duminică, 30 septembrie 2012

2012 - Descoperiri arheologice exceptionale, in Romania

Anul 2012 a fost anul descoperirilor arheologice exceptionale, in Romania! Toate acestea ne vorbesc despre o istorie fabuloasa care vrea sa iasa la lumina si sa rastoarne tot ce am stiut despre trecutul nostru. Este oare spatiul carpato-danubiano-pontic un fel de "buric al Pamantului", locul de unde au pornit si s-au dezvoltat celelalte culturi si civilizatii ale Europei, dar nu numai? Dovezile arheologice par sa ne spun ca da... Iar anul 2012 nu s-a incheiat inca. Oare ce se va mai descoperi pana la sfarsitul lui? 
Acceseaza acest link pentru a afla situatia la zi a uimitoarelor descoperiri arheologice din Romania anului 2012:

Daniel Roxin

3 comentarii:

NumisGiba spunea...

felicitari pentru minunatele documentare, sunt cu ochii pe urmatoarele, mi-as fi placut enorm sa particip la conferinte despre daci dar din cauza situatiei financiare traim in tenerife de 10 ani, poate cand ajungem in tara o sa am sansa sa fiu prezent la vreo conferinta

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

Spunsieu spunea...

eu sunt sigura ca aici e "buricul pamantului" si ca exista un soi de ...n-as vrea sa folosesc cuvantul "conspiratie", mi se pare prea pretentios...hai sa-i zicem conlucrare internationala pentru a ni se inocula un sentiment "invers" celui de mandrie nationala,un fel de "voi nu sunteti buni de nimic". In orice caz tara noastra sta pe un buric al pamantului, toate componentele mediului fizic ne spun asta.