marți, 17 iulie 2012

De astazi poti cumpara actiuni la Nasul Tv

Probabil singurul post national independent de televiziune din Romania, Nasul Tv, televiziunea lui Radu Moraru, scoate la vanzare 4.000 de actiuni, la o valoare nominala de 440 Ron / actiune.

In vremuri in care asistam la o subordonare politica clara a majoritatii mijloacelor media de informare, existenta unui post de televiziune independent este vitala.

Tinand cont ca Nasul Tv este singurul post national care sprijina cercetarea dacologica si munca de recuperare a adevarului istoric, am considerat o datorie de onoare sa sprijin, la randul meu, aceasta actiune. Mai multe detalii putei afla aici:
NasulTv

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

4 comentarii:

ile spunea...

O suma mare pentru majoritatea romanilor.per actiune.Omul Moraru si ceea ce face el si mai ales crezul lui merita sprijin. Din pacate grele timpuri, e posibil sa nu ne mai dea deloc salarii citeva luni, dupa zbenguiala politica de acum.

Anonim spunea...

As participa cu placere la un astfel de proiect fiindca sunt un idealist. Insa, acest Radu Moraru este compromis total pentru implicarea sa politica fatisa alaturi de PDL si Basescu. Nu voi putea uita niciodata dezgustul pe care emisiunile si invitatii lui mi l-au putut provoca. Sunt patriot pana in maduva oaselor si am facut foarte multe pentru natiunea si tara meainsa acest Moraru a facut foarte mult rau tarii prin sustinerea acordata unor tradatori. Chiar daca acuma unii pot fi orbiti de acest Moraru si de Basescu o data cu trecerea timpului o sa imi dati dreptate.

Anonim spunea...

Aрprecіatiоn to my fathеr who told me about this webѕitе, this web site iѕ trulу
гemагkable.
Also visit my website Feng Shui

Daniel Roxin spunea...

Thanks