duminică, 12 august 2012

Alimentul care anihileaza toate bacteriile cu care vine in contact

Cercetătorii australieni au fost uimiţi să descopere un remediu general chiar sub nasul lor – mierea de albine naturală – pe care au catalogat-o drept “cel mai eficient” medicament natural.

Noul studiu a arătat că mierea de albine omoară fiecare tip de bacterie pe care cercetătorii le-au pus în contact cu acest aliment, inclusiv “superbacteriile” rezistente la antibiotice care ameninţă spitalele şi care omoară pacienţii din întreaga lume.


Unele bacterii au devenit rezistente la fiecare medicament antibacterian prescris în mod obişnuit. Însă, oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea de albine Manuka, aşa cum este cunoscută în Noua Zeelandă, sau mierea de albine de tufiş, aşa cum este cunoscută în Australia, a ucis fiecare bacterie sau patogen cu care a fost testată.
Această miere de albine se aplică extern şi acţionează asupra infecţiilor pielii, a muşcăturilor şi a tăieturilor.

Acest tip de miere provine doar de la albinele care se hrănesc din copacii de tei nativi din Australia şi Noua Zeelandă. Descoperirea are un impact major asupra medicinei moderne şi poate duce la apariţia unei întregi game de produse bazate pe miere pentru a înlocui antibioticele şi cremele antiseptice.

Proprietăţile curative ale diferitelor tipuri de miere au fost cunoscute de culturile indigene de mii de ani şi acoperirea rănilor cu acest produs era o practică obişnuită înainte de apariţia antibioticelor.

Majoritatea bacteriilor ce cauzează infecţii în spitale sunt rezistente la cel puţin un antibiotic şi există o nevoie urgentă pentru noi moduri de a trata şi controla infecţiile de suprafaţă. Noile antibiotice au tendinţa de a dispărea de pe rafturi pe măsură ce bacteria pe care o atacă devine rapid rezistentă. Multe companii farmaceutice au abandonat producţia antibioticului din cauza dificultăţii de recuperare a costurilor. Dezvoltarea unor alternative eficiente ar putea însemna salvarea mai multor vieţi.

Cercetătătorii au declarat că lucrul fascinant era că nici o bacterie pe care oamenii de ştiinţă au testat-o pe miere, inclusiv superbacteriile precum cea mâncătoare de carne, nu a reuşit să dezvolte o imunitate. Aceştia au spus că un compus din miere numit metilglyyoxal, toxic în esenţa sa, combinat într-un mod necunoscut cu alţi compuşi neidentificaţi din miere, provoacă bacteriilor “o insuficienţă la mai multe sisteme”.

Sursa: Finaciarul 

Iata si un link oferit de o cititoare, pentru cei care doresc sa isi procure mierea Manuka:
http://www.mieremanuka.com/category/de-ce-miere-manuka/?gclid=CMDHkrbA4rECFUaEDgodEkYANw

11 comentarii:

Luiza spunea...

Daniel, am mai citit un text similar despre mierea Manuka acum cativa ani. Mi-a fost trimis prin e-mail, daca mi-aduc bine aminte. M-a fascinat! Cum, de felul meu, sunt interesata de orice tratament care exclude medicamentele (desi, la cei 60 de anisori ai mei n-am nici o boala), am intrat imediat pe Internet, sa capat informatiile autorizate. Nu ma bazez niciodata pe simple afirmatii care circula pe net. Intr-adevar, exista articole in reviste medicale de prestigiu, scrise de cercetatori adevarati, in care sunt precizate componentele specifice (cu denumirile stiintifice si tot tacamul) care-i confera mierii respective aceste proprietati antibacteriale de exceptie. Deci nu e doar o alta reclama la un produs scump. Iata si un link spre site-ul care o comercializeaza: http://www.manuka.ro/. Prin urmare, o pot folosi cu incredere toti cei cu infectii sau cei care vor sa-si deparaziteze in mod natural organismul. Nefiind un medicament de sinteza, nu contine substante toxice, conservanti sau alte otravuri care dau efecte secundare.

ile spunea...

Eu stiu despre o crema pentru arsuri care are in compozitie miere ceara de albine,tamiie galbenus de ou,se prepara dupa mai multe retete,am vazut efectele bune asupra unor leziuni de arsura. Am vazut efectul unei combinatii de miere cafea unt intr-un borcan de 400g -o lingurita dimineata administrata la un pacient cu cancer gastric inoperabil-i se facuse numai jejunostoma pentru alimentatie- dar omul inghitea crema respectiva normal .In 2-3 luni s-a ingrasat 10 Kg,de unde ne asteptam sa moara a venit la control total schimbat si a reluat alimentatia per os. Nu stiu pe termen indelungat ce s-a mai intimplat cu el. Ideea e ca se cam alesese cu cancer duupa un an de ceai chinezesc de slabit in combinatie cu stresul,fumat si nesomn. Un efect benefic l-a avut si increderea lui ca se va face bine si faptul ca sotia i-a fost alaturi ca o luptatoare fara sa se dea batuta. Mierea este buna insa trebuie luata de la oameni de incredere, albinele se trateaza si ele cu medicamente BIO, nu trebuie prelucrata prin fierbere chiar daca se zahariseste apoi, asta e tocmai garantia ca e naturala. Trebuie incurajata apicultura la noi in tara, exista gospodarii la tara care au 2-3 stupi la ceva departare de casa, hazliu este ca aceiasi oameni cresc si citiva porumbei in podul casei sau in voliere, pentru ca romanii iubesc natura,iar albinele si porumbeii ii fascineaza pe multi inca din copilarie.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, Luiza si Ile, pentru informatii!

