeseori ni se pare că trăim o existenţă anostă, fără perspective, ca şi cum am fi incapabili să vedem dincolo de limitele induse de civilizaţia bolnavă în care... nu noi trăim, ci care ne trăieşte pe noi.
Cu gândul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin această carte să-ţi provoc limitele şi prejudecăţile şi să te iau cu mine într-o aventură pe care sper că nu o vei uita... Afla mai multe aici: (Misterele din Padurea Baciu)


6.  Numerele 1-8 ale revistei AstroGlob daruite de redactia AstroGlob (www.astroglob.ro)

AstroGlob este singura revistă tipărită cu conţinut editorial exclusiv astrologic din România, adresată publicului larg. AstroGlob invită pe oricine să privească astrologia prin ochii astrologilor profesionişti, adică ai unor “oameni care lucrează cu oamenii”. Scopul nostru este de a oferi oricui posibilitatea să descopere puterea astrologiei ca artă de consiliere personală şi ca instrument de dezvoltare şi transformare personală. Afla mai multe aici: Revista AstroGlob

7. Albumul muzical "Spre infinit" al compozitorului Gheorghe Iovu daruit de centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro)

Această muzică e izvorâtă din suflet, e cântată cu sufletul şi dăruită pentru suflet. Este un refugiu al nostru, al tuturor în care ne putem regăsi cu adevărat în fiecare zi. Prin acordurile ei ne ajută să ne descoperim sufletul – locul în care Dumnezeu a adunat cele mai frumoase daruri ce le-a avut pentru om. Afla mai multe aici: "Spre infinit"


8.  Un dispozitiv de protectie energetica "Vital protect" daruit de AIM Group (www.aimgroup.ro)


Te chinuie problemele de sănătate?
Oboseală cronică, devitalizare, insomnie, migrene, tulburări hormonale, depresie, tumori, cancer sau leucemie? De vină sunt radiaţiile telefoanelor mobile, liniile de înaltă tensiune, televizoarele, computerele, internetul wireless şi aparatele electrocasnice din casa ta! Contracarează acum efectele radiaţiilor cu ajutorul dispozitivului portabil VITAL PROTECT şi împiedică epuizarea totală a organismului! Protecţie sigură! Afla mai multe aici: "Vital protect"


9.  Remedii florale Bach asociate cu carti de prezentare a terapiei florale Bach, remedii pentru imunitate puternica, carduri pentru verificarea stresului daruite de magazinul naturist Semperviva (www.semperviva.ro);

Terapia florala Bach este o metoda alternativa de vindecare descoperita de dr. Edward Bach intre anii 1930 – 1936. Vindecarea bolilor prin aceasta forma de medicina energetica se bazeaza pe eliminarea emotiilor negative, a erorilor de comportament, luand in calcul intrega personalitate a individului, reactia lui fata de anumite evenimente de-a lungul vietii, identificand cauza dezechilibului din organism ce sta la originea bolii. Afla mai multe aici: Terapia florala Bach

Carduri pentru verificarea stresului - Testul de Stres se bazeaza pe reactia termica a corpului uman, respectiv scaderea temperaturii la nivelul extremitatilor degetelor. Acest efect poate fi vizualizat pe suprafata de cristale termosensibile, care va indica prin colorare distincta (albastru/verde/roau sau negru) starea de moment a individului (relaxat/calm/tensionat sau stresat). Afla mai multe aici: Testul de stres

10. O cina romantica pentru doua persoane daruita de Casa Satya din Bucuresti (www.satya.ro);

Bucătăria este un veritabil proces de alchimie. Astfel la Satya preparatele sunt create luându-se în considerare principiile şi înţelepciunea milenarei Ayurveda şi ale studiilor știinţifice moderne de alimentaţie naturistă. Ingredientele și condimentele sunt folosite în proporţii și compatibilităţi optime astfel încât să aibă cel mai bun raport al simfoniei celor 6 gusturi, având și un amplu aport de energie vitală și efecte benefice generale asupra organismului. Mai multe informaţii despre alchimia din bucătăria Lumii Satya: Casa Satya

