sâmbătă, 8 septembrie 2012

Epopeea Getică - Taina ascunsă a strămoșilor omenirii

"Volumul reprezintă o sinteză a învățăturilor culese în perioada de retragere la o mânăstire de pustnici din Oltenia, redată sunt forma tradițională a unui cântec inițiatic în versuri.

Epopeea getică nu constituie un studiu științific și nici o lucrare de cercetare etnologică sau antropologică, ci un imn sufletesc închinat credințelor strămoșești ale călugărilor carpatini iconari și pustnicilor care considerau că, în Carpați, creștinismul a reprezentat doar o continuare a vechii religii a Dumnezeului Tată, reprezentat prin preotul său Zalmoxes, Moșul Timp.

Lucrarea este un dar primit de mine din partea unor Oameni deosebiți, care au avut harul și cunoașterea de a mă conduce spre o lume complet nouă, amintindu-mi și reamintindu-mi lucruri importante din istoria spirituală a omenirii.

Cititorul va avea ocazia să descopere curgerea, confluența și asemănările din fondul străvechi al mai multor religii, care toate converg spre universalitate și același Bine primordial, figurat în epoci diferite prin Chipuri diferite."

Sebastian Stănculescu 

Cartea poate fi comandata aici: Editura Salco

Niciun comentariu: