vineri, 27 aprilie 2012

David Copperfield si levitatia (video)






Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

7 comentarii:

Doina spunea...

Extraordinar !
Când s-a ridicat de la pământ, am crezut că-mi iese inima din mine și că zbor și eu ( dintotdeauna mi-am dorit acest lucru).
Acum credem că ceea ce arăta „ Superman ” cu mulți ani în urmă ( când zbura ), nu este imposibil.
PS. Nu pot să vă descriu emoțiile pe care mi le-a produs acest video.
Fantastic!

Anonim spunea...

totusi nu are ce cauta eticheta paranormal. sa fim seriosi. acesti iluzionisti nu ar fi nimic fara "tehnologie". iar daca chiar au capacitati paranormale si vor sa castige bani din asta, cu siguranta ar castiga mai mult cu spectacole "intre blocuri" unde pot fi verificati usor si efectul asupra populatiei ar fi ....spiritualizant. deci bine pentru ambele parti. asa, mai bine ne minunam cum leviteaza yoda in "razboiul stelelor"

energiainimii spunea...

BUNA DANIEL!

TOCMAI AM VIZIONAT FILMUL ''RAZBOIUL PARAPSIHOLOGIC'' SI TE FELICIT PTR TOATA MUNCA CE O FACI. ASTEPT CU NERABDARE URMATORUL DOCUMENTAR PROMIS.

CE POTI SPUNE FUNDAMENTALISTILOR CRESTINI DESPRE CE FACE DAVID C.?

PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Vasile spunea...

Ai putea spune ca David stapaneste bine iluzia; e ca si cum un om din afara cetatii vine in interiorul cetatii cu un fruct care n-a crescut niciodata acolo si il prezinta unui localnic, care la randul lui n-a parasit vreodata cetatea; dar localnicul visa demult la acest fruct, atat de mult ca in visul lui fructul a capatat culoare si forma; dincolo de iluzie toata lumea zboara; sunt cativa oameni pe pamant care trec usor de iluzie, dar noi care inca mai zburam in iluziile noastre cum sa ne dam seama? e raspuns si la aceasta intrebare in credinta ca putem misca si muntii din loc......

Iulian67 spunea...

TOTUL este aranjat,pregatit dinainte,
jocuri de lumini,culoare,iluzii optice,oglinzi speciale
reflectoare,etc tehnologie de lumini si umbre care
incap in cateva tiruri !
De ce nenea asta nu zboara afara in aer liber peste
munti si ape ?! si nu in incaperi speciale......

Anonim spunea...

La schema cu cercurile, nici un cerc nu trece peste el. uitati-va atent.

Anonim spunea...

Tipu nu este doar un mari iluzionist este si un cunoscut reptilian umanoi. I s-a dat voie sa se joace cu mintile fraierilor pentru entertainment.