joi, 5 aprilie 2012

Dezvaluri pe Antena 3: Declaratiile socante ale "Mai-Marilor" lumii

"Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială". Declaraţiile care te vor şoca.

Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

"Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare" - David Brower, directorul executiv Sierra Club

"Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia" - Theodore Roosevelt

"O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală" - Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

"Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra " - Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie.

"În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea" - Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală" Pag 104-105, 1991.

"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă" - Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie"

"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om". Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii" - Dave Foreman

"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice" - Mihail Gorbaciov

"Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%" - Dr. Henry Kissinger

"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială" - David Rockefeller

"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica" - David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age.

"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!" - Bill Gates

Sursa: antena3

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

15 comentarii:

Anonim spunea...

;)) Nu stiu ce ne-am face fara dezvaluirile de la Antena 3(2,1)Am fii un popor fara busola ?Off,off...

Synthesis spunea...

Nici o tara nu declara nr de locuitori real pt ca in caz de razboi inamicul sa nu stie ce efective poate mobiliza. Adevaratele valori numerice sunt stiute doar de catre un grup foarte restrans de oameni.
Imaginati-va astfel ca, de fapt, pe Terra suntem nu 5-6 miliarde cum se spune oficial ci mult mai putin! Personal, cred ca povestea cu supra-populatie este folosita pentru a-i convinge pe unii de la varf sa implementeze anumite politici distructive de control in tarile care nu pot opune rezistenta in fata grupurilor imperialiste sau in tarile-colonii (vezi de ex. cum se moare prosteste in Africa, unde oamenii ar trai mult mai bine daca ar fi pur si simplu lasati in pace sa traiasca ca salbaticii).

Anonim spunea...

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar cred ca oamenii ar fi trebuit sa fie lasati sa evolueze natural ca orice specie de pe acest pamint(orice animal de pe pamint daca puiul lui da semne dupa nastere ca ceva nu este in ordine este abandonat ) ,nu ajutati de vaccinuri(care produc boli tocmai bune pentru producatorii de medicamente)si medicamente de sinteza ,ci medicamente naturale care sa permita organismului sa-si creeze anticorpi,si atunci am fi fost mai putini si mai valorosi genetic.Cred ca s-a dorit sa se ajunga in acest punct,pentru ca ,cuiva ii place sa-si bata joc de semenii lui,sau vrea sa arate altcuiva ca el este seful de fapt.Vor ramine o mina de oameni foarte bogati care vor huzuri si foarte multi sclavi care vor munci pe rupte ca alora sa le fie bine(catre asta ne indreptam si ne place sau nu planul va fi dus la bun sfirsit).Si daca nu reusesc sa stopeze decimarea noastra(pentru ca exista sanse reale ca totul sa scape de sub control)ia uite ce bune sunt bancile de celule stem,bancile de sperma si ovule si magia stiintei:clonarea.Asa vor avea sclavi care chiar nu vor cricni si in caz de se imbolnavesc sunt usor de inlocuit .Ce spuneti de acest scenariu.EU CRED CA ESTE PERFECT POSIBIL.

Daniel Roxin spunea...

Este posibil dar... nu se va realiza!

Anonim spunea...

Pffff....
Stiam de faza cu reducerea populatiei, pacat, pamantul are resurse pentru 30 miliarde de oameni lejer, daca nu mai mult.
Mai putini oameni sunt mai usor de controlat, ma face sa cred ca arma nucleara pentru asta a fost inventata, acum serios, nu se poate tine un razboi intre 2 popoare si fara arme nucleare? Din 45' pana acum au fost multe razboaie fara arme de distrugere in masa, sunt tinute la respect pentru depopulare.
PS:"este doar o mica idee, deci nu o luati prea in serios"

emil spunea...

PRIMII CARE TREBUIE SA DISPARA DE PE ACEASTA PLANETA SUNT CEI CU IDEI ASEMANATOARE CELOR DIN ARTICOL.

Anonim spunea...

Normal ca nu se va realiza. Oameni buni! Chiar credeti ca Dumnezeu doarme?!Intrarea in noul ciclu cosmic inseamna atat de mult si se vor vedea atatea schimbari pe care inca noi nici macar nu le banuim...toate aceste declaratii nu au alt scop decat de a instaura FRICA,prin frica omul este cel mai usor de manipulat.Trebuie doar sa ne trezim si sa ne deschidem in fata realitatii spirituale care ne inconjoara.

Anonim spunea...

Si eu cred ca aceste lucruri (cunoscute demult) se scot acum la suprafata pentru a creea panica (altfel nu vad cum o televiziune ca A3 ar difuza un asemenea subiect). "Stapanii" mai au putin pana vor ajunge in facilitatile FEMA pe care le pregatisera pentru oamnenii de rand. Karma deh...

