sâmbătă, 16 iunie 2012

Incendiar. Cetatea lui Burebista sub gunoaie!

În timp ce Burebista, cel mai mare rege dac și unul dintre marii regi ai antichității, este lăsat în uitare iar cetatea lui este înconjurată de gunoaie, statuia invadatorului Traian, cel care a jefuit Dacia, cel care a distrus sanctuarele dacilor și i-a dus pe mulți în sclavie, tronează în mijlocul Bucureștiului. 

Cum e posibilă o asemenea răsturanare a valorilor în anul 2012? Aflați mai multe în dezbaterea inițiată de Daniel Roxin și Valentin Roman pe Nasul Tv, în emisiunea “Adevăruri tulburătoare “ - vineri de la ora 22:00 și, în reluare, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 12:00.


Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:

Pe cablu – următoarele platforme:
-          Dolce – poziția 260
-          UPC digital – poziția 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS – satelit

NOTĂ: Pentru ca Nașul Tv sa intre și pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienți de mulți oameni să solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugăm să ne ajuți și să semnezi următoarea petiție online:
Petitie pentru Nasul Tv

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara Daniel Roxin

Av vrea sa te intreb daca ai citit cartea"Pergamentul secret"scrisa de Radu Cinamar.Ce stii despre decoperirea din Muntii Orastiei?

Mergi inainte pe drum drept si luminat.
Alexa

Daniel Roxin spunea...

Am citit cartea dar nu stiu sa-ti spun cat e real si cat fictiune... Toate cele bune!

Raphaelly spunea...

Eu ma intrebam inca demult de ce noi il "cantam" pe Traian in imnul nostru national. Pana la urma spaniardul asta -a venit decat cu un singur scop in Dacia, pentru AUR! Nu au urmarit niciodata teritoriul nostru ci vroiau bogatiile, sa ii dea lui Apolodor sa-i faca faimosul for. Ce-ati mai aflat de pasajele subterane, de ce nu se vorbeste nicaieri despre ele, cand americanii vin si fac prospectiuni in tara noastra si noi nici nu stim de existenta lor? (1996)

dani spunea...

eu sint de parere ca adevarul va iesi la suprafata si noi ne vom trezii din somnul asta si ne vom da seama cine am fost,sintem si vom fii,ce este al nostru e al nostru.nu trebuie pusa materia inaintea spiritului.

Gabriela Unitate in Romania spunea...

EXCELENTA ATITUDINE...DACA AM ARUNCA UN OCHI LA VECINII UNGURI IN BUDAPESTA IN PIATA EROILOR ESTE STATUIA LUI ARPAD CEL CARE A FACUT SI PE LA EI UNIREA PRIMELOR TRIBURI. AR FI UN ADEVARAT SEMN DE RECUNOSTIINTA SA AVEM SI NOI IN CENTRUL CAPITALEI ASEMEA STATUI SI SA NE CINSTIM EROII SI PRIN FAPTELE NOASTRE - BUREBISTA, DECEBAL...FILMELE ASTEA SI DACII AR TREBUI OBLIGATORII IN PROGRAMA SCOLARA !!! NU STATUIA LUI TRAIAN UN CUCERITOR CARUIA NU I-A PASAT DECAT SA NE FURE CARE INTREGI CU AUR DIN MUNTII NOSTRI...CARE NE-A PRADAT CETATILE...SANCTUARELE DACICE...SARMISEGETUSA..FETELE ALBE...CARE NE-A UCIS O PARTE DIN STRABUNII...ETC...CUM E POSIBIL FRATI ROMANI SA ACCEPTAM STATUIA LUI IN FATA MUZEULUI DE ISTORIE... UN CUCERITOR NEMILOS CARE A RECURS LA AJUTORUL TRADATORILOR DE NEAM CARE MAI AU SI AZI URMASI DIN PACATE ???? UN OM CARE A CERUT CAPUL LUI DECEBAL LA ROMA...SA IL BATJOCOREASCA...INSA DATORITA JERTFEI FIULUI LUI DECEBAL...CAPUL A FOST INLOCUIT SI A RAMAS AICI ASCUNS PE VECI IN ACEST PAMANT SFANT PE CARE L-A IUBIT SIA PARAT CU PRETUL VIETII. VA RECOMAND CARTEA CAPUL LUI DECEBAL A REGERTATEI DOAMNE ALEXANDRA DUMITRIU . SA NE UNIM IN ACESTE ACTIUNI FRATI ROMANI . ACEST AN 2012 ESTE ANUL ADEVARULUI !!!

Anonim spunea...

azi , a fi nationalist este
egal cu fanatism.....
iar fanaticii distrug tot
inclusiv drumurile spre
spirit....
asta face si acest blog....
...........
sunt un anonim cetatzean al acestei
planete , singura mea casa posibila
pt moment...
iar restul , sunt marea mea famile
raspindit pe unde a dat dumnezeu
....china ,rusia
italia
americile
etc
....
ROMANIA NU ARE NIMIC SPECIAL
FATZA DE RESTUL LUMII....
caci peste tot sunt oameni de suflet , chiar daca traiesc in Africa , cu mustele pe buze....
PRODUCE-TI UN MARE RAU IN PLAN SUBTIL , LAUDIT MAI MULT DECIT
ESTE NEVOIE , NU FACE-TI DECIT
SA ABATE-TI NEGATIVITATEA ASUPRA
NOASTRA ....
TOATA PLANETA ESTE UN SUFLET
IAR LOCUITORI EI , INDIFERENT DE SPECIE ,
PRODUSUL EI.
....NU sunt zone favorizate
ori defavorizate ....omul vede asa
datorita EGOULUI SAU...
iubiti planeta nu bucati din ea....

