luni, 16 iulie 2012

Atacuri informatice asupra Radio Vocea Sufletului

Dragii mei, va informez cu parere de rau ca Radio Vocea Sufletului este atacat informatic constant de o buna bucata de vreme. Vom cauta sa rezolvam cat mai repede aceasta situatie...

Daca de o vreme incoace ati constatat ca emisia se intrerupe de tot sau pentru cateva secunde, si asta de mai multe ori pe zi, este ca urmare a acestor atacuri informatice. De asemenea, daca ati auzit adeseori paraituri, haraituri sau o alta forma de alterare a emisiei, acest lucru s-a petrecut ca urmare a acestor atacuri informatice.

SCOPUL ACESTOR ATACURI este crearea unui disconfort constant pentru ascultator, pentru a-l determina sa renunte la a mai audia emisiunile Radio Vocea Sufletului.

Faptul ca Radio Vocea Sufletului a avut parte de astfel de atacuri chiar din prima saptamana de existenta, in 2011, atacuri care au continuat pana astazi, arata ca ceea ce facem este important si ca acest lucru deranjeaza sistemul corupt care doreste indobitocirea totala a romanilor.

Noi nu vom renunta si nu ne vom lasa intimidati de aceste actiuni! Speram sa ramaneti si voi aproape de noi!

Daniel Roxin si Echipa Radio Vocea Sufletului

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

22 de comentarii:

laura-maria ilea spunea...

"Lumina lumineaza-n intuneric si intunericul n-a biruit-o!" Sunt cu gandul si sufletul langa voi.
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Buna precizare. Adevarul e ca de foarte mult timp (si am rrimis email inca de pe la inceputuri in legatura cu aceasta problema), indiferent pe ce browser ma aflu, radio inceteaza dupa cateva minute de auditie si trebuie sa dau refresh la pagina si intr-adevar se creeaza un disconfort. De aici si pana la a te gandi ca este o echipa de amatori sau ca tehnica aflata in spatele postului nu se ridica la inaltime, e un pas mic.
In fine, incercati sa remediati problema si continuati munca aceasta de pionerat inspre trezirea romanilor.

nan spunea...

Ati vazut actiune fara reactiune;doar suntem in dualitate.D-ZEU sa-i opreasca sau sa-i lumineze, macar atat cat sa lase in pace acest post de radio.Curajul,perseverenta si munca lui DANIEL ROXIN si a colaboratorilor sunt OXIGEN ,fata de poluarea din jur.ZILE SENINE.

Lucia spunea...

La"virusii"astia nenorociti le place sa se joace cu focul...
Atunci n-au decat sa se arda rau de tot!

Daniel Roxin spunea...

Va multumim ca ne sunteti aproape!

Dina spunea...

Se mai intrerupe, dar nu-i nici o problema. Sunt destui oameni pusi sus, care sunt deranjati de faptul ca nu toata lumea asculta la radio Lady Gaga sau alti cantareti de mare faima care in cantecele lor sunt transmise mesaje subliminale.
Pentru asta nu ne dam batuti, asa cum nu va dati nici voi.

ile spunea...

Primul gind cind am citit postarea a fost ca de fapt este o hiba undeva la voi in transmisie,luati alte frecvente ca poate interfera cu altceva din zona in mod accidental nu neaparat intentionat. Este primul gind care mi-a venit in minte, de obicei eu nu bagatelizez nimic si nu cred in coincidente, dar de data aceasta asa simt ca este. Schimbati ceva anuntati o saptamina pe postul de radio, si veti vedea dupa schimbare daca problemele persista pentru ca atunci creste posibiliatea sa fie sabotaj. E logic sa existe represiunea oricarei incercari de trezire a romanilor. Asta dovedeste ca sinteti importanti si reprezentati un pericol pentru dusmanii romanilor.
Exista o situatie in care am gindit invers, nu am vazut pura intimplare in accidentele de aviatie din tara in ultimii ani, desi explicatia cea mai simpla ar fi fost ca multi invata sa piloteze superficial pe aparate de zbor nesigure. Atunci m-am gindit la actiuni impotriva celor care survolau teritoriul Romaniei, si intr-un caz am avut ca o satisfactie gindul ca se apara si pamantul nostru impotriva dusmanilor perfizi.
De data aceasta totusi simt ca nu e o conspiratie,e pur si simplu o conjunctura.

Daniel Roxin spunea...

Ceea ce am spus nu este o presupunere, ci o confirmare repetata a specialistilor care gestioneaza serverul pe care l-am inchiriat...

Carmen spunea...

