vineri, 1 iunie 2012

Sarmisegetuza si hotii de comori


Intr-un areal extrem de important – cel al cetatilor dacice din Muntii Orastiei - cercetat arheologic intr-un procent mai mic de 5%, hotii de comori par sa fie cei mai buni arheologi pe care ii are aceasta tara!...

Sarmisegetuza si celelate vestigii dacice din Muntii Orastiei isi cer dreptul la adevar. Care sunt comorile, misterele si povestile iesite din comun de aici? Afla mai multe in emisiunea “Adevaruri tulburatoare” moderata de Daniel Roxin pe Nasul Tv, televiziunea lui Radu Moraru - in fiecare vineri de la ora 22:00 si, in reluare, in fiecare sambata de la ora 18:00 si in fiecare duminica de la ora 12:00...
  
Detalii despre programul tv si sistemul de difuzare al postului Nasul Tv:

1. Program de difuzare a emisiunii “Adevaruri tulburatoare”: vinerea de la ora 22:00 si, in reluare, sambata de la ora 18:00, duminica de la ora 12:00

2. Cum poti sa receptionezi Nasul Tv:

Pe internet, la adresa:

Pe cablu - urmatoarele platforme:
-          Dolce – pozitia 260
-          UPC digital – pozitia 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS - satelit

NOTA: Pentru ca Nasul Tv sa intre si pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienti de multi oameni sa solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugam sa ne ajuti si sa semnezi urmatoarea petitie online:


DA MAI DEPARTE!

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

9 comentarii:

Iesirea Din Matrix spunea...

WOW ... felicitari Daniel. Sa se inregistreze cumva emisiunile sa fie puse si pe un canal youtube dedicat emisiunii ca sa-i putem face prezentare mai usor. Bravo Nasului!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! Si da, felicitari si lui Radu Moraru care are aceasta deschidere extraordinara de a sprijini recuperarea adevarului istoric.

Anonim spunea...

Felicitari pentru emisiune! Abia astept sa o vad!
La multi ani copilului din inima ta!

Anonim spunea...

"M. Diaconu: Sarmizegetusa, un lucru de o importanţă uriaşă, de neimaginat"

"Sarmizegetusa mi se pare un lucru de o importanţă uriaşă, de neimaginat. Cum e acolo? Mergi pe un drum cumplit, o mizerie, ajungi la un deal şi o pădure care se urcă peste el, rezervaţie naturală, fiecare copac e fişat, nu te joci cu asta, dar rădăcinile acoperă trei etaje de istorie, de locuinţe dacice, de zonă sacrală. Şi nu ne îngrijim să dăm la o parte dealul ca să vedem ce-i al nostru. De ce? Pentru că e rezervaţie. Vine muzeul din Cluj şi zice «numai noi avem voie să explorăm aici», dar nu poţi să dai copacii la o parte. Vine Deva, Consiliul Judeţean, şi zice «eu nu pot să fac drumul pentru că nu am autoritate asupra sitului» şi toţi au dreptate. (...) O să fac ordine, am înţeles tot ce au spus şi o să fac ordine. Anume, peste două săptămâni ne vedem şi semnaţi protocolul între voi, cum spun eu. Înseamnă că, dacă aici e Sarmisegetusa, aici trebuie să fie tot, chiar şi muzeul, nu în altă parte, nu trebuie să te duci până la Cluj să vezi. Prima problemă e să dăm dealul la o parte, să vedem, restul e poveste"

http://www.cotidianul.ro/m-diaconu-sarmizegetusa-un-lucru-de-o-importanta-uriasa-de-neimaginat-184648/

Daniel Roxin spunea...

Sa speram ca va reusi sa puna lucrurile la locul lor...

Doru Asandei Bacau spunea...

De apreciat initiativa d-lui M. Diaconu. Nu stim cat sange are domnia sa in instalatie?! Stim insa ca oponenti aflari adevarului istoric, sunt mai puternici chiar decat ministerul culturi! Dar daca vrea cu adevarat sa ramana in istorie are totusi parghiile necesare s-o faca. Toti oameni de suflet din tara asta ii sunt alaturi. Succes.

nan spunea...

D zeu sa va ajute pe toti care faceti posibila iesirea ADEVARULUI DESPRE DACI la lumina ;FELICITARI DANIEL pentru emisiunea de la NASUL si o astept cu nerabdare .O seara buna!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

E adevarat ca Sarmis e Getu Za inseamna sarmatii si getii impreuna.
De ce nu are nimeni curajul sa spuna ca noi suntem jumate iranieni, sarmatii fiind un trib iranian.
Si apoi de ce nu recunoaste nimeni ca sarmatii au construit Sarmisegetuza.
Ca suntem jumate iranieni se vede si dupa mutrele pe care le avem, chiar daca nu recunoaste nimeni. Si apoi mai sunt si scitii gasiti in ucraina purtand niste galeti de aur in cap. Poate unii erau geti nu sciti. Sau Sarmati. Cica s-au gasit tone de aur..... si voi nimic. si voi spuneti ca marturisiti adevarul. Dacii ar trebui sa invete sa fie uniti. Toti. Chiar cand se contrazic unii pe altii.