duminică, 3 iunie 2012

Adevărul despre daci


Dacii înseamnă cu mult mai mult decât vor istoricii sistemului să credem.
Dacii erau bogați și puternici, erau curajoși și drepți.
Dacii sunt rădăcinile noastre în misterele ancestrale...

Haideți să aflăm, în sfârșit, adevărul despre adevărații noștri strămoși! Nu va fi ușor dar cu siguranță va fi fascinant. Zi de zi, o echipă care dorește să recupereze adevărul istoric va munci pentru ca lucrurile ascunse să fie aduse la lumină. Fii alături de noi!

Află mai multe aici: Adevărul despre daci

Trimite mai departe!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

18 comentarii:

Anonim spunea...

Oare aveau un sistem gramatical ???

just_me spunea...

era timpul!

Anonim spunea...

FELICITĂRI!
DOAMNE AJUTĂ!
Irina

Anonim spunea...

Asa sa fie.
Asteptam de mult...de mai bine de 5000 de ani...ca ei sa fie cunoscuti.
Ce ne facem insa cu conceptul "Dacii erau barbari...noi suntem crestini ortodocsi"?

Anonim spunea...

...si mai ales cum explicam oamenilor ca manastirile simbol pentru Natiunea ROMANA SUNT FACUTE PE VECHI SITURI DACICE...ACEASTA FIIND CAUZA "REZISTENTEI LOR DE SUTE DE ANI!"
multumesc pentru tot.

Anonim spunea...

http://www.webphoto.ro/destinatii/dunare-cazane-statuie-decebal.html

Anonim spunea...

Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii.(N.Iorga)
Cine vrea să afle adevărul să se întoarcă spre trecut.(Mihai Eminescu)

Anonim spunea...

Dle Roxin : prima data cand am vazut titlul documentarului dvs printre sigestii, marturisesc ca am dat click sa vad filmuletul numia pt a 2a parte atitlului :adevevaruri tulburatoare. Cercetator istoric fiind, amator ce-i drep, nu am gasit nimic tulburator in aceste teorii pe care dinstinsii invitati le-au argumentat cat se poate de pertinet.
Pe acel canal video se gasesc foarte multe documentare facute de amatori acasa, care insa au surse extrem de precise si credibile, precum Dacia Preistorica de N. Densusianu, prof. Liviu Cuesdean, plus cronici si manuscrise de mare valoare, toate detaliile find prezentate intr-un mod foarte elaborat si precis.
Filmul dvs aduca ca noutate numai aspectul profesionist cu acre a fost lucrat, avand insa multe lipsuri la capitolul acuratetea informatiilor.
Nu intru acum in detalii, insa mentionez ca am fost neplacut surprins de faptul ca desi folositi blogul si filmuletele in scopuri comerciale, prin publicitate abundenta, aveti si o sectiune dedicata donatiilor pt documetarele pe care doriti sa le realizati in viitor.
Pai, ori suntem filantropi ai cunoasterii, ori nu mai suntem ! :) Din publicitate, aparitiile televizate si cartile publicate cred ca ajung foindurile pt alte filmulete, mai ales ca nu implica costuri imense, si puteti fi asistat gratuit de specialisti, dar mai ales de cercetatori si it-isti amatori acre sa colaboreze la obtinera unor dicumentare cat mai elaborate si exacte, intr-un format profesionist.
Atat deocamdata, as avea si alte vprecizari, dar las asta pe maine.

Ovidiu Ciobica

Daniel Roxin spunea...

