sâmbătă, 4 august 2012

DESCOPERIRE uluitoare pe fundul Mării Negre: un râu subacvatic cu copaci, frunze şi cascade

"Râurile sub apă există cu adevărat! Mările şi oceanele Pământului au multe secrete, iar acesta este unul dintre ele.

Oamenii de ştiinţă au descoperit un masiv râu subacvatic curgând pe fundul Mării Negre. Acest râu fascinant, cu copaci şi frunze ce cad pe fundul mării, are chiar şi cascade!

S-a estimat că dacă ar fi pe pământ, râul subacvatic ar fi în top 6 în ceea ce priveşte volumul de apă care curge prin el. Este de aproape 350 de ori mai mare decât Thames şi de 10 ori decât cel mai  mare râu din Europa, Rinul, relatează Setyoufreenews.com.

Descoperirea poate ajuta oamenii de ştiinţă să facă mai multă lumină asupra modului în care viaţa reuşeşte să supravieţuiască în adâncul oceanului, departe de apele bogate în nutrienţi din apropierea ţărmului.

Râul subacvatic, care atinge şi adâncimi de 30 de metri în unele zone, are şi cascade asemănătoare celor terestre."


Mai multe detalii si foto aici: Financiarul

11 comentarii:

Carmen spunea...

Draga Daniel, multumesc pentru acest articol.Ma bucur pentru faptul ca in sfarsit apar articole si despre Marea Neagra.Ma intreb de ce cei care ne conduc ,si cei care au cercetat aceste lucruri ,nu au publicat aceste Adevaruri mai devreme.Eu am citit despre aceste lucruri aici in Germania,si au fost Geologi de la Max-Planck-Institut für marine Mikrobiologie in Bremen, Germania si cei de la Deft Universität si Universität Nimwegen din Olanda,care si ei au facut aceste cercetari si au descoperit aceste lucruri.De ce nu s-a scris in Romania despre aceste lucruri.Iar Robert Ballard a cercetat in 1999 cu robotul submarin in Marea Neagra si a gasit multe adevaruri.Si am mai citit cum ca Atlantida ar fi existat in zona Marii Negre.Iar Walter Pitman si William Ryan ,Geologi ,din Lamont-Doherty Observatorium der New Yorker Columbia University au scris cartea Potopul,in care se spune ca Potopul ar fi pornit din Zona Marii Negre,Romania.Acest lucru l-a cercetat in anii `70 , si Bulgarul Petko Dimitrov de la Institut für Ozeanologie in Varna,Bulgaria.De ce sunt ascunse aceste lucruri si de ce eu le-am gasit cu ani in urma aici in Germania.Iar in Romania nu s-au publicat mai devreme toate aceste Adevaruri???Nu sunt nici cercetatoare si nici doctor academician tip copy-paste cum a scris anonim despre mine,ci sunt doar un suflet care traiesc de 22 de ani in Germania ,dar de aici caut Adevarul despre Dacia ,si Marea Neagra si multe alte Adevaruri care se gasesc la noi in tara.Daca voi toti ati cauta asa cum si Daniel si colegii lui fac veti gasi toti Adevarul,cat mai curand.Nu vreau sa ma laud,dar eu de ani caut acest Adevar,si ma bucur ca exista cineva in tara ca si Daniel si toti colegii lui si toti cei care il ajuta pentru a afla Adevarul despre aceasta tara minunata.Iar voua tuturor celor care aici cititi si scrie-ti vreau sa va scriu doar atat,multumiti Bunului Dumnezeu ca traiti in aceasta tara minunata.Voi nici nu stiti cat de pretioasa si miraculoasa si bogata este aceasta tara ,DACIA, asa ii spun eu.Binecuvantati Pamantul tarii pe care il calcati deoarece este foarte scump.Eu cand vin in tara in fiecare an ,sarut Pamantul meu drag,pot sa spuna cei care m-au vazut.Asa ca dragii mei voi nici nu stiti cata bogatie si secrete se afla si pe fundul Marii Negre si in acest Pamant Sfant,care se cheama Romania. Daniel si ceilalti simt in suflet aceste lucruri si stiu si de aceea ei toti cauta Adevarul pentru ca toti sa-l afle. Sa ne rugam pentru ei.Iar tie Daniel si tuturor celor care te ajuta, va urez mult succes pe viitor pentru aflarea Adevarului si despre Marea Neagra.
Va binecuvantez pe toti.
O seara minunata tuturor.

Anonim spunea...

Ulpia Traiana va avea, din nou, un Capitoliu

http://www.replicahd.ro/?p=5790

Anonim spunea...

Riuri, cascade (!) si alte invective pot exista in imaginatia unora cu scopul de a impresiona firile slabe, mai putin cunoscatoare.
Cum poti deosebi un volum mare de apa de altul mai mic ? Pot crede ca exista unele izvoare, dar nu - cascade, riuri etc. ...intr-o zi o sa se spuna si lacuri, vai cu grine, blocuri, autostrazi etc. :))
Sa fim realisti si sa nu ne mai lasam influentati de tot felul de asa-zis "stiri uluitoare", chiar daca sint venite din Vestul preamarit de unii si de altii.
No offence.

