marți, 14 august 2012

Rawdia - Poftă de viață! Recomandare specială

Vă recomand cu drag restaurantul și magazinul vegetarian și raw-vegan al prietenei mele Fadia:

Iată cum își prezintă Fadia minunatul proiect:

"Savoare, încântare, armonie și, mai presus de toate, iubire.

Toate astea le simți de la primul contact cu oricare dintre preparatele noastre de hrană vie. Fiecare dintre ele este un gest de iubire și recunoștință față de natură și față de tine, cel care știe să le aprecieze.

De fapt, așa a apărut rawdia. Întâi am dospit cu atenție dorul pentru frumos. Apoi am pus laolaltă respectul față de natură și om, puterea de a ne minuna și plăcerea de a bucătări. Peste ele am presărat încântarea de a face ceva bun, în care să ne regăsim pe de-a-ntregul. Le-am amestecat cu dibăcie și le-am dat puțin la focul raw-vegan al iubirii. Apoi le-am ambalat cu o îmbrățișare. De fiecare dată, ceea ce rezultă din această formulă magică este un dar neprețuit al naturii pentru om.

Rawdia este un restaurant și magazin vegetarian și raw-vegan unde găsești atât preparate și ingrediente predominant raw-vegane cât și prieteni care împărtășesc cu tine aceleași convingeri despre un mod de viață sănătos și curat.  În galantar te așteaptă, pline de  vitalitate, preparate de hrană vie și superfoods, specialități din pâine dospită cu maia, pâinici raw, gustări, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi și sucuri&smoothies, toate super delicioase.

Garantăm că fiecare preparat rawdia este făcut din ingrediente crude selectate cu mare atenție, 100% naturale, preparate la temperaturi care să păstreze cât mai nealterate vitaminele, mineralele și proteinele din conținut.

Dacă nu poți ajunge la noi, nu e nicio problemă. Sună-ne și îți aducem imediat oricare dintre preparatele sau ingredientele noastre delicioase.
       
Pentru că ținem la sănătatea și satisfacția ta, nu am putut face altfel. Constiinta ne-o dictează. Clipă de clipă."


Daniel Roxin

5 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-Monede_de_pe_vremea_dacilor-descoperite_la_Rasnov_0_746325453.html

sper sa te intereseze , s-au descoperit noi monede de pe vremea dacilor la rasnov

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru informatie!

Anonim spunea...

Multumim pentru faptul ca au inceput alternativele la toate prostiile din comert.Produsele sunt si dulci?Daca da, foloseste zahar sau zahar invertit, miere?

Anonim spunea...

Asa ar trebui sa arate dieta noastra. Vegana si/ sau vegetariana. Dar ceva in creierul oamennilor a fost alterat, astel incat unii nu pot concepe sa traiasca fara carne, lapte, oua. S-a falsificat si ideea de necesitate de proteine. S-a spus ca trebuie sa mancam proteine "bune" de origine animala, caci cele de origine vegetala sunt slabe si insuficiente. Este o erroare!!! Am vazut un american care avea 105 ani si care era total vegan de la varsta de 5 ani! Ei bine, omul acela nu avea urma de Alzheimer si arata ca si cand ar fi avut in jur de 60 de ani!
Se pare ca suntem construiti sa fim vegetarieni.

vegetarian spunea...

da, de acord, mancaruri sanatoase, am vazut ca s-au bagat in meniu si elemente din bucataria chinezeasca...
daca vreti posibilitate de comanda online puteti face si prin portaluri specializate ca de ex. comenzi online cu livrari la domiciliu...