miercuri, 18 aprilie 2012

Film In premiera: Minunile lui Arsenie Boca la 22 de ani dupa moarte

Manastirea Prislop este locul de taina unde prezenta marelui duhovnic Arsenie Boca se simte si acum cu o mare intensitate. Ajuns acolo, ai impresia ca ochii lui albastri te privesc si te vegheaza de peste tot... Nenumarate vindecari miraculoase sau experiente spirituale sunt traite chiar si astazi, la 22 de ani de la trecerea sa la cele vesnice. De altfel, parintele a spus inainte de moarte ca, odata plecat, ii va putea ajuta pe oameni chiar mai mult decat a facut-o pana atunci... 

Despre toate acestea veti putea urmari aici, un filmulet impresionat, proaspat realizat:



Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

2 comentarii:

nan spunea...

PARINTELE ERA PESTE TOT SI ESTE.IN SPATIUL ROMANESC ORICATA PERSECUTIE A FOST, NU S A PUTUT OPRI PROPAGAREA CREDINTEI.VAI DE CEI CARE AU BATJOCORIT ASEMENEA SUFLET SI L AU OMORAT PENTRU ORGOLIILE LOR.ASA CUM A SPUS, NE AJUA NUMAI SA I O CEREM CU CREDINTA.

Anonim spunea...

Părintele Arsenie Boca:
“Noi nu suntem nascuti de timp, ci de vesnicie. Desi traim o vreme imbracati de lumea aceasta, ni se intampla ades ca fratele Vis si sora Moarte sa ne dea tarcoale si sa ne despice faptura in doua. Atunci scapam din chingile lumii vazute si ne trezim intr-un alt fel de a fi si-a cunoaste”.