vineri, 29 iunie 2012

Premiera TV: "Dacii - Noi dezvaluiri" - documentar 2012


Istoria adevarata a geto-dacilor ti-a fost ascunsa...

Fapte care te-ar fi facut mandru de descendenta ta au fost tinute sub tacere...

Astazi, insa, tot ceea ce a fost tainuit va iesi la lumina!

In Continuarea documentarului “Dacii – Adevaruri tulburatoare”, vom lansa, in premiera pe Nasul Tv, filmul

“Dacii – Noi dezvaluri”

Va mai ramane in picioare teoria romanizarii Daciei?

Afla care sunt dezvalurile bulversante ce pot duce la rescrierea istoriei nationale vineri, 29 iunie, ora 21:00, in premiera pe Nasul Tv.

Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:

Pe cablu – următoarele platforme:
-          Dolce – poziția 260
-          UPC digital – poziția 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS – satelit

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

31 de comentarii:

doru.dascalu spunea...

Veti vorbi si despre domnul profesor Tudor Diaconu, sau veti face o emisiune separata ?!

Anonim spunea...

Astept cu nerabdare noul documentar,sper sa abiba un impact foarte mare,astfel incat sa trezeasca cat mai multi romani,si sa primiti ajutorul cuvenit din partea presei si autoritatiilor.

Anonim spunea...

Rudarii/ Băieşi sunt urmaşii dacilor! - Originea Poporului Roman ...
http://www.originea.net/2011/05/rudarii-baiesi-sunt-urmasii-dacilor.html

Chiar daca nu o sa publicati randurile acestea m=as bucura ca le cititi macar dvs.

Daniel Roxin spunea...

Pentru Doru - il vom avea in vedere...

Valentin Roman spunea...

Anonim...
Titlul acela "Rudarii/ Băieşi sunt urmaşii dacilor!" reprezinta o afirmatie,intarita de un semn al exclamarii,insa...parcurgand textul link-ului,nu am sesizat nicio sursa,niciun asa-zis "lineage" care sa dovedeasca descdenta lor pura din daci.In alta ordine de idei, daci suntem cu totii,genetic vorbind,intr-o masura mai mica sau mai mare.Este dificil sa apreciem ca o anumita zona a tarii a suferit amestec genomic mai mare si alta zona unul mai mic.Indicat ar fi sa vorbim pe dovezi clare.
Cu respect,
Valentin Roman

carmen spunea...

Draga Daniel, si eu de aici din departare astept cu multa nerabdare,noul documentar.Iti multumesc,pentru acest fapt si te binecuvantez,fiindca visul meu devine tot mai mult realitate.Tu stii despre ceea ce scriu.Bunul Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate si putere pentru a afla tot adevarul.Multumesc.
Iar pentru voi dragii mei cei care scrieti aici comentarii si cititi aceste articole sau urmariti videourile,va rog din suflet sa ne rugam si sa meditam pentru Daniel,si sa fim alaturi de el,deoarece el este un Inger trimis aici pe aceasta minunata planeta Pamant,pentru a afla adevarul.Sa ne rugam pentru el si colegii lui pentru ceea ce fac pentru noi toti.Si sa le multumim pentru puterea si curajul pe care il au ca sa faca aceste minunate lucruri.Va multumesc din suflet si va binecuvantez pe toti,de aici de departe de Dacia mea draga.
Cu drag,Carmen

Anonim spunea...

A fost candva interesant site-ul asta.Ai cazut si tu in capcana.Ai luat-o razna,si ai devenit penibil.

Daniel Roxin spunea...

Trebuie sa recunosc ca m-a luat un ras sanatos citind si comparand ultimele doua comentarii. Intr-unul sunt declarat inger, in celalalt se sugereaza demonizarea mea... O zi frumoasa amandurora! ;)

Anonim spunea...

