marți, 24 iulie 2012

Băsescu contra Băsescu. Culmea ipocriziei!

Ca să vedeți cât de mare este ipocrizia politicienilor, urmariti un minut din declarația lui Traian Băsescu din 2007, când înfiera baremul de 50% +1 dintre alegători, la referendum:

"Introducerea artificială a unui prag de 50 la sută plus unu din electoratul din listă pentru validarea unui referendum arată discriminarea pe care politicienii o practică atunci când cetăţenii români sunt chemaţi la vot împotriva interesului lor, dar în interesul românilor". Ca să vezi!...

Desigur, ipocrizia este la fel de mare și în rândul USL.

Și o întrebare: dacă într-o barcă se urcă împreună PDL-ul și USL-ul iar aceasta se răstoarnă în ape învolburate, cine scapă?
Răspuns: România


26 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca pe Ponta sau Antonescu nu i-ai gasit pe youtube inregistrati ? Sau sa inteleg ca ei nu-s ipocriti? :) Ceea ce tu faci, nu este etic.

Anonim spunea...

Cine minte oare?

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Dan-Voiculescu-Basescu-Revelionul-Cotroceni_0_692930750.html

Daniel Roxin spunea...

Toti mint, de la stanga la dreapta! Tragedia e Basescu nu are ce sa mai caute la Cotroceni, dar nici reprezentantii celeilalte gasti nu ar trebui sa fie la putere. Din pacate nu avem vreo alternativa...

Gerula spunea...

si totusi "eu pe cine votez" , vorba cetateanului turmentat.
Asteptam un Decebal sau un Burebista?

Anonim spunea...

@ Gerula Raspunsul e simplu: votezi cum iti dicteaza constiinta ! Daca simti ca Presedintele suspendat te reprezinta ca om, atunci voteaza-l !Depinde de noi, de fiecare, ce standarde are pentru a defini conceptul ,,OM ''. Adevarul se afla acolo, in tine...asculta-ti vocea interioara ! E ghidul adevarat, care nu minte niciodata.

razvan spunea...

Ma asteptam sa fii putin mai atent la declaratia lui. In finalul filmuletului spune clar despre introducerea obligativitatii votului, in conditiile in care exista acest prag de 50% + 1. Nu imi amintesc ca Basescu sa fi facut referire in aceasta campanie la acest prag... deci unde este "Basescu contra Basescu" aici?!

Dorin spunea...

Cred ca ar trebui sa votam in primul rand. Acum avem de ales intre Basescu: DA sau NU. Cu Ponta si Antonescu discutam pe urma :) (la alegerile prezidentiale anticipate si la alegerile prlamentare din noiembrie).
Iata o mostra de ipocrizie si a unui ziarist cunoscut:
http://cugiralba.wordpress.com/2012/07/17/uite-asa-ne-imbolnavim-de-scarba/#comments

Carmen spunea...

Da Daniel,ai dreptate,toti mint,de la stanga la dreapta,de sus si pana jos! Am citit un articol aici in Germania,cum ca mai multi politicienii romani sunt reptilieni,si condusi de Rusia,pentru a distruge aceasta tara minunata.Acestia sunt tradatori de tara si neam,care ne-au furat istoria si vor sa ne distruga si traditia.Pe acesti tradatori sa-i iertam si sa-i binecuvantam ca numai asa scapam de iei.Si draga Gerula,asteptam un Decebal si un Burebista.Acestia sunt pe drum,trebuie doar din suflet sa credem.Si acestia vor reinvia Dacia.Bunul Zamolxe sa ne ajute.Asa sa fie,asa sa fie,asa sa fie,zau.
O zi minunata tuturor.

Buzea Radu Florin spunea...

...ba avem alternativa oamenii treziti spiritual,...singura valabila in vremurile viitoare. Restul vor disparea rapid de pe suprafata pamantului exact cum au pierit dinozaurii.

