duminică, 10 iunie 2012

Grupul Bilderberg vrea cenzurarea internetului si impunerea identitatii electronice!

A 60-a intrunire a Grupului Bilderberg a avut, printre alte teme de implementat, si „Securitatea cibernetica”, care presupune acces monitorizat la Internet.

Neelie Kroes, insarcinata UE cu Agenda Digitala, a fost prezenta la intrunirea Bilderberg de la Chantilly, Virginia. De altfel, e nelipsita din 2005. Legea de cenzurare a Internetului – ACTA – nu merge ca „unsa” asa cum s-a sperat, dar exista si „planul B”: impunerea identitatii electronice! Aceasta presupune autentificarea cu o semnatura electronica pentru a capata acces la Internet.

Auxiliar, se prevede si o „capsula electronica”, care inregistreaza data si ora accesarii, memorand toate cautarile facute de utilizatori! Bilderbergii au hotarat ca acest experiment sa fie aplicat intai in Europa!

Internautii il numesc „semnul fiarei”, asociat cu identificare electronica si „profetit” de Biblie: „fara semnul fiarei – 666 – nu vei putea cumpara sau vinde nimic”! Elitistii, care cred in Marele Architect, se amuza punand in practica „apocalipsa”, sub numele de „comert verificabil”, care chiar contine benzile 666! Un alt participant la intrunirea Bilderberg a fost generalul american Keith Alexander, sef al departamentului de „razboi cibernetic” din cadrul NSA, in numele caruia se vrea cenzurarea Internetului.  

Sursa: enational.ro

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

7 comentarii:

:) spunea...

Inclin sa cred ca defapt acesta a fost "planul A" nu "planul B". ACTA si SOPA au fost doar un experiment prin care sa dorit "largirea" perceptiei asupra conceptului de intimitate, si testarea reactiei maselor la acest concept de "violarea spatiului intim" ca apoi aceasta "capsula electronica" (a se citi draconica) sa poata fi "inghitita" cu eforturi minime de multimile de duzina.

Cand am auzit despre SOPA si ACTA si pe urma miile de petitii care au curs, mi-am aimintit de povestea a doi frati care doreau sa faca bani cu orice pret din vanzarea de tricouri, asa ca le-a venit o idee intro zi, unul din ei statea la intrare in piata si striga ca vinde tricouri nike cu 200 euro/bucata, iar in centrul pietii statea celalalt care striga ca vinde aceleasi tricouri cu 20 euro/bucata. Cam acelasi "marketing bisnitaresc" sa aplicat si aici.

Ma intreb cati vor mai semna o petitie pentru aceasta "capsula"? Pentru ca nu prezinta niciun "risc direct", asta ne face sa ignoram semnalele care indica pericolul. Ferice de cel ce poate sa vada clar incotro se indreapta lucrurile in ziua de astazi. Sunt convins ca intr-un final ne vom trezi si vom vedea lucrurile asa cum sunt in realitate. Sper sa nu fie prea tarziu.

Anonim spunea...

Am urmarit doar ultima parte a emisiunii tale de la nasul.tv si ,din pacate, nu am aflat mai nimic despre subiectul dezbatut.Am o nelamurire: A fost romanizat teritoriul Daciei cucerit de romani?

Daniel Roxin spunea...

Nu, nu a fost. Vom demonstra asta cel mai bine in noul film documentar care va fi lansat luna asta...

Anonim spunea...

analogic cu primul comentariu putem spune ca e ca si cu scumpirea curentului (sa zicem). Intai anunta o scumpire initiala de 15% dupa care revin si spun ca din fericire va fi doar 3% scumpirea.

Anonim spunea...

sper ca aceste filme despre daci sa fie doar inceptul vrem istoria noastra adevarata avem nevoie sa stim cine suntem poate asa ne mai trezim si noi din amorteala in care suntem

adrian spunea...

"Coloana vertebrala" a internetului de acum este in America in special (vedeti aici harta completa - http://upload.wikimedia.org/wikibooks/en/2/2e/Rootnameserver-worldwide.jpg). Tot internetul se bazeaza pe niste servere DNS "radacina". In acest moment pe Terra exista 13 astfel de servere. Ce vreau sa spun este ca eu nu cred ca Internetul existent va fi unic. Poate ca se vor face servere DNS "radacina" si in Moscova, sau in alte locatii din Africa, Australia, poate chiar si in Romania, de ce nu :). Asadar, nu vor putea sa controleze niciodata nimic, pentru ca, din punct de vedere tehnologic, nu prea va fi posibil. Probabil ca vor incepe sa existe din ce in ce mai multe interneturi :)

Armand spunea...

Și iată participanții din 2012.Este oare o coincidență prezența spaniolilor, având în vedere cele ce se întâmplă la ”ei acasă”? http://bilderbergmeetings.org/participants2012.html