joi, 7 iunie 2012

Fascinanta Dacie. Sarmizegetusa și hoții de comori (video)

Într-un areal extrem de important – cel al cetăților dacice din Munții Orăștiei – cercetat arheologic într-un procent mai mic de 5%, hoții de comori au făcut multă vreme legea sub acoperirea unor peronaje sus-puse…

Daniel Roxin și jurnalistul Vladimir Brilinski vă dezvăluie, într-o emisiune incendiară,  lucruri incredibile despre Sarmizegetusa și istoria căutătorilor de comori, despre interesele rețelelor de trafic cu obiecte de patrimoniu și sabotarea cercetării arheologice.

Mai mult, veți avea surpriza să aflați că filmul “Dacii”, al lui Sergiu Nicolaescu, este mai degrabă o ficțiune pe teme istorice decât un film istoric veritabil.

Emisiunea “Adevăruri Tulburătoare” poate fi urmărită, în direct, pe Naşul Tv, în fiecare vineri de la ora 22:00 şi, în reluare, în fiecare sâmbătă de la ora 18:00 şi în fiecare duminică de la ora 12:00. Mai multe detalii aici http://adevaruldespredaci.ro/?p=454Vacanță de 7 zile la cetățile dacice din Munții Orăștiei
Află mai multe aici:
http://locuridetaina.ro/?p=1149

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

8 comentarii:

A.L.B. spunea...

felicitari pentru asociere.
emisiunea e un lucru bun. si pentru post, si pentru publicul sau.

televiziunea nationala a fost abordata cu subiectul acesta?

Daniel Roxin spunea...

Pai tot televiziune nationala e si Nasul tv...

A.L.B. spunea...

:)
pentru claritate, ma refeream la TVR.

Daniel Roxin spunea...

Tvr-ul are alte interese...

Anonim spunea...

Felicitari pentru emisiune si Sa iti dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.Totusi as avea o intrebare,cand apare documentarul Arhivele Dacice de care pomeneai in primul documentar?Multumesc si spor !

Daniel Roxin spunea...

La sfarsitul lunii iunie...
Multumesc!

Anonim spunea...

eu am aflat prima data despre aceste lucruri acum cativa ani dintr-un documentar de la...tvr.

Maria spunea...

Felicitări,foarte interesantă emisiunea.Este însă necesar să vă alegeţi o altă"gazdă" şi pentru că acest post nui are acoperire suficientă şi pentru că aparţine unui fervent susţinător a lui Băsescu fapt pentru care mulţi dintre cei interesaţi de aceste teme nuu doresc să acceseze acest post.
În altă ordine de idei,consider că ar trebui să se lanseze o listă de subscriţie(aşa cum s-a prtocedat cu Ateneul român) pentru salvarea şi valorificarea acestei uriaşe moşteniri.Cunosc destule persoane care ar achiesa la o asemenea iniţiativă.