"Osemintele lui Vlaicu Vodă și Mircea Cel Bătrân, deshumate pentru recoltarea ADN-ului"

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/osemintele-lui-vlaicu-voda-i-mircea-cel-batran-deshumate-pentru-recoltarea-adn-ului-31819.html

Surpriza: "Autorităţile vâlcene infirmă deshumarea domnitorului Mircea cel Bătrân, de la Mănăstirea Cozia, pentru recoltarea ADN-ului"

http://www.adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/valcea-ramnicu_valcea-marmant_mircea_cel_batran-manastirea_cozia-deshumare_mircea_cel_batran_0_727127503.html

Mai multe amanunte aici:

http://oradecluj.oradestiri.ro/cine-suntem-proiectul-genesis-va-realiza-o-baza-de-date-cu-adn-ul-vechi-al-romanilor-ora-de-cluj-este-partener-media-al-proiectului/actualitate/2012/06/28/

Lucia spunea...

Draga Daniel,daca Carmen te saluta de departe,atunci eu te imbratisez cu dor si drag de aici,din frumoasa noastra Dacie,si iti multumesc pentru tot efortul depus la realizarea acestor documentare.
Suntem alaturi de tine si vom fi mereu o inima care bate la unison pentru acelasi tel.Fie ca Iubirea din noi sa ne calauzeasca pe drumul regasirii,iar visul nostru sa devina real cat mai curand!

Anonim spunea...

@Anonim 4

Haşotti nu este de acord cu prelevarea de ADN de la voievozii dinastiei Basarabilor
http://www.mediafax.ro/cultura-media/hasotti-nu-este-de-acord-cu-prelevarea-de-adn-de-la-voievozii-dinastiei-basarabilor-9793066

carmen spunea...

Draga Anonim,acest Site a fost este si va fi totdeauna interesant.Te rog ai grija de ceea ce scri,deoarece ce nu cred ca cunosti legile Universului.Ceea ce gandesti vorbesti sau scrii ti se intoarce inapoi si te trozneste de vai de tine.Acest Site il cunosc inca dinaintea ta.Cu toate ca nu sunt in tara mea draga Dacia.De aici din departare urmaresc totul ce se intampla in tara si mai ales ceea ce face Daniel si colegii lui,deoarece acesta este si visul meu.iar daca pe tine nu te intereseaza adevarul inseamna ca esti manipulat.Scuze de aceste vorbe.Prin faptul ca te numesti anonim se vede ca te ascunzi.Te rog pe viitor sa ai grija de cuvintele pe care aici le scri,deoarece tu nici macar nu ai fi in stare sa faci ceea ce Daniel si colegii lui au reusit sa faca.Cu toate acestea te binecuvantez si pe tine si bunul Dumnezeu sa-ti ierte cuvintele.
Draga Daniel,nu ma intereseaza ce scriu altii,pentru ca saracii de ei nu stiu multe,dar pentru mine esti si vei fi si vei ramane un inger pe pamant.Ma bucur ca ai ras de ceea ce scriem noi aici.Eu de aici din departare iti transmit pe mai departe mult succes ,sanantate si multa putere in ceea ce faci,tie cat si colegilor tai.Si abia astept sa vin in tara si cu toti sa ne intalnim asa cum scrie si Lucia.Draga Lucia,de aici te salut si pe tine si te pup cu mult drag.Tuturor numai bine si zile cat mai minunate.Cu drag ,Carmen

Gerula spunea...

Sunt fericit sa vad ca se trezesc tot mai multi Daci "din somnul cel de veci". Carmen ai dreptate site-ul este superb , iar Daniel asisderea , dar , exista un DAR , noi nu cunoastem legile Universului , doar Zamolxe (fie-i slavit numele)cunostea aceste legi , noi abia acum l-e descoperim si vedem ca mare dreptate aveau invatatii lui Zamolxe.

carmen spunea...

