miercuri, 19 septembrie 2012

Conferința SPIRITUL DACIC RENAȘTE - informații inedite


Peste o săptămână încep seria de conferințe SPIRITUL DACIC RENAȘTE, un proiect care vine cu câteva surprize pe care sper să le apreciați. Pe de o parte, câțiva artiști plastici s-au mobilizat și lucrează la tablouri cu teme de inspirație dacică (pictura folosită în afișul de mai sus este un astfel de exemplu, autoarea lui fiind Ioana Todoran) sau la obiecte, de aceeași inspirație, accesibile oricui - medalioane, aplice... Pe de altă parte, vă semnalez prezența a doi invitați speciali care vor avea scurte expuneri în cadrul conferinței: Conf. univ. dr. Aurel V. David (doctor în științe militare) și Prof. Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, regizor de film și scriitor.

Așadar, nu uitați că joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, va avea loc în București, la sala ARCUB, strada Batiștei numărul 14, conferința cu tema SPIRITUL DACIC RENAȘTE.

Rezervarea biletelor se poate face pe e-mail, la următoarea adresă: adevents1@yahoo.com sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir). Biletele nerezervate online vor fi puse la vânzare pe 27 septembrie, la sala Arcub, de la ora 18:00, înaintea începerii conferinței. Costul unui bilet: 30 de lei.
Daniel Roxin

Organizatori:
Box Office Film & Events
AdEvents

Vizitează siteul www.adevaruldespredaci.ro


4 comentarii:

nan spunea...

POPORUL ROMAN asteapta de multa vreme ceva sincer, argumentat ;nu pot sa nu-l citez pe MARELE OM politic NICOLAE IORGA:,,Unora li trebuie multi stramosi ca sa poata sta alaturi cu acei ce n-au nici unul.''

Simona Moon spunea...

am avut ocazia sa vorbesc cu multi romani plecati de acasa la munca in italia si grecia, toti vor acasa! astfel de conferinte ar trebui facute si in afara tarii! romanii buni simt nevoia de informatii de acasa!

Spunsieu spunea...

Slava Domnului ca incep sa se mai miste lucrurile, ar trebui niste voci mai vehemente si mai tupeiste ca sa zic asa dar cercetatorii sunt oameni cu bun-simt, nu isi striga realizarile...cum fac altii!

Anonim spunea...

Ar fi bine sa puneti anumite intrebari si asistentei ...sau sa ii invitati la dialog =o dezbatere face minuni..