Anonim spunea...

in aceasta tara nu exista doar USL-ul(partidele care il compun) sau PDL-ul.De unde pina unde asemenea gindire ,cum ca nu prea avem alternative.In primul rind nu trebuie ca acest individ sa se mai aseze pe scaunul de la cotroceni pentru ca va fi mai al dracu decit a fost pina acum.Din atitudinea si faptele sale rezulta ca daca pleaca el ,dupa aceea va veni potopul("moare"el ,murim si noy).Este un individ foarte distructiv,in jurul lui nu poate construi nimic benefic decit pt el si ai lui,restul dumnezeu cu mila si fiecare pe cont propriu.Daca o gramada de fraieri vor spune NU la referendum ,am incurcat-o rau de tot pt ca daca isi va duce la bun sfirsit mandatul ,va pune jugul pe noi mai rau si culmea este ca avem sanse reale ca dupa terminarea mandatului sa faca cum o face si sa devina premier(ca ii place tare mult varianta lui putin si parca ar vrea si el ca doar are experienta si este logic ,dar culmea este ca si ceasca avea experienta si ?)In primul rind trebuie sa spunem NU si apoi cind vor veni alegerile prezidentiale si parlamentare vom avea de unde alege.TOTUL IN VIATA ARE CEL PUTIN O REZOLVARE POZITIVA SI BENEFICA ,IMPORTANT ESTE SA AI CURAJUL DE A LUPTA PINA LA CAPAT(vezi exemplul ISLANDEI)dar ce sa-i faci prin natura noastra suntem putin cam lasi si dam repede innapoi.Preferam sa suportam multe amagindu_ne ca totul intr-un final va fi OK ,dar din experienta noastra putem spune ca niciodata pentru noi nu a iesti OK.Trebuie sa ne hotarim odata ce ne dorim.Sa traim intr-o democratie(in viziunea mea comunism cu fata umana)sau in bataia de joc a orcui este pus sa ne reprezinte si de fapt isi reprezinta propriile interese?.Noi ce am trait in acesti ani scursi de la revolutie incoace nu putem spune ca a fost democratie ci un talmes balmes vai de el SI TOTUL DIN VINA NOASTRA PENTRU CA AM DORMIT PE NOI, IN LOC SA SANCTIONAM ORICE FEL DE DERAPAJE ALE OAMENILOR PUSI SA NE REPREZINTE.

Anonim spunea...

MERITA http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/05/traian-basescu-biografie.htlm

Anonim spunea...

Daniel, ii vrei pe toti plecati si te plangi de lipsa alternativei, dar e simplu, votezi NU si scapi imediat de Crin. In noiembrie dupa alegeri, Basescu nu il mai mandateaza pe Ponta cu formarea unui nou guvern, ci pe oricare alt PSD-ist, cum a promis, si scapam si de ala. In 2 ani scapam si de Basescu, iar 2 ani trec repede. Daca votam DA, Ponta va ramane premier inca 5 ani minim, si asta nu e in interesul nimanui, decat al lui. Pentru mine e asa de simplu ce votez...

nan spunea...

Razvane,nici el nu si aminteste!Se contrazice tot timpul.LUMINA la toti!

Anonim spunea...

Problema aici si acum este ca in acest bombardament mediatic de false informatii, si de o parte si de celealta, e foarte greu sa pastrezi un discernamant. Problema mai grava ar fi daca ambele parti ar fi conduse din umbre de stim noi cine, ceea ce pare destul de plauzibil. Si atunci cei onesti nu merg la vot pentru ca nu se regasesc nici intr-o parte lucru care nu face decat sa-i bucure pe cei ce ne conduc. aparent ne ofera alternative de ales, in realitate nu sunt decat alternative de care fura mai putin. destul de trista situatia, si pana nu se schimba ceva in constiinta noastra sa iesim in strada pentru a schimba totul de la radacina vom continua sa ramanem in noroi din pacate. Dar pana la urma va iesi si lotusul din acest noroi. Responsabilitatea ta Daniel si a celorlalti formatori de opinie cat de cat cunoscuti este sa incercati sa vedeti dincolo de aparente pentru ca oamenii au incredere in voi deci aveti o responsabilitatea in plus vis a vis de ce informatie oferiti.

Anonim spunea...

Mihai Eminescu - ”Timpul”,22 iulie 1880
http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2012/01/mihai-eminescu-%E2%80%9Dtimpul%E2%80%9D-22-iulie-1880/

Anonim spunea...

Din pacate, ceva nu merge, in 22 de ani n-am facut decat ''sa ne aflam in treaba''.Probabil ca principala activitate a poporului roman este ''sa se afle in treaba''.Mai avem ceva ce ne apartine, ''MOFTUL'', in rest mai rau sa nu fie...cei mai mari vinovati suntem noi, datorita noua, astazi, vedem monstrii ca Basescu si ''urmaritori'' ca cei din PSD, monstrii si ei, dar mai vechi!