Draga Gerula,de ce crezi tu ca eu scriu aceste lucruri despre Daniel.Daniel este un Inger,trimis aici de Zamolxe.Daca tu ti-ai asculta sufletul,asa cum spune Daniel prin mesajele pe care el ni le scrie pe acest Site,vei reusi si tu sa afli despre legile Universului.Zamolxe ni le trimite noua prin vise,prin alti oameni samd.
Daca incerci sa meditezi si il chemi pe bunul Zamolxe si iti vei asculta sufletul,vei afla si tu adevarul care se afla in sufletul tau.Una din legile Universului spune,"asa cum este sus ,asa este si jos,asa cum este inauntru asa este si afara".Sper ca ai inteles,adica asa cum inauntrul tau te afli asa este in in exterior.Esti in armonie cu tine,si lumea ta in exterior va fi plina de armonie.Prin gandurile tale,cuvintele tale,faptele tale,tu iti creezi viata.Asta a spus-o Zamolxe pe vremea lui.iar Daniel a scris de multe ori in mesajele lui,dar din pacate multi nu l-au prea inteles.Iar daca noi toti reusim candva sa ne intalnim si sa vorbim despre aceste lucruri,multi se vor trezi.Iar trezirea incepe daca mai intai meditezi pe Imnul tarii care spune clar"Desteaptate romane din somnul cel de moarte..." cine intelege Imnul tarii,se trezeste.Draga Gerula iti doresc trezire usoara,si toate cele bune.Si iti multumesc pentru ceea ce ai scris.
Draga Daniel ,iti multumesc ca postezi comentariile mele.Abia astept acum documentarul.Multumesc pentru tot ce faci.
O seara minunata tuturor.
Cu drag,Carmen

Anonim spunea...

Kanata - Muzica de fundal este dacică sau chinezească ?...apropos de Dacia.
Dacă și noul documentar va fi ca primul, plin de erori și exagerări, mai bine lăsați-vă păgubași ! Aceste breșe sunt o mană cerească pentru detractorii românilor. L-am citit și eu pe Săvescu - abundă în exagerări care cad ușor în eroare. Dacă Dacia a fost cucerită numai 14 %, CINE a ridicat valurile de păpmânt din Moldova, Ucraina, numite Valul lui Traian ? : http://ro.wikipedia.org/wiki/Valul_lui_Traian

Dorin spunea...

Tocmai ce am urmarit documentarul si mi se pare foarte reusit, felicitari Daniel.
Pe masura ce oamenii isi vor concentra atentia asupra acestui aspect (originea poporului Roman) o sa se trezeasca din ce in ce mai multi si o sa fie uimiti cum de am putut accepta atata timp o chestie pana la urma ridicola (romanizarea dacilor).
Sunt multi care vor incerca sa se opuna acestor adevaruri pentru ca ele sunt incomode azi. Renasterea spirituala a poporului roman (si renasterea spirituala in general) da frisoane artizanilor globalizarii de astazi.
Si pentru ca toate lucrurile se leaga si centrul spiritual al Daciei nu a fost intamplator asezat in muntii Sureanu doritorii pot gasi informatii interesante pe tema asta aici:

http://remerra.blogspot.ro/2012/03/marile-taine-ale-pamantului-romanesc_15.html

carmen spunea...

Draga Daniel,te felicit pentru documentarul realizat.A fost un film minunat,care m-a facut sa plang.Eu ti-am ,mai scris ca aceste adevaruri vor fi pentru multi ca o bomba atomica.Si asa cum tu si Valentin ati spus dupa incheierea documentarului,ca pe multi ii intereseaza mai mult cariera decat adevarul unui popor,de aceea nu iau nici o hotarare pentru aflarea acestui adevar.Sa le fie rusine.Poate sunt romani si nu sunt daci,de aceea nu le pasa.Ne jefuiesc si acum tara asa cum au facut-o romanii pe aceea vreme a lui Traian.De aceea se afla statuia lui in Bucuresti.Iar eu ii intreb: Ce cauta statuia lui Traian acolo."Le pot da un raspuns.Ei sunt exact ca si Traian.Ne jefuiesc tara.Rusine.Da asta pot spune si eu.E o mare rusine pentru faptul ca cei care ne conduc ne ascund adevarul si istoria.Eu spun ca istoria ne-a fost furata.Iar pe voi cei care traiti in Dacia,treziti-va din somnul cel de moarte,ca ati dormit destul.Fiti alaturi de Daniel si colegii lui,sprijiniti-i,la aflarea adevarului.Iar tu draga Daniel si cu toti cei care ati realizat acest film documentar veti reusi sa scrieti o noua istorie.Bunul Zamolxe va v-a ajuta.Iar eu imi doresc ,ca toti impreuna sa va ajutam cu ce putem.Va binecuvantez pe toti si va felicit inca odata.Va doresc multa putere si sanatate si numai bine.
Noapte buna tuturor ,din Germaia.
Cu drag,Carmen

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje!
Sa va fie de folos!

