marți, 18 septembrie 2012

Pregătiri de RĂZBOI: 25 de state au trimis nave de luptă în Golful Persic

"25 de state au trimis nave de război, portavioane și submarine în zona Golfului Persic, unde este așteptat un atac al Israelului împotriva Iranului, anunță www.telegraph.co.uk.

Președintele american Barack Obama se întâlnește cu premierul israelian Benjamin Netanyahu tocmai pentru a discuta despre criza iraniană și intențiile Israelului de a ataca instalațiile nucleare din Iran.

State occidentale precum Statele Unite și Marea Britanie au trimis nave în zonă deoarece, în cazul unui atac israelian, prima ripostă a iranienilor va fi, probabil, blocarea canalului navigabil prin care este transportată 35% din cantitatea de petrol tranzacționată zilnic pe Glob.

Această blocadă ar avea efecte uriașe asupra unor super-economii din America, Europa și Asia.

Manevrele militare din regiune, începute cu două săptămâni de antrenamente pe mare, sunt cele mai ample desfășurate vreodată în Golful Persic.

O sursă a explicat pentru The Telegraph ce consecințe ar avea un astfel de război. "Dacă va fi război, va fi măcel. Cu siguranță, victimele iraniene vor fi nenumărate, însă armata de la Teheran va putea produce mari pierderi Statelor Unite și Marii Britanii (statele care conduc operațiunile din Golf - n.r.). Garda Republicană Iraniană nu este la fel de dotată, însă cunoaște tactici potrivite pentru un război inegal. Se va folosi de asalturi pentru a scufunda sau a distruge nave. Este un conflict nedorit de niciuna dintre părți (Iran și cele 25 de aliați), cred, însă că poziția Israelului este fermă", a spus sursa anonimă citată de jurnaliștii britanici."

Sursa: stiri.yahoo

Nota mea: Dacă statele occidentale vor continua să joace după cântă Israelul s-ar putea să avem un nou război mondial... Să sperăm că se vor opri înainte să fie prea târziu!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Razboiul se castiga de armate bine organizate,dotate si cu oamwni bine pregatiti. Trebuie sa-i multumin Rusiei ca Occidentul a avut "razboiul rece" si s-a pregatit constant pentru conflicte la scara mare. Daca Iranul nu e oprit sa dezvolte arma nucleara prin orice mijloace, suntem siliti sa admitem ca razboiul nuclear ne bate la usa.
Totul e o problema de comunicare intre aliatii vestici. Daca Israelul va ataca, Iranul va ataca navele aliatilor si astfel va fi stres de pa fata pamintului. Problema e ce va face lumea musulmana dupa caderea Iranului? Se va coagula in urma atacurilor aliatilor si va percepe acest conflict ca inceputul unui razboi religios, sau nu?

Anonim spunea...

Din nou o pagină a lăcomiei și jocurilor de interese ale celor mari ! Din nou e posibil să moară oameni pentru ca unii să își păstreze avantajele economico-financiare. Pe un teritoriu care nici măcar nu este al lor !
Dar... vom trăi și vom vedea ! Poate că forțe aflate deasupra noastră nu vor fi de acord cu asta, și vor opri șorțile inutile. Poate... Uneori, mă,îndoiesc că protectorii noștri cerești, ai umanității, chiar mai sunt pe acolo...

Sefora spunea...

Buna ziua!

Da,ai dreptate Daniel.Interesant este ca nimeni nu tine piept pretentiilor Israelului.Ori intentia acestor mari puteri este tocmai de a crea cat mai multa distrugere si haos,violente si ucideri?Se pare cada....Seforaiab

Anonim spunea...

Adevarul e ca Israelul se confrunta cu o dilema. Unde credeti ca vor cadea bombele nucleare iraniene mai intai? Peste Paris sau peste Tel Aviv? Iranul nu face nimic pentru ca nu are cu ce riposta. Nu are inca arma nucleara. Lumea musulmana se coaguleaza si vrea un razboi cu noi, necredinciosii. Israelienii stiu acest lucru, ei au deja arma nucleara dar nu recunosc acest lucru. Stiu ca daca vor ataca aliatii vesticii vor fi pusi in fata faptului implinit si mai devreme sau mai tarziu vor lupta alaturi de ei. Cand credeti ca va ataca Israelul? Saptamana viitoare? Sau nu?

Tudor spunea...

In Apocalipsa de Ioan avem 4 calareti.

Primul calaret este pe cal alb, cu un arc ce seamana cu litera B, adica Napoleon Bonaparte, primul Antihrist.
Al doilea calaret este pe cal rosu si semnifica cele doua razboaie mondiale.
Al treilea calaret este pe cal negru cu balanta in mina ce semnifica progresul, echilibrul economic, materializmul
, iubirea de arginti.Acesta perioada trece deja.
Al patrulea calaret este moartea cu coasa pe cal galben, ce semnifica al 3-lea razboi mondial, care va fi cel mai
groaznic. Populatia globului va fi la finele anilor 2046 numai de 10-12%. Unica salvare este trezirea, intoarcerea
spre Dumnezeu, spre credinta adevarata in Sfinta Treime cea pururi vesnica, nu dogma religioasa ! Rugaciunea, iubirea fata
de Dumnezeu si aproapele nostru il va face pe al patrulea calaret mai idulgent.

extrasirop spunea...