Lucia spunea...

Carmen,tu stii de ce nu s-au revelat mai multe in legatura cu tara noastra,deoarece marii criminali ne-au scris istoria,dar noi,cei de acum,o rescriem pe baza unor dovezi concrete.
Cel care a avut curajul sa dezvaluie anumite lucruri cu privire la ceea ce se intampla aici, este Radu Cinamar, prin cartile lui,si ii multumesc pentru ceea ce a facut,e o persoana deosebita.
Acum e timpul pentru mai multe revelatii,incet dar sigur cu timpul se vor afla.

Carmen spunea...

Multumesc Lucia,si te binecuvantez.Da am citit cartile lui Radu Cinamar,da si eu ii multumesc,deoarece mi-am amintit multe.Te pup draga Lucia,si abia astept sa ne vedem cat mai curand.
Iar lui Anonim ,imi pare foarte rau ,ca scriu,dar esti cam pesimist.Sau faci parte din grupul celor care vor ca Adevarul sa nu sa afle ???
Te rog,cauta si vei gasi Adevarul.
Sunt cercetari facute cu multe dovezi,care s-au facut in tara noastra si in Marea Neagra,dar nu s-au publicat si nici televizat.De ce ,pentru ca asa cum scrie Lucia,marii criminalii ne-au scris istoria, iar Daniel si noi toti o vom rescrie.Iar draga Anonim,faptul ca tu aici scri inseamna ca rezonezi cu noi toti dar inca orgoliul din tine nu te lasa sa vezi adevarul.Asculta-ti sufletul si acolo vei gasi o comoara.Mult succes.
Iar tie Daniel,o zi cat mai minunata.

ile spunea...

Dincolo de Thames, ma uit la copacii din apa si stiu ca nu cresc acolo. Cam cite zeci de ani ar sta un trunchi de copac sub apa nu stiu,dar acela a crescut cu tot cu frunze in aer poate mai demult si a ramas asa incremenit in timp conservat in apa, sau nu e un copac in sensul general cunoscut. Frumos ca poate sa fie un riu in apa poate are legatura cu cel de sub tara noastra,dar un rau are izvor si gura de varsare,sens de curgere. Aceste informatii ar fi uitile nu simple presupuneri,se pot investiga si ar fi cu adevarat o informare adevarata. Nu stiu care e scopul articolului din Setyoufreenews.com.De bucurat m-a bucurat,insa imi pare o informatie ciuntita. Noi oricum in Romania nu avem nici interes nici posibilitati sa aflam mai multe.

Gerula spunea...

Carmen ,draga , aici a fost potopul biblic, iar urmele incep sa se vada , Ballard a descoperit pe fundul Marii Negre un lac cu apa dulce si in jurul lui unelte preistorice din piatra si os. Iar despre interesul de a scoate acestea la lumina in Romania , nu cred ca au timp acum , cei mari se lupta pentru "ciolan" , iar cei "mici" se uita la ei.

Anonim spunea...

http://acidcow.com/pics/5546-underwater-river-in-mexico-4-pics-video.html

O singura precizare: Acest rau este in Mexic nu in Marea Neagra.

Carmen spunea...

Multumesc,draga Gerula pentru cele scrise.Da stiu si am vazut documentarul pe care l-a realizat Ballard in Marea Neagra,l-am vazut acum doi ani.Iar uneltele preistorice au fost din piatra obsidian si os.E un documentar foarte frumos.Cauta-l si poate vei gasi.Eu l-am vazut in germana.Si m-am mirat ca in Romania nu se auzise despre aceste lucruri.El a facut aceste descoperiri in 1999.Iar despre Potop am citit mai multe.Iar pe cei mari sa-i lasam sa se lupte pentru "ciolan",iar noi cei mici nu trebuie sa ne uitam la ei ci sa-i binecuvantam ,si sa incercam sa facem o comunitate sa ne unim si sa-l sprijinim pe Daniel si colegii lui pentru aflarea Adevarului.Acest lucru trebuie facut."Si unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste"!
O zi minunata tuturor.

Bogdan Morar spunea...

Este o stire interesanta, dar fara specificarea surselor. Jurnalistii de la Financiarul au luat fotografiile de la www.tecdive.ru (Anatoly Beloshchin), care sunt despre un rau din Mexic, niste texte despre un rau din 2010 si au lansat o stire frumoasa. Nu ar trebui dezinformati cititorii blogului si ascultatorii de la radio.

Detaliile pentru fotografii sunt:

Cenote Angelita. Mexico. Yucatan. Depth of shooting - 28m. "The River" - a layer of hydrogen sulfide, which lies on the boundary between fresh and salt water. - 0-29m. - Fresh water -29-30m. - a layer of hydrogen sulfide -30-60m. - salt water

Despre raul din Marea Neagra, exista detalii din 2010, a celor de la universitatea din Leeds

http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/7920006/Undersea-river-discovered-flowing-on-sea-bed.html

Succes.

Anonim spunea...

uau superb mai conteaza unde e conteaza ca este acolo si e un peisaj superb in adevaratul sens al cuvantului....felicitari pt tot