sâmbătă, 21 aprilie 2012

David Wilcock - Investigatiile campului sursa (video)






Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

5 comentarii:

Hope spunea...

Căutând pe net "David Wilcock is" găsim, în ordine alfabetică: "alien/charlatan/crazy/dead/fake//idiot/liar/lunatic". Și totuși.
Dacă nu suntem superficiali, nu putem să nu remarcăm implicarea, pasiunea, talentul, cunoștințele ca să nu enumăr decât un minim de atribute la adresa acestei persoane, care evident, iese din tiparul oamenilor de rând.
Dacă mai și avem habar despre subiectele aduse de el în discuție, nu putem să nu admitem că ascultându-l, citindu-l, într-un "fișier" al coștientului nostru, se nasc întrebări, se trezesc gânduri,ce nu trebuie să devină obsesive dar nici nu pot fi total ignorate.
Salut inițiativa tuturor celor care aduc în atenția "poporului român" astfel de oameni și idei chiar dacă sunt atât de  controversate.
Oricum unul dintre marile semne de întrebare este : De ce "poporului român" îi este interzis accesul la site-ul lui David Wilcock "Divine Cosmos" ?
Felicitări Daniel Roxin pentru remarcabilele Dvs. activități !
Un singur reproș: creează dependență !

Daniel Roxin spunea...

O zi minunata! ;)

Dorin spunea...

Site-ul lui Dawid Wilcock se poate vedea si din Romania pritr-un proxy (gen http://www.hidemyass.com/).
DW Spune intr-adevar lucruri interesante, inclusiv in domeniul financiar in ultimele articole.
Felicitari pentru initiativa de a posta filmul cu subtitrare.

Synthesis spunea...

@Hope
Site-ul lui David este incontinuu atacat de ani buni. Nu cred ca doar romanilor le este limitat/banat accesul. Deja pt webmaster e un sport sa faca restore din backup :)

Hope spunea...

Mulțumesc. Ai dreptate. Este OK acum.
Să auzim numai de bine !