Sa ne rugam dara la " bunutul " asa intr-o disperare.......ca poate intr-un tarziu calaretul cel zbunghiu i se va face mila de noi si nu va lovi cu atita sete.Nu stiu la care Dumnezeu faci referire....ca la acesta pe care " cica " l-am cunoaste de 2000de ani nu l-am prea " vazut " MILOS , BUN , IUBITOR , DREPT , calitati cum iar sta bine unui tata adevarat fata de fiii sai.Mai degraba il cunoastem MINIOS , GELOS , BLESTEMA in chiar a 4 pagina di biblie , un bun comandant militar si in a sasea pagina .....acest bun si brav dumnezeu ....ii pare rau ca i-a facut pe oameni , se caieste bietul intratat incit ii omoara pe toti . HA, HA SI CEI MAI IUBESTE PE OAMENI. Poate pune o vorba buna pt noi si i se mai inmoaie inima calaretului acestuia ....care cred ca tot " domnul " il va trimite....?????? Cine stie...!

Daniel Roxin spunea...

Vezi ca Vechiul Testament, la care faci referire, exprima viziunea evreilor depre Dumnezeu... Eu sunt sigur ca Dumnezeu este cu totul diferit decat este prezentat aici! Prin urmare, cauta sa vezi dincolo de conceptiile eronate ale unei epoci apuse...

extrasirop spunea...

Ma refeream exact la aceiasi "carte" la care facea si domnul Tudor.....cit despre adevaratul nostru creator....o sincera plecaciune .

Daniel Roxin spunea...

:)

Tudor spunea...

Daca zici ca Dumnezeul e "MINIOS , GELOS , BLEASTEMA", tu oricum nu ai alta optiune.Ar fi bine sa-i multumesti, sa-i dai slava Celui care te-a zidit. Prin ignoranta si intunecime a ajuns omul azi sa vada raul ca de bun si bunul rau.

ile spunea...

Israelul cinta intradevar statelor aliate,insa alianta euroasiatica inca nedefinitivata sub bagheta maestrului PUTIN va fi incropita astfel mult mai lesne si este posibil chiar sa sustina Iranul.Acum nu stiu care sint de fapt taberele,cele doua Israel Iran sint numai pionii,in plus iranienii sint musulmani dar NU ARABI in totalitate,multi se considera persani,iar israelienii de fapt nu sint evreii de acum 2000 si ceva de anisori, aia izgoniti.Deci la nivel subtil este o alta reglare de conturi intre cele 2 tari, in timp ce papusarii mari manevreaza ceva ce nici ei nu stiu daca vor putea sa si controleze pe deplin. Sa se duca-n pustii toti masonii si toate organizatiile cu pretentii de atotstiutoare,chiar si boaitele de popi de la Vatican fata -n fata cu cei din ortodoxia rusa. Singurii oameni care mai vor binele omenirii si care mai pot face ceva sint oamenii luminati din cele 2 locuri sfinte ale pamintului (Muntele Athos si Tibetul)care au mai ramas neatinse de perfidia asa-zisei civilizatii. Daca mai era ceva sa zicem prin Anzi, au avut grija americanii sa-i anihileze. Cred ca si vracii din Congo stiu care este miza acestei lupte, se stabilesc apartenenta si suprematia dictatorului peste o lume globalizata mult mai repede si mai comod pentru unii. Domnule Roxin am apreciat comentariul dumneavoastra de la nota personala adusa informatiei.Aveti o gindire creativa si aptitudini de impaciuitor, calitati necesare pentru o lume mai buna, sper sa rezistati si sa va mentineti asa in vremurile care vin. De ex.daca fundatia Keshe reuseste sa propuna o noua sursa de energie,care sa se impuna lumii,acum in toamna,oare se mai oparesc asa de rau fortele aliate in disputele dintre cele 2 tari? Nici Netanyahu nu va mai avea atita tupeu,caci vor pleca din spatele lui toti cei care-l imping la lupta.

nan spunea...

Imi pare rau de unii ,ca nu fac deosebirea intre BINE si RAU!Fratilor D-ZEU nu are nevoie sa fie aparat de nimeni ,EL ESTE PESTE TOT.Ce mai aveti cu Vechiul Testament:atunci studiati TALMUDUL,doar e tot al lor!De la Iisus incoace am trecut la NOUL TESTAMENT ,care te invata cum sa te desavarsesti.Simplu:alegerea iti apatine ,D-ZEU tine cont de liberul arbitru.,,E O AUTORITATE CARE SE RECUNOASTE PRIN FRICA SI ALTA SPRE CARE SE UITA LUMEA CU IUBIRE SI CARE E MAI TARE DECAT CEALALTA.''N.IORGA