miercuri, 18 iulie 2012

Radio Vocea Sufletului isi suspenda activitatea pana in octombrie

Radio Vocea Sufletului isi suspenda activitatea, din motive tehnice, pana in luna octombrie. Voi reveni cu alte precizari.

Le multumesc tuturor celor care ne-au fost aproape pana acum!

Daniel Roxin

11 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

nuuuuuuuuuu,nu se poate.imi pare rau, imi placea acest post de radio...:((((

Anonim spunea...

Buna ziua. Astept cu nerabdare luna octombrie, o sa-mi lipseasca muzica relaxanta si inspiratoare.
Sunt alaturi de voi!
ADEVARUL SUPARA INTOTDEAUNA!
Floriano, Roma, Italia

Unknown spunea...

Despre ce motive tehnice este vorba? As putea sa va stau la dispozitie in limita timpului posibil pentru reluarea activitatii lui.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru propunere. Daca va fi nevoie, vom apela la ajutorul dumneavoastra. O zi cat mai buna!

inda spunea...

Tehnic vorbind, sunt sigura ca i-ati calcat pe unii pe coada insa sper ca toate asta nu va vor opri. Sa ne auzim cu bine!

mihaela spunea...

E prima data cand aud despre acest radio! Imi pare rau

Lucia spunea...

"Nu mor caii cand vor cainii".
Sper ca in toamna vor fi noutati la radio,nu-i asa?Ceea ce ati inceput sigur trebuie continuat,orice ar fi.E ceva minunat in care s-a pus suflet si iubire. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai curand reluata activitatea.
Nu renuntam la VOCEA SUFLETULUI NOSTRU!

Margareta Popovici spunea...

REGRET CA ASA SE INTAMPLA!DAR ERA DE ASTEPTAT,ERA PREA FRUMOS CA SA RAMANA SI ADEVARAT!AU GRIJA UNII!
DAR NE RUGAM SA IZBANDITI!
EMISIUNILE AU FOST PE PLACUL MEU,SI MUZICA SI TOT!
VA RESPECT PT MUNCA DEPUSA!
PACE,LUMINA,IUBIRE!

Carmen spunea...

Draga Daniel si Echipa Radio Vocea Sufletului,va multumesc din suflet pentru acest Radio minunat,care mi-a mangaiat sufletul si dorul de tara.Stiu si simt ca acest Radio va fi si mai minunat.Iar Bunul Dumnezeu va v-a ajuta in tot ceea ce faceti.Asa cum scrie si Lucia,voi ati pus suflet si iubire,in munca voastra ,si de aceea ati produs multe rani unor indivizi,care vor ca acest popor sa fie indobitocit,si manipulat.Eu ii binecuvantez si ii iert,pe acesti indivizi care pentru sufletul meu sunt tradatori de tara si neam.Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac.Acest Radio minunat e ca o aschie in ochii lor,iar voi prin emisiunile pe care le-ati facut si muzica pe care noi toti am ascultat-o ne-ati umplut sufletele de fericire si bucurie.Iar cand mai multe suflete sunt fericite se creeaza o energie,care produce trezirea omenirii.Si aici este problema.Eu imi doresc din tot sufletul ca acest Radio din octombrie sa fie si mai minunat,iar pe voi suflete minunate care aici scrieti,va rog pe toti, seara inainte de culcare sa va rugati pentru Daniel si Echipa lui,si vizualizati ca acest Radio va fi auzit in toata lumea.Daca toti vom face acest lucru,asa va fi.Doamne ,faca-se Voia Ta.Amin.Draga Daniel ,te binecuvantez pe tine si pe colegii tai,iar noi toti va vom sustine si mai mult.
Va transmit toate cele bune,multa sanatate ,putere, Protectie Divina, Lumina si Iubire.Ingerii sa va pazeasca.
Cu mult drag,din Germania,Carmen

Daniel Roxin spunea...

Vom reveni!...

nan spunea...

,,Iubeste-ti dusmanul, caci daca iubesti pe cel ce te iubeste,ce rasplata vei avea?''Imi pare rau in special pentru inchiderea RVS si efortul atator oameni de BINE in frunte cu DANIEL,dar ma cutremur cand ma gandesc la fratii nostri din afara tarii,care si-au regasit mangaierea pe aceasta frecventa .Rugaciunile noastre pentru BINELE NATIUNII sa ne fie CREZ si revenirea RVS de asemeni.D-NE AJUTA -ne si IUBIRE la toti!