Armand spunea...

Este posibil ca Antena 3 să lase să treacă astfel de știri care, multora li se vor părea ca fiind ”altfel decât normale”.Dar, așa cum îi stă bine oricărui politician, și David Rockefeller și-a scris ”Memoriile”.Pasajul este preluat din ”Daniel Estului - Grupul Bilderberg - Istoria secretă a stăpânilor lumii” (o lucrare cu imagini ”gârlă”):
«Mulți încă mai cred că facem parte din vreo sectă care acționează împotriva intereselor principale ale Statelor Unite, prezentându-ne pe mine și pe familia mea drept ”internaționaliști”, acuzându-ne de conspirare (alături de alte persoane, de pe alte meridiane) pentru construirea unei structuri politice și economice integrată la nivel global, o ”lume unică”, dacă doriți.Bine, dacă aceasta este acuzația, mă declar vinovat și sunt mândru de acest lucru».

Anonim spunea...

Apropo de "stapani" si marionetele lor o stire recenta(Bush si Blair condamnati pentru crime de razboi de un tribunal din Malaesia):

http://www.youtube.com/watch?v=KsBgV5nejH4

Oare sa inceapa deja ce spun oamenii astia aici?:

http://kauilapele.wordpress.com/2012/04/05/david-wilcock-4-5-12-mass-arrests-david-interviews-drake-transcript-and-a-lot-more/

Anonim spunea...

sa nu uitati ca TOTUL este permis de Dumnezeu... nimic nu este fara VOIA SA... totul se intampla asa cum cere divinitatea.. noi, suntem doar frunze in vant...

datu cu parerea...

Kasandra spunea...

Nu este totul dupa voia acestor oameni ; Bill Gates a uitat sa scada din 6,8 miliarde unul care era chiar el. Cine sapa groapa altuia ...cam asta a facut el si cei ca el. Atat pot ei cand e vorba despre viata si frumusete ; asa se vede lumea prin ochii lor. Pe scurt s-ar putea zice : Nu mor caii cand vor cainii.

Daniel Roxin spunea...

Anonimului caruia nu i-am publicat mesajul: nici una nici alta! ;) Dar, vorba aia, probabil ca pentru unii "vocea targului" are mai multa valoare decat "pomul se cunoaste dupa fructe". Vazand ce fac, ce rezoneaza mai mult in sufletul tau, si te defineste, pana la urma: "vocea targului" sau "pomul se cunoaste dupa fructe"? Toate cele bune!

extrasirop spunea...

Haideti sa nu fim ipocriti......fiecare "intretine" sistemul in felul sau(cum bine il fac si eu).Atunci cind citim un articol pe net(ca si acesta de ex.)ne inflamam si ne dam de ceasul mortii......devenim ingijorati,unii filozofi......aoleu,ce ne facem,o sa murim....dar culmea ca nu ne tine mult,doar atat cit sa ne gidilam orgoliul(ca deh,am spus si eu ceva)si ne reluam stilul de viata ...cel de dinainte,linistiti.Daca chiar esti ingrijorat de ceea ce ai aflat ,adica ei chiar nu se mai sinchisesc sa-si mai ascunda gindurile....atunci chiar ai lua nota si ai face ai intrepride ceva .Nu stiu, poate le-as sabota planul....cum ? nemaifacind aproape nimic din ceea ce faceam pina acum...dar astai sinucidere,o sa tipe unii.....avind in vedere ca ei oricum o sa ne omoare..Tu,prin toate actiunile tale participi si susti acest sistem(cel mai grav-muncesti 8-10 ore pe zi pt ei,nu pt tine asa cum iti place tie sa crezi,sa colinzi magazinele ca un idiot si sa bagi in cos ce vrei si nu vrei,sa-ti cumperi haine scumpe si multe ca si cum ai avea zece funduri sa-ti acoperi,sa stai icremenit la o cutie din plastic si sa o privesti natang ca si cum de acolo ti-ai trage seva,si toate celelalte actiuni ce tine de divertisment....punct Asa ca la fine eu ma amuz forte cind citesc pe ici pe colo cite o "uff" ingijorare din asta....care ramane asa in aer.Daca chiar vreti sa faceti CEVA e nevoie de mult mai mult...................decit,"ai auzit fatoooo ce a zis la antena 1" .Bafta maimuticilor

Mike spunea...

@extrasirop: "Gura pacatosului adevar graieste".
Ma vad nevoit sa iti dau dreptate amice. :-) De aceea cred ca se si intampla ca planuri ca acestea sa poata sa reuseasca. Pentru ca majoritatea dintre noi nu facem decat sa ne lamentam.