luni, 27 august 2012

Chitaristul român fără mâini care a impresionat America (video)

"Un chitarist american de origine română a uimit o lume întreagă după ce a interpretat impecabil o piesă a trupei Goo Goo Dolls, și asta pentru că, din păcate, s-a născut fără mâini. Tânărul va reveni în țară după 17 ani, pentru a-și întâlni părinții.

Asemeni prestațiilor sale incredibile, și povestea de viață a lui George a făcut înconjurul lumii și a impresionat sute de mii de oameni. Mike și Sharon Dennehy l-au adoptat când avea doar un an. Până atunci băiatul trăise într-un orfelinat din România, unde fusese abandonat de părinții săi.


După ce clipul în care George cântă la chitară doar cu ajutorul degetelor de la picioare a devenit viral, o echipă de filmare românească a plecat peste Ocean ca să-l cunoască și să-i afle povestea.

De aici a pornit și invitația căreia George îi va da curs în următoare perioadă: echipa de filmare i-a propus băiatului să vină în România, ca să-și întâlnească pentru prima oară părinții și frații naturali.

"O echipă TV din România va veni aici, în Statele Unite, pentru a mă filma pentru show-ul lor, apoi am să merg eu în România, pentru a participa la emisiune. Ce e și mai frumos e că voi putea să îmi văd familia după ce timp de 17 ani am fost departe de ea", a povestit George presei în urmă cu câteva săptămâni.

Talentul lui George i-a impresionat pe cei de la Goo Goo Dolls, așa că aceștia l-au chemat pe băiat să cânte împreună cu ei."
Sursa: Adevarul

3 comentarii:

Anonim spunea...

sunt mandru ca sunt DAC! SI CU TOATE ASTEA ACUM TREBUIE SA URMAM MODELUL ISLANDEI.TREBUIE!!!!!!

Anonim spunea...

EU, ... un om atat de normal in randul celor care au totul de la natura, Dumnezeu sau soarta, avand eu insumi calitati de interpret la chitara, ma minunez si multumesc celui care are acest blog! Cadenta si rapiditatea miscarilor lui George, inflexiunile vocii sale si frumusetea semitragediei lui, pe mine ma coplesesc! Va vorbesc din Londra, nu de acasa...LUI! Ma doare prea putin pe langa cat ma bucura situatia unor astfel de suflete frumoase! GEO,.. esti mai bun decat mine, omule! ... Cu dragoste si imbratisare, Emanuel Fercu.(multzam inca odata, proprietar de blog!...)

Daniel Roxin spunea...

Cu drag!