Multumesc Daniel,tie si echipei tale,pentru aceste informatii.
Eu aici in Germania am observat de mai mult timp aceste atacuri,din pacate nu am putut cateva ore sa va ascult postul si asta timp de mai multe zile.Dar problema e ca imi veneau ganduri sa nu mai ascult acest post.Am stiut automat ca sunt atacuri,deoarece am mai avut parte de ele si aici in Germania.
Dragii mei cei care scrie-ti aici,treziti-va cu totii,si va rog sa va rugati pentru Daniel si colegii lui,si mai ales pentru aflarea adevarului.In acest moment nu mai pot asculta postul deoarece iar s-a intrerupt.Bunul Dumnezeu va face dreptate,iar acei care fac aceste lucruri pot sa le spun,ca le-a trecut timpul,si ei stiu acest lucru si de aceea ataca acest Radio.Sa-i iertam si sa-i binecuvantam,deoarece numai asa vom scapa de ei.
Doresc ca Bunul Dumnezeu sa va dea tuturor Protectie Divina si putere pentru a afla intregul adevar.
Toate cele bune si o seara minunata tuturor.
Va binecuvantez pe toti,Carmen

Raechel spunea...

Va salut pe toţi şi ma bucur mult că susțineți Radio Vocea Sufletului, pe Daniel Roxin şi echipa.
Am fost surprinşi şi încântaţi când am descoperit acest post. Acuma îl ascultăm, practic, toată ziua când e posibil. L-am recomandat tuturor prietenilor, şi o mai fac. Nici nu mai speram să descopăr ceva atât de uman pe calea undelor.
Se mai întâmplă şi pe la noi (în Moldova)să fie blocat; până nu am citit informaţia, nu credeam că e vorba de atacuri, dar ştiu că multora nu le place adevărul şi, deci, pentru ei bruiajul e un lucru obişnuit. Lor le este mai convenabil să aibă un popor imbecilizat decât civilizat.
Daniel, mult succes, insistenţă şi cutezanţă.
Va susţinem din tot sufletul.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Adrian spunea...

Doamne ajută RVS!

Rocsalana spunea...

Va sustinem !!!

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Anonim spunea...

Nasul ce zice de treaba asta?

Azi am deschis RVS, dar sunetul n-ajungea la urechile mele; daca e asa cum se presupune, pe aceeasi cale se pot introduce si alti paraziti? adica in loc de sunetul palpabil al RVS sa avem parte si de alte mesaje mai subtile?
Propun sa anuntati oficial pe site ca din cauza unor probleme mai mult sau mai putin identificabile RVS isi intrerupe emisia pana la revenirea la situatia" normala', avand de asta data un supraveghetor mai securizat care la randul lui sa securizeze si calea de transmisie; sa nu uitam in ce lume traim si sa nu uitam ca avem alegerea de a folosi mijloacele infinite ce ni le ofera intr-o directie sau alta; cumpaniti fara sa judecati si rezolvati fara sa raniti; toate bune.

Anonim spunea...

Tocmai aceasta se doreste: sa renuntam, atat echipa lui Daniel, cat si noi, consumatorii de adevar! Imposibil sa renunti la LUMINA!
Curaj Daniel!Dumnezeu vede totul, aude totul, cu sau fara parazitii astia, te sustine sa mergi mai departe.Poarta ca un dac adevarul despre care scriam, cu tine prin noi ! Doamne ajuta-ne pe toti!

Daniel Roxin spunea...

Vom reveni!...

Anonim spunea...

Si cei care gestioneaza serverul nu v-au dat nici o solutie?
Daca ar fi profesionisti ar putea folosi un firewall, ar putea bloca IP-urile de pe care se trimit atacuri etc.

Daniel Roxin spunea...

Am avut neintelegeri mari cu cei care ne-au facut gazduirea tocmai pentru ca nu au putut sa ne asigure protectia. Acum ne transferam in alta parte si lucram la un sistem care sa ne garanteze protectia deplina.

Anonim spunea...

Daca este o firma romaneasca va inteleg.
Va recomand sa evitati romanii.
Am ceva experienta si am avut numai probleme cu firmele romanesti care ofera servicii web.
Desi va costa mai mult, alegeti cu incredere o firma din afara. Sunt alti oameni si respecta clientii.
V-as recomanda sa cumparati si un certificat SSL pentru ca siteul sa ruleze in siguranta.

PS: Iti recomand sa nu mai oferi cod embed.

Va astept sa reveniti si sa nu mai aveti probleme.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! N-o sa mai oferim codul embed...

Anonim spunea...

da programu acesta radio nu se poate asculta si in winamp? pentru ca am nevoie de el in winamp ca sa nu mai deschid pagina web? va rog generatimi o extensie pentru winamp. multumesc