Raul spunea...

Daniel este suporter copy-paste, prietenii stiu de ce! :)

Daniel Roxin spunea...

Raul, amice, bati campii. Parerea mea este ca Ponta este de aceeasi teapa cu Basescu, asa cum USL-ul este ce este si PDL-ul.

Hai sa-ti anticipez un scenariu foarte posibil: din cauza faptului ca, probabil, nu se va atinge pragul de 50% + 1 participare la vot, Basescu se va intoarce la Cotroceni desi votul va arata probabil 90% DA pentru suspendare. Stii ce va urma dupa asta? Lupte de strada, blocarea intrarii la Cotroceni de multimea frustrata,
s.a.m.d. Hai sa mai vorbim peste vreo saptamana...

nan spunea...

Secretele Sistemului/PRELUAREA.Merita vizionat!!!

Gerula spunea...

Carmen draga , Zamolxe sa iti auda vorbele si sa trezeasca neamul acesta scoborator din El.

Carmen spunea...

Multumesc draga Gerula,asa sa fie,zau.Amin. Te binecuvantez.Chiar mai inainte citeam ,Capitolul 1 for CARTEA NEMURIRII sau CARTEA LUI ZAMOLXE ARIANUL FIUL LUI DUMNEZEU.Draga Gerula ,daca o citesti acolo vei gasi tot Adevarul despre tara noastra,care ar trebuie sa se cheme din nou DACIA.Cand vom schimba numele tarii noastre atunci vom avea o viata frumoasa si pasnica.Noi toti ar trebui sa cerem acest lucru .Numele de ROMANIA,a adus tarii noastre numai suferinta.Citeste te rog si Juarmantul Cavalerilor Zamolxieni,si atunci vei sti si tu ca faci parte din Ordinul Cavalerilor Zamolxieni.Citeste si cauta Adevarul,si ti se va da.Iar Bunul Zamolxe imi aude rugaciunile pe care le fac la Focul Sacru.Si acest lucru al trebui sa-l facem toti.Nu in biserici ci pe varful muntelui la Focul Sacru,sa ne rugam lui Dumnezeu si Doamnazana si lui Zamolxe..Sa ne rugam si nu sa ne batem capul cu tradatorii de tara si neam,sa ne rugam si sa-i iertam,iar Bunul Zamolxe ne va ajuta,"cereti si vi se va da dupa credinta voastra.".Asa sa fie ,asa sa fie ,asa sa fie ,zau.Amin. Va binecuvantez pe toti,si toate cele bune de aici din departare.O noapte minunata

Anonim spunea...

de 22 de ani votam doar "raul cel mai mic" asta este alternativa sevita in mod constant de cei care ne conduc. Neprezentarea la acest referendum este ca un protest fata de clasa politica actuala. Si pentru ca acest protest sa fie inteles este necesara/obligatorie o iesire masiva in strada fara a sustine pe cineva. e nevoie de presiune a strazii. Discutiile din aceasta campanie electorala jignesc profund orice om normal al tarii. DACIA este o alternativa a ceea ce se intampla acum si aceasta schimbare va trezi ancestral valorile morale si spiritoale ale neamului nostru.
Numai bine!

Adrian Simion

El Vlad spunea...

in cazul in care usl va castiga referendumul vom avea cu siguranta un presedinte din echipa lor. rezultatul va fi similar cu pdl si base ceea ce inseamna minciuna si furt inca 4 ani mascati in puterea majoritatii usl. totusi daca basescu ramane se va crea un dezechilbru care va scoate la iveala variate dosare si alte povestioare. :)

Anonim spunea...

Daca atat a EMANAT poporul, si Ponta&AAntonescu il reprezinta ,restul este tacere... similarvalabil si pt Basescu & ai lui! Suntem impartiali,eee...

Gerula spunea...

Carmen , m-ai facut curios (nu ca nu asi fi din fire), iti dau adresa mea de email si vreau sa discutam pe marginea Cartii lui Zamolxe . Am citit cam tot ce se gaseste in Romania despre Daci si religia lor , chiar am atarnat pe un perete scutul , arcul si sagetile si falx -ul dacic (bineinteles sunt copii de panoplie). Emailul meu este sorineddy@yahoo.com

Anonim spunea...

Cartea Lui Zamolxe sau Inteleapta Scriptură sau Noul Testament al Dacilor