Anonim spunea...

Salut Daniel.Te-am urmarit cu interes ca intotdeauna, dar din nefericire nu am retinut numele site-ului la care ai zis sa intram si sa ne abonam la newslater, sa putem trimite mai departe ce apare nou legat de cercetarile facute asupra dacilor.
In alta ordine de idei, ca o culme a ironiei,azi (29 iunie) la stirile de seara, pe la 20.00 parca sunt, pe canalul antena 1 am vazut ceva care este oroare pentru ochii si pentru sufletul meu:in mijlocul tarii, acolo unde ungurii negativi fac numai rele, era un asa-zis spectacol, unde erau multi tineri unguri (din tara si din Ungaria) incantati ca au venit sa protesteze impotriva Tratatului de la Trianon.Acestia erau sustinuti sa vina, in asa fel incat li se asigura platirea participarii prin sustinerea financiara a "cuiva".
Intrebare:nu stii ce sa le faci, sa le dai la cap sa-i vezi cum zboara de acolo sau sa te rogi pentru ei?!
La varianta unu ar insemna ca suntem ca ei, iar la doi daca doar ne rugam si nu facem nimic ne iau de prosti.
Nu stiu, pe un copil tampit si handicapat mental il mai tii printre oameni sau il izolezi?Sa nu faca rau.Ei asa se comporta, partea aia de un anumit tip din creierul lor, care se refera la posesiunile materiale, in speta cea a pamantului nostru sfant, care nu a fost niciodata al lor, pe care nu il respecta catusi de putin, tot aceea ii va duce la pierderea cea mai grava, daca nu iremediabila, in cazul in care nu se trezesc si nu acceseaza nivelul inimii.Atata amar de timp am tinut lipitori pe corpul nostru si serpi la san, sa dea Dumnezeu sa inceteze cat mai repede acest chin de a nu fi lasati total liberi sa ne manifestam in cel mai armonios mod...
SPECIFIC FAPTUL CA MERITA TOATA APRECIEREA UNGURII SI SASII CARE SUNT OAMENI DE BUN-SIMT, CINSTITI SI CARE SE DEZIC TOTAL DE CEEA CE SE URMARESTE SA SE FACA ACOLO IN HARGHITA, COVASNA SI MAI DEPARTE.
Aici este locul cel mai potrivit pentru a va spune, ca aceste manareli ale lor au existat cu mult inainte de '89.O stiu prea bine cei care au lucrat in anumite domenii.
Respect Daniel si spor la treaba si in continuare.

Daniel Roxin spunea...

adresa siteului: www.adevaruldespredaci.ro

Victoria spunea...

Putini români sunt sensibili la fenomenul originii lor dar ei trebuie sa se inmulteasca. Asta cred ca e scopul cercetarilor tale, Daniel si voi incerca sa contribui si eu la popularizarea lor pentru ca oricine trebuie sa stie adevarul despre stramosii lui.
Intr-o lume preocupata de potolirea instinctelor constiinta de sine trebuie sa fie trezita pentru a preveni degenerarea speciei, nu doar a natiunii.
Patriotismul este un demers istoric in primul rand. Iubindu-ne stramosii ne iubim tara. Dar cum sa ne iubim stramosii daca nu-i stim cu adevarat?
Va multumesc tuturor cercetatorilor pentru reabilitarea si restaurarea istoriei, ea e o componenta a constiintei de sine de care avem nevoie sa fim oameni, nu doar maimute goale.

Daniel Roxin spunea...

Si noi iti multumim, Victoria, ca esti alaturi de noi!

carmen spunea...