Domnule Ovidiu, se pare ca traiti cu convingerea gresita ca daca facem lucruri bune pentru ceilalti trebuie sa ne dovedim buna credinta fiind muritori de foame... Chiar asa?! Dupa cum puteti constata, filmul este oferit gratuit atat pe net cat si televiziunilor. De asemenea, el este pus la liber pe net (torente, transfer.ro) pentru cei care vor sa-l descarce.
Doveda suprema a bunei mele credinte este faptul ca, la succesul pe care l-a avut acest documentar, as putea ca pe urmatorul sa nu-l mai las pe gratis pe net si sa-l scot EXCLUSIV la vanzare, sa-l dau contra cost televiziunilor care ar dori sa-l difuzeze... Desi as putea sa fac FOARTE multi bani daca as alege aceasta varianta, el va fi oferit gratuit, de asemenea, la fel cum vor fi oferite gratuit si urmatoarele filme pe care le voi realiza...
Faptul ca, in cadrul unui astfel de film CARE IMI SOLICITA MULT TIMP SI BANI mai promovez si alte lucruri pe care le fac nu vi se pare ca tine de normalitate? Pai daca fac si alte lucruri BUNE, de ce sa nu le fac cunoscute?!
Apropos! Vi se pare cumva ca lucrurile la care fac publicitate sunt rele si n-ar trebui promovate?
Pai, ca sa va parafrazez, ori sunteti ipocrit, ori nu sunteti?!

P.S Va asigur ca daca as conta doar pe banii proprii, aceste filme nu s-ar realiza!

dani spunea...

Ma bucur ca exista si persoane ca dvs. care incearca sa redea ceea ce s-a pierdut sau s-a ascuns in legatura cu istoria noastra.Am urmarit acest film cu mult interes si abia astept si altele care sa ne arate tuturor cine am fost noi ca popor!Va doresc multa sanatate si putere sa puteti aduce la lumina zilei alte adevaruri despre acest popor atit de incercat si care sa ne ajute sa ne desteptam din prostie,lene si nepasare.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! La fel va doresc!

Anonim spunea...

Vad ca nu reactionati bine la critici, si asta e un mare minus pentru caracterul dvs profesional, si poate nu numai. De ce sunt ipocrit, daca sunt de parere ca promovati niste produse dubioase? Cum sa evoluezi domnnule, spiritual, social si moral cu ajutorul unui aparat? Pai Dacii as aau ajuns una din marile civilizatii ale antichitatii? V-am reprosat si lipsa acuratetii din film, nu doar partea publicitara. Oricum, eu am fost deranjat de produsele promovate, nud e faptul ca folositi publicitatea:asta e normal, nu trebuie sa fie nimeni muritor de foame, Doamne fereste !
Doar ca nu mi s-a parut etic sa promovati asa cecva, pe de o parte, iar pe de alta parte sa alternati publicitatea cu donatiile.
Referitor la acuratete, cred ca ma repet, dar totusi: Tracii si Romanii imperialisti au fost una si aceeasi natiune, iar Geto-Dacii ramura nord-dunareana a acestora, fiin la fel de Latini ca si fratii lor sud-dunareni. Cercetati istoria Imperiului Romano-Bulgar, anterior cuceririi otomane, astfel oricine poate vedea cat se poate de ca suntem la fel de latini ca orice alt popor latin. Latinitatea este o limba si o cultura totusi, nu o natiune: Romanitatea este o natiune, din pct meu de vedere. As vrea sa ma contraziceti in aceatsa privinta, si sa abandonam aspectul publicitatii, care repet: m-a deranjat prin prisma produselor promovate, nu a existentei publicitatii, dar si a combinatiei donatie/reclame, insa asta poate e numai parerea mea. Putem discuta despre ce am precizat mai sus, daca este posibil.

Valentin Roman spunea...

Domnule Ovidiu Ciobica,
Cu permisiunea dvs,evident,voi interveni si eu in discutie.Vorbeati,in comentariul dvs,despre acuratetea informatiilor.Ceea ce nu intelegeti dvs este faptul ca acest documentar,la care faceti referire (precum si cele ce vor urma) este (vor fi) bazat/e pe surse literare.Prin urmare,puteti verifica usor,la un search pe google,ca tot e la indemana, daca ce se citeaza pe acolo este sau nu conform cu ce au scris respectivii autori.Cat despre concluzii,avem un creier,il putem folosi,pe baza analizei,compilarii si comparatiei informatiilor cercetate.Referitor la problema fondurilor...aveti dvs vreun act care sa ateste ca membrii echipei lui Daniel Roxin (si implicit el) primesc bani in urma aparitiilor TV?De asemenea,aveti dvs un bilant al numarului lucrarilor publicate,al preturilor lor etc,pt a face un calcul care sa va dea o idee a unui potential castig?Nu cred.Atunci...vorbim vorbe si sa ne aflam in treaba. Va multumim pentru precizari si va rog sa reveniti cu altele nu maine,asa cum ati specificat,ci atunci cand veti avea unele pertinente.Multumim!
Cu respect,
Valentin Roman

