joi, 15 martie 2012

Padurea neobisnuita din Polonia

"Intr-un colt din vestul Poloniei exista o padure de aproximativ 400 de pini care cresc avand la baza o inclinare de 90 de grade. Toti sunt indreptati catre nord si sunt inconjurati de o padure mai mare cu aceiasi copaci, care cresc insa normal. Colectia bizara este cunoscuta sub numele de “Padurea Incovoiata”.

Plantati in jurul anului 1930, copacii au crescut timp de 10 ani in mod normal si apoi au inceput sa se indoaie. Specialistii cred ca este vorba despre un tip de interventie umana, cu toate ca nu pot dovedi acest lucru si nici nu-si pot explica de ce ar face fermierii din zona asa ceva."

Sursa: depici

Nota mea: Daca ne gandim si la Padurea Baciu, unde se petrec fenomene asemanatoare, presupunerea cu "un tip de interventie umana" apare si mai lipsita de baza. Asa cum a relatat dl. Prof. univ. dr. Adrian Patrut, curbarea copacilor din Padurea Baciu se datoreaza manifestarii unor campuri foarte puternice de energie care, pur si simplu, modifica structura interioara a copacilor, indoindu-i in moduri dintre cele mai neobisnuite, fara sa se rupa, si asta chiar in intervale scurte de minute sau zeci de secunde...
Padurea Baciu:

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

In padurea Baciu sunt deformati in moduri diferite,pe cand cei din Polonia au celasi model si aceeasi directie.Foarte straniu si foarte interesant!

Anonim spunea...

Undeva la 5 km de Piatra Neamt:http://descopera-judetul-neamt.ro/component/option,com_joomgallery/Itemid,596/id,1332/view,detail/.