vineri, 17 august 2012

APARIŢIE MISTERIOASĂ peste noapte într-un lan de grâu din Marea Britanie (foto)

O formă misterioasă care seamănă cu simbolul antic din budismul tibetan pentru "infinit" a apărut peste noapte într-un câmp de grâu din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Simbolul are numeroase semnificaţii, dar reprezintă şi eterna curgere a timpului. Pentru că simbolul nu are început sau sfârşit, multe persoane cred că ar putea însemna şi înţelepciunea lui Buddha.

Matthew Williams, un pilot amator, a descoperit simbolul într-un câmp din Hampshire. "Sunt un pic sceptic, dar este o formă complexă. Nu ştiu cine ar putea face aşa ceva", a spus Matthew.

Unele persoane cred că apariţia misterioasă este un semn lăsat de extratereştrii, altele susţinând că de fapt oamenii au realizat simbolul în câmp.

Vezi mai multe foto:




Sursa: Jurnalul

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nodul heraldic (⌘), sau nodul Bowen

Rocsalana spunea...

Rog o completare: cand anume a fost descoperit? (au fost descoperite suficient de multe pe parcursul a mai multor ani, ca sa nu se creeze confuzii... mrs).

Lucia spunea...

Imaginile sunt simetrice,armonioase,lasate de o civilizatie superioara in anumite puncte energetice,cu rolul de a impregna matricea energo-informationala a planetei cu informatie pozitiva,pentru a ajusta vibratia la nivel global.

In timp ce altii se „joaca”cu distorsiuni temporale,cu ritualuri de magie neagra,cu scopul de a mentine umanitatea in iluzie,„injectand”informatie negativa in anumite puncte energetice, in scopul de a influenta negativ campurile morfogenetice ale planetei si pentru a influenta mentalul colectiv in sens negativ,pentru prelungirea agoniei.
E doar parerea mea.