Anonim spunea...

Am o rugaminte speciala pentru toti cei care citesc si pentru tine, Daniel:cunoaste cineva un tratament de medicina alternativa impotriva lui heliobacter pylori?Persoana care se chinuie de ani intregi a avut in stomac aceasta bacterie de 11 ori mai multa decat la orice om, si printr-un tratament cu un antibiotic anume a ajuns la de 5 ori mai mare.Nici aloea, nici argila, nici mierea de manuka nu au ajutat la echilibrarea totala.Multumesc anticipat pentru orice raspuns ajutator in aceasta directie

Lotteries spunea...

Mierea e foarte utila pentru sanatate, mai ales ca previne imbolnavirile si ridica imunitatea. Eu nu va recomand sa mincati mierea produsa in alte tari (Noua Zeelanda, Australia, etc) deoarece e important consumul mierii locale deoarece acolo unde ne-am nascut si traim exista o rezonanta intre corpul uman si locul de nastere/trai, respectiv si alimentele crescute pe loc. Desi mierea locala, de Carpati cum se mai numeste sau de cimpie e cea mai utila pentru noi urmasii geto-dacilor.
Un calduros salut din Republica Moldova!
Daniel, ai un talent deosebit si scrii articole excelente!
Tine-o tot asa!

Daniel Roxin spunea...

Toate cele bune!

Anonim spunea...

incearca cu apa de argint (argint coloidal)

Carmen spunea...

Pentru Anonim,pentru persoana cu Helicobacter pylori.Eu am suferit de acest Helicobacter pylori mai bine de 15 ani ,aici in Germania. A fost o teroare.Am facut tratamente cu antibiotice,aloea,argila,tot felul de ceaiuri si toate cate mi-au dat medicii alopati si terapeutii in medicina naturista.Nimic nu m-a ajutat.Am citit un articol intr-o Farmacie ,despre japonezi cum ca isi beau propria urina.Asa am incercat si eu.Trei luni de zile,am baut propria mea urina,in fiecare dimineata pe stomacul gol.Nu imi este rusine sa o spun deoarece m-am vindecat.Beti dar nu primul jet.Dupa aceea am urmarit tot ceea ce mancam.Si mi-am facut un plan al mancarii.Am devenit vegana ,iar de atunci nu am mai avut probleme.Iar acest lucru i-am explicat medicului meu aici,iar el m-a felicitat ca am scapat de Helicobacter pylori.Iar de sapte ani nu-l ai am. Multumesc Bunului Dumnezeu si acelor japonezi.Si sotia sefului meu s-a tratat tot asa.Si ea este acum sanatoasa.Dar totul este sa credeti in ceea ce faceti.Pentru mine urina a fost ultima mea sansa.Acest lucru poate sa afirme si medicul meu,deoarece el a facut dupa aceea testul.Va doresc mult succes si insanatosire grabnica.Si inca ceva,eliminati stresul si gandurile negative,si daca se poate schimbati-va ritmul vietii,plimbati-va in natura,daca se poate beti numai apa plata si evitati mancatul dupa ora 18 seara.Sa va fie de folos ceea ce v-am scris.Toate cele bune.

Lucia spunea...

Pentru persoana care sufera de Helicobacter pylori-nu stiu cat va surade urinoterapia,dar ati putea incerca si altceva,de exemplu aparatul ATLANTIS,un dispozitiv radionic.Gasiti informatii despre modul de utilizare la www.aimgroup.ro
Dincolo de toate dispozitivele acestea din domeniul radionicii,care sunt de un real ajutor atunci cand sunt utilizate corect,omul trebuie sa constientizeze cauza spirituala care a declansat scaderea imunitatii,si anume care lectie de viata nu s-a asimilat?Separarea de Sinele Divin se face atunci cand intervine supararea pe cineva sau pe o anumita situatie,si apare un conflict interior care genereaza perturbari energetice in unitatea fiintei.Constientizati ce ganditi,spuneti,faceti.Cereti iertare de la toate fiintele umane cu care veniti in contact,de la animale,plante.Cereti iertare de la intreg Universul.
Practicati Iubirea Neconditionata fata de toti si toate si astfel se va restabili armonia in sistemul dvs informational,si nici un virus sau bacterie nu mai poate scapa de sub control in mod haotic,deoarece atingeti un nivel superior de vibratie.
Orice boala transmite un mesaj si indeamna omul sa se descopere pe Sine,sa spulbere barierele care il tin limitat.Nu trebuie sa asteptati o reteta miraculoasa,raspunsul este in sufletul dumneavoastra,trebuie doar sa-l ascultati mai des,sa invatati sa comunicati cu ingerii,cu entitati de Lumina,cum e de ex Arhanghelul Raphael,cel care vindeca.Cereti ajutorul acestor fiinte minunate,ele aud pe cei care comunica din tot sufletul lor si cer ajutor.
Va doresc toate cele bune si sa aveti parte de insanatosire grabnica.

Anonim spunea...

la helicobacerie cred ca ar merge ulei de usturoi il gasesti la plafar, usturoiul fiind cel mai puternic antibiotic natural mult mai puternic decat antibioticele de sinteza...

Anonim spunea...

Eu am consumat miere de Manuka dar cu factor 10 ,6 saptamâni dar am primit-o direct din New Zealand 3 lingurite pe zi înaintea meselor principale . Si am refăcut analizele si sunt bune. Multă bafta!