11.  4 bilete la spectacolul de teatru si muzica "Vis in vis - poveste fara sfarsit" al companiei Passe-Partout Dan Puric, daruite de Vadim Rusu, actor si regizor al companiei (www.passe-partoutdp.ro);
Spectacolul prezinta concertul muzical al Alexandrinei Hristov si piesa de teatru "Fantasmagorie" a Companiei Passe-Partout Dan Puric. 

Nu ratati un concert-spectacol cu participarea extraordinara a actorilor: Petru Ciobanu, Nadejda Dimitriu, Vadim Rusu si Petru Voicu.
Regia: Vadim Rusu


Despre "Fantasmagorie" -  Fantasmagoria este un spectacol-reverie, în timpul caruia cei patru actori te vor face sa crezi ca ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stapâna apriga peste trei Pacala rataciti prin viscol. O poveste care seamana cu un film rusesc, cu nostalgii si troiene, ingenios îndulcita cu nazdravanii românesti. O creatie la granita dintre pantomima si circ, la fel de stranie si de fascinanta ca o plimbare de o ora de-a lungul Siberiei calare pe spinarea lui Fram, ursul polar.Aflati mai multe aici: Fantasmagorie
12. Doua sedinte de lifting facial daruite de Centrul Holistic Soma din Bucuresti (www.holisticsoma.ro)

 Traind holistic ne ajuta sa intelegem si sa recreem echilibrul in  toate dimensiunile vietii noastre: fizic, energetic, emotional, mintal, psihic si spiritual. Holismul este la fel de mult o arta cat si o stiinta, intrucat necesita intelegerea si integrarea efectelor si cauzelor, a energiei implicate in tot ceea ce suntem. Tocmai prin aceasta, Centrul Holistic SOMA ofera un spatiu unic si confortabil celor ce doresc sa afle mai mult despre ei, in cadrul unor sesiuni de abordare holistica si prin workshopuri si traininguri de dezvoltare personala. Afla mai multe aici: Centrul Holistic Soma

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

5 comentarii:

Doina spunea...

Am votat și eu pentru Radio Vocea Sufletului și mă bucur că a fost ales pe primul loc.
În altă ordine de idei, vreau să spun că am citit un articol despre „ Exploatarea gazelor de șist prin fracționare hidraulică” și este o petiție pentru oprirea acesteia.
Am postat aici, fiindcă foarte mulți oameni intră pe acest site și toți vor binele acestei țări.
De aceea , dacă credeți că trebuie oprit acest fenomen, atunci vă rog să semnați toți și să salvăm ce mai poate fi salvat.
Dacă am greșit c am scris așa ceva, îni cer iertare.
http:/www.petitieonline.com/

Doina

Violeta spunea...

Felicitari! Asta inseamna ca sunt multe suflete care au nevoie de o redescoperire a sufletului.

Gabriela Unitate in Romania spunea...

DOAMNE AJUTA - MA BUCUR SI STIAM CA VEI FI ASCULTAT PRIN RADIO VOCEA SUFLETULUI. POATE MAI AI TIMP SA POSTEZI CEVA DESPRE ROSIA MONTANA SI INTALNIRILE DIN TARA http://1881ani.rosia-montana.ro/

Daniel Roxin spunea...

O sa sustin si o sa apar in continuare Rosia Montana

Natural spunea...

M-am bucurat cand am aflat de clasarea super. Sincer eu ma asteptam, pentru ca am vazut in ce ritm a crescut Vocea Sufletului pe net.
M-am bucurat si sa fim impreuna intr-un Blog and roll cu cifra rotunda. Spor!
Eu sunt abonat demult la newsletter, dar sper ca s-au mai abonat si altii care au citit articolul.