asemeni unei femei ii poti admira
ochii , parul ,miinile
picioarele , ori tot trupul
dar nu o poti lasa fara CAP....
caci moare , ori fara picioare
caci nu mai poate merge....doar
ca tie iti place si le iei acasa
la tine....
daca vrei sa fi un spirit adevarat
mai daneee , schimba-ti optica
altfel ramii conditionat ,
da TARA , PADUREA BACIU ....


marian

cristina spunea...

http://www.digi24.ro/stire/Maia-Morgensten-intr-un-spot-dramatic-despre-Rosia-Montana_23052

http://rosiamontana.org/index.shtml?cmd%5b291%5d=x-291-40163&cmd%5b292%5d=x-322-40163&cmd%5b300%5d=x-299-40163

Daniel Roxin spunea...

Pentru Marian... Dragul meu, vorbesti despre lucruri pe care este evident ca nu le intelegi si dovedesti, prin lucrurile pe care le spui, ca esti paralel cu realitatea. Daca cei care fac tot posibilul pentru a mentine umanitatea in suferinta si ignoranta au succes, au succes si "multumita" celor ca tine care, desi nu inteleg prea multe, sunt absolut convinsi ca stiu exact "cum sta treaba".
Iti doresc cat mai multa luciditate si discernamant!

ile spunea...

Nu exista nici o prapastie, nici o ruptura a continuitatii, nici un agent special si distinctiv de vital. Aceeasi energie guverneaza toata materia,tot universul e viu.N TESLA. Sintem copiii universului, sintem copii pamintului dar sintem si oamenii acestui pamint, nu ne putem rupe prea usor de parintii si strabunii ingropati aici. Ca un Anteu, fiecare tinde sa fie legat de parinti de locurile copilariei, nasterii, isi ia energia din aceste lucruri. Se intimpla si la animale sa se intoarca catre locul unde s-au nascut astfel ca locul nasterii ca si momentul acesteia isi pun amprenta asupra ta si predestinarii tale. Nu le poti sterge, le poti ignora. DECEBAL-omul care a preferat moartea decit sa fie umilit,o chestiune de demnitate pe care populatia actuala nu o intelege. Romanii care vor sa le `fie bine cu orice pret, fara cinste fara omenie, nu au cum sa inteleaga ca e mai usor sa mergi drept si cu demnitate, pentru tine si pentru urmasii tai. Capul plecat sabia nu-l taie-asta s-a spus in scoala romaneasca. Nu au accentuat faptul ca un cap din ce in ce mai plecat, compromis dupa compromis, lasitate dupa lasitate, minciuna dupa minciuna, se ajunge in pozitia de ingenunchere in care nu mai e nimic de facut. TRAIAN - a avut si el rolul lui in istoria noastra, asta ne e crucea, nu putem sa-l percepem ca pe un siluitor de popoare. Nu sintem in stare sa precizam cu date exacte ca de fapt conteaza prea putin pentru fiinta poporului notru, modul cum haita legiunilor romane a trecut peste aceste paminturi facind ceva mai multe lucruri, unele bune multe rele,comparativ cu hoardele mai putin organizate care au precedat sau succedat acest episod. Asta e! O minciuna repetata de multe ori ajunge adevar in constiinta chiar si a unui popor, poate e prea devreme (chiar daca sint 2 milenii) nu sintem pregatiti sa aflam cum s-au petrecut lucrurile. Unii nici nu au interesul. Americanii abia acum vorbesc despre atrocitatile comise impotriva populatiei native ca sa le ia paminturile (cele mai multe dupa 1800). Faza cu statuia lui Traian este mult prea subtila, nu pot sa cred ca un artist a gindit-o in slava marelui imparat. Este asa de absurda incit inclin sa cred ca este o replica atitor minciuni, si Marele Traian s-ar rasuci in mormint. Mesajul: uite cum raspundem noi minciunilor bagate pe git-le creem un chip hidos sa il vada toata lumea.

DANI spunea...

Buna seara.
Domnule Daniel Roxin,as dorii din tot sufletul sa ajut la fiecare demers care il faceti pentru noi toti,si ma intreb daca nu ar fi bine sa se deschida un cont unde sa facem donatii iar acele donatii sa ajute la conservarea si ingrijirea zestrei noastre istorice.Voicu Daniel Arad.

Daniel Roxin spunea...

Vom crea cadrul necesar pentru asa ceva in curand. Multumim!

Valentin Roman spunea...

Marian...
Nici nu stiu cum sa incep,dar voi face un umil efort...ROMANIA are ceva special prin simplul fapt ca tu ai lasat un comentariu in limba EI,a acestei tari,prin faptul ca bunicii tai,bunicii lor si stramosii tai din nesfarsitele veacuri si-au purtat visele,povestile si vietile pe acest pamant.Mie,personal,imi este mila de cei dezradacinati,de cei ce nu se simt ACASA intr-un loc anume.Prefer sa fiu "fanatic",dar atasat unui spatiu,unei mosteniri,unei misiuni.Daca ti-as urma vorbele,ar insemna sa reneg tot ce a facut bunicul meu,care a luptat din '39 pana in '44.din muntii Tatra pana la cotul Donului,ar insemna sa reneg toate misiunile pe care le-am avut ca soldat si apartinator al acestei Tari si in urma carora au fost adusi acasa,din teatre de razboi zeci de romani.Poate vreunul dintre ei era varul tau,fratele tau etc.Vorbesti de spirit...sunt de acord,suntem toti produsul si supusii Mamei Pamant,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne renegam particularitatile.
Cu respect,
Valentin Roman