Catalin spunea...

Tin sa va felicit pt.realizarea celor doua filme despre daci,de putine minute am terminat de vizualizat cel deal doilea film,care m-a umplut de bucurie si mai ales de mindrie(mindru ca ma trag din GETO-DACI si bucuros sa vad ca mai sunt daci adevarati care sa faca filme despre strabunii nostri si sa mentina faclia aprinsa.Va felicit calduros Dle.ROXIN atit pe dvs.cait si pe cei care au contribuit la realizarea documentarelor.CONTINUATI! NU SUNTETI SINGURI!! PE ZI CE TRECE TOT MAI MULTI SE TREZESC.TRAIASCA DACIA LIBERA.Cu respect Floresu Catalin

Unknown spunea...

Dle draga ....si de ce ar vrea cineva sa credem ca dacii nu erau asa mari si tari? Poate pentru ca....nu erau? Teoria asta egocentrica pe cine ajuta? Eu traiesc la fel de bine si daca aflu cu dovezi, ca stramosii mei erau mai putin evoluati, la fel cum nu ma bat cu pumnul in piept daca imi zice careva ca dacii au inventat roata. Totusi e la fel de adevarat ca romanii( aia de la Roma adicatelea) aveau in aceeasi ani, blocuri si incalzire in pardoseli. Dacii? Dormiti mai bine daca ii faceti niste eroi curajosi? Si daca va arata unu'cu dovezi de necontestat ca de fapt erau cam inapoiati si neciopliti ce se intampla? Intrati in depresie? Cand citesc unele comentarii, pe cuvant, parca sunt scrise de copii de 10 ani...care se lauda al cui tata e mai tare. La mai multa citire!

Anonim spunea...

N-ai fi vrut d-ta sa fi trait in blocurile lor, cu nici un pret,mai documenteaza-te.

Anonim spunea...

D-le Roxin, am citit o parte din comentariile care sau facut pe blogul d-voastra si cred ca era timpul sa-mi exprim si eu parerea dspre munca deosebita pe care o efectuati. Sunt instrainat de tara de 23 de ani si cred ca intelegeti ca nu am avut sentimentul de apartenenta mai mare ca acum la tara noastra sau spatiul acela din care provenim noi daci sau valahi asa cum se spunea inainte.Sunt foarte, foarte incantat sa stiu ca aveti in suflet dorinta de a dezvalui adevarata istorie a stramosilor nostri si va doresc multa , multa rabdare caci semintele care le-ati semanat in sufletul oamenilor vor reda increderea, nadejdea, veridicitatea neamului nostru.
Vali N

Anonim spunea...

Va felicit pentru tot ceea ce faceti, si, daca-mi permiteti o parere personala, consider ca nu trebuie omis rolul definitoriu pe care il are cunoasterea stramosilor in cultivarea demnitatii nationale si, prin aceasta, in trezirea din somnul in care am fost adanciti de catre cei interesati "sa ne fure". Un popor fara demnitate si onoare poate fi mult mai usor inrobit si jefuit decat unul constient de propria valoare si care, manat de aceste sentimente, refuza si respinge umilinta de orice fel. Consider ca intre nationalism (demnitate nationala si individuala) si prosperitatea materiala a unui popor (in intregimea lui) exista o legatura evidenta ce trebuie afirmata pentru cointeresarea tuturor locuitorilor acestei tari.