joi, 31 mai 2012

Bilderberg hotărăște soarta SUA?

Între 30 mai şi 3 iunie, soarta celei mai mari puteri a lumii este decisă de o mână de oameni, ce-i drept extrem de bogaţi şi care controlează mare parte din economia mondială.

Membrii grupului Bilderberg se vor întâlni în această perioadă pe teritoriul SUA, iar cel mai probabil vor discuta despre alegerile prezidenţiale care vor avea loc în SUA. În urmă cu patru ani, atunci când Barack Obama şi Hillary Clinton luptau împreună pentru a obţine puterea supremă în stat, o întâlnire a grupului Bilderberg a lămurit totul.

Pe data de 5 iunie 2008, Hillary şi Obama au "dispărut" din lumina reflectoarelor pentru câteva ore. Nimeni nu a ştiut unde au mers, pentru că nimic din agenda lor nu a prevăzut asta, însă speculaţiile presei au arătat că cei doi au mers la întâlnirea cu grupul Bilderberg.

La întoarcere, Obama nu mai era în avionul cu care plecase,semn că a fost favoritul grupului pentru a conduce SUA. La fel s-a întâmplat şi în cazul preşedintelui Bush senior în 1985, dar şi cu Bill Clinton în 1991.
Prima întrunire oficială a Clubului Bilderberg a avut loc între 29 și 31 mai 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek. Cu ocazia acesteia, grupul și-a luat numele de la amfitrionul său, Hotelul Bilderberg, al cărui proprietar era Prințul Bernhard. Suveranul, având strânse legături cu Shell Oil și cu holdingul internațional Societe Generale din Belgia, a fost gazdă și maestru de ceremonii.

În cursul primei întâlniri, participanții și-au manifestat indignarea față de politica macabră a senatorului Joseph Raymond McCarthy, și „vânătoarea de vrăjitoare” cocepută de acesta. Ideologia lui naționalistă bloca drumul planurilor globale ale celor prezenți și numeroși europeni și-au manifestat teama în legătură cu posibilitatea ca SUA să evolueze spre o dictatură fascistă. În a treia zi, Prințul Bernhard a anunțat: „Deși nu figura pe agendă, s-a vorbit atât de mult despre mccarthism că, dacă vom avea timp, am să cer ca Jackson să expună opinia americană despre el”. C.D. Jackson a domolit temerile manifestate de o serie de bilderbergi europeni, dând asigurări: „Fie că moare de glonțul unui asasin, fie că dispare în modul tradițional american, vă spun că, atunci când vom asista la următoarea noastră întrunire, McCarthy va fi dispărut de pe scena americană”. McCarthy a murit în 1957, în urma unor complicații derivate din alcoolismul său cronic, după cum au menționat surse oficiale, dar înainte fusese criticat de către Senat, perzându-și întreg prestigiul și puterea. Toate acestea i-au convins pe europeni că americanii se țineau de cuvânt.

Sursa: antena3.ro

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua.

Interesant subiect.
Eram in Statele Unite cand Hillary si Obama luptau pentru putere.Hillary avea mari sanse....si totusi,dintr-odata se anunta ca ea cedeaza in fata lui Obama,desi nimic din campania ei nu arata pana la momentul acela ca ea vrea sa cedeze.Ceva s-a intamplat si ce s-a intamplat este foarte rau pentru Hillary.
Opinia mea personala:Hillary de azi nu este aceiasi cu Hillary din 2008.Uitati-va la fata ei buhaita,ridurile rapid aparute,parul lung ce nu o aranjeaza de loc si priviti figura lui Hillary din primavara lui 2008.
Nu cunosc amanunte,ma conduc doar dupa intuitie care-mi spune ca persoana Hillary din 2008 nu este aceiasi cu Hillary din 2012.
Imi este sila de toate aceste manarii si imi vine sa tip de indignare ca nu se mai termina odata cu aceste manipulari si cu ignoranta omenirii.
Pana cand vom rabda?Pana cand vom suporta?
Cititi-l pa David Icke!Este un om care spune adevarul si munceste ca omenirea sa se trezeasca.Si tu Daniel faci ce poti.Sa fii binecuvantat!
Sa auzim de bine,Sefora.

Daniel Roxin spunea...

Eu zic ca anul asta va fi unul de cotitura. Sa speram ca se vor trezi cat mai multi!

Lupin spunea...

se stie ca anul asta e de cotitura...
sunt 11 ani de la 11 sept...na...cine stie simbolistica
sunt multe chestii anu asta
noi n-o sa stim nimic poate, da o sa se faca foarte multe manevre de care nu putem scapa...poate noi ca tara sa mai avem vreo sansa, lumea din tara asta e trezita in procentaj destul de mare fata de alte tari dar totusi inca mic.

Doamne fereste!

recomand http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE daca nu l-ai vazut inca...

Succes Daniel, poate pe tine o sa te auda mai multi!

Anonim spunea...

http://carteromaneasca.wordpress.com/2012/06/01/citate-celebre-ale-unor-masoni-sau-evrei-sionisti-faimosi/

Anonim spunea...

Nu numai soarta SUA ,ci si a lumii..

Elena spunea...

http://gandeste.org/politica/romania-inconjurata-cand-constientizam-inpe-ce-lume-traim/22106