Draga anonim,mai bine lasa-te tu pagubas.Te intreb:te-ai uitat bine la primul film ? ai cercetat und sunt erori si exagerari? ai avut curajul sa cauti pentru a afla adevarul?-eu cred ca nu.Iar daca tu scrii doar numai asa ca sa te afli in treaba,atunci cauta-ti alt blog,deoarece pe acest blog se scrie adevarul,iar cei care scriu aici cauta adevarul.Scuze ca iti scriu,dar cuvintele tale sunt ca niste buruieni in Gradina Maicii Domnului.Iar noi gradinarii vrem sa ne scapam de buruieni.Scuze dar acesta e adevarul.Iar daca nu vrei sa afli adevarul ,atunci mai bine lasa-te de scris.Multumesc.
Draga Daniel,scuze pentru cele scrise lui anonim,dar buruienile ma deranjeaza fiindca nu vreau sa distruga frumusetea gradinii.
Inca odata felicitari pentru al doilea film.Iar pe anonim ar fi bine sa-l inviti in studiou sa comentze in fata tuturor ce erori si exagerari a gasit.
Noapte buna tuturor
Cu drag,Carmen

Lucia spunea...

Draga Carmen,cei*anonimi*au de invatat lectiile lor.Prin faptul ca se numesc asa,o parte a sinelui ramane in umbra,e nerevelata.Acea latura ascunsa trebuie sa iasa la lumina,numai asa partea va deveni un intreg.Cand Lumina imbratiseaza Intunericul,atunci te eliberezi de lanturile invizibile care te tin incatusat in materie.Am vizionat filmul* Efectul Umbrei* cu Debbie Ford,putem invata multe de aici.Atunci cand te confrunti cu Umbra ta,incetezi sa mai faci proiectii asupra celorlalti.Adica devii CONSTIENT.A spus si Osho asta de multe ori,sa devii constient de tot ce faci in fiecare clipa din viata ta,sa constientizezi mecanismele care fac din tine un robot al societatii actuale.Suntem aici pentru a ne deprograma,cei care au reusit asta apasa pe Reset si pentru ceilalti.Se ruleaza programe vechi,induse de altii,e nevoie de un REFRESH al memoriei colective.
Daniel, acest documentar este ca un balsam pentru sufletul meu,e un cadou drag primit de ziua mea.Acum stiu ca Zeul Mos ne vegheaza, ne inspira,stiu ca mi-a fost alaturi cand m-am confruntat cu Umbra mea si-i multumesc.Doresc ca Legile lui sa le putem raspandi mai departe,tuturor celor insetati de Lumina,sa invatam copiii nostri despre bogatia ascunsa care e in inima si nu in alta parte.Daruind vom dobandi!
Multumesc Universului pentru tot ceea ce suntem Acum si Aici.
Multumesc intregii echipe pentru tot ceea ce s-a realizat pana acum,dar si pentru tot ceea ce va face de acum inainte.Fiti binecuvantati!
Iar tie,Daniel,iti multumesc ca ai auzit chemarea din sufletul meu si ai raspuns prin minunate melodii,care mi-au amintit de noi,de tot ceea ce am fost candva,de tot ce am facut impreuna.Datorita tie m-am regasit pe mine insami,acum am ajuns Acasa.Inima mea imbratiseaza inima ta!

atlanthman spunea...

vazut filmul; te rog un link de unde se poate descarca, daca este posibil;
Pace si Lumina in tot ce faci!

Daniel Roxin spunea...

Ca fi pe net de luni...

Anonim spunea...

GENESIS...

CUMANIADA A AJUNS LA ,,GHICITUL ÎN OASE,,

http://emiliacorbu.ro/2012/06/cumaniada-a-ajuns-la-ghicitul-in-oase/

Daniel Roxin spunea...

Bun articol. Multumesc!

Mihai din Iasi spunea...

un link ? unde gasim emisiunea "Dacii-noi dezvaluiri", de pe Nasul TV ?

Daniel Roxin spunea...

In seara asta filmul va fi postat pe net si pe acest blog...

Teddy - Buc. spunea...

Daniel, se numara secundele pana la aparitia filmului... Il astept cu emotie. Felicitari pentru tot ce faci. Cu drag, Teddy