miercuri, 20 iunie 2012

Un film care merită văzut - The Intouchables

Ieri am descoperit un film deosebit pe care vi-l recomand - The Intouchables. Filmul este emoționant, are umor, dinamică... La început am avut unele rețineri să îl urmăresc dar faptul că am trecut peste ele și am mers mai departe, a fost un lucru cât se poate de inspirat. Un film care, spun eu, nu te poate lăsa indiferent...

Trailerul aici:

Filmul aici:
http://filmehd.net/the-intouchables-2011-filme-online.html


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte interesanta relatia dintre cei doi protagonisti. Iar scenaristul are, cu siguranta, simtul umorului. Indraznesc sa recomand un film cel putin la fel de miscator, http://filmehd.net/a-thousand-words-2012-filme-online.html. Vizionare placuta!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Anonim spunea...

Multumesc pentru film!

Anonim spunea...

Extraordinar film din toate punctele de vedere!Cu adevărat merită văzut!
Mulțumim Daniel!

Anonim spunea...

Codexul Rohonzi demonstreaza ca au ramas izvoare istorice despre daci dupa retragerea romana.Cartea contine informatii despre organizarea administrativa, militara din Dacia.
Mai mult decat atat,studii de genetica moleculara ne situeza in primul loc in Europa ca vechime.
Ar fi interesant sa faci o emisiune la nasul tv despre aceste subiecte.
Mai multe informatii poti gasi pe siteul
http://www.infobraila.ro/2011/01/o-carte-veche-de-1-000-de-ani-pastrata-la-budapesta-rastoarna-toate-teoriile-istorice-despre-cultura-stramosilor-nostri/

adriana spunea...

Da,f dragut film.

nan spunea...

Cand rautatea si prefacatoria sunt la rang de cinste,subiectul filmului vine ca un balsam .Este imposibil sa nu te sensibilizeze;MULTUMIRI sincere.