miercuri, 25 aprilie 2012

Soarele va răci Pământul. Schimbarea uluitoare care se poate petrece în mai puţin de o lună

Soarele va răci Pământul. Schimbarea uluitoare care se poate petrece în mai puţin de o lună
Cercetătorii japonezi au descoperit că vom fi martori la inversarea polului nord magnetic al Soarelui, dar se va petrece şi un fenomen foarte ciudat: vor apărea patru poli magnetici.

Potrivit Sott Soarele va intra într-o perioadă în care îşi va reduce activitatea, fapt ce va genera temperaturi mai mici pe Terra. Cercetătorii de la Observatorul Astronomic Naţional din Japonia au studiat activitatea solară din ultima perioadă şi au ajuns la concluzia că ceea ce se petrece acum pe suprafaţa Soarelui se aseamănă cu perioada de 70 de ani din secolul al XVII-lea în care temperaturile înregistrate au fost cu 2,5 grade Celsius mai mici decât media normală.





Mai mult, japonezii au observat schimbări neobişnuite în câmpul magnetic al Soarelui. De regulă, polii se inversează o dată la 11 ani. În 2001, polul nord magnetic al Soarelui a devenit polul sud magnetic, iar această inversare va începe în luna mai a acestui an, mai devreme decât prevăzuseră oamenii de ştiinţă.

Însă nu s-a înregistrat nicio schimbare la nivelul polului sud magnetic. Dacă acest lucru se va păstra, atunci polul nord magnetic se va inversa în luna mai, dar va lua naştere o structură ciudată, cu patru poli ai Soarelui - cei doi poli noi vor apărea în zona ecuatorului.

Sursa: Antena 3

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!


4 comentarii:

Buzea Radu Florin spunea...

Şi tu poţi contribui la schimbarea lumii...

Să facem împreună un mic efort de timp şi voinţă.

Alătură-te şi tu la Rugăciune Universală pentru toate fiinţele, alături de mii de inimi existente deja.

În fiecare seară de la ora 21:00 la 21:15 să ne rugăm pentru pace şi iubire în lume.

15 minute în care fiecare îşi îndreaptă atenţia spre inimă şi se roagă simplu

„Toate fiintele sunt umplute de iubire şi devoţiune

şi adevărata credinţă creşte mai puternic în ei.”

Pentru mai multe informatii, a se vedea linkul:

http://www.sahajmarg.org/universal-prayer

Kasandra spunea...

Si aceste rugaciuni vor opri soarele ? Asculta el de noi ,sau prin rugaciuni se indupleca D-zeu si pentru ceea ce este pe pamant reorganizeaza tot universul ?

Anonim spunea...

Important !! Ziua Mondiala a Eliberarii : 5-5-2012

http://ontext.info/48172

JE

ile spunea...

E bine intre 21 si 21.15 pentru ca dupa ora asta incepe Destinul regelui pe National TV.Nu e o ironie.Puteti vedea cum se pierde locul unde te-ai nascut si ce usor poti ajunge sluga strainilor. Rugati-va pentru omenie.Eu ma rog pentru pamint si pentru pietrele si riurile lui si pentru celelalte fiinte care-i apartin chiar de-ar fi ca oamenii sa nu merite sa supravietuiasca.